הפרצוף של רונדו

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
המכביה כתב:לבוסטון יהיה קשה מאוד לנצח את מיאמי במצב הזה. היתרון האתלטי של מיאמי משחק תפקיד מאוד משמעותי. בוסטון תצטרך להביא בעונה הבאה (אם לא תהיה שביתה) סופרסטאר פחות ישיש מKG וריי אלן. אין מה לעשות, הם יכולים לתרום והם שחקנים נפלאים, אבל לאור גילם המתקדם גם להם יש גבולות.
misha כתב:וואו, יש חתיכת פלייאוף מעניין העונה. לייקרס הפסידו עוד משחק בית (93-81) ויצטרכו עכשיו לנצח לפחות פעמיים בדאלאס. לא משימה בלתי אפשרית - דאלאס נחנקו מספיק פעמים בפלייאוף לאורך השנים - אבל החבורה של נוביצקי נראית טוב. כל זה בלי קירון באטלר הפצוע, שהיה די משמעותי למאבס, ורבים אמרו שבלעדיו אין להם הרבה סיכוי בפוסט סיזן.
לייקרס היו ביום מזעזע מחוץ לקשת (2-20), שום דבר לא הלך, קיבלו תרומה כמעט אפסית מהספסל ואף שחקן לא התעלה. היחיד שהיה לו משחק טוב היה ביינום עם 18 נק' ו13 ריב. אצל מבריקס, דירק עם 24 נק'. באראה (12נק') נתן דות מעולות מהספל.
ארטסט צריך להיות מורחק מלפחות משחק אחד על המכה שנתן לבאראה לקראת סוף המשחק.
מוקדם יותר, שיקגו השוותה את הסדרה מול אטלנטה עם 86-73 ביתי.
רועי כתב:אני מוכן לשים כמה כסף שצריך, לייקרס יהיו בגמר המערב.
misha כתב:רועי כתב:אני מוכן לשים כמה כסף שצריך, לייקרס יהיו בגמר המערב.
אני לא הייתי שם. גם אם זה יקרה, לייקרס ירקו הרבה דם כדי לעשות זאת. רק 3 פעמים בעבר חזרו קבוצות מ0-2 ביתי.
המשחק השלישי ישודר הלילה ב4:30 בESPN.
misha כתב:רועי כתב:אני מוכן לשים כמה כסף שצריך, לייקרס יהיו בגמר המערב.
אני לא הייתי שם. גם אם זה יקרה, לייקרס ירקו הרבה דם כדי לעשות זאת. רק 3 פעמים בעבר חזרו קבוצות מ0-2 ביתי.
צייד הצבאים כתב:misha כתב:רועי כתב:אני מוכן לשים כמה כסף שצריך, לייקרס יהיו בגמר המערב.
ומ-3-0 קבוצה חזרה פעם?
רועי כתב:אני מוכן לשים כמה כסף שצריך, לייקרס יהיו בגמר המערב.
jol9 כתב:רועי כתב:אני מוכן לשים כמה כסף שצריך, לייקרס יהיו בגמר המערב.
אני מוכן להמר, אתה עדיין בעניין?
רועי כתב:jol9 כתב:רועי כתב:אני מוכן לשים כמה כסף שצריך, לייקרס יהיו בגמר המערב.
אם קובי אומר שהם ינצחו, מי אני? קובי: "אני משוגע או מטורף, אבל אנחנו ננצח את דאלאס"
ב-2-0 הייתי מוכן להמר, עכשיו אני צריך להיות טיפש גדול בשביל להמר. ולמרות זאת, בלי הימורים עכשיו, אין מתאים מקובי לעשות את הקאמבק הזה. קאמבק של 3-0 לניצחון יתן לו ריספקט שאי אפשר להסביר. אבל בואו נתחיל מקטן, דבר ראשון לנצח בטקסס בעוד יומיים.לא שאלתי על מה שקובי אמר, אלא האם עכשיו אתה מוכן לשים כמה כסף שצריך על הלייקרס.
אני חושב שאם הלייקרס מנצחים את הסדרה הזאת, אז זה הקאמבק הכי גדול בהיסטוריה של הNBA. זה יכול לקרות ודברים כבר קרו מעולם, אבל העדיפות של דאלאס לניצחון בסדרה די ברורה
עכשיו. הלייקרס גם לא ממש הצליחו לעצור את דירק בסדרה הזאת, ויהיה להם קשה ככה לקחת מדאלאס 4 משחקים רצופים.
רועי כתב:ב-2-0 הייתי מוכן להמר, עכשיו אני צריך להיות טיפש גדול בשביל להמר. ולמרות זאת, בלי הימורים עכשיו, אין מתאים מקובי לעשות את הקאמבק הזה. קאמבק של 3-0 לניצחון יתן לו ריספקט שאי אפשר להסביר. אבל בואו נתחיל מקטן, דבר ראשון לנצח בטקסס בעוד יומיים.לא שאלתי על מה שקובי אמר, אלא האם עכשיו אתה מוכן לשים כמה כסף שצריך על הלייקרס.
אני חושב שאם הלייקרס מנצחים את הסדרה הזאת, אז זה הקאמבק הכי גדול בהיסטוריה של הNBA. זה יכול לקרות ודברים כבר קרו מעולם, אבל העדיפות של דאלאס לניצחון בסדרה די ברורה
עכשיו. הלייקרס גם לא ממש הצליחו לעצור את דירק בסדרה הזאת, ויהיה להם קשה ככה לקחת מדאלאס 4 משחקים רצופים.
רועי כתב:jol9 כתב:רועי כתב:אני מוכן לשים כמה כסף שצריך, לייקרס יהיו בגמר המערב.
אם קובי אומר שהם ינצחו, מי אני? קובי: "אני משוגע או מטורף, אבל אנחנו ננצח את דאלאס"