23 יוני 2019, 19:07
23 יוני 2019, 19:36
23 יוני 2019, 19:41
cannon כתב:האמת שבמצבת הגארדים הזו פייריה הנרי יכול להתאים מאוד. צעיר יחסית, לפני הפריצה, מנהל משחק, אופי מנהיג, שחקן הגנה מצויין וסייז טוב. הרכב שלו ושל קיין יחד זה שני בולדוגים.
23 יוני 2019, 19:48
23 יוני 2019, 19:50
23 יוני 2019, 19:57
23 יוני 2019, 19:59
23 יוני 2019, 20:03
23 יוני 2019, 20:06
Jack55 כתב:תנו לי וונאמייקר או סלוקאס, כל רכז בינוני אחר מבחינתי יהיה אכזבה .
למה אכזבה? כי אני יודע שיש את הכסף ואם לא ילכו פעם אחת בגדול שוב יצאו פראיירים וידפקו את הבנייה של הסגל .
23 יוני 2019, 20:12
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:תנו לי וונאמייקר או סלוקאס, כל רכז בינוני אחר מבחינתי יהיה אכזבה .
למה אכזבה? כי אני יודע שיש את הכסף ואם לא ילכו פעם אחת בגדול שוב יצאו פראיירים וידפקו את הבנייה של הסגל .
תפסיק לקשקש.
מכבי צריכה להגיד תודה שסלוקאס ו-וונאמייקר בכלל עונים לה לטלפון כרגע.
העולם לא עובד בצורה שבה מכבי מציעה פחות כסף, פחות יוקרה, סגל פחות טוב מסביב לשחקן והשחקן רץ לשחק אצלה.
אפשר לנסות את סלוקאס, וונאמייקר, דילייני, תאודוסיץ׳ ולקוות לטוב.
האופציות הריאליות שלנו הן של פליטי NBA כמו ג׳ריאן גראנט ואלכס קארוסו, וגם הם לא ממש ישושו לבוא הנה.
אפשר גם לנסות לחשוב מחוץ לקופסא ולחפש סקנד גארד טופ-דוג שיידע לשחק כדורסל אחראי, לטפל בכדור ולקחת החלטות טובות.
בסופו של דבר צריך לקחת את השחקן הכי טוב בשוק שמסוגל לשמור, לייצר ולטפל טוב בכדור, ולהיות האלפא דוג בהתקפה.
זה ממש לא משנה אם הוא רכז או סקנד גארד. אפשר להוריד מווילבקין עומס ולשחרר אותו לקליעות גם בלי להביא ״רכז״.
23 יוני 2019, 20:21
Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:תנו לי וונאמייקר או סלוקאס, כל רכז בינוני אחר מבחינתי יהיה אכזבה .
תפסיק לקשקש.
העולם לא עובד בצורה שבה מכבי מציעה פחות כסף, פחות יוקרה, סגל פחות טוב מסביב לשחקן והשחקן רץ לשחק אצלה.
האופציות הריאליות שלנו הן של פליטי NBA כמו ג׳ריאן גראנט ואלכס קארוסו, וגם הם לא ממש ישושו לבוא הנה.
אפשר גם לנסות לחשוב מחוץ לקופסא ולחפש סקנד גארד טופ-דוג שיידע לשחק כדורסל אחראי, לטפל בכדור ולקחת החלטות טובות.
בסופו של דבר צריך לקחת את השחקן הכי טוב בשוק שמסוגל לשמור, לייצר ולטפל טוב בכדור, ולהיות האלפא דוג בהתקפה.
זה ממש לא משנה אם הוא רכז או סקנד גארד. אפשר להוריד מווילבקין עומס ולשחרר אותו לקליעות גם בלי להביא ״רכז״.
למה לקשקש?
אם מכבי הציעו לסלוקאס יותר ממיליון וחצי דולר, ועל הספסל יש לה שחקנים זולים כמו וולטרס וקיין, הם לא יכולים לשפר את ההצעה ל2 מיליון ולסגור סיפור?
בסופו של דבר הכל עניין של כסף, אם מכבי יציעו לאחד מהם הצעה יותר טובה מברצלונה\פנר (שכרגע לא עוברת את ה2 מיליון), הם ככל הנראה יחתמו פה .
כל שחקן אחר חוץ מהשמות שאתה ציינת יהיה הימור סטייל פייר ג'קסון שככל הנראה לא יהיה מוצלח .
