ת'רד הNBA - הושג ההסכם, מתחילים לשחק ב-25 לדצמבר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: תרד הNBA המחודש: הפלייאוף כבר כאן

הודעהעל ידי itai7 » 04 מאי 2011, 20:34

תמונה

הפרצוף של רונדו :D
itai7

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2011, 21:18

המכביה כתב:לבוסטון יהיה קשה מאוד לנצח את מיאמי במצב הזה. היתרון האתלטי של מיאמי משחק תפקיד מאוד משמעותי. בוסטון תצטרך להביא בעונה הבאה (אם לא תהיה שביתה) סופרסטאר פחות ישיש מKG וריי אלן. אין מה לעשות, הם יכולים לתרום והם שחקנים נפלאים, אבל לאור גילם המתקדם גם להם יש גבולות.

לא חושב שיש בעיה בסגל של בוסטון. הם פשוט נתקלים בקבוצה מצויינת. בינתיים עוד כלום לא גמור. בוסטון כבר יצאה מפיגורים כאלה בעבר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 05 מאי 2011, 04:20

הלייקרס נראים זוועה..בדרך ל2-0 של דאלאס, 6 דקות לסוף
itai7

הודעהעל ידי misha » 05 מאי 2011, 05:01

וואו, יש חתיכת פלייאוף מעניין העונה. לייקרס הפסידו עוד משחק בית (93-81) ויצטרכו עכשיו לנצח לפחות פעמיים בדאלאס. לא משימה בלתי אפשרית - דאלאס נחנקו מספיק פעמים בפלייאוף לאורך השנים - אבל החבורה של נוביצקי נראית טוב. כל זה בלי קירון באטלר הפצוע, שהיה די משמעותי למאבס, ורבים אמרו שבלעדיו אין להם הרבה סיכוי בפוסט סיזן.

לייקרס היו ביום מזעזע מחוץ לקשת (2-20), שום דבר לא הלך, קיבלו תרומה כמעט אפסית מהספסל ואף שחקן לא התעלה. היחיד שהיה לו משחק טוב היה ביינום עם 18 נק' ו13 ריב. אצל מבריקס, דירק עם 24 נק'. באראה (12נק') נתן דות מעולות מהספל.
ארטסט צריך להיות מורחק מלפחות משחק אחד על המכה שנתן לבאראה לקראת סוף המשחק.

מוקדם יותר, שיקגו השוותה את הסדרה מול אטלנטה עם 86-73 ביתי.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2011, 06:47

misha כתב:וואו, יש חתיכת פלייאוף מעניין העונה. לייקרס הפסידו עוד משחק בית (93-81) ויצטרכו עכשיו לנצח לפחות פעמיים בדאלאס. לא משימה בלתי אפשרית - דאלאס נחנקו מספיק פעמים בפלייאוף לאורך השנים - אבל החבורה של נוביצקי נראית טוב. כל זה בלי קירון באטלר הפצוע, שהיה די משמעותי למאבס, ורבים אמרו שבלעדיו אין להם הרבה סיכוי בפוסט סיזן.

לייקרס היו ביום מזעזע מחוץ לקשת (2-20), שום דבר לא הלך, קיבלו תרומה כמעט אפסית מהספסל ואף שחקן לא התעלה. היחיד שהיה לו משחק טוב היה ביינום עם 18 נק' ו13 ריב. אצל מבריקס, דירק עם 24 נק'. באראה (12נק') נתן דות מעולות מהספל.
ארטסט צריך להיות מורחק מלפחות משחק אחד על המכה שנתן לבאראה לקראת סוף המשחק.

מוקדם יותר, שיקגו השוותה את הסדרה מול אטלנטה עם 86-73 ביתי.

ראיתי קצת את הסוף. באמת מעניין מה הולך שם. המצב של הלייקרס קשה יותר משל בוסטון, אבל הם בהחלט יכולים לצאת מהבור הזה. משחק 3 יהיה קריטי ביותר, כי לדעתי ניצחון של הלייקרס יחזיר אותם בחזרה לסיפור ולשליטה, והפסד כמובן יסגור את הסיפור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי רועי » 06 מאי 2011, 15:37

אני מוכן לשים כמה כסף שצריך, לייקרס יהיו בגמר המערב.
רועי

הודעהעל ידי misha » 06 מאי 2011, 16:47

רועי כתב:אני מוכן לשים כמה כסף שצריך, לייקרס יהיו בגמר המערב.

