פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
15 דצמבר 2011, 22:44
JasonWilliams12 כתב:אני מעדיף את דיא או מקאלב על נבארו המגעיל הוא שחקן מגעיל ללא סטייל לא אוהב כאלה
אולי אפשר להסכים לגבי דיא ומקאלב, אבל פה זה די נגמר.
נבארו אולי שחקן מגעיל, אבל הוא עדיין נבארו!!
אגב, שחף, למה אתה מזלזל באליהו? לבחור יש 100% ל-3 ביורוליג.....
(חבל רק שזה 1/1

)
15 דצמבר 2011, 22:51
מישהו יודע מתי יש שידור חוזר(לא ב-5+לייב)? הממיר טיפה איטי לי וזה מעצבן..
15 דצמבר 2011, 22:52
יחסית לכמות הזריקות שלו והקושי שלהן(הוא לא לוקח רק ליי אפים כמו ליאור) 45% זה סבבה לגמרי. דרק רוז קלע באחוזים האלה בשנה שעברה ונבחר ל-MVP ב-NBA. א תסתכל על הנתונים האחרים שלו כמו ריבאונד וחסימות תראה גם שם עדיפות ברורה על ליאור. חוץ מזה הוא פשוט שחקן הרבה יותר מגוון וטוב.
15 דצמבר 2011, 22:58
שחף כתב:יחסית לכמות הזריקות שלו והקושי שלהן(הוא לא לוקח רק ליי אפים כמו ליאור) 45% זה סבבה לגמרי. דרק רוז קלע באחוזים האלה בשנה שעברה ונבחר ל-MVP ב-NBA. א תסתכל על הנתונים האחרים שלו כמו ריבאונד וחסימות תראה גם שם עדיפות ברורה על ליאור. חוץ מזה הוא פשוט שחקן הרבה יותר מגוון וטוב.
הוא לא שחקן יותר מגוון וגם לא יותר טוב. מי שאחראי על התואר היחיד שיש לו בקריירה שלו, הוא דווקא ליאור שהציל את התחת שלו בסדרה מול בארסה לפני שנתיים.
אם הוא היה מסוגל לזרוק ולקלוע לייאפים כמו ליאור, אז תאמין לי שהוא היה עושה את זה.
אני אישית מעדיף שחקן קבוצתי ומיוחד כמו ליאור ע"פ גאנר חסר בושה כמו טלטוביץ'.
אבל... איך הגענו לויכוח הזה בכלל? מכבי ניצחה היום, לא? זה יותר חשוב מהדיון הזה לדעתי.
15 דצמבר 2011, 23:21
חבר'ה, עזבו שטויות... אני הייתי שם
באמת יופי של משחק לצאת עימו לדרך חדשה.
סאריצ'ה פשוט מאמן פחון. כמו שאמרתי במשחק הקודם - רק לחשוב אילו מטעמים דיוויד בלאט היה עושה עם 30 המליון ששפכו הבעלים הטורקיים..
15 דצמבר 2011, 23:24
קובי כתב:סאריצ'ה פשוט מאמן פחון. כמו שאמרתי במשחק הקודם - רק לחשוב אילו מטעמים דיוויד בלאט היה עושה עם 30 המליון ששפכו הבעלים הטורקיים..
אני לא יודעת אם היו לו 30 מיליון (אני מניחה שלא), אבל כשבלאט אימן שם הוא לא ממש עשה מטעמים....
15 דצמבר 2011, 23:27
בלאט השתפר מאז הקדנציה הקודמת בטורקיה. מה גם שההרכב הנוכחי של הטורקים נוצץ בהרבה.
אפס מתגלה כקבוצה בינונית מאוד וזאת למרות סגל טוב.
15 דצמבר 2011, 23:36
יש להם חמישייה טובה, אבל ספסל מאוד אפור.. כמו למילאנו
15 דצמבר 2011, 23:39
זה ממש לא משנה בעיניי. שורה תחתונה - פשוט לא משחקת כמו קבוצה. יידוי בלטות מבחוץ ללא קשר, זה פשוט לא משחק, גם אם קוראים לך וויאצ'יץ' ושיחקת בלייקרס.
15 דצמבר 2011, 23:49
נהנתי מהמשחק היום, נהנתי מהקבוצה והיה כיף וגם עידוד יפה כל הכבוד לבלאט ולקבוצה, אני מקווה שעכשיו יהיה רוגע במערכת.
אני חושב שגייקוב פולן מתאים מאוד לקבוצה, בעזרת השם הוא יגיע!
16 דצמבר 2011, 00:02
קובי כתב:זה ממש לא משנה בעיניי. שורה תחתונה - פשוט לא משחקת כמו קבוצה. יידוי בלטות מבחוץ ללא קשר, זה פשוט לא משחק, גם אם קוראים לך וויאצ'יץ' ושיחקת בלייקרס.
כן, בוודאי שזה לא מתרץ את היכולת הזוועתית ואת הטעויות של המאמן.. אמרת שיש להם סגל טוב וזה לא לגמרי נכון, אם היו נותנים לדיוויד את התקציב שלהם מכבי הייתה זוכה ביורוליג
16 דצמבר 2011, 00:31
חחחחחחחחחח איזה מלך דיוויד..
''אולי המאמן הטורקי לא הגיע למסיבת עיתונאים כי אולי לא היתה לו תשובה בנוגע לשאלות שתכננתם לשאול אותו על החולשה של מכבי''
16 דצמבר 2011, 00:41
jol9 כתב:שחף כתב:יחסית לכמות הזריקות שלו והקושי שלהן(הוא לא לוקח רק ליי אפים כמו ליאור) 45% זה סבבה לגמרי. דרק רוז קלע באחוזים האלה בשנה שעברה ונבחר ל-MVP ב-NBA. א תסתכל על הנתונים האחרים שלו כמו ריבאונד וחסימות תראה גם שם עדיפות ברורה על ליאור. חוץ מזה הוא פשוט שחקן הרבה יותר מגוון וטוב.
הוא לא שחקן יותר מגוון וגם לא יותר טוב. מי שאחראי על התואר היחיד שיש לו בקריירה שלו, הוא דווקא ליאור שהציל את התחת שלו בסדרה מול בארסה לפני שנתיים.
אם הוא היה מסוגל לזרוק ולקלוע לייאפים כמו ליאור, אז תאמין לי שהוא היה עושה את זה.
אני אישית מעדיף שחקן קבוצתי ומיוחד כמו ליאור ע"פ גאנר חסר בושה כמו טלטוביץ'.
אבל... איך הגענו לויכוח הזה בכלל? מכבי ניצחה היום, לא? זה יותר חשוב מהדיון הזה לדעתי.
בטח שעדיף אליהו על טלטוביץ'
אליהו שחקן שמשגע הגנות הם בחיים לא יודעים מתי הוא יוציא גויבאה מהבטן
אם כבר טלטוביץ יותר קרוב לבלו ויש לנו אחד משוגע שזורק שלשות ועוד ישראלי לא צריך את טלטוביץ' סתם מיותר יש לנו קו קדמי מצוין
צריך אולי להשוות שחקנים טובים דוגמת דיא/מקאלב VS אוחיון/פאפס או אידסון/אמטריו VS סמית'?
16 דצמבר 2011, 05:58
Holiday_Armadillo כתב:חחחחחחחחחח איזה מלך דיוויד..
''אולי המאמן הטורקי לא הגיע למסיבת עיתונאים כי אולי לא היתה לו תשובה בנוגע לשאלות שתכננתם לשאול אותו על החולשה של מכבי''
אני עוד לא נרגעתי מהתשובה עם המטוס
16 דצמבר 2011, 08:23
סוף סוף עמדה 4 חזרה לעצמה - אליהו ובלו היו מצויינים וזה עשה הבדל ענק. אליהו עם 6 אסיסטים, בלו כמעט לא מחטיא.
זה משחק שיכול להפוך מגמה. נקווה שכן.
16 דצמבר 2011, 09:51
קצת נחת אחרי תקופה קשה. אומנם זה לא שהבעיות שלנו נפתרו, אבל המשחק הזה יכול להיות מפנה מבחינת כושר של שחקנים מסוימים שהיו בתקופה לא טובה לאחרונה.
לדעתי, לא צריך להתייחס לטורקים יותר מדי. מכבי לאחרונה התקשתה נגד קבוצות הרבה פחות טובות מאפס. כשנותנים לך, צריך גם לדעת לקחת.
מילה טובה לטל, שנכנס כשהיינו בפיגור 7 וניהל את המשחק מצוין, גם אם לא רואים את זה בסטטיסטיקה.
16 דצמבר 2011, 10:29
"השמחה בחדר ההלבשה אמש הייתה גדולה. בזמן שאחד הבעלים, דייויד פדרמן, חייך ואמר בקול רם לתוך הסלולרי שלו למישהו מבסוט בצד השני, "חשבת שתלך במחצית אה?", סופו ניגש לליאור אליהו ונתן לו 2 נשיקות רטובות על הלחי, ויוגב אוחיון רדף אחרי שון ג'יימס בתוך חדר ההלבשה, אחרי שזה זרק עליו זוגות גרביים, תוך כדי שהוא מנסה להתראיין. "
16 דצמבר 2011, 10:37
יוגב רדף אחרי שון ג'יימס ???
רק בישראל יכול לקרות מצב שמרוקאי מחומם רודף אחרי שחור ענק...
16 דצמבר 2011, 11:28
אולי פספסתי, אבל עוד לא ראיתי תגובה של כל החברה שקברו את העונה..
רוי, ירין.. נעלמתם?
זה לא שהבעיות נפתרו, ומכבי לא טטייל כל שבוע 30 הפרש, אבל הנה הוכחה סוף סוף שמכבי היא קבוצה סופר מוכשרת, שבסופו של דבר זה היה אמור להתפוצץ, וזה קרה
16 דצמבר 2011, 12:11
אני שני פוסטים מאחורה, תסיר את האבק מהמשקפיים.
אמרת נכון - היה נהדר אתמול, אבל צריך לחכות עם החגיגות.