ת'רד מלפפונים 2025

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2025

הודעהעל ידי toja27 » 05 אוקטובר 2025, 17:06

עידן כתב:
שמואל1 כתב:
עידן כתב:
שמואל1 כתב:מלאקי פלין מועמד

https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... n=copy_url

כן כבר פורסם פה בהודעה בתחילת העמוד הזה.

גם משום מה כתוב בכתבה ב-ynet כמה פעמים שהוא בן 25, אבל הוא בן 27.
פורסם על ידי גורמים עלומים בטוויטר ואינסטגרם.
עכשיו זה מגיע ממקור רשמי.

נגיד. זה לא שמצוין איזה מקור כלשהו בכתבה, יכול להיות שהם עצמם לקחו את זה מהטוויטר...

...
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 05 אוקטובר 2025, 17:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 05 אוקטובר 2025, 17:11

felix_r כתב:
Avi1508 כתב:קלאסי מכבי להביא עוד גארד עם בייאאוט גבוה במקום רכז וסנטר
צריך אבל לומר ביושר שלעומת דאוטין שהוא לא רכז בשום פנים ואופן, אצל מלאקיי פלין אני כן חושב שהכישרון קיים
מלבד בלאט אין לקבוצה הזאת אף שחקן בעמדות הסנטר והרכז, כל השאר הם או פורוורדים או גארדים
אני מקווה שיביאו חיזוק בעיקר בשביל שלא נתבזה ולא כי אני חושב שיש לנו סיכוי להוציא משהו מהעונה הזאת

דאוטין לא כזה רע בריכוז המשחק כמו שחלק מהאנשים פה חושבים. יש לו 5.5 אסיסטים למשחק עד עכשיו (5 במשחק הראשון ו-6 בשני). מקום 12 ביורוליג. מקדים רכזים כמו: ווקאפ, סטורנסקי, דה קולו ועוד...

צריך לקחת בחשבון שהוא חדש בקבוצה ולא מכיר את השחקנים , וגם את העובדה שהתרגילים של קטש לא פשוטים, ולא כולם יודעים עדיין לאן לנוע בתרגילים האלה.

אני דווקא התרשמתי לטובה מדאוטין עד עכשיו. קליעה טובה ,עם יכולת חדירה ומשחק סולידי. פה ושם זריקה עם יד על הפנים ,אבל לא משהו נורא.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמוליק » 06 אוקטובר 2025, 10:13

toja27 כתב:
felix_r כתב:
צריך אבל לומר ביושר שלעומת דאוטין שהוא לא רכז בשום פנים ואופן, אצל מלאקיי פלין אני כן חושב שהכישרון קיים
מלבד בלאט אין לקבוצה הזאת אף שחקן בעמדות הסנטר והרכז, כל השאר הם או פורוורדים או גארדים
אני מקווה שיביאו חיזוק בעיקר בשביל שלא נתבזה ולא כי אני חושב שיש לנו סיכוי להוציא משהו מהעונה הזאת

דאוטין לא כזה רע בריכוז המשחק כמו שחלק מהאנשים פה חושבים. יש לו 5.5 אסיסטים למשחק עד עכשיו (5 במשחק הראשון ו-6 בשני). מקום 12 ביורוליג. מקדים רכזים כמו: ווקאפ, סטורנסקי, דה קולו ועוד...

צריך לקחת בחשבון שהוא חדש בקבוצה ולא מכיר את השחקנים , וגם את העובדה שהתרגילים של קטש לא פשוטים, ולא כולם יודעים עדיין לאן לנוע בתרגילים האלה.

אני דווקא התרשמתי לטובה מדאוטין עד עכשיו. קליעה טובה ,עם יכולת חדירה ומשחק סולידי. פה ושם זריקה עם יד על הפנים ,אבל לא משהו נורא.

מסכים. בתקופת ההכנה היה מעולה. יש לו כדורסל. מה שאי אפשר לומר על בריסט. מטבחי סמל יחתימו אותו לחוזה ארוך טווח
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי felix_r » 06 אוקטובר 2025, 14:55

שמוליק כתב:
toja27 כתב:
felix_r כתב:

מסכים. בתקופת ההכנה היה מעולה. יש לו כדורסל. מה שאי אפשר לומר על בריסט. מטבחי סמל יחתימו אותו לחוזה ארוך טווח

שמע, דווקא בריסט הוא בדיוק מה שציפינו ממנו. נותן הגנה וריבאונד (מקום ראשון במכבי בכדורים החוזרים עם 6.5 למשחק), ומוגבל בהתקפה. עד כמה שזכור לי, זה בדיוק מה שידענו עליו כאשר חתם.

אז כמובן, הוא לא שווה את הכסף ששילמו עליו, כי את הדברים שהוא נותן אפשר לקבל משחקן ב-350 אלף. אבל אין פה איזו אכזבה, כי לא היו ממנו שום ציפיות מעבר לדברים שהוא כן נותן. (לפחות בקרב חברי הפורום הזה לא היו ציפיות, לא יודע מה חשבו עליו בהנהלה)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שועל » 06 אוקטובר 2025, 16:43

בעיניי דאוטין אפילו לא שחקן מחליף בשלב הזה
יש לו חסרונות ברורים. הוא חלש, איטי וחסר אתלטיות ובינתיים לא מפצה על זה עם דברים אחרים
הוא שומר לא טוב למרות מה שכתבו עליו כאן בטרום עונה וזה לא נראה עניין של רצון אלא יותר פיזי
הוא לא ישאר פה עונה נוספת
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי מרסר » 06 אוקטובר 2025, 16:47

שועל כתב:בעיניי דאוטין אפילו לא שחקן מחליף בשלב הזה
יש לו חסרונות ברורים. הוא חלש, איטי וחסר אתלטיות ובינתיים לא מפצה על זה עם דברים אחרים
הוא שומר לא טוב למרות מה שכתבו עליו כאן בטרום עונה וזה לא נראה עניין של רצון אלא יותר פיזי
הוא לא ישאר פה עונה נוספת

דאוטין משחק כמו שמשחקים בג'יליג, ששם לא שומרים ורק מחפשים לעשות נקודות בכול מצב.
מרסר

הודעהעל ידי Gevaudan » 07 אוקטובר 2025, 02:41

לצערי מסכים עם שועל. בינתיים לא הראה שיש לו יכולת להתמודד עם הפיזיות של היורוליג.
בורח ממגע ועם צעד ראשון די איטי ביחס לעמדה שהוא משחק. בימים שהקליעה מבחוץ לא נכנסת הוא חי על פלואטרים עם אחוזי הצלחה נמוכים (אחת הזריקות הכי קשות שיש), ובנוסף לכל זה הוא פשוט לא יודע לרכז. לוקח לו שעה להחליט מה לעשות בהתקפה והוא עושה כל כך הרבה תנועות ידיים שמבלבלות את הגבוהים שבאים לחסום לו ועד שהם כבר באים הם לא מתמקמים כמו שצריך.

מניח שישתפר מעט ככל שתתקדם העונה, אבל אני לא צופה שיהיה גיים צ'יינג'ר. הלוואי שאני טועה
Gevaudan

הודעהעל ידי my man » 07 אוקטובר 2025, 20:55

הסיפור עם חוסר היכולת שלו להתמודד עם פיזיות נראה חמור מאד..כבר מול מגדל ניתן היה לראות זאת..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי omerk » 08 אוקטובר 2025, 10:16

לא מבין למה זה היה כזה מסובך למצוא סנטר. ספציפית הדרישות של קטש לסנטר לא כאלו מורכבות: שיהיה קפיץ אתלטי, ידע להתגלגל לסל ויחתור לריבאונד התקפה. משחק פוסט אפ זה בונוס, אבל לא חייב, אין צורך באיזו יכולת מסירה מופלאה או יד רכה מטווח כלשהו. באמת שיש כאלו כמו זבל בעולם, בדגש על ארה"ב. לא צריך להיות כוכב, או עם תקרה מטורפת רק שיתן מה שצריך.
omerk

הודעהעל ידי עידן » 08 אוקטובר 2025, 10:40

omerk כתב:לא מבין למה זה היה כזה מסובך למצוא סנטר. ספציפית הדרישות של קטש לסנטר לא כאלו מורכבות: שיהיה קפיץ אתלטי, ידע להתגלגל לסל ויחתור לריבאונד התקפה. משחק פוסט אפ זה בונוס, אבל לא חייב, אין צורך באיזו יכולת מסירה מופלאה או יד רכה מטווח כלשהו. באמת שיש כאלו כמו זבל בעולם, בדגש על ארה"ב. לא צריך להיות כוכב, או עם תקרה מטורפת רק שיתן מה שצריך.

התקציב היה לפי מה שפורסם 150 אלף לעונה. אני מניח ששוק הסנטרים שמוכנים לבוא תמורת 150K לעונה הוא דל מאוד.
עידן

הודעהעל ידי my man » 08 אוקטובר 2025, 11:08

הנתון המלחיץ של ניבו - לא שיחק שני משחקי יורוליג רצופים מאז שהגיע למילאנו...
מלפפון חם אצל פדרמן
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי A.Parker » 08 אוקטובר 2025, 11:13

עידן כתב:
omerk כתב:לא מבין למה זה היה כזה מסובך למצוא סנטר. ספציפית הדרישות של קטש לסנטר לא כאלו מורכבות: שיהיה קפיץ אתלטי, ידע להתגלגל לסל ויחתור לריבאונד התקפה. משחק פוסט אפ זה בונוס, אבל לא חייב, אין צורך באיזו יכולת מסירה מופלאה או יד רכה מטווח כלשהו. באמת שיש כאלו כמו זבל בעולם, בדגש על ארה"ב. לא צריך להיות כוכב, או עם תקרה מטורפת רק שיתן מה שצריך.

התקציב היה לפי מה שפורסם 150 אלף לעונה. אני מניח ששוק הסנטרים שמוכנים לבוא תמורת 150K לעונה הוא דל מאוד.

קאנון דיבר על מיליון וחצי - שני מיליון. מקווה שעדר מאמיניו מיהר לחדש מנוי ולהנות מסגל ביזיוני מול הפועל העמק ב-450 שקל למשחק.
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 08 אוקטובר 2025, 12:24

עידן כתב:

בגלל זה השיגו את אומורי במחיר מבצע של 300. זה שחקן שאם היה מגיע להרצליה היה מקבל 100 אלף גג
omerk

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 אוקטובר 2025, 12:54

omerk כתב:
עידן כתב:

בגלל זה השיגו את אומורי במחיר מבצע של 300. זה שחקן שאם היה מגיע להרצליה היה מקבל 100 אלף גג
הסוכן של אומורי גאון, שני רק לסוכן של ג'ף פוט האגדי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 08 אוקטובר 2025, 13:07

omerk כתב:
עידן כתב:

300 אלף לשנתיים הכוונה? לפי מה שראיתי הוא מרוויח 150 לעונה.

אני לא חושב שהוא היה מגיע להרצליה. למה להם לבזבז מקום של זר על מישהו כזה? היו הולכים על שחקן מוכח יותר בשכר דומה. לא מפתיע אותי שמכבי מתקשה להשאיל אותו.
נערך לאחרונה על ידי עידן בתאריך 08 אוקטובר 2025, 13:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
עידן

הודעהעל ידי my man » 08 אוקטובר 2025, 13:07

מהיוצרים של ג'ון שאייר
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי עידן » 08 אוקטובר 2025, 13:16

my man כתב:מהיוצרים של ג'ון שאייר

ג'ון שייר היה על הנייר עדיף פי כמה וכמה על אומורי. שייר היה כוכב בקולג'ים, אין מה להשוות מהבחינה הזו. ובתור בונוס הוא גם היה ישראלי ולא לקח מקום של זר.
עידן

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 אוקטובר 2025, 13:30

my man כתב:מהיוצרים של ג'ון שאייר

דווקא משאייר יכל לצאת משהו לא רע אם לא היה נפצע בעין
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי A.Parker » 08 אוקטובר 2025, 13:34

שאייר אכן היה החתמה טובה, אולי הוא התכוון לג'ף פוט?
A.Parker

הודעהעל ידי my man » 08 אוקטובר 2025, 13:53

אכן התבלבלתי אבל אני לא זוכר אז למי התכוונתי....חחח לא יודע למה דווקא השם שלו עלה לי
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Jack55 ו־20 אורחים