פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מח' 4: מכבי ת

24 אוקטובר 2019, 22:53

3 עבירות על לויד, השופטים לא העיזו לשרוק

Re: יורוליג, מח' 4: מכבי ת"א נגד ולנסיה, חמישי, 21:00

24 אוקטובר 2019, 22:53

שיפוט מזעזע

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

24 אוקטובר 2019, 22:54

קלטו את זוסמן

24 אוקטובר 2019, 22:58

סה"כ ניצחון בסדר גמור. בוא נראה מה יהיה שבוע הבא ביום רביעי. זה יהיה סיפור אחר לגמרי.

24 אוקטובר 2019, 22:58

תמונה

24 אוקטובר 2019, 22:59

Jack55 כתב:יאניס בטירוף בפסק זמן - https://twitter.com/i/status/1187454913472880642

חח גדול

24 אוקטובר 2019, 22:59

למרות 30!! זריקות עונשין לוולנסיה לעומת 9 בלבד למכבי ניצחו די בקלות. ניהול רוטציה רע של יאניס. לא ניצל מספיק את היום הנהדר של וולטרס. עודף דקות לדיבה. דורסי ובראיינט נשכחו. שלף ממשיך לקשקש על למה מכבי לא רצים מספיק כאשר דווקא בזה קשה לבוא בטענות לאור ריבוי השריקות.

24 אוקטובר 2019, 23:01

דורסי חייב להיכנס לעניינים דרך הליגה

24 אוקטובר 2019, 23:07

felix_r כתב:הבן זונה הקירח חייב למות!!!

הרגיש באמת שעומר אסתרון שפט אותנו

24 אוקטובר 2019, 23:21

חייבים להגיד שבינתיים האנטר טוב מבלאק, מאוד יעיל . בלאק נראה לי לא בפעם הראשונה העונה קצת אאוט.

24 אוקטובר 2019, 23:37

נתון מדהים בינתיים העונה שמכבי הקבוצה שמקבלת הכי הרבה עבירות ביורליג למעלה מ25 עבירות למשחק לעומת 21 עבירות שנשרקות לזכותה.

24 אוקטובר 2019, 23:40

אדגר פו כתב:חייבים להגיד שבינתיים האנטר טוב מבלאק, מאוד יעיל . בלאק נראה לי לא בפעם הראשונה העונה קצת אאוט.

האנטר מאד מנוסה וגם יותר רגיל לשיפוט באירופה (ולדעתי גם מקבל קצת יותר כבוד). מתחילת העונה הוא קיבל רק 5! עבירות. לעומת 16 של בלאק. מאידך סחט 5 מול 11 של בלאק.

24 אוקטובר 2019, 23:44

מישהו מוכן להסביר לי למה וולבקין שיחק 33 דקות היום בעוד דורסי ובראיינט 3-4 דק'?

מראש אומר, אני לא אשתכנע.

25 אוקטובר 2019, 00:01

וולטרס כספי והאנטר

תענוג

סוף סוף אבל כספי לקח 2 שלשות שלצערי היו בחוץ אבל ברגע שהם יתחילו להיכנס והם יתחילו יהיה לו הרבה יותר קל לחדור לצבע

האנטר מלא בניסיון ומרגישים את זה אני מת עליו איזה שדרוג זה לעומת טיוס

וולטרס ? שימשיך לרכז ולמסור הוא מראה שהוא יודע לעשות את זה גם ( סיים עם 9 אסיסטים אבל השאיר את החברים לבד יותר פעמים )

25 אוקטובר 2019, 00:02

toja27 כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה וולבקין שיחק 33 דקות היום בעוד דורסי ובראיינט 3-4 דק'?

כי יאניס רוצה להעיף את דורסי מהקבוצה. אשר לבראיינט - הוא כנראה מחוייב לתת דקות לאבדיה.

25 אוקטובר 2019, 00:08

Bluesman כתב:
toja27 כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה וולבקין שיחק 33 דקות היום בעוד דורסי ובראיינט 3-4 דק'?

כי יאניס רוצה להעיף את דורסי מהקבוצה. אשר לבראיינט - הוא כנראה מחוייב לתת דקות לאבדיה.

מה זה מחוייב לתת דקות לאבדיה?
הוא חתם על איזה סעיף כזה בחוזה שלו כמאמן מכבי תל אביב?
מה גם שבראיינט יכול לשחק בשתי עמדות 2 ו 3.
בכל אופן, הביקורת לא כלפיך אלא כלפי יאניס.

