דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי asafb96 » 22 נובמבר 2011, 12:19

felix_r כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:דייויד אוהב סגלים ארוכים. סה"כ זאת זכותו כמאמן להאמין בצורה הזאת, והוא גם הצליח מאוד בשנה שעברה וגם העונה מכבי רצה יפה ביורוליג.
סמית' קרוב לוודאי יהיה הפלופ הרציני הראשון של דייויד בקדנציה הזאת, ויש גם כמה מהקדנציה הקודמת.
אבל מי שלא עושה, לא טועה. קשה לפגוע ב100% עם זרים. פארגו וג'יימס הם 2 דוגמאות מצויינות, כי שניהם הצטיינו בליגה, אבל אחד מהם עשה את המהפך גם ליורוליג והשני עדיין לא.

האמת שג'יימס מאוד מפתיע לרעה. אף אחד לא חשב שהוא יהפוך לאיזה כוכב התקפי, אבל היכולת החלשה שלו גם בהגנה מפתיעה. הוא שחקן שהיה נראה די באנקר.
זו רק עוד דוגמא לכמה קשה לצפות איך שחקנים לא מוכחים ישתלבו ביורוליג.

ג'יימס מתקשה כי הוא פאוור פורווארד ולא סנטר. הוא גם אמר את זה בעצמו באחת הכתבות בספורט5. אפילו בליגת הגמדים שלנו הוא היה משחק 4 רוב הזמן, אז ביורוליג זה עוד יותר קשה בשבילו לשחק סנטר...

לדעתי, כבר במשחק הקרוב בלאט יצטרך את ג'יימס דווקא בעמדה 4 . ראינו במשחק הראשון במילאנו שאליהו ובלו לא מצליחים לשמור על גלינארי.
אם אני היתי במקומו של בלאט (וטוב שאני לא :grin ) היתי מנסה הרכב של הנדריקס ב-5 , ג'יימס ב-4 (ישמור על גלינארי) ובלו ב-3 (ישמור על היירסטון המאסיבי, שסמית' לא הסתדר איתו).

ג'יימס שיחקן 5 בליגה. הוא שיחק לצד לי ניילון שהוא 4.
אין לו רגליים לשמור על מספרי 4 זריזים, בטח שלא גאלינרי. הנדריקס אפילו בנוי יותר לשמור עליהם. צריך לראות אותו עוד קצת, עדיין לא ראינו אותו משחק הרבה דקות ברציפות מול סנטרים מאסיביים, אלא רק דקות בודדות. אני דווקא כן תומך בהרכב שכל הנדריקס+ג'יימס למשהו כמו 5 דקות כל משחק, וגם בלו צריך ויכול לתת דקות ב3, בטח ובטח שפניני וסמית' נראים מזעזע
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 22 נובמבר 2011, 12:22

er79 כתב:סמית' מתחיל לעלות לי על העצבים. ואני עוד יותר מתעצבן מהקיבעון של בלאט להמשיך ולתת לו קרדיט, על אף שלא מגיע לו הקרדיט הזה. הוא קיבל את ההזדמנות מבלאט והוא לא ניצל אותה - אז שיישב על הספסל. יש לנו בספסל שחקן שבשנתיים האחרונות היה קילר, צלף אדיר, וכרגע הוא פרח נבול. פניני צריך לעלות בחמישייה, סמית כרגע אפילו לא ראוי להתלבש למשחקי ליגה. הוא מיידה כדורים מחוץ לקשת בתקווה שייכנסו, והם כבר לא נכנסים, וחוץ מזה התרומה שלו אפסית. את התרומה שלו בהגנה גם פניני יכול לעשות. עוד מעט יבוא כספי, ינגוס בדקות משחק של שניהם, וחשוב להשיב לפניני את הבטחון, על חשבון סמית' כמובן. הייתה לי תחושה שיהיה לנו פה פלוף כמו בעונת היורוליג הקודמת שלו בפנר, קיוויתי שאני אתבדה, אבל בינתיים אני לא. נכון לעכשיו הפתרון הטוב ביותר הוא שפניני יקבל כמה שיותר דקות משחק, כולל פתיחה בחמישייה. לי יותר חשוב שהקפטן הבא שלנו יחזור לפורמה על חשבון עציץ ב-400 אלף דולר.

נו באמת.. מה פניני נותן עד עכשיו שסמית' לא? פניני נראה יותר זוועה מסמית', כמה שאני אוהב את גיא. סמית' קולע לפחות פה ושם, וגם עושה הגנה טוב יותר מגיא.
הפתרון כרגע זה בלו כ3 ללפחות 5-10 דקות. אין מה לעשות..
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 נובמבר 2011, 12:25

er79 כתב:סמית' מתחיל לעלות לי על העצבים. ואני עוד יותר מתעצבן מהקיבעון של בלאט להמשיך ולתת לו קרדיט, על אף שלא מגיע לו הקרדיט הזה. הוא קיבל את ההזדמנות מבלאט והוא לא ניצל אותה - אז שיישב על הספסל. יש לנו בספסל שחקן שבשנתיים האחרונות היה קילר, צלף אדיר, וכרגע הוא פרח נבול. פניני צריך לעלות בחמישייה, סמית כרגע אפילו לא ראוי להתלבש למשחקי ליגה. הוא מיידה כדורים מחוץ לקשת בתקווה שייכנסו, והם כבר לא נכנסים, וחוץ מזה התרומה שלו אפסית. את התרומה שלו בהגנה גם פניני יכול לעשות. עוד מעט יבוא כספי, ינגוס בדקות משחק של שניהם, וחשוב להשיב לפניני את הבטחון, על חשבון סמית' כמובן. הייתה לי תחושה שיהיה לנו פה פלוף כמו בעונת היורוליג הקודמת שלו בפנר, קיוויתי שאני אתבדה, אבל בינתיים אני לא. נכון לעכשיו הפתרון הטוב ביותר הוא שפניני יקבל כמה שיותר דקות משחק, כולל פתיחה בחמישייה. לי יותר חשוב שהקפטן הבא שלנו יחזור לפורמה על חשבון עציץ ב-400 אלף דולר.

יש לבלאט לפעמים קבעונות כאלו על שחקנים שהוא מביא, היה את זה גם עם קווינסי לואיס בזמנו שבלאט אמר שהוא טוב מפארקר.

האכזבה שלי מסמית' היא לא מדברים שהוא לא מביא דברים כמו איידסון ( חטיפות, ניהול משחק, אסיסטים, ריבאונד, כדרור ), זה היה צפוי, אלא מזה שהוא לא הפרופסור שהבטיחו לנו.
הוא מכריח זריקות יותר מדי בזמן האחרונות וזה רע, הוא לא איזה סקורר מוכח או קלעי גדול.
נקווה שיתאפס ביום חמישי וישחק על הדברים שהוא כן יודע.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 נובמבר 2011, 12:29

ג'יימס לא יכול לשמור על סנטרים טובים ביורוליג, אפילו בגין ( :) ) הנגר חגג עליו במשחק ביום חמישי. הוא צריך להיות הגיבוי מאחור בחסימות ולא בשמירה אישית עליהם. זה באמת אומר עמדה 4 , רק שהבעייה שעמדה זאת עמוסה.
קשה לי להאמין שבלאט ישנה את כל הגישה שלו עד היום ויעלה את הנדריקס ושון ביחד. לא סביר בעיניי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 22 נובמבר 2011, 12:33

yarinsaky כתב:ג'יימס לא יכול לשמור על סנטרים טובים ביורוליג, אפילו בגין ( :) ) הנגר חגג עליו במשחק ביום חמישי. הוא צריך להיות הגיבוי מאחור בחסימות ולא בשמירה אישית עליהם. זה באמת אומר עמדה 4 , רק שהבעייה שעמדה זאת עמוסה.
קשה לי להאמין שבלאט ישנה את כל הגישה שלו עד היום ויעלה את הנדריקס ושון ביחד. לא סביר בעיניי.

