דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V3 - סקוט ברוקס לא ימשיך

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V3

הודעהעל ידי Jack55 » 13 פברואר 2021, 04:50

חבל על האיבוד כדור שנייה אחריי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 פברואר 2021, 04:58

הראש של דני לא במשחק
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Shay_uzan » 13 פברואר 2021, 10:28

מזהיר מראש: אני הולך לומר משהו מאוד לא פופולרי ביחס למה שנאמר פה עד היום אבל אחרי שניתחתי את הטעויות בהתקפה ומה הוא עשה שגרם להן שלו זאת המסקנה שלדעתי מסבירה חלק מהטעויות שלו.
נתחיל בזה ולמען הסר ספק ושלא יעוותו את דברי, דני היה רע, הוא פשוט היה רע וכולם רואים את זה אז אני לא הולך להיכנס פה לעומק שמה הוא עשה רע.
דני מאז שהוא יצא מהבידוד הקליעה שלו לא משהו בלשון המעטה אבל זאת לא הייתה הבעיה במשחק שלו, הוא פשוט עשה ההפך ממה שהוא עשה במשחק הקודם בצד ההתקפי והאמת, אין לי מושג איך לגשת לזה ואסביר גם למה.
במשחק הקודם אמרתי שוואלה, הנה הדני שאנחנו מכירים ממכבי, הוא הלך לפי איך שהוא מכיר את עצמו ולא הקשיב לביקורות שיכולות לפגוע לו בסגנון המשחק גם אם זה על חשבון נקודות, והיום... הוא הזכיר לי את שאר הוויזארדס, מה שזה ההפך הגמור ממנו. הוא נכנס פנימה על 4 שחקנים בשביל להוציא עבירה, הוא לא מסר במתפרצת של 2 על 1, חשב על הזריקה של עצמו והיה יותר "אגרסיבי", גם אם הוא לא היה צריך. בדיעבד זה נראה כיאלו הוא אמר לעצמו משחק אחד אני אעשה את מה שהכי אני ומשחק אחרי זה אני אקשיב לעצות ונראה מה יהיה (אני מדגיש שברור שזה לא מה שקרה אבל ככה זה נראה). גם אם זה לא במתכוון וגם אם זה היה פשוט יום רע והראש שלו לא היה במשחק, מה שכנראה גם חלק מזה, הוא נראה כמו מה שהוא היה נראה אם הוא היה מקשיב לעצות שאולי נכונות להתפתחות במצב הזה של הוויזארדס אבל לא בהכרח מתאימות לדני.
אגב, מבחינת תוצאות, התוצאות זהות, כמעט אותה שורה סטטיסטית (רק בפחות דקות) והקליעה הייתה אותו דבר מצד אחד אבל מצד שני הפעם הוא לא חמק מהביקורת והאשמה למשחק. גם ב2 המקרים הוויזארדס הובסו.
דני צריך למצוא את נקודת האיזון, בין דני של המשחק הזה למשחק שעבר, בין לשחק בסגנון שמתאים לו אבל שלא מתאים לוויזארדס שכולל למסור לשחקנים שאולי צריך למסור להם אבל שהם כנראה יהרסו בעצמם ולא ימסרו חזרה לבין להיות הצימורה 2.0.
עד כמה שדני היה רע, לא נראה לי שהיום אי אפשר לומר שזה מחוסר אגרסיביות ואולי בכלל אין קשר בין האגרסיביות למה שקרה וביום אחר זה יעבוד, אבל כאשר זאת הביקורת הכי גדולה לכיוונו והיום אני לא זוכר פעם אחת שאני אמרתי לעצמי, וואלה זה הוא היה צריך לקחת לבד, זה אומר משהו.

