misha כתב:
יאבטוקאס 1 סל 0
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:
יאבטוקאס 1 סל 0
yzafrir כתב:יוני , לא כלכך הבנתי מה קשור הנדריקס למוריס ?
הנדריקס שחקן מחליף בעמדה 5 ומוריס הוא 4....אם כבר מוריס במקום אליהו או בלו....
חסר לי ה-4 עם יכולת חסימה כמו שהיה עם מוריס או בסטון , היום מי שממלא את המשבצת הזאת הוא הנדריקס שעושה את זה בכלל מעמדה 5 ולפעמים זה משאיר את הצבע פתוח...
אגב גם לאזמה היה חוסם מצויין אבל זהו בערך...
yzafrir כתב:יוני , לא כלכך הבנתי מה קשור הנדריקס למוריס ?
חסר לי ה-4 עם יכולת חסימה כמו שהיה עם מוריס או בסטון , היום מי שממלא את המשבצת הזאת הוא הנדריקס שעושה את זה בכלל מעמדה 5 ולפעמים זה משאיר את הצבע פתוח...
felix_r כתב:yzafrir כתב:יוני , לא כלכך הבנתי מה קשור הנדריקס למוריס ?
אתה שוכח שדווקא במכבי מוריס שיחק הרבה כ-5
אחר כך כשעבר לצסקא, גם כן לא תמיד היה משחק ב 4
ורק בבארסה הוא התחיל לשחק רק כ-4 ואפילו דומה קצת ל 3 (משהו בסגנון בלו)
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:יוני , לא כלכך הבנתי מה קשור הנדריקס למוריס ?
אתה שוכח שדווקא במכבי מוריס שיחק הרבה כ-5
אחר כך כשעבר לצסקא, גם כן לא תמיד היה משחק ב 4
ורק בבארסה הוא התחיל לשחק רק כ-4 ואפילו דומה קצת ל 3 (משהו בסגנון בלו)
ומה עם ניקולה ? ומה עם בטיסטה ?
עד כמה שאני זוכר מוריס הואבא בכלל כמחליף לעמדה 4 וכבר מהמשחקים הראשונים תפס לפייזר את המקום בחמישייה כי פייזר היה נראה רע מאוד בהתחלה....
פייזר שיחק בהתחלה פחות מ-15 דקות ומוריס שיחק מעל 20 כשניקולה משחק כמעט 30 בעמדת הסנטר...
אחרי שניקולה נפצע פייזר שיחק יותר כסנטר יחד עם בטיסטה ומוריס ואליהו שכמעט ולא שיחק החזיקו את עמדה 4...מוריס בטופ 16 שיחק כמעט 40 דק' למשחק....
גם בצסק"א הוא היה מחליף של לורבק ב-4....
felix_r כתב:שאראס הקשיש נבחר ל MVP של משחק גמר הגביע היווני
שמואל1 כתב:felix_r כתב:שאראס הקשיש נבחר ל MVP של משחק גמר הגביע היווני
מעניין מה יש לחביב אונרג'ד החביב, שכבר שלח את שאראס לקבר, לומר על היכולת המופלאה שלו בגילו המופלג.
yzafrir כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:שאראס הקשיש נבחר ל MVP של משחק גמר הגביע היווני
מעניין מה יש לחביב אונרג'ד החביב, שכבר שלח את שאראס לקבר, לומר על היכולת המופלאה שלו בגילו המופלג.
להחתים מהר ל4 שנים לפחות ויפה שעה אחת קודם....
שמואל1 כתב:yzafrir כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:שאראס הקשיש נבחר ל MVP של משחק גמר הגביע היווני
לא צריך להגזים, אבל שאראס היה יכול לעזור למכבי השנה ויש לו עוד שנתיים לפחות ברמות הגבוהות.
yzafrir כתב:שמואל1 כתב:yzafrir כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:שאראס הקשיש נבחר ל MVP של משחק גמר הגביע היווני
לא צריך להגזים, אבל שאראס היה יכול לעזור למכבי השנה ויש לו עוד שנתיים לפחות ברמות הגבוהות.
ברור, ברור...בדיוק כמו שפאפאס עוזר לנו השנה....
תפסיק להסתנוור ממשחק אחד טוב של שחקן....הוא ממש לא היה יכול לעזור לנו השנה ועם העומס שיש השנה אני בספק אם היה מחזיק חצי עונה על הרגליים....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים