על ידי felix_r » 06 אוקטובר 2025, 14:55
שמוליק כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:Avi1508 כתב:קלאסי מכבי להביא עוד גארד עם בייאאוט גבוה במקום רכז וסנטר
צריך אבל לומר ביושר שלעומת דאוטין שהוא לא רכז בשום פנים ואופן, אצל מלאקיי פלין אני כן חושב שהכישרון קיים
מלבד בלאט אין לקבוצה הזאת אף שחקן בעמדות הסנטר והרכז, כל השאר הם או פורוורדים או גארדים
אני מקווה שיביאו חיזוק בעיקר בשביל שלא נתבזה ולא כי אני חושב שיש לנו סיכוי להוציא משהו מהעונה הזאת
דאוטין לא כזה רע בריכוז המשחק כמו שחלק מהאנשים פה חושבים. יש לו 5.5 אסיסטים למשחק עד עכשיו (5 במשחק הראשון ו-6 בשני). מקום 12 ביורוליג. מקדים רכזים כמו: ווקאפ, סטורנסקי, דה קולו ועוד...
צריך לקחת בחשבון שהוא חדש בקבוצה ולא מכיר את השחקנים , וגם את העובדה שהתרגילים של קטש לא פשוטים, ולא כולם יודעים עדיין לאן לנוע בתרגילים האלה.
אני דווקא התרשמתי לטובה מדאוטין עד עכשיו. קליעה טובה ,עם יכולת חדירה ומשחק סולידי. פה ושם זריקה עם יד על הפנים ,אבל לא משהו נורא.
מסכים. בתקופת ההכנה היה מעולה. יש לו כדורסל. מה שאי אפשר לומר על בריסט. מטבחי סמל יחתימו אותו לחוזה ארוך טווח
שמע, דווקא בריסט הוא בדיוק מה שציפינו ממנו. נותן הגנה וריבאונד (מקום ראשון במכבי בכדורים החוזרים עם 6.5 למשחק), ומוגבל בהתקפה. עד כמה שזכור לי, זה בדיוק מה שידענו עליו כאשר חתם.
אז כמובן, הוא לא שווה את הכסף ששילמו עליו, כי את הדברים שהוא נותן אפשר לקבל משחקן ב-350 אלף. אבל אין פה איזו אכזבה, כי לא היו ממנו שום ציפיות מעבר לדברים שהוא כן נותן. (לפחות בקרב חברי הפורום הזה לא היו ציפיות, לא יודע מה חשבו עליו בהנהלה)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!