איזה חגג עליו? קלע 7 נקודות (קולע 8 בממוצע) ב33% מהשדה, וג'יימס חסם אותו 3 פעמים, וסיים עם 0 ראנקינג. ג'יימס היה מצוין במשחק הזה.
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 נובמבר 2011, 12:36

אבל הוא לקח אותו לסל 3 פעמים ממה שאני זוכר וג'יימס התקשה לעצור אותו באחד על אחד. זו לא המומחיות שלו ולא צריך לתת לו לשמור על סנטרים גדולים.
יש לו נטייה ללכת לחסום כל דבר ולא כל סנטר אוכל את זה.
עם כל זה שהוא עלה במשקל, חלק גוף עליון אצלו לא מספיק חזק. הוא בעצמו אומר שעמדה 5 גדולה עליו, מדוע לנסות את זה בכלל ? קצת מוזר לי העניין.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2011, 12:38

yarinsaky כתב:זה נכון יוני.
אבל השאלה עד כמה הסגל היה ארוך לולא כפו על בלאט את 3 המסגרות תישאר פתוחה. אבל לא צריך לשכוח שבשנה שעברה הטענה הייתה כל הזמן שחסר שווקא שחקן ( קלעי ) ולא שיש יותר מדי שחקנים.
בסופו של דבר התייצבה רוטציה די קצרה של 5 זרים ועוד 3 ישראלים וכך מכבי הסתדרה ברוב משחקי ההכרעה. אם בלאט יצליח לייצב כך את ההרכב לקראת השלבים החשובים, כל מה שקורה עכשיו ישכח לו.
אבל קודם שנראה שפארמר נישאר כאן ולא נסתבך בעוד צרה . ( אבל אז יגיע כספי וזה עוד אתגר :) ).

בסופו של דבר זה תמיג מצטמצם לקראת ההכרעה וכל מאמן הולך עם קבוצת
שחקנים קטנה שנמצאת בכושר ובתיאום הכי טובים.
זה יקרה גם העונה. חלק מהשחקנים שעליהם אנחנו מתלוננים עכשיו, יהיו
לא רלוונטיים בעוד שלושה חודשים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 22 נובמבר 2011, 12:43

yarinsaky כתב:אבל הוא לקח אותו לסל 3 פעמים ממה שאני זוכר וג'יימס התקשה לעצור אותו באחד על אחד. זו לא המומחיות שלו ולא צריך לתת לו לשמור על סנטרים גדולים.
יש לו נטייה ללכת לחסום כל דבר ולא כל סנטר אוכל את זה.
עם כל זה שהוא עלה במשקל, חלק גוף עליון אצלו לא מספיק חזק. הוא בעצמו אומר שעמדה 5 גדולה עליו, מדוע לנסות את זה בכלל ? קצת מוזר לי העניין.

3 פעמים לסל הוא בוודאות לא לקח אותו, כי הוא קלע 3 סלי שדה, ש1 מהם זה קליעה מחצי מרחק על סופו. את השאר אני לא זוכר, אבל אני ממש ממש לא זוכר שהוא הצליח להסתדר איתו.
אמרתי את זה באחד הפוסטים, אי אפשר לשפוט כרגע, כי עוד לא ראינו אותו משחק הרבה משחקים רצופים על דקות קבועות. שהוא יעשה את זה, נוכל לשפוט. אי אפשר לדעתי אם הוא יכול או לא יכול לשמור סנטרים מאסייביים על פי פעולות בודדות. את סופו אגב, הוא שמר בצורה מצוינת שנה שעברה.
בסופו של דבר, בלאט יצטרך כנראה לבחור בינהם לשנה הבאה, בהנחה שמאצ'בן יחזור. נצטרך לחכות קצת כדי לראות איך הוא מסתדר בירוליג. אני אישית אוהב אותו, וחושב שהוא לא פחות טוב מהנדריקס. נראה..
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 22 נובמבר 2011, 12:52

