המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Thorin כתב:מה נהיה מריאל מדריד לא ייאמן, מהקבוצה הכי מעצבנת שהתחילה פחות או יותר בגמר מולנו,
לקבוצה עם לב ונשמה ווינריות.
הייתי בעד היוונים, אבל לא מסוגל שלא לכבד את מה שריאל עושה בשנים האחרונות.
מרסר כתב:עם כול ההצלחה של ריאל אולימפיאקוס עשתה במכנסיים, הובילו עד הסוף וקבלת החלטות רעה בסוף הובילה להפסד.
מרסר כתב:Thorin כתב:מה נהיה מריאל מדריד לא ייאמן, מהקבוצה הכי מעצבנת שהתחילה פחות או יותר בגמר מולנו,
לקבוצה עם לב ונשמה ווינריות.
הייתי בעד היוונים, אבל לא מסוגל שלא לכבד את מה שריאל עושה בשנים האחרונות.
ווינרים יול רודריגז רודי אלו שחקני על עם טונה ניסיון.
Adam כתב:וואו וווא וואו.
הלב שלי יוצא לאולימפיאקוס והאוהדים שלה. אבל מה שריאל עשתה זה פשוט מטורף.
כל הקרדיט הולך למועדון הזה ולמאמן שלהם. לא ייאמן כמה שווינריות וניסיון זה דבר חשוב ברגעים האלה. זה כלכך לא מובן מאליו לתת לרודריגז ויול לשחק במשחק כזה, ועוד לתת ליול את הזריקה האחרונה. זה מראה על גדולה של המועדון הזה וכמה גאווה יש לו. אני בספק אם במכבי היו נותנים לפניני לזרוק את הזריקה האחרונה במצב כזה (או בכלל לשחק).
קל מאוד לשנוא את ריאל בשנים האחרונות, וגם כנראה שהאליפות הזאת לעד תהיה מסומנת עם כוכבית (לא באמת הייתה אמורה לעלות לפיינלפור אילולא המכות), אבל בכדורסל המודרני של היום, בו הגארדים שולטים במשחק, ריאל לוקחת אליפות כשלאורך כל העונה אין לה באמת גארד בטופ האירופי. ועדיין, מי שניצח לה היום את המשחק היו 2 גארדים קשישים.
פחד אלוהים יהיה לראות את ריאל עונה הבאה אם הם סופסוף יחליטו להביא רכז.
היום היא ניצחה בלי יאבוסלה, פורייה ודק. איזה עומק מטורף יש לקבוצה הזאת בסגל. קורנלי (שבכיף יכול לשחק אצלנו כשחקן חמישייה) אפילו לא היה רשום.
מרסר כתב:Adam כתב:וואו וווא וואו.
כל הקרדיט הולך למועדון הזה ולמאמן שלהם. לא ייאמן כמה שווינריות וניסיון זה דבר חשוב ברגעים האלה. זה כלכך לא מובן מאליו לתת לרודריגז ויול לשחק במשחק כזה, ועוד לתת ליול את הזריקה האחרונה. זה מראה על גדולה של המועדון הזה וכמה גאווה יש לו. אני בספק אם במכבי היו נותנים לפניני לזרוק את הזריקה האחרונה במצב כזה (או בכלל לשחק).
קל מאוד לשנוא את ריאל בשנים האחרונות, וגם כנראה שהאליפות הזאת לעד תהיה מסומנת עם כוכבית (לא באמת הייתה אמורה לעלות לפיינלפור אילולא המכות), אבל בכדורסל המודרני של היום, בו הגארדים שולטים במשחק, ריאל לוקחת אליפות כשלאורך כל העונה אין לה באמת גארד בטופ האירופי. ועדיין, מי שניצח לה היום את המשחק היו 2 גארדים קשישים.
היום היא ניצחה בלי יאבוסלה, פורייה ודק. איזה עומק מטורף יש לקבוצה הזאת בסגל. קורנלי (שבכיף יכול לשחק אצלנו כשחקן חמישייה) אפילו לא היה רשום.
קאמפסו סגור שם לפחות ממה שמדווחים, אז זה אולי החתיכה שחסרה להם לעשות באק טו באק.
Blazergun כתב:כבר רואה איך הפדרמנים הולכים לשווק את קורנלי בתור אלוף אירופה אימתני....
Adam כתב:מרסר כתב:Adam כתב:וואו וווא וואו.
קאמפסו סגור שם לפחות ממה שמדווחים, אז זה אולי החתיכה שחסרה להם לעשות באק טו באק.
לא אופתע באמת אם הוא יהיה אצלם שנה הבאה. אבל למרות שמדובר בקוסם, גם הוא כבר רחוק מלהיות צעיר (חגג 32 לפני כחודשיים). אם יגיע לשם בנוסף אליו עוד איזה שחקן צעיר במקום וויליאמס-גוס הם בכלל יהיו מפלצות.
Adam כתב:Blazergun כתב:כבר רואה איך הפדרמנים הולכים לשווק את קורנלי בתור אלוף אירופה אימתני....
באמת אבל שמדובר בשחקן טוב.
הבעיה היא שכמו שאני מכיר את הנפשות הפועלות, הוא מגיע בנוסף להישארות מרטין - וזאת הטעות. הוא צריך לבוא במקומו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־9 אורחים