פרקינס יחתום בקאנטו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פרקינס יחתום בקאנטו?

הודעהעל ידי yzafrir » 15 פברואר 2012, 11:29

אתה יכול להיות בספק כמה שאתה רוצה (זה ממש לא מטריד אותי ) , אבל לא רק אז דיברתי עליו בצורה סנטימנטאלית אלא גם היום . באותה מידה אני מדבר על הנדריקס בצורה סנטימנטאלית אבל עדיין אמרתי שהוא לא ראוי לשכר של יותר מ-800K .
אני עדיין מכניס שיקולים ענייניים למרות החיבה שלי לשחקן ואמרתי גם אז וגם היום שכל החתמה שלו מותנית בכשירותו . אף פעם לא טענתי שהוא מכביסט שבשבילי זה מושג גדול מאוד , אלא שיש לו סימפאטיה לקבוצה שנתנה לו את הבמה באירופה ובאותה מידה אמרתי גם (ולא רק אני ) על פארקר כשחזר לקאדנציה השנייה שלו במכבי , שהוא חזר הביתה . זה סוג של התבטאות לגבי מישהו שמאוד אוהבים ומעריכים .
אגב , עד ההחלמה המלאה שלו הוא מקבל כסף מהביטוח כך שמכבי לא הייתה צריכה לשלם לו את השכר בכל מקרה , אם היום הוא היה חותם במכבי במקום בקאנטו ואחרי חודש היו רואים שהוא לא חזר לעצמו אז יוכלו לחתוך את החוזה וההפסד הכספי יהיה אפסי....
לגבי תפיסת מקום של זר , עד החלמתו הוא לא תופס מקום של כלום , הבעיה שכשהקבוצה עושה החתמות מיותרות או מהלכים לא נכונים עם שחקנים חתומים אז בסוף באמת לא נשאר מקום של זר בסגל לקופליג בלבד שבתאכלס זה לא ממש משנה .
תסכים איתי שאם פרקינס מראה עכשיו בקאנטו יכולת טובה , לא הייתה לוקח אותו במקום מאלט או פאפאס ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 פברואר 2012, 11:43

yzafrir כתב:אתה יכול להיות בספק כמה שאתה רוצה (זה ממש לא מטריד אותי ) , אבל לא רק אז דיברתי עליו בצורה סנטימנטאלית אלא גם היום . באותה מידה אני מדבר על הנדריקס בצורה סנטימנטאלית אבל עדיין אמרתי שהוא לא ראוי לשכר של יותר מ-800K .
אני עדיין מכניס שיקולים ענייניים למרות החיבה שלי לשחקן ואמרתי גם אז וגם היום שכל החתמה שלו מותנית בכשירותו . אף פעם לא טענתי שהוא מכביסט שבשבילי זה מושג גדול מאוד , אלא שיש לו סימפאטיה לקבוצה שנתנה לו את הבמה באירופה ובאותה מידה אמרתי גם (ולא רק אני ) על פארקר כשחזר לקאדנציה השנייה שלו במכבי , שהוא חזר הביתה . זה סוג של התבטאות לגבי מישהו שמאוד אוהבים ומעריכים .
אגב , עד ההחלמה המלאה שלו הוא מקבל כסף מהביטוח כך שמכבי לא הייתה צריכה לשלם לו את השכר בכל מקרה , אם היום הוא היה חותם במכבי במקום בקאנטו ואחרי חודש היו רואים שהוא לא חזר לעצמו אז יוכלו לחתוך את החוזה וההפסד הכספי יהיה אפסי....
לגבי תפיסת מקום של זר , עד החלמתו הוא לא תופס מקום של כלום , הבעיה שכשהקבוצה עושה החתמות מיותרות או מהלכים לא נכונים עם שחקנים חתומים אז בסוף באמת לא נשאר מקום של זר בסגל לקופליג בלבד שבתאכלס זה לא ממש משנה .
תסכים איתי שאם פרקינס מראה עכשיו בקאנטו יכולת טובה , לא הייתה לוקח אותו במקום מאלט או פאפאס ?

אם הוא באמת מקבל את הכסף מהביטוח, ולא תופס מקום של זר, ויש לו סימפטיה למכבי, למה הוא לא במכבי היום? אתה מציג פה תמונה קצת ורודה מדי.
ברור שאם הוא מראה יכולת טובה בקאנטו, הוא עדיף על מאלט ופאפא, על היכולות שלו כשחקן אין עוררין.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 פברואר 2012, 12:19

לדעתי, אנחנו סתם טוחנים כאן מים.
פרקינס לא נמצא היום במכבי, כי הוא פשוט לא היה בתכוניות שלה העונה והיא פשוט לא רצתה בו.
אם במכבי ממש רצו את פרקינס, הם יכלו לוותר על מאלט ולחכות עוד קצת לפרקינס ואז להחתימו. עם זאת, זה לא קרה ונראה שמכבי עשתה צעד נכון.

בנוגע לפרקינס, גם מצדו לא נראה שהוא שש כ"כ להיות במכבי. בשנתיים האחרונות הוא העמיד קשיים במו"מ עמו (גם כאשר כבר היה תחת חוזה) וזה די ברור שלא מדובר במכביסט גדול.

בכל אופן, נראה שמנסים לקשור כאן בכוח את פרקינס למכבי וזה דבר די מיותר.
פרקינס כבר קרוב לשנה לא משחק כדורסל, הוא חתום כרגע בקאנטו ולמעשה, מהקיץ הוא בפועל לא שחקן של מכבי.
לעונה הנוכחית הוא בפירוש אינו רלונטי וכנראה שגם לא לעונה הבאה. אם וכאשר הוא יוזכר כמועמד למכבי, יהיה ניתן לדון בהבאתו. כרגע זה לא נראה באופק.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 15 פברואר 2012, 13:05

בדיוק מה שחביב אמר , הוא לא במכבי כי מכבי לא רצו אותו העונה . מכבי הבינו שזה סיכון גדול מדי כנראה לחכות לו ולכן לא תכננו עליו מלחתכילה . אבל זה לא משנה את העובדה שאם מכבי כן הייתה רוצה אותו הוא היה היום במכבי ולא בקאנטו .
זה ששחקן מערים קשיים במומ' לא אומר שהוא לא רוצה להיות בקבוצה . כל שחקן מערים קשיים במומ בתקווה להוציא עוד קצת כסף , אתה לא מצפה משחקן שישחק במכבי בהתנדבות ? כנראה בשנים הקודמות הוא קיבל הצעות טובות ממכבי ולכן התעקב בחתימה .
גם בורשטיין לאורך כל הקריירה שלו ידוע במומ הקשה שלו מול מכבי וכך גם כל זר ששיחק פה . אף אחד לא פרייאר...
ברור שלעונה הזאת הוא לא רלוונטי , לעונה הבאה זה תלוי איך הוא יראה עכשיו כשחזר לשחק....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 15 פברואר 2012, 14:49

yzafrir כתב:זה ששחקן מערים קשיים במומ' לא אומר שהוא לא רוצה להיות בקבוצה . כל שחקן מערים קשיים במומ בתקווה להוציא עוד קצת כסף , אתה לא מצפה משחקן שישחק במכבי בהתנדבות ? כנראה בשנים הקודמות הוא קיבל הצעות טובות ממכבי ולכן התעקב בחתימה .
גם בורשטיין לאורך כל הקריירה שלו ידוע במומ הקשה שלו מול מכבי וכך גם כל זר ששיחק פה . אף אחד לא פרייאר...

זה לא לגמרי מדויק. פרקינס הערים קשיים גם כאשר היה תחת חוזה.
בקיץ של שנה שעברה, הוא פילרטט עם קבוצות אחרות גם כאשר מכבי הודיעה על מימוש האופציה עליו, דבר שהוביל את מכבי לפתוח לו את החוזה ולהוסיף סכום משמעותי של כסף, למרות שהיא ממש לא היתה צריכה לעשות זאת.
הדברים האילו באמת אינם משמעותיים יותר מדי, אבל נראה שהשיקול הכלכלי הוא השיקול הקבוע עבור פרקינס ולא כל מיני ערכים סנטימנטלים.

yzafrir כתב:ברור שלעונה הזאת הוא לא רלוונטי , לעונה הבאה זה תלוי איך הוא יראה עכשיו כשחזר לשחק....

