פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: טורניר פריז: וילרבאן - מכבי ת

10 ספטמבר 2022, 22:35

felix_r כתב:מטריד אותי מאוד שמרטין כל הזמן שיחק בצבע, ולא זרק אפילו ניסיון אחד לשלוש. הוא אמור להיות 4, אבל אצל קטש (לפחות במשחק הזה) הוא משחק 5. ממש לא מובן למה. גם כאשר הדוב הליטאי גבן היה על המגרש ביחד עם מרטין, גבן עמד על הקשת, ואילו מרטין היה בצבע.

אני מקווה מאוד, שקטש לא עושה פה איזו טעות אסטרטגית. כי אין שום סיבה בעולם שמרטין ישחק 5, כאשר יש לנו את ניבו ופויטרס. חבל לבזבז את הגבוה היחיד שלנו שיש לו קליעה טובה לשלוש (אני לא סופר את ג'ייק כהן), ולהציב אותו כשחקן פנים.

לא צפיתי במשחק .... מאוד מאוד חבל על מרטין כי הוא יכול בקלות לתת תפוקה התקפית בכל דרך
מה לגבי הולינס ... הוא מתאים להרכב הזה של מכבי או ליורוליג ??

10 ספטמבר 2022, 22:43

אמנם משחק הכנה ראשון, אבל יש כמה דברים שאני מניח שאפשר להצביע עליהם:
1. בולדווין - הבן אדם שמר בצורה סופר מרשימה. לוחץ כל הזמן, נותן דיפלקשנים ומנסה להגיע לכדור כל הזמן. גם בהתקפה הוא התרכז בניהול המשחק, בצורה די יפה יש לומר, מבלי להיות המאנייק שמכריח.
2. קולסון - מוטת הידיים שלו זה חתיכת יתרון שישרת אותו בשני צידי המגרש. בהגנה הוא היה אסרטיבי וחטף גם לפחות כדור או שניים. בהתקפה הוא החטיא כמה זריקות, אבל בסך הכל נראה טוב ומעורב, כולל כמה אסיסטים יפים.
3. ניבו ופויתרס - שניהם פיזיים ורחבים שזה חשוב מאוד, ובאופן כללי גם רצו מהר ושלטו יחסית בריבאונד. החשש הוא כמובן ממצ'אפים מול סנטרים קלאסיים/גבוהים.
4. הולינס - מוכיח שהוא מיותר מאוד. שומרים טובים יש פה כבר ולעומת זאת אין צורך בכישורי הנגרות שלו. הוא עוד ייתן דברים יפים, אבל בכללי מדובר בשחקן מיותר.
5. מרטין - שוטט רוב הזמן אבל לקראת הסוף התחיל להיכנס לעניינים. בכל מקרה זה טוב שהוא לא מכריח וסביר שהוא ישתפר.

באופן כללי רואים כמה הקבוצה הזאת אתלטית, לוחצת וכנראה גם תרוץ בכל הזדמנות. אני גם יחסית מתרשם ממשחק ההתקפה (בהתחשב בנסיבות) ומאמין שנראו פחות התקפות מחרפנות כפי שהורגלנו בשנים האחרונות ע"י יאניס. עם הגעת בראון (הישראלים יכולים להישאר בפראג) מאמין שיהיה פה עוד שדרוג משמעותי. המבחן אולי הגדול ביותר העונה זה השילוב בינו לבין בולדווין.

10 ספטמבר 2022, 22:45

Neo כתב:
felix_r כתב:מטריד אותי מאוד שמרטין כל הזמן שיחק בצבע, ולא זרק אפילו ניסיון אחד לשלוש. הוא אמור להיות 4, אבל אצל קטש (לפחות במשחק הזה) הוא משחק 5. ממש לא מובן למה. גם כאשר הדוב הליטאי גבן היה על המגרש ביחד עם מרטין, גבן עמד על הקשת, ואילו מרטין היה בצבע.

אני מקווה מאוד, שקטש לא עושה פה איזו טעות אסטרטגית. כי אין שום סיבה בעולם שמרטין ישחק 5, כאשר יש לנו את ניבו ופויטרס. חבל לבזבז את הגבוה היחיד שלנו שיש לו קליעה טובה לשלוש (אני לא סופר את ג'ייק כהן), ולהציב אותו כשחקן פנים.

לא צפיתי במשחק .... מאוד מאוד חבל על מרטין כי הוא יכול בקלות לתת תפוקה התקפית בכל דרך
מה לגבי הולינס ... הוא מתאים להרכב הזה של מכבי או ליורוליג ??

הולינס יכול לקבל נישה מסויימת בהרבה קבוצות יורוליג. לדעתי הוא לא מספיק טוב ובסגל הזה הוא מיותר מאוד. יכלו להשאיר את אוונס (שעדיף עליו) ולהסיט את העודף לקו הקדמי.
פרסם תגובה