אני חושב שאתם ממהרים לשפוט שחקנים .
ג'יימס לא קיבל מספיק הזדמנויות כדי להוכיח את עצמו ודווקא יום חמישי הוא היה טוב עם 4 חסימות (אני ספרתי 6...) .
זה היה ידוע מראש שלא נקבל ממנו סקור דו סיפרתי אבל כרגע הוא עושה את העבודה שלו כשהוא מקבל הזדמנות . הוא לוקח ריבאנדים 2.2 ב-8 דק' משחק (זה 7 ריב ל-25 דק') וחוסם טוב...בוא נגיש שבעונה ששחקנים כמו פקוביץ' וקראסטיץ' וכו' משחקים באירופה זה לא נכון לש]וט אותו ולחרוץ את גורלו .
צריך לראות אותו בעונה רגילה מול סנטרים אירופאים קלאסים כמו הגפרורים של מדריד או של פילזן , ואיתם הוא בהחלט יכול להתמודד אם יקבל הזדמנות...

לגבי סמית' אין ספק שלא נקבל ממנו מה שקיבלנו מאיידסון אבל עדיין לאור הכושר שפניני נמצא עדיף להמשיך לתת כרדיט לסמית' ולקוות שיחזור לקלוע כמו שקלע בתחילת העונה .

לגבי מי יעצור את גאלינרי , לא צריך לעצור אותו אלא קצת להאט אותו . בכל מקרה שחקן אחד לא ינצח את הקבוצה וזה ידוע שאם מכבי יתרכזו רק בלעצור אותו הם יקבלו בראש מכיוונים אחרים .
עדיף לתת לו להשתולל ולעצור את שאר השחקנים...היה לו כבר משחק נגד מכבי פעם שהוא היה מדהים אבל הקבוצה שלו הושפלה בהיכל , אני קונה את התוצאה של אז בשתי ידיים
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 נובמבר 2011, 13:00

צפריר, זה לא עניין של שיפוט מהיר. אני דווקא חושב ששון ג'יימס שחקן טוב, אני לא אומר שהוא חרא שחקן שצריך להעיף. אבל נראה לי שמצפים ממנו לדברים שהוא בעצמו לא בטוח שהוא יכול להביא כרגע לקבוצה, קרי דקות טובות בעמדה 5 .
לא סתם בלאט מתעקש לשחק עם הנריקס את רובהדקות ב 5 ולא עם ג'יימס, הוא שפו מאסיבי וחזק יותר. ההפרש בין יכולות החסימה של שני השחקנים לא מצדיק בינתיים העדפה של ג'יימס עליו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 22 נובמבר 2011, 13:05

yarinsaky כתב:צפריר, זה לא עניין של שיפוט מהיר. אני דווקא חושב ששון ג'יימס שחקן טוב, אני לא אומר שהוא חרא שחקן שצריך להעיף. אבל נראה לי שמצפים ממנו לדברים שהוא בעצמו לא בטוח שהוא יכול להביא כרגע לקבוצה, קרי דקות טובות בעמדה 5 .
לא סתם בלאט מתעקש לשחק עם הנריקס את רובהדקות ב 5 ולא עם ג'יימס, הוא שפו מאסיבי וחזק יותר. ההפרש בין יכולות החסימה של שני השחקנים לא מצדיק בינתיים העדפה של ג'יימס עליו.

מבין השניים , הנדריקס נמצא כרגע בכושר יותר טוב ולכן מעודף כרגע אבל זה תמיד יכול להשתנות...אני לא חושב שהנדריקס יכול לשמור על שחקנים מאסיבים יותר טוב מג'יימס , סך הכל מדובר בשחקנים די דומים.
אסור לשכוח שכשחבו על ג'יימס למכבי (עוד בשנה שעברה ) לא ידעו ששחקנים כמו פקוביץ' ינחתו באירופה וראו בג'יימס זה שיוסיף את האלמנט של החסימות מול גארדים שחודרים ואת זה הוא כן יכול לספק טוב יותר מהנדריקס . רק שהמציאות קצת השתנתה והוא צריך לעשות את ההתאמות ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 22 נובמבר 2011, 13:47

roy1000 כתב:
felix_r כתב:ג'יימס מתקשה כי הוא פאוור פורווארד ולא סנטר. הוא גם אמר את זה בעצמו באחת הכתבות בספורט5. אפילו בליגת הגמדים שלנו הוא היה משחק 4 רוב הזמן, אז ביורוליג זה עוד יותר קשה בשבילו לשחק סנטר...