אני לא חושב שזה נכון.
הדבר תלוי בראש ובראשונה בתכניותיה של מכבי. כרגע, קשה להעריך כיצד מכבי תבנה ומנסיון העבר, תמיד צפויות הפתעות.
עם זאת, נראה שמכבי מייעדת את העמדה מס' 2 ללנגפורד והלפרין (ונראה שיש סיכוי טוב לכך שנראה אותם כאן בעונה הבאה) ובעמדה מס' 1 כנראה ונראה כאן רכז זר לצידו של אוחיון.
כל עוד לא יהיו תקלות, אני בספק די גדול אם מכבי תחזיר את פרקינס, בלי שום קשר ליכולת שהוא יציג העונה.
בכלל, בהנחה וקאנטו לא תעלה לשלב הבא, פרקינס יוכל לשחק בלכל היותר שני משחקי יורוליג ומשהו כמו עשרה משחקים בליגה האיטלקית. אני לא מאמין שלפי משחקים אילו מכבי תחליט אם להחזיר אותו או לא.

בכל אופן, כרגע פרקינס לא מוזכר כמועמד ואנחנו עוד רחוקים מאוד מהקיץ.
אם וכאשר שמו יעלה, יהיה ניתן לדון בו. כרגע כאמור, הוא לא רלוונטי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 15 פברואר 2012, 18:31

"בנוגע לפרקינס, גם מצדו לא נראה שהוא שש כ"כ להיות במכבי. בשנתיים האחרונות הוא העמיד קשיים במו"מ עמו (גם כאשר כבר היה תחת חוזה) וזה די ברור שלא מדובר במכביסט גדול."

זה פחות או יותר מה שניסיתי להגיד רק בעברית אחרת,
אבל אני דווקא כן חושב שאם הוא יקבל דק' משמעותיות בקאנטו יהיה אפשר לקבל אינדיקציה לגבי רמת המוכנות המקצועית שלו לחזור למכבי.
וכל זה במקביל לשאלה האם סמית' ישאר כאן או יביאו SF אחר במקומו, והאם מכבי תמצא את הפארגו החדש שגם יטביע וגם לא יטביע אותה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי felix_r » 15 פברואר 2012, 18:51

אפשר בבקשה לקבל תקציר הויכוח ? :cool
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 15 פברואר 2012, 19:26

felix_r כתב:אפשר בבקשה לקבל תקציר הויכוח ? :cool

אשכרה. אני רואה את השרשור של פרקינס גדל מיום ליום, ולא מצליח להבין על מה... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 פברואר 2012, 19:29

ניסיון למדוד את רמת המכביסטיות והסנטימנטים של פרקינס כלפי מכבי באמצעות שמועות והמצאות של חלק מהאנשים במ"ומ קודמים בין מכבי לפרקינס וסוכניו.... :cool
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 פברואר 2012, 19:48

חנו'ש כתב:

ניסיון למדוד את רמת המכביסטיות והסנטימנטים של פרקינס כלפי מכבי באמצעות שמועות והמצאות של חלק מהאנשים במ"ומ קודמים בין מכבי לפרקינס וסוכניו.... :cool

אני מציע שתרגעי. אף אחד לא המציא שום דבר, מן הסתם הדברים שנאמרים כאן מבוססים על התקשורת, לא נראה לי שמישהו פה חבר של שמעון.
בכל אתר אפשרי היה כתוב שמכבי הציעה לפרקינס חוזה מסויים לפני הפציעה וחוזה אחר אחרי הפציעה. שמועות? בסדר. המצאות? שוב, בואי תרגעי קצת.
את חושבת שיש לו סנטימנטים למכבי? על סמך מה? כל ההתנהלות שלו מול מכבי(לכאורה, אני לא רוצה שיאשימו אותי בהמצאות) הוכיחה בדיוק את ההפך. ואני אגיד את זה עוד פעם, כנראה ש200 הפעמים הקודמות לא הספיקו, הכל לגיטימי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 פברואר 2012, 20:12

נעשה פה טיפה חם לא? :heat
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 פברואר 2012, 20:21

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:

