המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
התנין 2 כתב:אני לא נוהג לצאת בהצהרות, אבל אני חושב שזו הקבוצה הכי גרועה שנבנתה כאן בעשר השנים האחרונות, וברוך השם נבנו כאן קבוצות גרועות מאוד בזמן הזה.
קטש מועמד ראויLL6 כתב:המשחק הזה סופית הפך אותי נגד יאניס, אמנם לא כל שעון החול שלו התהפך אצלי אבל אני בהחלט מבין את האלה שאומרים שהוא הבעיה.
אבל גם יפטרו אותו את מי יביאו? אין איזה מאמן שבאמת יכול לשפר את הקבוצה ולהוציא ממנה את המקסימום ואת שיא הפוטנציאל. השם של קטש בטח יעלה אבל ראינו שהוא לא מאמן ברמה שאנחנו מכוונים אליה, לכן אני יבין עם יאניס יסיים את העונה.
מה שבטוח בעונה הבאה מכבי תיהיה חייבת לדאוג לכך שבעונה הבאה יאמן אות פסקואל או טרינקיירי
התנין 2 כתב:אני לא נוהג לצאת בהצהרות, אבל אני חושב שזו הקבוצה הכי גרועה שנבנתה כאן בעשר השנים האחרונות, וברוך השם נבנו כאן קבוצות גרועות מאוד בזמן הזה.
קטש עדיף על יאניס. לפחות נראה פואנטה כלשהי בהתקפה.Adam כתב:מוקדם מדי להוציא להורג בכיכר, אבל מה שמכבי הראתה היום היה בין המשחקים היותר מכוערים שראינו ממנה בשנים האחרונות.
הכנה לקויה או לא, מכבי לא נראת כמו קבוצה. מאוד לא מאומנת. מתבזה מול קבוצות בינוניות (אמצע טבלה ביורוליג ומטה) שמגיעות עם חצי סגל.
היחיד שהייתי רוצה לראות כאן במקום ספרופולוס זה את טרינקיירי, והוא לא יגיע לכאן עכשיו, אז אין באמת מאמן שיכול להחליף כרגע את יאניס...
שמואל1 כתב:קטש עדיף על יאניס. לפחות נראה פואנטה כלשהי בהתקפה.Adam כתב:מוקדם מדי להוציא להורג בכיכר, אבל מה שמכבי הראתה היום היה בין המשחקים היותר מכוערים שראינו ממנה בשנים האחרונות.
הכנה לקויה או לא, מכבי לא נראת כמו קבוצה. מאוד לא מאומנת. מתבזה מול קבוצות בינוניות (אמצע טבלה ביורוליג ומטה) שמגיעות עם חצי סגל.
היחיד שהייתי רוצה לראות כאן במקום ספרופולוס זה את טרינקיירי, והוא לא יגיע לכאן עכשיו, אז אין באמת מאמן שיכול להחליף כרגע את יאניס...
אני חשבתי שהוא עושה סדרת חינוך לזרים.גל גל כתב:לסור שהיה הכי טוב היום אחרי סקוטי לא ראה אפילו שניה כל הרבע השלישי , המקום זה הוא שם את סורקין ב5
בכללי רבע שלישי הוא משחק עם דיבה זיו בלייזר קלואירו וסורקין אלוהים ישמור מזה ההרכב הזה ?
יאניס עם המשחק הכי גרוע שלו במכבי
גיא כתב:אני רוצה להציג עמדה שונה.
זה בעיקר עניין של שחקנים.
מאז פיני גרשון מעמד המאמן עלה לגבהים פה בארץ, כל הנושא של ״ניהול משחק״.
לא מזלזל בזה,
אבל כשיש לך את אריאל מקדונלד או שאראס שעושים את כולם סביבם יותר טובים
קל יותר לנהל. גם בלאט לקח גביע עם נס צסקא בעזרת פלור מנג׳ר מעולה -טייריס.
זה לא יעזור אם יביאו את קטש, או את גודס או את שאראס. מה שנקבל זה מה שהשחקנים יכולים לתת.
עד שמכבי לא תביא רכז על, בתוספת שחקן ברמתו של וולטרס כמחליף - היא יכולה לשכוח מלהיות בצמרת.
A.Parker כתב:ומילה לאלה שמבקרים כרגע כל שחקן כמעט, חכו עם זה קצת. כל עוד יאניס פה קשה להאשים שחקנים מסויימים, בטח המוכחים שבהם.
גיא כתב:A.Parker כתב:ומילה לאלה שמבקרים כרגע כל שחקן כמעט, חכו עם זה קצת. כל עוד יאניס פה קשה להאשים שחקנים מסויימים, בטח המוכחים שבהם.
סורי לא מסכים. התרגילים המתוזמנים שאתה רוצה, החיפוי בהגנה, ההחלטות בהתקפת מעבר - שחקנים עושים את זה.
נכון שאחת לכמה שנים יכול להיות מקרה פנרבחצ׳ה של שחקנים טובים שלא מתחברים, אבל לרוב מה שעולה כסף - שווה כסף.
נכון שקבוצה יכולה לא להתחבר בהתחלה.
אבל ב-2014 כשזה התחבר היה את הכישרון והמנהיגות של טייריס ובלו ודווין סמית. ואפילו גיא פניני.
היה מי שישים את השלשות. ויסיים את הלייאפ של החטיפה, ושפשוט ישתלט על המשחק.
למכבי אין שנים כבר מנהל משחק כריזמאטי. כל עוד לא יהיה כזה אנחנו נדשדש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים