A.Parker כתב:אגב, במידה ויחתום זה יהפוך את האנטר לפחות נחוץ, כשאת הסנטר המחליף היה צריך לאייש שחקן יותר התקפי או מגוון.
לא מסכים בכלל !
כל הקטע הא שיאניס רוצה לשחק את אותו המשחק באותו הקצב 40 דקות
לכן הביאו שחקן שדומה בתכונות שלו לבלאק
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:אגב, במידה ויחתום זה יהפוך את האנטר לפחות נחוץ, כשאת הסנטר המחליף היה צריך לאייש שחקן יותר התקפי או מגוון.
גל גל כתב:A.Parker כתב:אגב, במידה ויחתום זה יהפוך את האנטר לפחות נחוץ, כשאת הסנטר המחליף היה צריך לאייש שחקן יותר התקפי או מגוון.
לא מסכים בכלל !
שופי שוף כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:אגב, במידה ויחתום זה יהפוך את האנטר לפחות נחוץ, כשאת הסנטר המחליף היה צריך לאייש שחקן יותר התקפי או מגוון.
לא מסכים בכלל !
+1.
רואים פה טביעת אצבע מוחלטת של המאמן.
cannon כתב:מקור מאוד אמין שלא מרבה להכזיב אמר לי שאייסי ענין סגור. מאוד מקווה שזה לא במקום בלאק.
אם אכן סגור אייסי, מניח שאפשר לשכוח ממייק ג׳יימס כי הוא לא שחקן זול וממה שאני שומע ביממה האחרונה, יש קולות חזקים במכבי לרדת מג׳יימס למרות שחשבו ללכת על זה כי חושבים שזה פשוט לא יעבוד עם ווילבקין שבו רואים שחקן מפתח ויאניס מאוד מחזיק ממנו.
מקאדו 3 כתב:cannon כתב:מקור מאוד אמין שלא מרבה להכזיב אמר לי שאייסי ענין סגור. מאוד מקווה שזה לא במקום בלאק.
אם אכן סגור אייסי, מניח שאפשר לשכוח ממייק ג׳יימס כי הוא לא שחקן זול וממה שאני שומע ביממה האחרונה, יש קולות חזקים במכבי לרדת מג׳יימס למרות שחשבו ללכת על זה כי חושבים שזה פשוט לא יעבוד עם ווילבקין שבו רואים שחקן מפתח ויאניס מאוד מחזיק ממנו.
אני חושב גם שעדיף לרדת מגיימס , ההימור שאיכשהו זה יעבוד עם ווילבקין גדול מידי והסיכוי נמוך יותר מלהמר על איזה פליט אנ בי איי עם תכונות מתאימות.
גל גל כתב:A.Parker כתב:אגב, במידה ויחתום זה יהפוך את האנטר לפחות נחוץ, כשאת הסנטר המחליף היה צריך לאייש שחקן יותר התקפי או מגוון.
לא מסכים בכלל !
0ved1212 כתב:משהו העיז לחשוב שזה על חשבון הרכז
וולטרס ווילבקין יהיו הרכזים
לא נראה לי שמכבי תושיב בכל משחק ליגה שלושה זרים בחוץ
אוי לא0ved1212 כתב:משהו העיז לחשוב שזה על חשבון הרכז
וולטרס ווילבקין יהיו הרכזים
לא נראה לי שמכבי תושיב בכל משחק ליגה שלושה זרים בחוץ
A.Parker כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:אגב, במידה ויחתום זה יהפוך את האנטר לפחות נחוץ, כשאת הסנטר המחליף היה צריך לאייש שחקן יותר התקפי או מגוון.
לא מסכים בכלל !
אני לא אוהב ששני השחקנים דומים מדי בתכונות שלהם, בטח כשמדובר בשני סנטרים אנדרסייזד. הקבוצה הזאת היתה יכולה להיות יותר מגוונת עם סנטר מעט שונה כמחליף.
גל גל כתב:A.Parker כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:אגב, במידה ויחתום זה יהפוך את האנטר לפחות נחוץ, כשאת הסנטר המחליף היה צריך לאייש שחקן יותר התקפי או מגוון.
לא מסכים בכלל !
אני לא אוהב ששני השחקנים דומים מדי בתכונות שלהם, בטח כשמדובר בשני סנטרים אנדרסייזד. הקבוצה הזאת היתה יכולה להיות יותר מגוונת עם סנטר מעט שונה כמחליף.
יאניס חושב הגנה כרגע
קובי כתב:אגב, אם סופסוף כתבי הפח קיבלו מידע נכון, ואייסי מגיע יחד עם כספי, קלויארו יכול לעשות חמוצים.
A.Parker כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:אגב, במידה ויחתום זה יהפוך את האנטר לפחות נחוץ, כשאת הסנטר המחליף היה צריך לאייש שחקן יותר התקפי או מגוון.
לא מסכים בכלל !
יאניס חושב הגנה כרגע
וזה בדיוק הקטע, שחקן גבוה יותר יכול לתת יתרונות מגוונים יותר בהגנה
itai7 כתב:קובי כתב:אגב, אם סופסוף כתבי הפח קיבלו מידע נכון, ואייסי מגיע יחד עם כספי, קלויארו יכול לעשות חמוצים.
גם אבדיה
קובי כתב:אני באמת לא מבין למה אנשים כ"כ מופתעים פה ולא מבינים מה ולמה ואיך זה קורה.
מכבי ב-12 שנה האחרונות לא מצליחה להתמודד עם מועדונים דרג א-ב באירופה על שחקנים, והיוקרה שלה הולכת ומתדרדרת עם השנים, מסיבות שונות.
אין לה חוסן מול מנהלת הליגה, אין לה חוסן מול איגוד השחקנים הפאקינ' ישראלי, והילד שפעם הקפיץ וחלם לשחק רק במכבי לא קיימת. הקבוצה של המדינה הפכה לשנואה של המדינה.
עסקנים שפעם היו מנסים לעשות דילגיטמציה וחוטפים בראש, מצליחים לנצח ולשסות במכבי פעם אחר פעם.
גם שחקנים דרג 1-2 באירופה רואים ומבינים את זה. זה לא שפעם למכבי היה יותר כסף ועכשיו הרבה פחות, אבל הפער הולך וגדל, המבנה של ליגת היורוליג החדשה מקשה עוד יותר להצליח, ואם פעם למכבי לפחות היה את היכולת לשמר שחקנים שכבר חתומים אצלה, באמצעות חלוקת מניות של בעלים (שכחתי את שמו), יחס אישי VIP ובנק שחור (מוני), או אפילו מדיי פעם הכנסה עמוקה של היד לכיס (רענן כץ), אז היום אין לא את זה ולא את זה, ושחקנים פשוט ממשיכים לתחנה הבאה, כשמכבי היא רק קרש קפיצה עבורם.
אדי ההצלחה ההסטורית ממשיכים להתאדות עם השנים. המשך דישדוש בליגת היורוליג, שהולכת ומתחזקת רק תאדה אותם מהר יותר.
אימפריות נופלות לאט, אבל נופלות.
קובי כתב:אגב, אם סופסוף כתבי הפח קיבלו מידע נכון, ואייסי מגיע יחד עם כספי, קלויארו יכול לעשות חמוצים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, Tom1313 ו־17 אורחים