אני מציע שתרגעי. אף אחד לא המציא שום דבר, מן הסתם הדברים שנאמרים כאן מבוססים על התקשורת, לא נראה לי שמישהו פה חבר של שמעון.
בכל אתר אפשרי היה כתוב שמכבי הציעה לפרקינס חוזה מסויים לפני הפציעה וחוזה אחר אחרי הפציעה. שמועות? בסדר. המצאות? שוב, בואי תרגעי קצת.
את חושבת שיש לו סנטימנטים למכבי? על סמך מה? כל ההתנהלות שלו מול מכבי(לכאורה, אני לא רוצה שיאשימו אותי בהמצאות) הוכיחה בדיוק את ההפך. ואני אגיד את זה עוד פעם, כנראה ש200 הפעמים הקודמות לא הספיקו, הכל לגיטימי.

לא יודעת בקשר אליך, אבל אני דווקא רגועה....

אם תשים לב, אני תמיד נוהגת לצרף את המילים "אני חושבת" או "אני מאמינה" ומשתדלת אף פעם לא לקבוע עובדות בשטח מכיוון שעוד לא יצא לי לשבת לשחנ"ש עם פרקינס.
בעיניי ורק בעיניי פרקינס הוא כמה רמות מעל סתם עוד שכיר חרב וכל עוד אין עובדות אמיתיות שיעידו אחרות אני לפחות אמשיך להאמין בכך.
אתה תאמין במה שבא לך.

רק קח את זה בקלות, לא ניסיתי להאשים אותך בהמצאות ובשום רגע לא אמרתי את זה, רק אמרתי שאני לא נוהגת להאמין שכזו קלות לשמועות בתקשורת (שהם לרוב אלה שממציאים דברים, לא אתה חלילה)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 פברואר 2012, 20:27

בואו נסכם את זה ככה, זאת עובדה שמכבי הציעו לפרקינס חוזה לפני תום העונה.
זאת עובדה שפרקינס דחה את החוזה כי הוא ידע שהוא ישיג יותר במקום אחר ברגע שהעונה תסתיים.
זאת עובדה ששני המהלכים האלה הם לגיטימיים בספורט, לקבוצה מותר להציע חוזה ולשחקן מותר לסרב כי אין לו הרבה זמן לעשות כסף.
פרקינס לא מכביסט ולעולם לא יהיה מכביסט, הוא רצה להבטיח לעצמו את החיים שאחרי הכדורסל וזה בסדר אבל ברגע שהוא דחה חוזה של מכבי ואז הוא נפצע מכבי לא חייבת לכלום מבחינת סנטימנטים..הוא אחראי לזה שהוא לא חתום כרגע במכבי ולא להפך..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 פברואר 2012, 20:34

אגב, אולי אני טועה, אבל זכור לי שגם ניקולה היה בזמנו מעדיף לא לנהל מו"מ במהלך העונה והיה מחכה תמיד לקיץ (ואז לרוב היה נשאר כמובן במכבי).
כך שאם מכביסטים גדולים (אם אכן זה היה כי בהחלט יכול להיות שאני טועה) כמו ניקולה היו עושים את זה, מה יגידו אזובי הקיר??

זה שפרקינס העדיף לחכות לקיץ לא הופך אותו עדיין לשכיר חרב.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 פברואר 2012, 20:43

חנו'ש כתב:אגב, אולי אני טועה, אבל זכור לי שגם ניקולה היה בזמנו מעדיף לא לנהל מו"מ במהלך העונה והיה מחכה תמיד לקיץ (ואז לרוב היה נשאר כמובן במכבי).
כך שאם מכביסטים גדולים (אם אכן זה היה כי בהחלט יכול להיות שאני טועה) כמו ניקולה היו עושים את זה, מה יגידו אזובי הקיר??

וויצ'יץ' ויתר על חוזה עתק(משהו בסביבות 7-10 מליון יורו)בריאל בשביל להישאר במכבי בשביל פרוטות..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 פברואר 2012, 20:46

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:אגב, אולי אני טועה, אבל זכור לי שגם ניקולה היה בזמנו מעדיף לא לנהל מו"מ במהלך העונה והיה מחכה תמיד לקיץ (ואז לרוב היה נשאר כמובן במכבי).