לדעתי, כבר במשחק הקרוב בלאט יצטרך את ג'יימס דווקא בעמדה 4 . ראינו במשחק הראשון במילאנו שאליהו ובלו לא מצליחים לשמור על גלינארי.
אם אני היתי במקומו של בלאט (וטוב שאני לא :grin ) היתי מנסה הרכב של הנדריקס ב-5 , ג'יימס ב-4 (ישמור על גלינארי) ובלו ב-3 (ישמור על היירסטון המאסיבי, שסמית' לא הסתדר איתו).

אני מסכים שג'יימס הוא יותר 4 מ-5, אבל אני לא חושב שהוא יכול לשמור על גאלינרי. לא חושב שהוא זריז מספיק ואני די בטוח שהשופטים לא יתנו לו את הכבוד. בתיאוריה, הכי מתאים זה בלו, אבל כמו שראינו גם זה לא הלך. עד שיגיע כספי, לא נראה לי שיש פיתרון.

אולי כן, אולי לא, אבל שווה לנסות. במקרה הכי גרוע, ג'יימס יקבל עבירות מהירות ויחזור לספסל. אז מה? במילא הוא לא תורם הרבה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 נובמבר 2011, 14:20

אני חושב שבלאט מעדיף את הנדריקס ע"פ ג'יימס לא בגלל שהוא טוב יותר, אלא בגלל שהוא פשוט מניה בטוחה יותר.
הנדריקס כבר בעל נסיון של עונה אחת ביורוליג, הוא רגיל להיות המחליף של סופו ובשלבים אילו של העונה, עדיף ללכת על שחקן מוכח יותר מאשר להמר על ג'יימס שאינו בעל נסיון עשיר מדי ברמות האילו.
בכלל, התופעה שקבוצה הולכת על השחקנים המנוסים יותר בתחילת העונה, היא תופעה מוכרת שחוזרת על עצמה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 נובמבר 2011, 14:27

felix_r כתב:
roy1000 כתב:
felix_r כתב:ג'יימס מתקשה כי הוא פאוור פורווארד ולא סנטר. הוא גם אמר את זה בעצמו באחת הכתבות בספורט5. אפילו בליגת הגמדים שלנו הוא היה משחק 4 רוב הזמן, אז ביורוליג זה עוד יותר קשה בשבילו לשחק סנטר...

אני מסכים שג'יימס הוא יותר 4 מ-5, אבל אני לא חושב שהוא יכול לשמור על גאלינרי. לא חושב שהוא זריז מספיק ואני די בטוח שהשופטים לא יתנו לו את הכבוד. בתיאוריה, הכי מתאים זה בלו, אבל כמו שראינו גם זה לא הלך. עד שיגיע כספי, לא נראה לי שיש פיתרון.

אולי כן, אולי לא, אבל שווה לנסות. במקרה הכי גרוע, ג'יימס יקבל עבירות מהירות ויחזור לספסל. אז מה? במילא הוא לא תורם הרבה.

ומה עם להתחיל משחק ביתי במינוס במקום לפתוח פער בפתיחה ? זה לא נזק?

במשחק בית צריך ללכת קודם כל עם ההתקפה וזה אומר סופו ואליהו , ככל הנראה זה גם מה שבלאט יעשה כי אין סיבה לשנות משהו שהולך טוב עד עכשיו.
יוסי22

הודעהעל ידי felix_r » 22 נובמבר 2011, 17:44

יוסי22 כתב:
felix_r כתב:
roy1000 כתב:

ומה עם להתחיל משחק ביתי במינוס במקום לפתוח פער בפתיחה ? זה לא נזק?

במשחק בית צריך ללכת קודם כל עם ההתקפה וזה אומר סופו ואליהו , ככל הנראה זה גם מה שבלאט יעשה כי אין סיבה לשנות משהו שהולך טוב עד עכשיו.

