המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:Jack55 כתב:מה אומרים דני נותן משחק טוב היום?
יתן משחק ענק!!! 7 נקודות + 5 כ"ח !
Shay_uzan כתב:מזהיר מראש: אני הולך לומר משהו מאוד לא פופולרי ביחס למה שנאמר פה עד היום אבל אחרי שניתחתי את הטעויות בהתקפה ומה הוא עשה שגרם להן שלו זאת המסקנה שלדעתי מסבירה חלק מהטעויות שלו.
נתחיל בזה ולמען הסר ספק ושלא יעוותו את דברי, דני היה רע, הוא פשוט היה רע וכולם רואים את זה אז אני לא הולך להיכנס פה לעומק שמה הוא עשה רע.
דני מאז שהוא יצא מהבידוד הקליעה שלו לא משהו בלשון המעטה אבל זאת לא הייתה הבעיה במשחק שלו, הוא פשוט עשה ההפך ממה שהוא עשה במשחק הקודם בצד ההתקפי והאמת, אין לי מושג איך לגשת לזה ואסביר גם למה.
במשחק הקודם אמרתי שוואלה, הנה הדני שאנחנו מכירים ממכבי, הוא הלך לפי איך שהוא מכיר את עצמו ולא הקשיב לביקורות שיכולות לפגוע לו בסגנון המשחק גם אם זה על חשבון נקודות, והיום... הוא הזכיר לי את שאר הוויזארדס, מה שזה ההפך הגמור ממנו. הוא נכנס פנימה על 4 שחקנים בשביל להוציא עבירה, הוא לא מסר במתפרצת של 2 על 1, חשב על הזריקה של עצמו והיה יותר "אגרסיבי", גם אם הוא לא היה צריך. בדיעבד זה נראה כיאלו הוא אמר לעצמו משחק אחד אני אעשה את מה שהכי אני ומשחק אחרי זה אני אקשיב לעצות ונראה מה יהיה (אני מדגיש שברור שזה לא מה שקרה אבל ככה זה נראה). גם אם זה לא במתכוון וגם אם זה היה פשוט יום רע והראש שלו לא היה במשחק, מה שכנראה גם חלק מזה, הוא נראה כמו מה שהוא היה נראה אם הוא היה מקשיב לעצות שאולי נכונות להתפתחות במצב הזה של הוויזארדס אבל לא בהכרח מתאימות לדני.
אגב, מבחינת תוצאות, התוצאות זהות, כמעט אותה שורה סטטיסטית (רק בפחות דקות) והקליעה הייתה אותו דבר מצד אחד אבל מצד שני הפעם הוא לא חמק מהביקורת והאשמה למשחק. גם ב2 המקרים הוויזארדס הובסו.
דני צריך למצוא את נקודת האיזון, בין דני של המשחק הזה למשחק שעבר, בין לשחק בסגנון שמתאים לו אבל שלא מתאים לוויזארדס שכולל למסור לשחקנים שאולי צריך למסור להם אבל שהם כנראה יהרסו בעצמם ולא ימסרו חזרה לבין להיות הצימורה 2.0.
עד כמה שדני היה רע, לא נראה לי שהיום אי אפשר לומר שזה מחוסר אגרסיביות ואולי בכלל אין קשר בין האגרסיביות למה שקרה וביום אחר זה יעבוד, אבל כאשר זאת הביקורת הכי גדולה לכיוונו והיום אני לא זוכר פעם אחת שאני אמרתי לעצמי, וואלה זה הוא היה צריך לקחת לבד, זה אומר משהו.
אגב, 2 דברים שגם מסבירים את הקבלת ההחלטות הלא אופיינית שלו היום:
א. הגנה נהדרת של הניקס וזה לא מפתיע, הם פשוט אפשרו לוויזארדס לעשות את הטעויות של הוויזארדס ובמיוחד להתחשב ביכולת שלהם מאז ההדבקות, דני (ולא רק הוא) היה פנוי היום לשלשות שלא רק שעל הנייר הוא צריך לקחת אלא גם לא היו לא הרבה אפשרויות מסירה. הניקס בנו על זה שלרוב הוויזארדס יחטיאו ואם שחקן אחד יתחמם, הוא יקבל טיפול נקודתי.
ב. ביל לא שיחק ובדרך כלל ביל הוא השחקן שהוא מוסר לו אחרי הובלת כדור או שהוא לא יודע מה לעשות, היום ביל לא היה אופציה וואסטברוק שיחק לבד, אז היו לו פחות אפשרויות בחירה מההתחלה.
האם 2 הנקודות האלה משנות? לא יודע כי התוצאה כנראה תהיה אותה תוצאה אם הוא יתחיל לשחק אגרסיבי בלי קשר, אבל זה חלק מזה וזה שווה התיחסות
אני לא חושב שהוא הגיע חסר ביטחון לעונה.~Box & 1~ כתב:סורי, אני לא יודע איזה אגרסיביות ראיתם היום. הוא היה עציץ גם במשחק הזה, רק שהפעם יותר זריקות התפנו (בעיקר במחצית הראשונה) בגלל ההיעדרות של ביל. ההבדל הוא שהיום אפילו פעולות בסיסיות שגם ביום חלש הוא מבצע כמו להוביל כדור פעם בפעמיים במשחק, או לתת הגנה חיובית, הוא הוא לא עשה, כי לא היה מרוכז. זה די ברור שהראש שלו מלא במחשבות וזה ניכר בסגנון המשחק שלו. מחפש רק ללכת על בטוח ולא מעז להוריד את הכדור לריצפה ליותר משנייה וגם כשכן מחליט לעשות משהו קצת פחות טריוויאלי הוא עושה את זה בחוסר ביטחון מוחלט.