אני לא הייתי שם. גם אם זה יקרה, לייקרס ירקו הרבה דם כדי לעשות זאת. רק 3 פעמים בעבר חזרו קבוצות מ0-2 ביתי.

המשחק השלישי ישודר הלילה ב4:30 בESPN.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2011, 17:47

misha כתב:

אני לא הייתי שם. גם אם זה יקרה, לייקרס ירקו הרבה דם כדי לעשות זאת. רק 3 פעמים בעבר חזרו קבוצות מ0-2 ביתי.

איזה יום של ספורט זה היום. טניס ממדריד, מכבי ואולי אולי המשחק של הלייקרס.
מחר יש מצב לרפא רוג'ר ונקווה שיום ראשון יהיה בעל ערך ספורטיבי
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי צייד הצבאים » 06 מאי 2011, 18:04

misha כתב:

ומ-3-0 קבוצה חזרה פעם?
צייד הצבאים

הודעהעל ידי misha » 06 מאי 2011, 18:11

צייד הצבאים כתב:
misha כתב:

ומ-3-0 קבוצה חזרה פעם?

לא בNBA.

בNHL (הוקי קרח) וMLB (בייסבול) - זה כן קרה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי misha » 07 מאי 2011, 03:57

ניצחון גדול של המאבס 98-92 ששם אותם ב3-0 ואולי מסמן שזו תהיה העונה של נוביצקי אחרי הכל.
לייקרס דווקא שיחקו לא רע והובילו מאמצע הרבע השני, כבר התחילו לפתוח פער ברבע הרביע. אבל אז הגיע פז'ה הבלתי נגמר עם 11 נקודות ברבע האחרון (ו15 סה"כ במשחק) והחזיר את דאלאס לעניינים. משם דירק (32 נק', 4-5 מהשלוש, 9 ריב') וטרי (23 נק') דאגו לסגור את הסיפור וכנראה את הסדרה כולה.
בלייקרס ביינום עם עוד משחק טוב (21 נק', 10 ריב'), אודום עם 18 נק וקובי עם 17 (לא לקח על עצמו מספיק היום, לדעתי). LA קלעו רק 5 נק' בארבע וחצי דקות אחרונות וגאסול ממשיך לאכזב, כמו ברוב העונה. מגבוה אולי הכי טוב בעונה שעברה (לפחות טופ 3), הוא מאוד ירד העונה.

שיקגו לא התקשתה לנצח באטלנטה 99-82 ולהחזיר לעצמה את יתרון הביתיות. הMVP הטרי, דריק רוז, במשחק ענק של 44 נק', 7 אס' ו5 ריב'.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 07 מאי 2011, 07:43

אני מוכן להמר, אתה עדיין בעניין?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 07 מאי 2011, 09:43

ג'קסון פשוט צרח על גאסול במשחק זה היה מדהים
itai7

הודעהעל ידי רועי » 07 מאי 2011, 09:46

jol9 כתב:

אם קובי אומר שהם ינצחו, מי אני? קובי: "אני משוגע או מטורף, אבל אנחנו ננצח את דאלאס"
רועי

הודעהעל ידי jol9 » 07 מאי 2011, 10:24

רועי כתב:
jol9 כתב:

אם קובי אומר שהם ינצחו, מי אני? קובי: "אני משוגע או מטורף, אבל אנחנו ננצח את דאלאס"

לא שאלתי על מה שקובי אמר, אלא האם עכשיו אתה מוכן לשים כמה כסף שצריך על הלייקרס.
אני חושב שאם הלייקרס מנצחים את הסדרה הזאת, אז זה הקאמבק הכי גדול בהיסטוריה של הNBA. זה יכול לקרות ודברים כבר קרו מעולם, אבל העדיפות של דאלאס לניצחון בסדרה די ברורה
עכשיו. הלייקרס גם לא ממש הצליחו לעצור את דירק בסדרה הזאת, ויהיה להם קשה ככה לקחת מדאלאס 4 משחקים רצופים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי רועי » 07 מאי 2011, 10:29

אני חושב שאם הלייקרס מנצחים את הסדרה הזאת, אז זה הקאמבק הכי גדול בהיסטוריה של הNBA. זה יכול לקרות ודברים כבר קרו מעולם, אבל העדיפות של דאלאס לניצחון בסדרה די ברורה
עכשיו. הלייקרס גם לא ממש הצליחו לעצור את דירק בסדרה הזאת, ויהיה להם קשה ככה לקחת מדאלאס 4 משחקים רצופים.
ב-2-0 הייתי מוכן להמר, עכשיו אני צריך להיות טיפש גדול בשביל להמר. ולמרות זאת, בלי הימורים עכשיו, אין מתאים מקובי לעשות את הקאמבק הזה. קאמבק של 3-0 לניצחון יתן לו ריספקט שאי אפשר להסביר. אבל בואו נתחיל מקטן, דבר ראשון לנצח בטקסס בעוד יומיים.
רועי

הודעהעל ידי jol9 » 07 מאי 2011, 10:35

רועי כתב:
ב-2-0 הייתי מוכן להמר, עכשיו אני צריך להיות טיפש גדול בשביל להמר. ולמרות זאת, בלי הימורים עכשיו, אין מתאים מקובי לעשות את הקאמבק הזה. קאמבק של 3-0 לניצחון יתן לו ריספקט שאי אפשר להסביר. אבל בואו נתחיל מקטן, דבר ראשון לנצח בטקסס בעוד יומיים.

זה נכון.

תראה, המערב מוכיח את עצמו כלא כזה נמושה כמו שחשבתי בהתחלה.
המשחק הגדול של הלילה הזה הוא של בוסטון שעלולה למצוא את עצמה גם היא בפיגור של 3-0, ומזה היא בוודאות לא תחזור מול מיאמי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 07 מאי 2011, 15:07

רועי כתב:
jol9 כתב:

מה ציפית ממנו להגיד? הוא אמר מה שהאוהדים והתקשורת רוצים לשמוע. הוא הרי לא יגיד: 'פישלנו בגדול, הסדרה גמורה ובא לי לדפוק מכות לגאסול' .
לייקרס לא יחזרו מפיגור כזה, הם לא נראים כמסוגלים. דירק נראה כ4 הכי טוב בליגה, גאסול לא מזכיר את אותו שחקן מלפני שנה ושנתיים, ארטסט עסוק בשטויות שלו, פישר זקן מדי וקובי עצמו יצטרך לתת הופעות הרבה יותר טובות מאתמול. לא רואה את זה קורה.

מקווה שהלילה בוסטון לא תיפול לחור הזה גם. חייבים לנצח פעמיים בבית בשביל שיהיה סיכוי. שאק חזר וישחק. ישודר בESPN מ3 בלילה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי משה » 07 מאי 2011, 20:49

עכשיו יש משחק בין אוקלהומה לממפיס:
http://www.fromsportcom.com/v-2/6/40/v-264153.html
משה

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 מאי 2011, 21:10

אני די בהלם מהמצב של הלייקרס , הכול התחיל מההפסד המטופש במשחק הראשון אחרי שהמשחק כבר היה ללייקרס ביידים ומשם זה כדור שלג שהלייקרס לא מצליחים לעצור.

בצד המקצועי גאסול שגם שנה שעברה היה הברומטר נכנס למצב רוח לא מוגדר ויחד עם הספסל הלא קיים ( בראשות בלייק שלא הייתי נותן לו מקום ברוטציה של מכבי)זה פוגע בקבוצה הרבה יותר מהצפוי ( לפחות מבחינתי) .

האמת שלפני המשחק האחרון גם אני הייתי מתערב שהלייקרס עולים אבל אחרי ההפסד ( המטופש בפני עצמו, ממתי הלייקרס הפכו לכ"כ לוזרים?)זה כבר נראה קצת קשה מידי אבל מי יודע , אם יש קבוצה שמסוגלת לחזור ממצב כזה זו הלייקרס.
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: BIG sofo, אדם ו־26 אורחים