פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

16 אוקטובר 2011, 11:57

itay92 כתב:סגל שחסר במובילי כדור,אין מחליף לקוק ברמה גבוהה.
גם שכחת את החיסרון הגדול ביותר שהוא המאמן,סקריולו פשוט פח.

נכון, זה הבעיה היחידה שלהם לדעתי. יש להם איזה איטלקי סוג ז'... אני מניח שקוק ישחק הרבה מאוד דקות, ואולי יתנו גם לניקולאס לרכז אם ממש תיהיה בעיה. חוץ מזה, אין להם בעיות בשום עמדה, אבל הם נראים רע ממשחקי ההכנה, וזה זמן מצוין לקבל אותם בחוץ. בבית אני מאמין, שגם אם הם כבר יתחברו, אנחנו פייבוריטים בבית...
כמובן שגם בלאט זה יתרון גדול מאוד, וחלק מזה שהם לא מחוברים זה המאמן. אבל לאורך זמן, קשה לראות קבוצה כל כך מוכשרת לא מצליחה, גם אם מאמן בינוני.

16 אוקטובר 2011, 12:27

ג'אקטי אמור להספיק להם בתור רכז מחליף בליגה האיטלקית. אבל ליורוליג? אפילו יוגב אוחיון נמצא ברמה מעליו.

16 אוקטובר 2011, 13:00

asafb96 כתב:
itay92 כתב:סגל שחסר במובילי כדור,אין מחליף לקוק ברמה גבוהה.
גם שכחת את החיסרון הגדול ביותר שהוא המאמן,סקריולו פשוט פח.

נכון, זה הבעיה היחידה שלהם לדעתי. יש להם איזה איטלקי סוג ז'... אני מניח שקוק ישחק הרבה מאוד דקות, ואולי יתנו גם לניקולאס לרכז אם ממש תיהיה בעיה. חוץ מזה, אין להם בעיות בשום עמדה, אבל הם נראים רע ממשחקי ההכנה, וזה זמן מצוין לקבל אותם בחוץ. בבית אני מאמין, שגם אם הם כבר יתחברו, אנחנו פייבוריטים בבית...
כמובן שגם בלאט זה יתרון גדול מאוד, וחלק מזה שהם לא מחוברים זה המאמן. אבל לאורך זמן, קשה לראות קבוצה כל כך מוכשרת לא מצליחה, גם אם מאמן בינוני.

שיטת ההגנה של מכבי פשוט מתאימה לקבוצה כמו מילאנו,מוביל כדור אחד בלי מחליף.
יהיה להם משהו כמו 20 איבודים,ועם נתון כזה קשה מאוד לנצח.

16 אוקטובר 2011, 13:00

אגב , רוקו אוקיץ' חזר לשחק מהפציע ... וגיסט שיחק גם כן אחרי ההשעיה בפנר'....

16 אוקטובר 2011, 16:09

פרטיזן

http://www.profreetv.com/index.php?cont ... h&tvid=256

16 אוקטובר 2011, 16:48

קאחה מפסידה 88-66 לסארגוסה

רודי פרננדז, מוביל את ריאל לנצחון 72-84 בויאדוליד בתצוגה עם 10/14 מהשדה (7/7 ל-2), 4 אסיסטים, 2 ריבאונדים, 2 חטיפות

16 אוקטובר 2011, 17:16

פרטיזן ניצחה, ראיתי קצת בסוף, אייסי לאו שיחק טוב בדקות האחרונות, לא יודע איך הוא היה בשאר המשחק, למישהו יש סטטיסטיקה?
הוא אחלה שחקן שפרטיזן הביאו בזול, הוא היה יכול להיות מחליף מצויין שפאמר ילך.

16 אוקטובר 2011, 17:20

Chen כתב:פרטיזן ניצחה, ראיתי קצת בסוף, אייסי לאו שיחק טוב בדקות האחרונות, לא יודע איך הוא היה בשאר המשחק, למישהו יש סטטיסטיקה?

הוא ופקוביץ' סיימו עם 21..

16 אוקטובר 2011, 17:21

ומיודענו מירוסלאב ראדוליצה עם 6. מזל שחוץ מהשניים האלה אין לפרטיזן כל כך קבוצה מסביב.

16 אוקטובר 2011, 17:21

ברצלונה בפיגור 13 בבית מול קאסחול

16 אוקטובר 2011, 17:22

Chen כתב:פרטיזן ניצחה, ראיתי קצת בסוף, אייסי לאו שיחק טוב בדקות האחרונות, לא יודע איך הוא היה בשאר המשחק, למישהו יש סטטיסטיקה?

