15 פברואר 2022, 00:00
15 פברואר 2022, 00:01
15 פברואר 2022, 00:02
felix_r כתב:סומבץ כתב:סומבץ כתב:רסקה החמוד כבר מתכונן להרעיד את האדמה
ידעתי!!!
חמוד כמו התחת של מחמוד (כמו שהיו אומרים בשכונה שלי בילדותי)
15 פברואר 2022, 00:03
אין לי שום טענה לג'ונדי וסורקין... אבל בוא, המדחק בגליל היה המשחק היחידי הטוב של זיו העונה ועכשיו אי אפשר לומר שהזדמנות הוא לא קיבל. בלייזר התחיל טוב העונה ופשוט נעלם, כהן, הוא... וול... כהן, עושה מה שכהן עושהA.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:כן, הישראלים הם הבעיה
בליגה הם ללא ספק הבעיה המרכזית. לא זכור לי מתי אי פעם היו למכבי ישראלים כל כך חלשים.
ביורוליג הם גם בעיה משמעותית כי למכבי אין שחקנים מחליפים שמסוגלים לתת 5 דקות מנוחה אפילו בלי להכניס לבור.
עזוב, ראית שבוע שעבר איך מכבי דרסה את גליל בהילוך שני (ואיך גונדי תרם בחמישי). איזה סגל ישראלי מטורף יש ליריבות שגורם למצב הזה?
אתם סתם מגזימים. גם בחשיבות של הישראלים וגם בגורם ליכולת שלהם.
סומבץ כתב:סומבץ כתב:רסקה החמוד כבר מתכונן להרעיד את האדמה
ידעתי!!!
felix_r כתב:מכבי עשתה את אותה הטעות כמו ירושלים, כשהתקמצנה על חילוף מאמן. שתי הקבוצות שילמו על הקמצנות הזאת ביוקר.
15 פברואר 2022, 00:04
מילוס כתב:סומבץ כתב:סומבץ כתב:רסקה החמוד כבר מתכונן להרעיד את האדמה
ידעתי!!!
![]()
גדול. מביך.
15 פברואר 2022, 00:05
A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:כן, הישראלים הם הבעיה
בליגה הם ללא ספק הבעיה המרכזית. לא זכור לי מתי אי פעם היו למכבי ישראלים כל כך חלשים.
ביורוליג הם גם בעיה משמעותית כי למכבי אין שחקנים מחליפים שמסוגלים לתת 5 דקות מנוחה אפילו בלי להכניס לבור.
עזוב, ראית שבוע שעבר איך מכבי דרסה את גליל בהילוך שני (ואיך גונדי תרם בחמישי). איזה סגל ישראלי מטורף יש ליריבות שגורם למצב הזה?
15 פברואר 2022, 00:05
Shay_uzan כתב:אין לי שום טענה לג'ונדי וסורקין... אבל בוא, המדחק בגליל היה המשחק היחידי הטוב של זיו העונה ועכשיו אי אפשר לומר שהזדמנות הוא לא קיבל. בלייזר התחיל טוב העונה ופשוט נעלם, כהן, הוא... וול... כהן, עושה מה שכהן עושהA.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:כן, הישראלים הם הבעיה
15 פברואר 2022, 00:06
לא זוכר דבר כזה.מקאדו 3 כתב:פפפפשששש מתי מאמן של קבוצה ישראלית אמר שהם קבוצה יותר טובה ממכבי וצדק ?
שמואל1 כתב:דני פרנקו: "אנחנו קבוצה טובה יותר ממכבי ת"א"
ואו
ומה שעצוב - הוא צודק.
15 פברואר 2022, 00:07
15 פברואר 2022, 00:07
15 פברואר 2022, 00:08
עידן כתב:A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:כן, הישראלים הם הבעיה
המשחק נגד גליל היה יוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל. הישראלים של מכבי העונה הם מתחת לכל ביקורת. וכן, זה מאוד משמעותי, הרבה יותר ממה שאתה חושב. אי אפשר להחזיק קבוצה עם סגל כזה קצר. מידי פעם יהיו הבלחות ביורוליג, אבל בליגה עם מגבלות הישראלים זה יותר קשה.
15 פברואר 2022, 00:08
יאניס לא ישאר. אני נסרב להאמין שההנהלה הותיקה תעבור על זה בשתיקהמקאדו 3 כתב:הבעיה היא שייש 2 זרים שהם באמת ברמה והשאר גרועים , אוונס הזה עם כל הכבוד הוא פרווה לא מדובשו ולא מעוקצו , איבדנו תואר הפסדנו והודחנו בדרבי וזה הפסד שלישחי תוך חודש אבל יאניס ישאר , לא יאומן פעם שמעון היה מחכה עם נבוט מחוץ לאולם ומעיף את המאמן במקום .
15 פברואר 2022, 00:09
15 פברואר 2022, 00:11
גל גל כתב:יאניס ישאר .
סוף שנה הוא יעזוב.
הישראלי היחיד שצריך להישאר זה סורקין
השאר הביתה, חייב רענון.
15 פברואר 2022, 00:12
גל גל כתב:יאניס ישאר .
סוף שנה הוא יעזוב.
הישראלי היחיד שצריך להישאר זה סורקין
השאר הביתה, חייב רענון.