לא, זה לא. עדיף לעשות את הנסיונות מתוכננים בהתחלה, כשעדיין יש זמן לשיפורים. זה הרבה יותר טוב מלחפש שפנים ברבע האחרון בלחץ של זמן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2011, 23:54

yzafrir כתב:אני חושב שאתם ממהרים לשפוט שחקנים .
ג'יימס לא קיבל מספיק הזדמנויות כדי להוכיח את עצמו ודווקא יום חמישי הוא היה טוב עם 4 חסימות (אני ספרתי 6...) .
זה היה ידוע מראש שלא נקבל ממנו סקור דו סיפרתי אבל כרגע הוא עושה את העבודה שלו כשהוא מקבל הזדמנות . הוא לוקח ריבאנדים 2.2 ב-8 דק' משחק (זה 7 ריב ל-25 דק') וחוסם טוב...בוא נגיש שבעונה ששחקנים כמו פקוביץ' וקראסטיץ' וכו' משחקים באירופה זה לא נכון לש]וט אותו ולחרוץ את גורלו .
צריך לראות אותו בעונה רגילה מול סנטרים אירופאים קלאסים כמו הגפרורים של מדריד או של פילזן , ואיתם הוא בהחלט יכול להתמודד אם יקבל הזדמנות...

לגבי סמית' אין ספק שלא נקבל ממנו מה שקיבלנו מאיידסון אבל עדיין לאור הכושר שפניני נמצא עדיף להמשיך לתת כרדיט לסמית' ולקוות שיחזור לקלוע כמו שקלע בתחילת העונה .

לגבי מי יעצור את גאלינרי , לא צריך לעצור אותו אלא קצת להאט אותו . בכל מקרה שחקן אחד לא ינצח את הקבוצה וזה ידוע שאם מכבי יתרכזו רק בלעצור אותו הם יקבלו בראש מכיוונים אחרים .
עדיף לתת לו להשתולל ולעצור את שאר השחקנים...היה לו כבר משחק נגד מכבי פעם שהוא היה מדהים אבל הקבוצה שלו הושפלה בהיכל , אני קונה את התוצאה של אז בשתי ידיים

בפעם האחרונה שגאלינרי היה בהיכל הוא היה בן 19. היום זה שחקן הרבה יותר טוב. המשחק הכי טוב שלו היה נגד מכבי. נקווה שלא יהיה שחזור.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 23 נובמבר 2011, 06:10

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:אני חושב שאתם ממהרים לשפוט שחקנים .

בפעם האחרונה שגאלינרי היה בהיכל הוא היה בן 19. היום זה שחקן הרבה יותר טוב. המשחק הכי טוב שלו היה נגד מכבי. נקווה שלא יהיה שחזור.

אין לי בעיה שיהיה שחזור מלא של אותו משחק כולל התוצאה הסופית...איזה ילד מוכשר הוא היה אז...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 23 נובמבר 2011, 08:08

אגב, הסיפור של דווין סמית מזכיר מאוד את טריי סימונס - שניהם נתנו עונות טובות מאוד ביורוקאפ ואילו ביורוליג הם לא הצליחו לבוא לידי ביטוי. אולי זה עניין של מהירות, זריזות, שחרור כדור, יכולת להתמודד עם הגנות פיזיות ואתלטיות, אבל זו עובדה ולכן לא הייתי מסתמך על כמה שנים טובות ביורוקאפ ומסיק מהן שסמית יוכל להצטיין גם ביורוליג.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 23 נובמבר 2011, 08:43

העונה שלו בפנר' הייתה צריכה להדליק נורה אצל בלאט אבל כנראה הוא חשב שהוא יוציא ממנו יותר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 23 נובמבר 2011, 08:46

yzafrir כתב:העונה שלו בפנר' הייתה צריכה להדליק נורה אצל בלאט אבל כנראה הוא חשב שהוא יוציא ממנו יותר...

מה שבעיקר מפתיע אותי בבחירה של בלאט בסמית הוא שדייויד מחפש בדרך כלל שחקנים מגוונים שעושים הרבה דברים על המגרש ויכולים לשחק בכמה עמדות, כאשר סמית הוא אחד השחקנים הכי חד גוניים שנחתו כאן בשנים האחרונות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־23 אורחים