זאת העמדה הכי חשובה בסגל, וזאת העמדה שהכי צריך להשקיע בה, ואם מכבי צריכים להוסיף עוד 300-500K בשביל לסגור עסקה עם רכז "מהשורה הראשונה של אירופה", אז הם צריכים לעשות את זה .
אחריי זה מה יקרה? יקחו שחקן בינוני עם תכונות דומות, ושוב העמדה הכי חשובה שנפלנו בה הכי הרבה בשנים האחרונות לא תהייה טובה ורצינית מספיק, ויגידו לך שניסו ולא הצליחו כי לא היה מספיק כסף בזמן שיחתימו לך איזה שחקן מחליף ב600 אלף דולר .
23 יוני 2019, 20:23
שמואל1 כתב:Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:תנו לי וונאמייקר או סלוקאס, כל רכז בינוני אחר מבחינתי יהיה אכזבה .
תפסיק לקשקש.
למה לקשקש?
אם מכבי הציעו לסלוקאס יותר ממיליון וחצי דולר, ועל הספסל יש לה שחקנים זולים כמו וולטרס וקיין, הם לא יכולים לשפר את ההצעה ל2 מיליון ולסגור סיפור?
בסופו של דבר הכל עניין של כסף, אם מכבי יציעו לאחד מהם הצעה יותר טובה מברצלונה\פנר (שכרגע לא עוברת את ה2 מיליון), הם ככל הנראה יחתמו פה .
כל שחקן אחר חוץ מהשמות שאתה ציינת יהיה הימור סטייל פייר ג'קסון שככל הנראה לא יהיה מוצלח .
זאת העמדה הכי חשובה בסגל, וזאת העמדה שהכי צריך להשקיע בה, ואם מכבי צריכים להוסיף עוד 300-500K בשביל לסגור עסקה עם רכז "מהשורה הראשונה של אירופה", אז הם צריכים לעשות את זה .
אחריי זה מה יקרה? יקחו שחקן בינוני עם תכונות דומות, ושוב העמדה הכי חשובה שנפלנו בה הכי הרבה בשנים האחרונות לא תהייה טובה ורצינית מספיק, ויגידו לך שניסו ולא הצליחו כי לא היה מספיק כסף בזמן שיחתימו לך איזה שחקן מחליף ב600 אלף דולר .
שכחת שמדובר במועדון במפיל עסקאות על 100 אלף דולר ואף פחות? ועוד מתגאה בזה אחר כך?
אין שום סרט שמכבי משלמת 2 מיליון דולר לוונאמייקר או סלוקאס, שהם גם לא סופרסטארים (כמו דה קולו למשל).
1.5, ואולי 1.7 אם ירצה השם.
23 יוני 2019, 20:52
23 יוני 2019, 21:06
שמואל1 כתב:דרך אגב, מי השחקן הכי יקר בתולדות מכבי ת"א?
לדעתי קרלוס ארויו, 2.5 מיליון דולר נטו לעונה.
23 יוני 2019, 21:08
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:דרך אגב, מי השחקן הכי יקר בתולדות מכבי ת"א?
ארויו הכי יקר שהיה, כן. 3.5 מיליון דולר ברוטו.
הרבה מעל מה שהוא היה שווה.
23 יוני 2019, 21:16
אם אני זוכר נכון, הודחנו בטופ 16.Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:דרך אגב, מי השחקן הכי יקר בתולדות מכבי ת"א?
וואו סכום אדיר, לאן הגענו באותה עונה?
23 יוני 2019, 21:17
שמואל1 כתב:אם אני זוכר נכון, הודחנו בטופ 16.Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:דרך אגב, מי השחקן הכי יקר בתולדות מכבי ת"א?
הייתה קבוצה חלשה.
23 יוני 2019, 21:18
קרלוס ארויו היה שחקן מצויין, אחד הרכזים המרשימים והירטואוזים שלבשו את הגופייה הצהובה.Jack55 כתב:שמואל1 כתב:אם אני זוכר נכון, הודחנו בטופ 16.Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:דרך אגב, מי השחקן הכי יקר בתולדות מכבי ת"א?
הייתה קבוצה חלשה.
וואלה, אז ניסו לבנות קבוצה סביב הכוכב הלא נכון, ולא הצליח (כמה מפתיע...) .
Sent from my iPhone using Tapatalk