אגב, 2 דברים שגם מסבירים את הקבלת ההחלטות הלא אופיינית שלו היום:
א. הגנה נהדרת של הניקס וזה לא מפתיע, הם פשוט אפשרו לוויזארדס לעשות את הטעויות של הוויזארדס ובמיוחד להתחשב ביכולת שלהם מאז ההדבקות, דני (ולא רק הוא) היה פנוי היום לשלשות שלא רק שעל הנייר הוא צריך לקחת אלא גם לא היו לא הרבה אפשרויות מסירה. הניקס בנו על זה שלרוב הוויזארדס יחטיאו ואם שחקן אחד יתחמם, הוא יקבל טיפול נקודתי.
ב. ביל לא שיחק ובדרך כלל ביל הוא השחקן שהוא מוסר לו אחרי הובלת כדור או שהוא לא יודע מה לעשות, היום ביל לא היה אופציה וואסטברוק שיחק לבד, אז היו לו פחות אפשרויות בחירה מההתחלה.

האם 2 הנקודות האלה משנות? לא יודע כי התוצאה כנראה תהיה אותה תוצאה אם הוא יתחיל לשחק אגרסיבי בלי קשר, אבל זה חלק מזה וזה שווה התיחסות
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 13 פברואר 2021, 10:31

לגבי האחוזים, דני הוכיח את עצמו בעבר כשחקן שיודע לעלות לעצמו את האחוזים מאוד מהר גם במצבים שאימונים הם פחות אופציה, מקווה שהוא יצליח לעשות את זה, זה יכול להיות הגרוש ללירה.
הביטחון שלו נפגע, אבל זאת לא פעם ראשונה בקרירה שלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי felix_r » 13 פברואר 2021, 11:40

felix_r כתב:
Jack55 כתב:מה אומרים דני נותן משחק טוב היום?

יתן משחק ענק!!! 7 נקודות + 5 כ"ח ! :laugh2

פיייי...! כמעט ניחשתי! הייתי ממש קרוב. 8 + 6 כ"ח
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 פברואר 2021, 14:09

Shay_uzan כתב:מזהיר מראש: אני הולך לומר משהו מאוד לא פופולרי ביחס למה שנאמר פה עד היום אבל אחרי שניתחתי את הטעויות בהתקפה ומה הוא עשה שגרם להן שלו זאת המסקנה שלדעתי מסבירה חלק מהטעויות שלו.
נתחיל בזה ולמען הסר ספק ושלא יעוותו את דברי, דני היה רע, הוא פשוט היה רע וכולם רואים את זה אז אני לא הולך להיכנס פה לעומק שמה הוא עשה רע.
דני מאז שהוא יצא מהבידוד הקליעה שלו לא משהו בלשון המעטה אבל זאת לא הייתה הבעיה במשחק שלו, הוא פשוט עשה ההפך ממה שהוא עשה במשחק הקודם בצד ההתקפי והאמת, אין לי מושג איך לגשת לזה ואסביר גם למה.
במשחק הקודם אמרתי שוואלה, הנה הדני שאנחנו מכירים ממכבי, הוא הלך לפי איך שהוא מכיר את עצמו ולא הקשיב לביקורות שיכולות לפגוע לו בסגנון המשחק גם אם זה על חשבון נקודות, והיום... הוא הזכיר לי את שאר הוויזארדס, מה שזה ההפך הגמור ממנו. הוא נכנס פנימה על 4 שחקנים בשביל להוציא עבירה, הוא לא מסר במתפרצת של 2 על 1, חשב על הזריקה של עצמו והיה יותר "אגרסיבי", גם אם הוא לא היה צריך. בדיעבד זה נראה כיאלו הוא אמר לעצמו משחק אחד אני אעשה את מה שהכי אני ומשחק אחרי זה אני אקשיב לעצות ונראה מה יהיה (אני מדגיש שברור שזה לא מה שקרה אבל ככה זה נראה). גם אם זה לא במתכוון וגם אם זה היה פשוט יום רע והראש שלו לא היה במשחק, מה שכנראה גם חלק מזה, הוא נראה כמו מה שהוא היה נראה אם הוא היה מקשיב לעצות שאולי נכונות להתפתחות במצב הזה של הוויזארדס אבל לא בהכרח מתאימות לדני.
אגב, מבחינת תוצאות, התוצאות זהות, כמעט אותה שורה סטטיסטית (רק בפחות דקות) והקליעה הייתה אותו דבר מצד אחד אבל מצד שני הפעם הוא לא חמק מהביקורת והאשמה למשחק. גם ב2 המקרים הוויזארדס הובסו.
דני צריך למצוא את נקודת האיזון, בין דני של המשחק הזה למשחק שעבר, בין לשחק בסגנון שמתאים לו אבל שלא מתאים לוויזארדס שכולל למסור לשחקנים שאולי צריך למסור להם אבל שהם כנראה יהרסו בעצמם ולא ימסרו חזרה לבין להיות הצימורה 2.0.
עד כמה שדני היה רע, לא נראה לי שהיום אי אפשר לומר שזה מחוסר אגרסיביות ואולי בכלל אין קשר בין האגרסיביות למה שקרה וביום אחר זה יעבוד, אבל כאשר זאת הביקורת הכי גדולה לכיוונו והיום אני לא זוכר פעם אחת שאני אמרתי לעצמי, וואלה זה הוא היה צריך לקחת לבד, זה אומר משהו.

אגב, 2 דברים שגם מסבירים את הקבלת ההחלטות הלא אופיינית שלו היום:
א. הגנה נהדרת של הניקס וזה לא מפתיע, הם פשוט אפשרו לוויזארדס לעשות את הטעויות של הוויזארדס ובמיוחד להתחשב ביכולת שלהם מאז ההדבקות, דני (ולא רק הוא) היה פנוי היום לשלשות שלא רק שעל הנייר הוא צריך לקחת אלא גם לא היו לא הרבה אפשרויות מסירה. הניקס בנו על זה שלרוב הוויזארדס יחטיאו ואם שחקן אחד יתחמם, הוא יקבל טיפול נקודתי.
ב. ביל לא שיחק ובדרך כלל ביל הוא השחקן שהוא מוסר לו אחרי הובלת כדור או שהוא לא יודע מה לעשות, היום ביל לא היה אופציה וואסטברוק שיחק לבד, אז היו לו פחות אפשרויות בחירה מההתחלה.

האם 2 הנקודות האלה משנות? לא יודע כי התוצאה כנראה תהיה אותה תוצאה אם הוא יתחיל לשחק אגרסיבי בלי קשר, אבל זה חלק מזה וזה שווה התיחסות

אני מסכים.
אני חושב שגם הוויזארדס וגם דני עצמו מעדיפים את הגרסה של דני שלא מכריחה זריקות.
הוא סיום עם 0 אסיסטים היום שזה לא מאפיין אותו. וזה לא שהיו לו מסירות שלא נגמרו בסל, הוא פשוט לא מסר היום וכל כדור שהגיע אליו הסתיים בזריקה. הוא צריך למסור הרבה יותר, בטח במשחקים עם יום קליעה חלש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 13 פברואר 2021, 16:13

סורי, אני לא יודע איזה אגרסיביות ראיתם היום. הוא היה עציץ גם במשחק הזה, רק שהפעם יותר זריקות התפנו (בעיקר במחצית הראשונה) בגלל ההיעדרות של ביל. ההבדל הוא שהיום אפילו פעולות בסיסיות שגם ביום חלש הוא מבצע כמו להוביל כדור פעם בפעמיים במשחק, או לתת הגנה חיובית, הוא הוא לא עשה, כי לא היה מרוכז. זה די ברור שהראש שלו מלא במחשבות וזה ניכר בסגנון המשחק שלו. מחפש רק ללכת על בטוח ולא מעז להוריד את הכדור לריצפה ליותר משנייה וגם כשכן מחליט לעשות משהו קצת פחות טריוויאלי הוא עושה את זה בחוסר ביטחון מוחלט.

