felix_r כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:דייויד אוהב סגלים ארוכים. סה"כ זאת זכותו כמאמן להאמין בצורה הזאת, והוא גם הצליח מאוד בשנה שעברה וגם העונה מכבי רצה יפה ביורוליג.
סמית' קרוב לוודאי יהיה הפלופ הרציני הראשון של דייויד בקדנציה הזאת, ויש גם כמה מהקדנציה הקודמת.
אבל מי שלא עושה, לא טועה. קשה לפגוע ב100% עם זרים. פארגו וג'יימס הם 2 דוגמאות מצויינות, כי שניהם הצטיינו בליגה, אבל אחד מהם עשה את המהפך גם ליורוליג והשני עדיין לא.
האמת שג'יימס מאוד מפתיע לרעה. אף אחד לא חשב שהוא יהפוך לאיזה כוכב התקפי, אבל היכולת החלשה שלו גם בהגנה מפתיעה. הוא שחקן שהיה נראה די באנקר.
זו רק עוד דוגמא לכמה קשה לצפות איך שחקנים לא מוכחים ישתלבו ביורוליג.
ג'יימס מתקשה כי הוא פאוור פורווארד ולא סנטר. הוא גם אמר את זה בעצמו באחת הכתבות בספורט5. אפילו בליגת הגמדים שלנו הוא היה משחק 4 רוב הזמן, אז ביורוליג זה עוד יותר קשה בשבילו לשחק סנטר...
לדעתי, כבר במשחק הקרוב בלאט יצטרך את ג'יימס דווקא בעמדה 4 . ראינו במשחק הראשון במילאנו שאליהו ובלו לא מצליחים לשמור על גלינארי.
אם אני היתי במקומו של בלאט (וטוב שאני לא) היתי מנסה הרכב של הנדריקס ב-5 , ג'יימס ב-4 (ישמור על גלינארי) ובלו ב-3 (ישמור על היירסטון המאסיבי, שסמית' לא הסתדר איתו).
ג'יימס שיחקן 5 בליגה. הוא שיחק לצד לי ניילון שהוא 4.
אין לו רגליים לשמור על מספרי 4 זריזים, בטח שלא גאלינרי. הנדריקס אפילו בנוי יותר לשמור עליהם. צריך לראות אותו עוד קצת, עדיין לא ראינו אותו משחק הרבה דקות ברציפות מול סנטרים מאסיביים, אלא רק דקות בודדות. אני דווקא כן תומך בהרכב שכל הנדריקס+ג'יימס למשהו כמו 5 דקות כל משחק, וגם בלו צריך ויכול לתת דקות ב3, בטח ובטח שפניני וסמית' נראים מזעזע