מכיר את הלואו הזה... שחקן נחמד, אבל יש שחקנים הרבה יותר טובים ממנו בNBA. לא נראה לי שהוא יקבל חוזה NBA, הוא לא ברמה הזאת, ולא סתם הוא חתם לכל העונה. באירופה הוא יכול ליהיות אחלה שחקן, אבל בNBA הוא שחקן ספסל
פרטיזן נראת כמו קבוצה די טובה. אם מאצ'בן עובר לשם, הם באמת קבוצה טובה, עם בסיס מאוד טוב של פקוביץ', מאצ'בן, לואו, ראדוליצה, קצ'מן, ושאר הסרבים... עם הקהל שלהם, הם יכולים לעשות הרבה מאוד בעיות בבית המקודם, ולשנות את מאזני הכוחות בבית הזה אם הם ינצחו כמה משחקי בית.

16 אוקטובר 2011, 17:24

כמה אסיסטים היו לו? כמה איבודים? כמה אחוזי קליעה? פרטיזן טובים עם בחירת הרכזים בשנים האחרונות, מקאלב, ג'רלס אולי עכשיו גם לואו?
נערך לאחרונה על ידי Chen בתאריך 16 אוקטובר 2011, 17:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

16 אוקטובר 2011, 17:25

כולם פה מדברים על קבוצות דרג ג' באירופה כמו ברצלונה ריאל מדריד וקאחה לבוראל.
אותי מעניין באמת מה קורה עם האריות כמו סופוט ויוגוספלסטיקה(להרמת עפעפים) או איך שלא רושמים את זה.

16 אוקטובר 2011, 17:25

שחף כתב:ומיודענו מירוסלאב ראדוליצה עם 6. מזל שחוץ מהשניים האלה אין לפרטיזן כל כך קבוצה מסביב.

ראדוליצה נראה מצוין כמחליף לפקוביץ מתחילת העונה. לדעתי קצת לא מוערך מספיק פה, הוא מאוד מוכשר, ויראה את זה שפקוביץ' יחזור.
לא הייתי מזלזל בפרטיזן. גם שהם העיפו אותנו אמרו לפני זה "חוץ ממאריץ' ומקאלב אין להם קבוצה מסביב", ואתה זוכר איך זה נגמר, מרחק נגיע מגמר היורוליג. יש להם שחקנים בכלל לא רעים, ונראה שגם מאצ'בן בדרך לשם. ממש לא הייתי מזלזל בהם

16 אוקטובר 2011, 17:26

Chen כתב:כמה אסיסטים היו לו? כמה איבודים? כמה אחוזי קליעה?

http://www.adriaticbasket.com/stats.php?gameid=19&sez=

16 אוקטובר 2011, 17:30

Holiday_Armadillo כתב:

תודה.
אגב, בכמה הוא חתם אצלם אני זוכר שזה היה בסכום נמוך, חבל שמכבי לא שמה עליו יד...

16 אוקטובר 2011, 17:31

Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

תודה.

500K

16 אוקטובר 2011, 17:33

Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

תודה.

שלא תצפה לפארגו או מקאלב חדש... הוא היה שחקן NBA בינוני מאוד, שלא לומר חולש. בשביל אירופה הוא שחקן נחמד, אבל לא משהו שלא ראינו... יש בשוק שחקנים טובים ממנו, בטח שמדברים על לאנגפורד, שחקן הרבה יותר טוב ממנו

16 אוקטובר 2011, 17:39

יש לי הרגשה טובה לגביו. יש כאלה שלא מצליחים בNBA ויכולים להצליח באירופה, נראה מה יהיה. בכל מקרה הוא שווה את הכסף שהם קנו אותו ואפילו יותר.(אני לא זוכר את הסכום המדוייק אבל אני זוכר שהוא היה קטן מאוד)

16 אוקטובר 2011, 17:46

Chen כתב:יש לי הרגשה טובה לגביו. יש כאלה שלא מצליחים בNBA ויכולים להצליח באירופה, נראה מה יהיה. בכל מקרה הוא שווה את הכסף שהם קנו אותו ואפילו יותר.(אני לא זוכר את הסכום המדוייק אבל אני זוכר שהוא היה קטן מאוד)

הוא בא ב500 אלף דולר, ואני ממש לא בטוח שהוא שווה את זה. ימים יגידו.
לא מבין את כל אלה שאומרים "הרגשה"... מה זה "הרגשה"? בגלל השם שלו? בגלל משחקים מול קבוצות מצחיקות כאלה? נראה אותו מול קבוצות ברמה הגבוה, ואז נוכל לקבוע. העובדות, הם שהוא היה שחקן מאוד מאוד בינוני בNBA, וממש לא הראה יכולת של גארד שיכול להפוך למוביל באירופה
נושא נעול