המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:אתה יכול להיות בספק כמה שאתה רוצה (זה ממש לא מטריד אותי ) , אבל לא רק אז דיברתי עליו בצורה סנטימנטאלית אלא גם היום . באותה מידה אני מדבר על הנדריקס בצורה סנטימנטאלית אבל עדיין אמרתי שהוא לא ראוי לשכר של יותר מ-800K .
אני עדיין מכניס שיקולים ענייניים למרות החיבה שלי לשחקן ואמרתי גם אז וגם היום שכל החתמה שלו מותנית בכשירותו . אף פעם לא טענתי שהוא מכביסט שבשבילי זה מושג גדול מאוד , אלא שיש לו סימפאטיה לקבוצה שנתנה לו את הבמה באירופה ובאותה מידה אמרתי גם (ולא רק אני ) על פארקר כשחזר לקאדנציה השנייה שלו במכבי , שהוא חזר הביתה . זה סוג של התבטאות לגבי מישהו שמאוד אוהבים ומעריכים .
אגב , עד ההחלמה המלאה שלו הוא מקבל כסף מהביטוח כך שמכבי לא הייתה צריכה לשלם לו את השכר בכל מקרה , אם היום הוא היה חותם במכבי במקום בקאנטו ואחרי חודש היו רואים שהוא לא חזר לעצמו אז יוכלו לחתוך את החוזה וההפסד הכספי יהיה אפסי....
לגבי תפיסת מקום של זר , עד החלמתו הוא לא תופס מקום של כלום , הבעיה שכשהקבוצה עושה החתמות מיותרות או מהלכים לא נכונים עם שחקנים חתומים אז בסוף באמת לא נשאר מקום של זר בסגל לקופליג בלבד שבתאכלס זה לא ממש משנה .
תסכים איתי שאם פרקינס מראה עכשיו בקאנטו יכולת טובה , לא הייתה לוקח אותו במקום מאלט או פאפאס ?
yzafrir כתב:זה ששחקן מערים קשיים במומ' לא אומר שהוא לא רוצה להיות בקבוצה . כל שחקן מערים קשיים במומ בתקווה להוציא עוד קצת כסף , אתה לא מצפה משחקן שישחק במכבי בהתנדבות ? כנראה בשנים הקודמות הוא קיבל הצעות טובות ממכבי ולכן התעקב בחתימה .
גם בורשטיין לאורך כל הקריירה שלו ידוע במומ הקשה שלו מול מכבי וכך גם כל זר ששיחק פה . אף אחד לא פרייאר...
yzafrir כתב:ברור שלעונה הזאת הוא לא רלוונטי , לעונה הבאה זה תלוי איך הוא יראה עכשיו כשחזר לשחק....
felix_r כתב:אפשר בבקשה לקבל תקציר הויכוח ?
felix_r כתב:אפשר בבקשה לקבל תקציר הויכוח ?
חנו'ש כתב:felix_r כתב:אפשר בבקשה לקבל תקציר הויכוח ?
ניסיון למדוד את רמת המכביסטיות והסנטימנטים של פרקינס כלפי מכבי באמצעות שמועות והמצאות של חלק מהאנשים במ"ומ קודמים בין מכבי לפרקינס וסוכניו....
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:אפשר בבקשה לקבל תקציר הויכוח ?
ניסיון למדוד את רמת המכביסטיות והסנטימנטים של פרקינס כלפי מכבי באמצעות שמועות והמצאות של חלק מהאנשים במ"ומ קודמים בין מכבי לפרקינס וסוכניו....
אני מציע שתרגעי. אף אחד לא המציא שום דבר, מן הסתם הדברים שנאמרים כאן מבוססים על התקשורת, לא נראה לי שמישהו פה חבר של שמעון.
בכל אתר אפשרי היה כתוב שמכבי הציעה לפרקינס חוזה מסויים לפני הפציעה וחוזה אחר אחרי הפציעה. שמועות? בסדר. המצאות? שוב, בואי תרגעי קצת.
את חושבת שיש לו סנטימנטים למכבי? על סמך מה? כל ההתנהלות שלו מול מכבי(לכאורה, אני לא רוצה שיאשימו אותי בהמצאות) הוכיחה בדיוק את ההפך. ואני אגיד את זה עוד פעם, כנראה ש200 הפעמים הקודמות לא הספיקו, הכל לגיטימי.
חנו'ש כתב:אגב, אולי אני טועה, אבל זכור לי שגם ניקולה היה בזמנו מעדיף לא לנהל מו"מ במהלך העונה והיה מחכה תמיד לקיץ (ואז לרוב היה נשאר כמובן במכבי).
כך שאם מכביסטים גדולים (אם אכן זה היה כי בהחלט יכול להיות שאני טועה) כמו ניקולה היו עושים את זה, מה יגידו אזובי הקיר??
זה שפרקינס העדיף לחכות לקיץ לא הופך אותו עדיין לשכיר חרב.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:אגב, אולי אני טועה, אבל זכור לי שגם ניקולה היה בזמנו מעדיף לא לנהל מו"מ במהלך העונה והיה מחכה תמיד לקיץ (ואז לרוב היה נשאר כמובן במכבי).
כך שאם מכביסטים גדולים (אם אכן זה היה כי בהחלט יכול להיות שאני טועה) כמו ניקולה היו עושים את זה, מה יגידו אזובי הקיר??
וויצ'יץ' ויתר על חוזה עתק(משהו בסביבות 7-10 מליון יורו)בריאל בשביל להישאר במכבי בשביל פרוטות..
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:אגב, אולי אני טועה, אבל זכור לי שגם ניקולה היה בזמנו מעדיף לא לנהל מו"מ במהלך העונה והיה מחכה תמיד לקיץ (ואז לרוב היה נשאר כמובן במכבי).
וויצ'יץ' ויתר על חוזה עתק(משהו בסביבות 7-10 מליון יורו)בריאל בשביל להישאר במכבי בשביל פרוטות..
כן, אבל הוא עשה את בקיץ....![]()
לא סתם ניקולה הוא מכביסט גדול.
אגב, את בטוחה שריאל הציעה לו כזה סכום?? לעונה?? לא נראה לי הגיוני.
חנו'ש כתב:כרמל, לא ניסיתי להשוות בין האהבה הגדולה שהיתה בין ניקולה לבין מכבי לבין המצב עם פרקינס, יש פער גדול מאוד בין ה-2 ואני די בטוחה שפרקינס לא היה מוותר על סכומים כמו שניקולה וויתר עבור מכבי.
אני רק אומרת שזה ששחקן דוחה חוזה באמצע העונה ומעדיף להשאיר את המו"מ לקיץ לא אומר הרבה לגבי מה שהשחקן מרגיש כלפי קבוצתו.
Holiday_Armadillo כתב:בואו נסכם את זה ככה, זאת עובדה שמכבי הציעו לפרקינס חוזה לפני תום העונה.
זאת עובדה שפרקינס דחה את החוזה כי הוא ידע שהוא ישיג יותר במקום אחר ברגע שהעונה תסתיים.
זאת עובדה ששני המהלכים האלה הם לגיטימיים בספורט, לקבוצה מותר להציע חוזה ולשחקן מותר לסרב כי אין לו הרבה זמן לעשות כסף.
פרקינס לא מכביסט ולעולם לא יהיה מכביסט, הוא רצה להבטיח לעצמו את החיים שאחרי הכדורסל וזה בסדר אבל ברגע שהוא דחה חוזה של מכבי ואז הוא נפצע מכבי לא חייבת לכלום מבחינת סנטימנטים..הוא אחראי לזה שהוא לא חתום כרגע במכבי ולא להפך..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Jack55 ו־21 אורחים