גם לא חושב שהקורונה אשמה בכושר הקליעה שלו. הרי כבר היו לו שני משחקים עם קליעה נהדרת מחוץ לקשת אחרי שחזר מהקורונה, מול פורטלנד ומול מיאמי בחוץ.

הוא מתחיל להיות בבעיה רצינית. ברוקס לא ממש סופר אותו (אחרת היה דורש שיוביל קצת כדור), זה פוגע עוד יותר בביטחון של דני ליזום, וסגנון המשחק הלא קבוצתי של ברוקס שנשען לחלוטין על הירו בול של ווסטברוק וביל דורש קלעים איכותיים שיזרקו את השלשות הפנויות שלהם. וכשיש לך קלעים מחוננים בקבוצה כמו גאריסון מאתיוס ודוויס ברטאנס, הדרך שלך להידרדרות ברוטציה סלולה.

בלתי נסלח תוכנית האימונים האישית שהסוכן שלו וכל הפמלייה סביבו בנו לו בשנתיים האחרונות. הוא לא היה אמור להגיע כל כך חסר ביטחון לעונה הראשונה שלו באן בי איי.
~Box & 1~

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 פברואר 2021, 16:22

~Box & 1~ כתב:סורי, אני לא יודע איזה אגרסיביות ראיתם היום. הוא היה עציץ גם במשחק הזה, רק שהפעם יותר זריקות התפנו (בעיקר במחצית הראשונה) בגלל ההיעדרות של ביל. ההבדל הוא שהיום אפילו פעולות בסיסיות שגם ביום חלש הוא מבצע כמו להוביל כדור פעם בפעמיים במשחק, או לתת הגנה חיובית, הוא הוא לא עשה, כי לא היה מרוכז. זה די ברור שהראש שלו מלא במחשבות וזה ניכר בסגנון המשחק שלו. מחפש רק ללכת על בטוח ולא מעז להוריד את הכדור לריצפה ליותר משנייה וגם כשכן מחליט לעשות משהו קצת פחות טריוויאלי הוא עושה את זה בחוסר ביטחון מוחלט.

הוא מתחיל להיות בבעיה רצינית. ברוקס לא ממש סופר אותו (אחרת היה דורש שיוביל קצת כדור), זה פוגע עוד יותר בביטחון של דני ליזום, וסגנון המשחק הלא קבוצתי של ברוקס דורש קלעים איכותיים שיזרקו את השלשות הפנויות שלהם. וכשיש לך קלעים מחוננים בקבוצה כמו גאריסון מאתיוס ודוויס ברטאנס, הדרך שלך להידרדרות ברוטציה סלולה.

בלתי נסלח תוכנית האימונים האישית שהסוכן שלו וכל הפמלייה סביבו בנו לו בשנתיים האחרונות. הוא לא היה אמור להגיע כל כך חסר ביטחון לעונה הראשונה שלו באן בי איי.
אני לא חושב שהוא הגיע חסר ביטחון לעונה.
במשחק הראשון נגד ברוקלין הוא היה חסר פחד וביצע פעולות מאוד מרשימות.
הביטחון הלך והתדרדר ברגע שהכוכבים התחילו לשחק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 13 פברואר 2021, 16:48

שמואל1 כתב:אני לא חושב שהוא הגיע חסר ביטחון לעונה.
במשחק הראשון נגד ברוקלין הוא היה חסר פחד וביצע פעולות מאוד מרשימות.
הביטחון הלך והתדרדר ברגע שהכוכבים התחילו לשחק.

משחק הכנה אחד לא מעיד על ביטחון אמיתי. ביטחון אמיתי זה לבוא משחק אחרי משחק וליזום למרות מהמורות בדרך (ראה דוגמא עמנואל קוויקלי).
לסמן בשפת הגוף שאתה רוצה לקבל כדור ולא להתחבא בקשת השלוש, להוריד כדור לריצפה בביטחון במעט פעמים שאתה נוגע בו, לזהות דברים על הפרקט מהר ולהגיב מהר.

