המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:דונציץ עם טריפל דאבל
felix_r כתב:my man כתב:דונציץ עם טריפל דאבל
אני מאוד מחזיק מדונצ'יץ', אבל לטעמי הטריפל דאבל הזה הוא ממש לא משמעותי כשדאלאס לא הייתה קרובה לניצחון. סטטיסטיקה סתמית
felix_r כתב:my man כתב:דונציץ עם טריפל דאבל
אני מאוד מחזיק מדונצ'יץ', אבל לטעמי הטריפל דאבל הזה הוא ממש לא משמעותי כשדאלאס לא הייתה קרובה לניצחון. סטטיסטיקה סתמית
jol9 כתב:felix_r כתב:my man כתב:דונציץ עם טריפל דאבל
לא מדוייק שהיא לא היתה קרובה. 3 דקות לסיום, היה 5 הפרש...
בכל מקרה, אני כן מסכים שהעונה של דאלאס לא מדהימה, אבל דונצ'יץ' עושה את שלו - מוביל את הקבוצה בנק', שני ברב' ואס'.
הוא גם מוביל את הקבוצה באיבודים...
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:my man כתב:דונציץ עם טריפל דאבל
לא מדוייק שהיא לא היתה קרובה. 3 דקות לסיום, היה 5 הפרש...
בכל מקרה, אני כן מסכים שהעונה של דאלאס לא מדהימה, אבל דונצ'יץ' עושה את שלו - מוביל את הקבוצה בנק', שני ברב' ואס'.
הוא גם מוביל את הקבוצה באיבודים...
דאלאס גם הורידה ל 6- דקה אחת לסוף המשחק משלשה של דונצ'יץ' עם הקרש. עדיין, כאחד שראה את המשחק, לא היה לי שום ספק לגבי זהות המנצחת.
אין לי טענות לדונצ'יץ'. הוא מפתיע בכל פעם מחדש. נראה לי שגם הוא עצמו לא חלם שכבר בעונה הראשונה הוא יהפוך לכוכב הראשי של קבוצתו ויבחר ל ALLSTAR.
אני רק אומר שהסטטיסטיקה לא באמת משמעותית כאשר הקבוצה שלך מפסידה... הינה וילבקין הפציץ בדרבי. אבל את מי זה מעניין עכשיו?
אוי..מהאהובים ביותר..Holiday_Armadillo כתב:אוי לא, פציעת ברך קשה (ולא קלה לצפייה) של אולדיפו
מקווה שזה אחד מהמקרים האלה שזה לא גרוע כמו שזה נראה אבל..אני לא יודעת
עריכה- ציוץ של הפייסרס
Injury update: After suffering a serious injury to his right knee, Victor Oladipo will have an MRI tomorrow and an update will be provided then
שמואל1 כתב:שיא קריירה לג'יימס הארדן - 61 נקודות.
הוא בכושר פסיכי
שועל כתב:שמואל1 כתב:שיא קריירה לג'יימס הארדן - 61 נקודות.
הוא בכושר פסיכי
38 זריקות מהשדה ו25 זריקות מהקו. פסיכי זה לא.
השוואה קיצונית אומנם, אבל ההופעה של קליי השבוע עם 44 נקודות ב17 (!) זריקות מהשדה מרשימה פי כמה.
jol9 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שיא קריירה לג'יימס הארדן - 61 נקודות.
הוא בכושר פסיכי
38 זריקות מהשדה ו25 זריקות מהקו. פסיכי זה לא.
השוואה קיצונית אומנם, אבל ההופעה של קליי השבוע עם 44 נקודות ב17 (!) זריקות מהשדה מרשימה פי כמה.
ממש לא.
קליי הוא השלישי בהיררכיה, אחרי שני שחקני התקפה מהמעולים בהיסטוריה. זה אומר שהוא מקבל המון מבטים חופשיים,
וההגנה לא ממוקדת בו.
לעומת זאת, הארדן הוא ה-שחקן של יוסטון, ולמעשה השחקן שכל קבוצה מנסה לעצור בכל הכח.
בניגוד לקליי, הוא גם עושה את זה ערב אחרי ערב, ולא פעם בשבועיים.
Holiday_Armadillo כתב:יוני, הניתוח שלך על הסיטואציה של קליי כל כך לא מדוייקת
ומצטערת אבל קשה לי להתלהב ממה שהארדן עושה
מכל הנקודות שלו אף אחת לא הגיעה מאסיסט, וזה לא כולל את ה-25 אסיסטים מהשופטים עם הזריקות מהקו
הוא השתנה המון מאז העונה הראשונה שלו ביוסטון אבל זה לא..זה לא באמת כדורסל כמו שכל הטריפל-דאבלים של ווסטברוק לפני שנה זה לא היה כדורסל
משהו שמרשים מאוד לקרוא עליו בעיתון, לא כדורסל אמיתי
Ran222 כתב:בהנחה שהארדן זוכה בmvp השנה (זה די ברור שזה הוא או יאניס)
את בעצם טוענת ש3 עונות הmvp האחרונות בליגה הן "לא כדורסל" אן "לא כדורסל אמיתי".
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־7 אורחים