וויצ'יץ' ויתר על חוזה עתק(משהו בסביבות 7-10 מליון יורו)בריאל בשביל להישאר במכבי בשביל פרוטות..

כן, אבל הוא עשה את בקיץ.... ;)
לא סתם ניקולה הוא מכביסט גדול.

אגב, את בטוחה שריאל הציעה לו כזה סכום?? לעונה?? לא נראה לי הגיוני.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 פברואר 2012, 20:48

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כן, אבל הוא עשה את בקיץ.... ;)
לא סתם ניקולה הוא מכביסט גדול.

אגב, את בטוחה שריאל הציעה לו כזה סכום?? לעונה?? לא נראה לי הגיוני.

אני חושבת שזה היה כל החוזה אבל זה עדיין הרבה יותר ממה שהוא היה מקבל ממכבי..
זה לא משנה אם הוא עשה את זה בקיץ או באמצע העונה..יש הרבה שחקנים שמעדיפים לא לחתום באמצע העונה כי הם מעדיפים להתרכז בכדורסל..
הרי ברגע שמתחילים דיבורים על חוזה כולם אומרים ששחקן X משחק כמו שהוא משחק בשביל החוזה או שהוא נראה כמו שהוא נראה בגלל הדיבורים על החוזה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 פברואר 2012, 20:54

כרמל, לא ניסיתי להשוות בין האהבה הגדולה שהיתה בין ניקולה לבין מכבי לבין המצב עם פרקינס, יש פער גדול מאוד בין ה-2 ואני די בטוחה שפרקינס לא היה מוותר על סכומים כמו שניקולה וויתר עבור מכבי.

אני רק אומרת שזה ששחקן דוחה חוזה באמצע העונה ומעדיף להשאיר את המו"מ לקיץ לא אומר הרבה לגבי מה שהשחקן מרגיש כלפי קבוצתו.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 פברואר 2012, 20:57

חנו'ש כתב:כרמל, לא ניסיתי להשוות בין האהבה הגדולה שהיתה בין ניקולה לבין מכבי לבין המצב עם פרקינס, יש פער גדול מאוד בין ה-2 ואני די בטוחה שפרקינס לא היה מוותר על סכומים כמו שניקולה וויתר עבור מכבי.

אני רק אומרת שזה ששחקן דוחה חוזה באמצע העונה ומעדיף להשאיר את המו"מ לקיץ לא אומר הרבה לגבי מה שהשחקן מרגיש כלפי קבוצתו.

בעיקרון הכל בדיעבד עכשיו ולעולם לא נדע מה היה קורה אילו הוא לא היה נפצע..אני מאמינה שהוא היה הולך..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 15 פברואר 2012, 21:00

Holiday_Armadillo כתב:בואו נסכם את זה ככה, זאת עובדה שמכבי הציעו לפרקינס חוזה לפני תום העונה.
זאת עובדה שפרקינס דחה את החוזה כי הוא ידע שהוא ישיג יותר במקום אחר ברגע שהעונה תסתיים.
זאת עובדה ששני המהלכים האלה הם לגיטימיים בספורט, לקבוצה מותר להציע חוזה ולשחקן מותר לסרב כי אין לו הרבה זמן לעשות כסף.
פרקינס לא מכביסט ולעולם לא יהיה מכביסט, הוא רצה להבטיח לעצמו את החיים שאחרי הכדורסל וזה בסדר אבל ברגע שהוא דחה חוזה של מכבי ואז הוא נפצע מכבי לא חייבת לכלום מבחינת סנטימנטים..הוא אחראי לזה שהוא לא חתום כרגע במכבי ולא להפך..

יכול להיות שהוא דחה את החוזה כי הוא ידע שהוא ישיג יותר דווקא במכבי. אם הוא היה ממשיך באותה יכולת השווי שלו היה עולה וככה גם מכבי הייתה מציעה בקיץ יותר מאשר הציעה עוד בתוך העונה. אני מאמין שהוא כן היה מאוד מחובר לקבוצה, לא הייתי קורא לו מכביסט אבל אני חייב להגיד שהוא מסוג השחקנים (ואין יותר מדי כאלה ברמות הכי גבוהות) שיש בהם את האקסטרה לחימה שמכניסה אותם ללב של האוהדים.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Jack55 ו־21 אורחים