דבר אחד שחירפן אותי היום, היה איזה רגע שבו לא היה כמעט אף שחקן יוצר על הפרקט. חמישייה של שחקנים מוגבלים מאוד. זה בדיוק הרגע שציפיתי מדני לבוא ולדרוש כדור ולקחת על עצמו. במקום זה הוא פשוט התחבא בפינה ולא זז וראה איך פוזישן אחרי פוזישן החברים שלו הולכים לאיבוד. נוראי.

זה גם לא נראה טוב מהצד שהוא לא מצליח לבלוט בקבוצה עם המאזן הכי גרוע בליגה עם הרבה שחקנים מוגבלים בסגל.

העיקר שוליקו פרוביץ' חושב שהוא מוציא את המקסימום מההזדמנווית שקיבל.
~Box & 1~

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 13 פברואר 2021, 17:46

נקודה נוספת שממש מרגיזה אותי לגבי ברוקס. היחס היותר סלבני שלו כלפי האצ'ימורה לעומת אבדיה. למרות שלא ראיתי סיבה ממשית לכך ולמען האמת דני נראה היותר כשרוני מבין השניים.
ברטאנס הוא בשום עולם לא סמול פורוורד, הוא לא מסוגל לשמור בעמדה הזו על קונוס, הוא אמור להתחלק עם האצ'ימורה על דקות בעמדה ארבע.
האצ'ימורה מנגד, לא שומר מדופלם, לא ריבאונדר מדופלם ולא קלעי מדופלם. שחקן אגרסיבי כן, אבל לא יעיל במיוחד נכון לעכשיו.
ברוקס כל כך מנסה ללכת עם השניים האלה בכוח וזה בא על חשבון דני.

בכלל, כל המערכת שם פשוט ברדק אחד גדול. עושים טאנקינג כשאת עיקר הדקות מקבלים ותיקים על חשבון הצעירים.

הבעלים שלהם מתחיל להצטייר לי כבעלים גרוע שלא מסוגל לתמוך בתוכניות מצויינות לטווח הרחוק על חשבון סיפוקים מיידיים ומשקרים בטווח הקצר.
~Box & 1~

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 פברואר 2021, 23:07

~Box & 1~ כתב:נקודה נוספת שממש מרגיזה אותי לגבי ברוקס. היחס היותר סלבני שלו כלפי האצ'ימורה לעומת אבדיה. למרות שלא ראיתי סיבה ממשית לכך ולמען האמת דני נראה היותר כשרוני מבין השניים.
ברטאנס הוא בשום עולם לא סמול פורוורד, הוא לא מסוגל לשמור בעמדה הזו על קונוס, הוא אמור להתחלק עם האצ'ימורה על דקות בעמדה ארבע.
האצ'ימורה מנגד, לא שומר מדופלם, לא ריבאונדר מדופלם ולא קלעי מדופלם. שחקן אגרסיבי כן, אבל לא יעיל במיוחד נכון לעכשיו.

בכלל, כל המערכת שם פשוט ברדק אחד גדול. עושים טאנקינג כשאת עיקר הדקות מקבלים ותיקים על חשבון הצעירים.

הבעלים שלהם מתחיל להצטייר לי כבעלים גרוע שלא מסוגל לתמוך בתוכניות מצויינות לטווח הרחוק על חשבון סיפוקים מיידיים ומשקרים בטווח הקצר.
גם באיזה קטע בראדלי ביל מקבל מנוחה?
הקהוצה נואשת לניצחונות, זה לא הזמן לתת מנוחה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 13 פברואר 2021, 23:09

שמואל1 כתב:
~Box & 1~ כתב:נקודה נוספת שממש מרגיזה אותי לגבי ברוקס. היחס היותר סלבני שלו כלפי האצ'ימורה לעומת אבדיה. למרות שלא ראיתי סיבה ממשית לכך ולמען האמת דני נראה היותר כשרוני מבין השניים.

נואשת לניצחונות..כן..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 פברואר 2021, 23:09

my man כתב:
שמואל1 כתב:

נואשת לניצחונות..כן..
יש להם שאיפות פלייאוף
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 13 פברואר 2021, 23:12

שמואל1 כתב:
my man כתב:
שמואל1 כתב:

נואשת לניצחונות..כן..
יש להם שאיפות פלייאוף
נגוזו נגוזו
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 פברואר 2021, 23:13

my man כתב:
שמואל1 כתב:
my man כתב:
שמואל1 כתב:

נואשת לניצחונות..כן..
יש להם שאיפות פלייאוף
נגוזו נגוזו
אם נגוזו אז אין להם שום סיבה להחזיק את ביל בקבוצה. אולי ה"מנוחה" שקיבל מרמזת על טרייד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 פברואר 2021, 16:09

הערב ב-20:00 מול בוסטון.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 פברואר 2021, 16:50

אחדשיודע כתב:הערב ב-20:00 מול בוסטון.

פעם קודמת שוושינגטון שיחקה בשעון ישראל, דני לא היה פקטור וכמעט לא שיחק.
נקווה שהפעם זה יהיה שונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V3 - בוסטון הערב ב 20:00

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 14 פברואר 2021, 18:14

שאלה למומחים פה, עד כמה ריאלי שהוויזארדס ייפטרו מווסטברוק וחוזה המקס שלו בחודשים הקרובים ללא תמורה?

האם היו תקדימים כאלה בעבר?

ההיגיון אומר שבוודאות עדיף להם להיפטר ממנו גם בחינם בשביל שלפחות הצעירים יוכלו להתפתח כמו שצריך. השאלה כמה זה פרקטי.
~Box & 1~

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 פברואר 2021, 18:57

אתחיל ואומר שב-NBA הכל יכול לקרות. ואחרי שאמרתי את זה... זה כמעט חסר סיכוי. בוודאי אם מדברים על העונה הנוכחית.
זאת אומרת, בוושינגטון כנראה לא יעיזו לחתוך אותו בידיעה שנותרו לו שנתיים נוספות בחוזה בסך יותר מ-90 מיליון דולר. מילא היה מדובר בעונה האחרונה שלו בחוזה, או מקסימום עונה לפני אחרונה. אבל בגלל שמדובר בחוזה כל כך גדול, זה בעייתי. גם מבחינת הנראות. אף אחד לא מעוניין לזרוק לפח מעל 100 מיליון דולר (כולל מה שנשאר בעונה הנוכחית) מבלי לנסות להוציא מזה משהו. ומבחינת טריידים, אני מתקשה לראות קבוצה שתסכים לקלוט את החוזה העצום שלו - ובעצם לחזור על הטעות של וושינגטון. שוב, אם היה מדובר בחוזה נגמר, זה משהו אחר. אז אולי כן היינו רואים קבוצות שמוכנות להמר (אם כי בסיטואציה של חוזה שמסתיים, רוב הסיכויים שקבוצות היו מעדיפות להמתין שיחתכו אותו, ורק אז להחתימו על חוזה קטן).

ובכל זאת, הדבר הכי קרוב לכך מהשנים האחרונות, זה לואל דנג בלייקרס. ב-2016 הוא חתם שם על חוזה של 4 שנים עבור 72 מיליון דולר (הרבה יותר מידי, אבל לא קרוב לסכומים שווסטברוק מרוויח כעת). בערך אחרי 2/3 עונה, הוא הושבת כדי לתת במה לצעירים. וזה נמשך גם בעונה שלאחר מכן. בקיץ 2018, כשנותרו לו שנתיים נוספות בחוזה, הוא כבר נחתך. אבל כאמור, לא אותו דבר - לא בסכומים ולא בקליבר של השחקן.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 15 פברואר 2021, 15:32, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Jack55 » 14 פברואר 2021, 19:41

ביל חוזר לשחק היום?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים