המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:שחקן פאנתנאייקוס יאניס פאפאפטרו, הודיע על פרישה ממשחק בגיל 31.
A.Parker כתב:מרסר כתב:שחקן פאנתנאייקוס יאניס פאפאפטרו, הודיע על פרישה ממשחק בגיל 31.
מה??? הוא עדיין שחקן טוב
לא אתפלא אם עתמאן הוציא לו את החשק מהמשחק
felix_r כתב:הארכה במשחק בין ריאל לולנסיה
האמת שולנסיה הייתה צריכה לנצח, כי טאבארס חסם בצורה לא חוקית, והיו צריכים לתת לולנסיה עוד שתי נקודות.
מרסר כתב:דיווח במוצארט הסרבי: הכוכב האדום בלגרד קרובה מאוד לצירוף צ׳ימה מונקה בחוזה של 4.8 מיליון יורו לשנתיים.
A.Parker כתב:אוקלהומה זוכה ב-NBA אחרי סדרה מרתקת.
מדהים איזה קבוצה נבנתה שם במשך שנים, וכמה עוד בחירות דראפט גבוהות יש לה בעתיד הקרוב.
MTA2311 כתב:A.Parker כתב:אוקלהומה זוכה ב-NBA אחרי סדרה מרתקת.
מדהים איזה קבוצה נבנתה שם במשך שנים, וכמה עוד בחירות דראפט גבוהות יש לה בעתיד הקרוב.
זאת ליגה בלתי נסבלת ובלתי צפייה, אבל יש משהו נחמד במודל הזה שכל קבוצה יכולה לקחת אליפות אם בונים ועובדים נכון
MTA2311 כתב:מרסר כתב:דיווח במוצארט הסרבי: הכוכב האדום בלגרד קרובה מאוד לצירוף צ׳ימה מונקה בחוזה של 4.8 מיליון יורו לשנתיים.
כל פעם מחדש מדהים אותי איך גם הסרביות שהיו עד לא מזמן בתחתית של התחתית מבחינת תקציב משאירות לנו אבק
מרסר כתב:אנדראה טרינקיירי עזב את ז'לגיריס.
A.Parker כתב:MTA2311 כתב:מרסר כתב:דיווח במוצארט הסרבי: הכוכב האדום בלגרד קרובה מאוד לצירוף צ׳ימה מונקה בחוזה של 4.8 מיליון יורו לשנתיים.
כל פעם מחדש מדהים אותי איך גם הסרביות שהיו עד לא מזמן בתחתית של התחתית מבחינת תקציב משאירות לנו אבק
הן באמת הקפיצו תקציבים בצורה מטורפת. מכבי משתרכת הרחק מאחור.
felix_r כתב:A.Parker כתב:MTA2311 כתב:מרסר כתב:דיווח במוצארט הסרבי: הכוכב האדום בלגרד קרובה מאוד לצירוף צ׳ימה מונקה בחוזה של 4.8 מיליון יורו לשנתיים.
הן באמת הקפיצו תקציבים בצורה מטורפת. מכבי משתרכת הרחק מאחור.
אין להם הכנסות כאלה, אבל זאת הקבוצה של המדינה. המדינה מכסה את החובות שלהם פעם אחר פעם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־31 אורחים