המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
לטוב ולרע זה בולדווין. הוא סוג של סקוטי מבחינת הביטחון (סגנון אחר כמובן של שחקן).Jack55 כתב:אחוזים זוועה מחוץ לקשת
בולדווין עם 0/6
הם לא יכולים לשחק יחד לדעתי. שמן ומים.Mitelka כתב:לטוב ולרע זה בולדווין. הוא סוג של סקוטי מבחינת הביטחון (סגנון אחר כמובן של שחקן).Jack55 כתב:אחוזים זוועה מחוץ לקשת
בולדווין עם 0/6
השילוב עם בראון יהיה מכריע.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
TAYO כתב:מה היה רע בדשון תומאס שהיה צריך להמר על המרטין הזה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
TAYO כתב:מה היה רע בדשון תומאס שהיה צריך להמר על המרטין הזה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
A.Parker כתב:התגובות פה קצת מוגזמות. יש לי מספיק ביקורת על בניית הקבוצה, אבל מוקדם מדי לצאת בהצהרות. מסכים שההגנה היתה בושה וחרפה, אבל דווקא אתמול מאוד התרשמתי ממנה. בסופו של דבר הבעיה הגדולה היא שעומדת הסנטר מורכבת משני שחקנים זהים מוגבלים + הקליעה בקו האחורי.
מה שבאמת חבל ומטומטם זה שהמשחק הבא יהיה רק בעוד תשעה ימים.
עידן כתב:A.Parker כתב:התגובות פה קצת מוגזמות. יש לי מספיק ביקורת על בניית הקבוצה, אבל מוקדם מדי לצאת בהצהרות. מסכים שההגנה היתה בושה וחרפה, אבל דווקא אתמול מאוד התרשמתי ממנה. בסופו של דבר הבעיה הגדולה היא שעומדת הסנטר מורכבת משני שחקנים זהים מוגבלים + הקליעה בקו האחורי.
לי בעיקר הפריע שכולם (כולל קטש בתכל'ס) שיחקו בחוסר אכפתיות. נכון שזה משחק אימון, אבל גם למשחק אימון צריך להתייחס בכבוד וברצינות הראויה, וזה לא קרה. מוזר לי שמבחינת רצון הקבוצה הצרפתית הייתה 10 רמות מעל מכבי, שם נראה שכולם הסתכלו על השעון וחיכו שיסתיים כבר ושיוכלו לחזור למלון והביתה.
A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:התגובות פה קצת מוגזמות. יש לי מספיק ביקורת על בניית הקבוצה, אבל מוקדם מדי לצאת בהצהרות. מסכים שההגנה היתה בושה וחרפה, אבל דווקא אתמול מאוד התרשמתי ממנה. בסופו של דבר הבעיה הגדולה היא שעומדת הסנטר מורכבת משני שחקנים זהים מוגבלים + הקליעה בקו האחורי.
לי בעיקר הפריע שכולם (כולל קטש בתכל'ס) שיחקו בחוסר אכפתיות. נכון שזה משחק אימון, אבל גם למשחק אימון צריך להתייחס בכבוד וברצינות הראויה, וזה לא קרה. מוזר לי שמבחינת רצון הקבוצה הצרפתית הייתה 10 רמות מעל מכבי, שם נראה שכולם הסתכלו על השעון וחיכו שיסתיים כבר ושיוכלו לחזור למלון והביתה.
מצד שני אתמול ראיתי המון לחימה ומחויבות. לדעתי הרצון להילחם יהיה די טבוע בקבוצה הזאת (מצד רוב השחקנים). כמו שאמרתי, יותר מדאיגה אותי הקליעה מבחוץ והמוגבלות של הסנטרים (והקו הקדמי בכלל).
A.Parker כתב:התגובות פה קצת מוגזמות. יש לי מספיק ביקורת על בניית הקבוצה, אבל מוקדם מדי לצאת בהצהרות. מסכים שההגנה היתה בושה וחרפה, אבל דווקא אתמול מאוד התרשמתי ממנה. בסופו של דבר הבעיה הגדולה היא שעומדת הסנטר מורכבת משני שחקנים זהים מוגבלים + הקליעה בקו האחורי.
A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:התגובות פה קצת מוגזמות. יש לי מספיק ביקורת על בניית הקבוצה, אבל מוקדם מדי לצאת בהצהרות. מסכים שההגנה היתה בושה וחרפה, אבל דווקא אתמול מאוד התרשמתי ממנה. בסופו של דבר הבעיה הגדולה היא שעומדת הסנטר מורכבת משני שחקנים זהים מוגבלים + הקליעה בקו האחורי.
מצד שני אתמול ראיתי המון לחימה ומחויבות. לדעתי הרצון להילחם יהיה די טבוע בקבוצה הזאת (מצד רוב השחקנים). כמו שאמרתי, יותר מדאיגה אותי הקליעה מבחוץ והמוגבלות של הסנטרים (והקו הקדמי בכלל).
WendelA כתב:A.Parker כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:התגובות פה קצת מוגזמות. יש לי מספיק ביקורת על בניית הקבוצה, אבל מוקדם מדי לצאת בהצהרות. מסכים שההגנה היתה בושה וחרפה, אבל דווקא אתמול מאוד התרשמתי ממנה. בסופו של דבר הבעיה הגדולה היא שעומדת הסנטר מורכבת משני שחקנים זהים מוגבלים + הקליעה בקו האחורי.
אתה בטוח שאתה מדבר על המשחק נגד פריס? איזה לחימה ראית שם? ההגנה של מכבי הייתה הפקר! הצרפתים עשו סל מתי שרק רצו.
להתראות בינואר כשתתחיל לעשות חישובים הסתברותיים לפלייאוף. עץ עקום לא מתיישר. מכבי של פדרמן וניקולה היא עץ עקום.Jack55 כתב:סלחו לי ובאמת אין לי כוונה להעליב, אבל הביקורות של אנשים פה פשוט בדיחה עצובה
למרות החוסר של בראון והישראלים, והשיפוט קטסל, זה ברור לגמרי שאין שום סיבה והצדקה להתבזות שכזאת במשחקי ההכנה
אבל זה עצוב שאנשים פה מתחילים לשרוף שחקנים על פי שני משחקי הכנה עלובים אחריי שבוע של אימונים כשמדובר על קבוצה חדשה לגמרי
מבחינה קבוצתית אי אפשר וגם לא צריך להסיק שום וכלום דבר, מדובר על שני משחקי הכנה ראשונים, בלי הכוכב של הקבוצה ו4 שחקני רוטציה, כאשר הקבוצה התאמנה רק שבוע ביחד
לדעתי הטורניר ביוון עוד שבוע יהיה זמן טוב למסקנות קצת יותר ברורות
שוב אני מסכים שהקבוצה היום התבזתה ולספוג כל כך הרבה נקודות מקבוצת יורוקאפ זה נראה רע, אבל מצד שני גם הגיוני לגמרי שזה יקרה לחבורת שחקנים שבקושי שבוע מתאמנים ביחד עם מאמן שלא הכירו ובמועדון שלא שיחקו בו אף פעם
גם ראו לאורך כל שני המשחקים שאחת הסיבות הברורות ליכולת הרעה היא חוסר תיאום וכימיה, וחוסר במנהל משחק אמיתי כמו לורנזו בראון, שאני מזכיר שדבר כזה משנה קבוצות בצורה קיצונית
הייתי מציע להרגיע את הרוחות ואת הפאניקה כי הביקורת פה הפכה לפאניקה קיצונית, במיוחד לגביי ביקורות על שחקנים כמו מרטין ובולדווין
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים