המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:איך מור נראה מאז תחילת העונה? יכול להיות שחקן רוטציה או שחייב שהכל יעבור דרכו?
Neo כתב:A.Parker כתב:איך מור נראה מאז תחילת העונה? יכול להיות שחקן רוטציה או שחייב שהכל יעבור דרכו?
אומארי מור שחקן קבוצתי ושחקן מדהים כללי , כתבתי עליו לפני כמה חודשים בסקאוטינג
זה יצחיק אותך אבל מור הכי קרוב בסגנונו ותרומתו הכללית למשחק לאנטוני פארקר הגדול מכולם
לא יודע להגיד לך בדיוק איך הוא יהיה בקבוצת יורוליג , יש ענייני התאמה
הייתה שמועה חזקה שעופר ינאי ניסה לקנות אותו מדרושאפקה אבל כמה הצעות שלו נדחו
Neo כתב:הייתם לוקחים את קודי דמפס הזר של באר שבע בתור ישראלי לשנה הבאה ??
הוא נשוי כמה שנים לישראלית ונראה לי בשנה הבאה יהיה ישראלי
https://www.youtube.com/results?search_ ... basketball
https://www.youtube.com/watch?v=RbvHbBGXJt0
er79 כתב:אם כבר אני מרענן שורות בגזרת המתאזרח, בהנחה שאין שום סרט שוולף לא יהיה בנבא, כבר עדיף ללכת על מניה יותר מוכחת כמו קרינגטון למשל
omerk כתב:er79 כתב:אם כבר אני מרענן שורות בגזרת המתאזרח, בהנחה שאין שום סרט שוולף לא יהיה בנבא, כבר עדיף ללכת על מניה יותר מוכחת כמו קרינגטון למשל
יש לו חוזה עד סוף 2026. במידה ואין שם איזה סעיף נסתר שבזכותו יוכל להשתחרר למכבי והם לא היו מטומטמים הפעם ונעלו לו את האופציה הזאת, אז לא רואה איך זה קורה.
er79 כתב:omerk כתב:er79 כתב:אם כבר אני מרענן שורות בגזרת המתאזרח, בהנחה שאין שום סרט שוולף לא יהיה בנבא, כבר עדיף ללכת על מניה יותר מוכחת כמו קרינגטון למשל
יש לו חוזה עד סוף 2026. במידה ואין שם איזה סעיף נסתר שבזכותו יוכל להשתחרר למכבי והם לא היו מטומטמים הפעם ונעלו לו את האופציה הזאת, אז לא רואה איך זה קורה.
היום לצאת מחוזה זה לא משימה בלתי אפשרית בכדורסל, כבר ראינו את זה. גם אם אין סעיפי יציאה אפשר לשלם בייאאוט. לא אומר שזה התרחיש הרצוי להשקעה במקרה הזה, רק אומר שקרינגטון כאופציית מתאזרח זה אופציה לא רעה בכלל.
er79 כתב:omerk כתב:er79 כתב:אם כבר אני מרענן שורות בגזרת המתאזרח, בהנחה שאין שום סרט שוולף לא יהיה בנבא, כבר עדיף ללכת על מניה יותר מוכחת כמו קרינגטון למשל
היום לצאת מחוזה זה לא משימה בלתי אפשרית בכדורסל, כבר ראינו את זה. גם אם אין סעיפי יציאה אפשר לשלם בייאאוט. לא אומר שזה התרחיש הרצוי להשקעה במקרה הזה, רק אומר שקרינגטון כאופציית מתאזרח זה אופציה לא רעה בכלל.
omerk כתב:er79 כתב:omerk כתב:er79 כתב:אם כבר אני מרענן שורות בגזרת המתאזרח, בהנחה שאין שום סרט שוולף לא יהיה בנבא, כבר עדיף ללכת על מניה יותר מוכחת כמו קרינגטון למשל
יכול לבוא תאורטית שחקן ולהגיד לבית הדין שצריך לשחרר אותו בגלל XYZ ואולי הם ישתכנעו ויקבעו בייאאוט שיראה להם "סביר". אני אישית מאד מתנגד לשיטה הזאת, כי בסוף שחקן חתם על חוזה מרצונות החופשיוצריך שיעמוד בו. אי אפשר להגיד שהם מסכנים ולא הייתה להם ברירה. הפעם זה בעדך ופעם הבאה זה יכול לבוא נגדך. בכל מקרה גם בתרחיש כזה, יכולים לטעון ירושלים "סבבה מוכנים לשחרר אותו בתמורה לבייאאוט סביר ולתת לו להתקדם לקבוצה טובה יותר, רק לא למכבי כי זו יריבה ישירה שלנו" וזה טיעון סביר לגמרי והגיוני. לא רואה איך זה יכול לקרות אלא אם קרינגטון שובר את הכלים ומחליט להפר חוזה ולריב עם ירושלים, ולא חושב שהוא הטיפוס.
