פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יאניס ספירופולוס - חתם ל 3 שנים נוספות

15 פברואר 2022, 12:49

אחדשיודע כתב:
עידן כתב:
itai7 כתב:בהנהלת מכבי ת"א יש רוב לפיטורי ספרופולוס. הדבר צפוי לקרות עוד היום אלא אם כן המיעוט המתנגד יצליח לשכנע בשעות הקרובות את חבריו. במידה וזה יקרה, אבי אבן הוא המועמד המוביל לאמן עד סיום העונה מאחר ואין אופציות מספיק טובות בשוק שיסכימו להגיע לארבעה חודשים

מצוין. אבי אבן יביא אותנו להישגים העונה ובנוסף יכין את התשתית לעונה הבאה. העתיד נראה ורוד.

אתה כנראה לא מבין שהעתיד שחור כל עוד הפדרמנים/רקאנטים נמצאים בראשות המועדון. זה לא קשור לאיזה מאמן יהיה פה. כמה שנים אתם עוד צריכים כדי להפנים?

אני מבין מצוין. כבר אמרתי שאני לא רואה סיטואציה בה הבעלות מתחלפת בקרוב. כן, תיאורטית יכולה להיות מחאת אוהדים נרחבת מאוד שתגרום לשינוי, אבל זה לא המצב ולא קרוב לשם.

15 פברואר 2022, 12:50

בטח שזה לא יקרה. כל עוד כמוך ואחרים ידברו על מאמן/שחקן, כאילו זה משנה משהו, במקום למחות כנגד הבעלים - לא ישתנה כלום. כל מה שצריך להעסיק את אוהדי מכבי היום (לפחות עד סוף העונה, אם לא מעבר לכך) - זה שתהיה מחאה נגד הבעלים.

15 פברואר 2022, 13:59

הודעה תצא בשעות הקרובות , יאניס מפוטר.

15 פברואר 2022, 14:18

נראה לי שגם הוא מת לעוף.
יקבל בקלות חוזה בפאו, או מיליונים ברוסיה.

15 פברואר 2022, 14:35

מילוס כתב:נראה לי שגם הוא מת לעוף.

ופתאום יראו שהוא אחלה מאמן.....

15 פברואר 2022, 15:08

פוטר (אלי סהר)

15 פברואר 2022, 15:18

למה לא להביא את צביקה עד לסיום העונה
קצת טרור יעשה לשחקנים

15 פברואר 2022, 15:33

יש רק דרך אחת לתקן את המועדון הזה - להכריח את הבעלים למכור. איך? פשוט מאד - לא לקנות מנויים. עונה אחת בלי קהל והכל מסתדר יופי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

15 פברואר 2022, 15:41

TAYO כתב:יש רק דרך אחת לתקן את המועדון הזה - להכריח את הבעלים למכור. איך? פשוט מאד - לא לקנות מנויים. עונה אחת בלי קהל והכל מסתדר יופי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

איך תעשה את זה והנהלת מכבי מחזיקה את ה GATE על הפיירול?

15 פברואר 2022, 15:46

0ved1212 כתב:למה לא להביא את צביקה עד לסיום העונה
קצת טרור יעשה לשחקנים

הוא אמר שהוא לא מוכן לאמן במכבי כל עוד וויצ'יץ' פה

15 פברואר 2022, 15:48

את זה אמר פיני לא צביקה

אם יקראו לצביקה מחר הוא חוזר

15 פברואר 2022, 15:49

https://www.one.co.il/Article/21-22/2,6 ... tml?ref=hp

15 פברואר 2022, 15:50

0ved1212 כתב:את זה אמר פיני לא צביקה

אם יקראו לצביקה מחר הוא חוזר

גם צביקה אמר את זה בראיון האחרון שעשו איתו

15 פברואר 2022, 15:55

פאו? מה פתאום? הוא יוצא אולימפיאקוס. פאו לא תיקח אותו. זה לא כמו במכבי של פדרמן, שהחתימה את אדלשטיין האדום. ביוון זה עיקרוני.

אם תרשה לי להמר, אז פאו מחכה לצסקא תסיים עם איטודיס.

15 פברואר 2022, 15:57

אני חושב שכרגע הבעיה הכי גדולה של מכבי זה התמריץ הכספי העלוב שהיורוליג מציעה לקבוצות. בכדורגל למשל קבוצה שלא מעפילה משלב הבתים זו קטסטרופה פיננסית ומורגש טוב מאד בכיס של הבעלים. ביורוליג מה אכפת לפדרמן? המנויים ממשיכים לשלם והכסף שנכנס כמעט אותו כסף כך או כך אז איזה insensitive יש לבעלים להשקיע?

כשהיה בראש הפירמידה אדם סופר תחרותי כמו שמעון מזרחי שבאמת לקח ללב הפסדים, אז עניין התמריץ הכספי היה כמעט לא רלוונטי כי האווירה היא של "ניצחון בכל מחיר". היום מחלחלת אווירה שונה לגמרי אני עוד זוכר איך פדרמן הצהיר בשמחה שזה בסדר שמכבי מוותרת על אליהו והלפרין לירושלים כי מתחיל עידן חדש של מכבי יותר קולגיאלית. ראינו איך זה הצליח מדהים ואפילו התקשורת מתה עלינו היום...

מספיק לראות איך שלושה זרים מרכזיים של מכבי יוצאים לחגוג אחרי הפסד שלישי בדרבי ועוד צועקים בריש גלי איך זה לא באמת משנה כי זה ולנטיין. כלל אצבע בממשל תאגידי הוא שהגישה והאווירה מחלחלת מלמעלה למטה ואם הבעלים שם זין אז למה שלאמריקאי רנדומלי יהיה אכפת? היום הוא בתל אביב ומחר בקאזן מה זה משנה הכסף כבר יכנס.שמעון כבר היה בועט אותם מכל המדרגות או לכל הפחות נותן להם קנס בגובה שכר של כמה חודשים (ומאחורי הקלעים כבר עושה תכנונים איך מעיף אותם בהזדמנות הראשונה).

מה אני אגיד לכם, מאד מביך אותי להיות אוהד מכבי בשנים האלו לצערי. בתור ילד/נער הייתי כל כך מחכה לימי חמישי לצפות במכבי עם אבא שלי ואחןתי בטלויזיה והיום כשאני אדם בוגר ויש לי כסף לרכוש לעצמי מנוי אני אומר "למה לי לסבול בעצם?"

15 פברואר 2022, 16:04

felix_r כתב:

פאו? מה פתאום? הוא יוצא אולימפיאקוס. פאו לא תיקח אותו. זה לא כמו במכבי של פדרמן, שהחתימה את אדלשטיין האדום. ביוון זה עיקרוני.

אם תרשה לי להמר, אז פאו מחכה לצסקא תסיים עם איטודיס.

כמו שאולימפיאקוס לא לקחה את ספאנוליס, אתה מתכוון? :)
קורה שם המון.

15 פברואר 2022, 16:09

יאניס היה עוזב ככה או ככה אחרי העונה הזאת ככה שאני לא מתרגש מזה שהוא פוטר. אבל פאקינג אבי אבן? שאלוהים יעזור למכבי ולנו מהעונה הזאת...

15 פברואר 2022, 16:11

omerk כתב:מספיק לראות איך שלושה זרים מרכזיים של מכבי יוצאים לחגוג אחרי הפסד שלישי בדרבי ועוד צועקים בריש גלי איך זה לא באמת משנה כי זה ולנטיין. כלל אצבע בממשל תאגידי הוא שהגישה והאווירה מחלחלת מלמעלה למטה ואם הבעלים שם זין אז למה שלאמריקאי רנדומלי יהיה אכפת? היום הוא בתל אביב ומחר בקאזן מה זה משנה הכסף כבר יכנס.שמעון כבר היה בועט אותם מכל המדרגות או לכל הפחות נותן להם קנס בגובה שכר של כמה חודשים (ומאחורי הקלעים כבר עושה תכנונים איך מעיף אותם בהזדמנות הראשונה).

הם אכן יצאו לחגוג, אבל לא הם העלו את הסטורי והם לא אמרו מה שמיוחס שם אליהם. זה פייק ניוז.

15 פברואר 2022, 16:11

יאניס ספרופולוס סיים את תפקידו במכבי תל אביב. אבי אבן יהיה מאמן זמני, יתכן וימשיך עד לסיום העונה

יורופיד

15 פברואר 2022, 16:13

אתם אפילו לא מבינים שזאת רק תחילת ההתפרקות , עד תום העונה , נכונו לנו המון אכזבות והפסדים.
פרסם תגובה