25 אוקטובר 2019, 00:37

אבדיה וזוסמן מרוויחים את הדקות שלהם בכבוד.
הם מפוצצים בהגנה, לוקחים ריבאונדים, דוחפים את הכדור, משחקים קבוצתי וממעטים לטעות.
אני מאוד נהנה לראות אותם.

גם הדינימיקה ביניהם בריאה מאוד, עם המון פרגון הדדי.
אבדיה בכלל עושה רושם של דבק קבוצתי על הספסל. ילד חמוד באמת.
צריך להתענג על הזמן שלו יחד עם כספי בקבוצה. שני ישראלים מוחצנים, חיוביים, שהזרים לא משתינים עליהם. זה מחזה נדיר.

דורסי לא מביא לקבוצה הזאת כלום ונראה שגם לא יביא. סתם גרסה משונמכת וחסרת בטחון של ווילבקין, מינוס יכולת המסירה.
ג׳ונדי לפחות מביא איתו קצת האסל. אלייז׳ה מביא קצת פיזיות.

פשוט אין לו מקום בקבוצה הזאת. אני לא רואה איך הוא מרוויח דקות בלי שיבואו על חשבון שחקנים שבאמת צריכים להיות על המגרש.
מכבי צריכה לחפש עוד רכז גדול במקומו שידאג להזין את כל החבר׳ה שפחות נשענים על יכולת אישית ומספקים כרגע תפוקות נמוכות.

אייסי בראשם.
לא זוסמן ולא אבדיה- שעושים את העבודה שלהם על הכיפ-כיפאק.

25 אוקטובר 2019, 00:41

reuelc כתב:דורסי חייב להיכנס לעניינים דרך הליגה

למרות שאשמח שהוא יעוף אי אפשר לצפות ששחקן ירשים ויכנס לקצב שהוא משחק בקושי 2 דקות בשבוע

25 אוקטובר 2019, 00:42

Bluesman כתב:

אחד בפה אחד בלב

25 אוקטובר 2019, 00:54

החציל האצטקי כתב:אבדיה וזוסמן מרוויחים את הדקות שלהם בכבוד.
הם מפוצצים בהגנה, לוקחים ריבאונדים, דוחפים את הכדור, משחקים קבוצתי וממעטים לטעות.
אני מאוד נהנה לראות אותם.

גם הדינימיקה ביניהם בריאה מאוד, עם המון פרגון הדדי.
אבדיה בכלל עושה רושם של דבק קבוצתי על הספסל. ילד חמוד באמת.
צריך להתענג על הזמן שלו יחד עם כספי בקבוצה. שני ישראלים מוחצנים, חיוביים, שהזרים לא משתינים עליהם. זה מחזה נדיר.

דורסי לא מביא לקבוצה הזאת כלום ונראה שגם לא יביא. סתם גרסה משונמכת וחסרת בטחון של ווילבקין, מינוס יכולת המסירה.
ג׳ונדי לפחות מביא איתו קצת האסל. אלייז׳ה מביא קצת פיזיות.

פשוט אין לו מקום בקבוצה הזאת. אני לא רואה איך הוא מרוויח דקות בלי שיבואו על חשבון שחקנים שבאמת צריכים להיות על המגרש.
מכבי צריכה לחפש עוד רכז גדול במקומו שידאג להזין את כל החבר׳ה שפחות נשענים על יכולת אישית ומספקים כרגע תפוקות נמוכות.

אייסי בראשם.
לא זוסמן ולא אבדיה- שעושים את העבודה שלהם על הכיפ-כיפאק.

דני אבדיה- 11.3 דק' במשחקי יורוליג - מדד ממוצע- 1.3
יובל זוסמן -כמעט 21 דק' ממוצע ביורוליג - מדד ממוצע 4.8

זאת העמדה 3 של מכבי ביורוליג.
תחליף את השמות העבריים של השחקנים בשמות לועזיים ואני מניח שכל הפוסט שלך היה נראה אחרת- לא היינו רואים תיאורים של ' ילד חמוד', לא 'דבק קבוצתי' ובטח שלא מרוויחים את הדקות בכבוד.

לגבי דורסי- תן לוולבקין לשחק את הדקות של דורסי ולהפך ואני מנחש שהיית רואה את וולבקין כגרסא יותר מטומטמת ופחות כשרונית של דורסי.
פרסם תגובה