מרסר כתב:omerk כתב:er79 כתב:omerk כתב:er79 כתב:אם כבר אני מרענן שורות בגזרת המתאזרח, בהנחה שאין שום סרט שוולף לא יהיה בנבא, כבר עדיף ללכת על מניה יותר מוכחת כמו קרינגטון למשל
יכול לבוא תאורטית שחקן ולהגיד לבית הדין שצריך לשחרר אותו בגלל XYZ ואולי הם ישתכנעו ויקבעו בייאאוט שיראה להם "סביר". אני אישית מאד מתנגד לשיטה הזאת, כי בסוף שחקן חתם על חוזה מרצונות החופשיוצריך שיעמוד בו. אי אפשר להגיד שהם מסכנים ולא הייתה להם ברירה. הפעם זה בעדך ופעם הבאה זה יכול לבוא נגדך. בכל מקרה גם בתרחיש כזה, יכולים לטעון ירושלים "סבבה מוכנים לשחרר אותו בתמורה לבייאאוט סביר ולתת לו להתקדם לקבוצה טובה יותר, רק לא למכבי כי זו יריבה ישירה שלנו" וזה טיעון סביר לגמרי והגיוני. לא רואה איך זה יכול לקרות אלא אם קרינגטון שובר את הכלים ומחליט להפר חוזה ולריב עם ירושלים, ולא חושב שהוא הטיפוס.
מוטלי מהפועל ת"א ניסה את זה העונה זה לא הלך לו בית הדין (לא בישראל) קבע שהוא מחויב לחוזה שלו בהפועל ת"א.
omerk כתב:מרסר כתב:omerk כתב:er79 כתב:omerk כתב:יש לו חוזה עד סוף 2026. במידה ואין שם איזה סעיף נסתר שבזכותו יוכל להשתחרר למכבי והם לא היו מטומטמים הפעם ונעלו לו את האופציה הזאת, אז לא רואה איך זה קורה.
מוטלי מהפועל ת"א ניסה את זה העונה זה לא הלך לו בית הדין (לא בישראל) קבע שהוא מחויב לחוזה שלו בהפועל ת"א.
נכון, בגלל זה אני חושב שהסיכוי קלוש. היו כבר מקרים בעבר אבל מאד נדיר שבית דין יתערב בחוזה שנחתם בין שני צדדים מרצונם החופשי. ושוב, גם אם איכשהו בטעות זה יקרה, אם ירושלים יטענו שהם לא מוכנים לשחרר ליריבה ישירה אבל כן בכללי זה טיעון שכנראה יתפוס.
מרסר כתב:omerk כתב:מרסר כתב:omerk כתב:er79 כתב:היום לצאת מחוזה זה לא משימה בלתי אפשרית בכדורסל, כבר ראינו את זה. גם אם אין סעיפי יציאה אפשר לשלם בייאאוט. לא אומר שזה התרחיש הרצוי להשקעה במקרה הזה, רק אומר שקרינגטון כאופציית מתאזרח זה אופציה לא רעה בכלל.
נכון, בגלל זה אני חושב שהסיכוי קלוש. היו כבר מקרים בעבר אבל מאד נדיר שבית דין יתערב בחוזה שנחתם בין שני צדדים מרצונם החופשי. ושוב, גם אם איכשהו בטעות זה יקרה, אם ירושלים יטענו שהם לא מוכנים לשחרר ליריבה ישירה אבל כן בכללי זה טיעון שכנראה יתפוס.
לדעתי מכבי צריכה להביא 2 ישראלים בעונה הבאה, את רון ציפר כגארד וגור לביא ב 3/4 הם שחקנים במגמת עלייה צעירים ומוכשרים, הסיכוי שאדלסון או ינאי יאפשרו לשחקנים מובילים בקבוצות שלהם לעבור למכבי לא קיים.
גל גל כתב:דיבה יהיה פה
ריימן יהיה פה.
כהן לא
מאייר יושאל
מנקו לא ישאר.
צריך להביא את ציפר/ אמארי ביילי בתור מתאזרח קלעי.
ולעמדות 3-4 במקום מנקו את גור לביא
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Jack55 ו־28 אורחים