הוא מתחיל להיות בבעיה רצינית. ברוקס לא ממש סופר אותו (אחרת היה דורש שיוביל קצת כדור), זה פוגע עוד יותר בביטחון של דני ליזום, וסגנון המשחק הלא קבוצתי של ברוקס דורש קלעים איכותיים שיזרקו את השלשות הפנויות שלהם. וכשיש לך קלעים מחוננים בקבוצה כמו גאריסון מאתיוס ודוויס ברטאנס, הדרך שלך להידרדרות ברוטציה סלולה.
בלתי נסלח תוכנית האימונים האישית שהסוכן שלו וכל הפמלייה סביבו בנו לו בשנתיים האחרונות. הוא לא היה אמור להגיע כל כך חסר ביטחון לעונה הראשונה שלו באן בי איי.
שמואל1 כתב:אני לא חושב שהוא הגיע חסר ביטחון לעונה.
במשחק הראשון נגד ברוקלין הוא היה חסר פחד וביצע פעולות מאוד מרשימות.
הביטחון הלך והתדרדר ברגע שהכוכבים התחילו לשחק.
גם באיזה קטע בראדלי ביל מקבל מנוחה?~Box & 1~ כתב:נקודה נוספת שממש מרגיזה אותי לגבי ברוקס. היחס היותר סלבני שלו כלפי האצ'ימורה לעומת אבדיה. למרות שלא ראיתי סיבה ממשית לכך ולמען האמת דני נראה היותר כשרוני מבין השניים.
ברטאנס הוא בשום עולם לא סמול פורוורד, הוא לא מסוגל לשמור בעמדה הזו על קונוס, הוא אמור להתחלק עם האצ'ימורה על דקות בעמדה ארבע.
האצ'ימורה מנגד, לא שומר מדופלם, לא ריבאונדר מדופלם ולא קלעי מדופלם. שחקן אגרסיבי כן, אבל לא יעיל במיוחד נכון לעכשיו.
ברוקס כל כך מנסה ללכת עם השניים האלה בכוח וזה בא על חשבון דני.
בכלל, כל המערכת שם פשוט ברדק אחד גדול. עושים טאנקינג כשאת עיקר הדקות מקבלים ותיקים על חשבון הצעירים.
הבעלים שלהם מתחיל להצטייר לי כבעלים גרוע שלא מסוגל לתמוך בתוכניות מצויינות לטווח הרחוק על חשבון סיפוקים מיידיים ומשקרים בטווח הקצר.
נואשת לניצחונות..כן..שמואל1 כתב:גם באיזה קטע בראדלי ביל מקבל מנוחה?~Box & 1~ כתב:נקודה נוספת שממש מרגיזה אותי לגבי ברוקס. היחס היותר סלבני שלו כלפי האצ'ימורה לעומת אבדיה. למרות שלא ראיתי סיבה ממשית לכך ולמען האמת דני נראה היותר כשרוני מבין השניים.
ברטאנס הוא בשום עולם לא סמול פורוורד, הוא לא מסוגל לשמור בעמדה הזו על קונוס, הוא אמור להתחלק עם האצ'ימורה על דקות בעמדה ארבע.
האצ'ימורה מנגד, לא שומר מדופלם, לא ריבאונדר מדופלם ולא קלעי מדופלם. שחקן אגרסיבי כן, אבל לא יעיל במיוחד נכון לעכשיו.
בכלל, כל המערכת שם פשוט ברדק אחד גדול. עושים טאנקינג כשאת עיקר הדקות מקבלים ותיקים על חשבון הצעירים.
הבעלים שלהם מתחיל להצטייר לי כבעלים גרוע שלא מסוגל לתמוך בתוכניות מצויינות לטווח הרחוק על חשבון סיפוקים מיידיים ומשקרים בטווח הקצר.
הקהוצה נואשת לניצחונות, זה לא הזמן לתת מנוחה.
יש להם שאיפות פלייאוףmy man כתב:נואשת לניצחונות..כן..שמואל1 כתב:גם באיזה קטע בראדלי ביל מקבל מנוחה?~Box & 1~ כתב:נקודה נוספת שממש מרגיזה אותי לגבי ברוקס. היחס היותר סלבני שלו כלפי האצ'ימורה לעומת אבדיה. למרות שלא ראיתי סיבה ממשית לכך ולמען האמת דני נראה היותר כשרוני מבין השניים.
נגוזו נגוזושמואל1 כתב:יש להם שאיפות פלייאוףmy man כתב:נואשת לניצחונות..כן..שמואל1 כתב:גם באיזה קטע בראדלי ביל מקבל מנוחה?~Box & 1~ כתב:נקודה נוספת שממש מרגיזה אותי לגבי ברוקס. היחס היותר סלבני שלו כלפי האצ'ימורה לעומת אבדיה. למרות שלא ראיתי סיבה ממשית לכך ולמען האמת דני נראה היותר כשרוני מבין השניים.
אם נגוזו אז אין להם שום סיבה להחזיק את ביל בקבוצה. אולי ה"מנוחה" שקיבל מרמזת על טרייד.my man כתב:נגוזו נגוזושמואל1 כתב:יש להם שאיפות פלייאוףmy man כתב:נואשת לניצחונות..כן..שמואל1 כתב:גם באיזה קטע בראדלי ביל מקבל מנוחה?~Box & 1~ כתב:נקודה נוספת שממש מרגיזה אותי לגבי ברוקס. היחס היותר סלבני שלו כלפי האצ'ימורה לעומת אבדיה. למרות שלא ראיתי סיבה ממשית לכך ולמען האמת דני נראה היותר כשרוני מבין השניים.
אחדשיודע כתב:הערב ב-20:00 מול בוסטון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים