16 פברואר 2022, 01:06
זה היה לפני 14 שנה. הרבה מים עברו בירקון מאז.Runner30 כתב:קטש כבר היה במכבי, לא?
הוא נכשל.
מה השתנה?
16 פברואר 2022, 01:29
16 פברואר 2022, 01:35
16 פברואר 2022, 01:52
16 פברואר 2022, 01:55
גיא כתב:אז יאניס לקח 3 אליפויות פה.. לא רע.
היינו צריכים להתעלם מערב ההתעלות המטורפת של בראון, ולסיים את העונה באופן מסודר. וכן אולי גם לעלות לטופ 8.
לא הרווחנו מהפיטורים האלה כ-ל-ו-ם.
16 פברואר 2022, 02:09
אחדשיודע כתב:בטח שהרווחת. יאניס לא היה לוקח אליפות גם ככה. אם הוא הפסיד 3 פעמים לאותה יריבה בזמן כל כך קצר, הוא היה מפסיד לה בסוויפ בסדרה.
ומעבר לזה כאמור, האש עכשיו אמורה להיות מופנית לכיוון הנכון, אחרי ששנה ויותר יאניס עומד במוקד.
16 פברואר 2022, 02:16
מילוס כתב:אחדשיודע כתב:בטח שהרווחת. יאניס לא היה לוקח אליפות גם ככה. אם הוא הפסיד 3 פעמים לאותה יריבה בזמן כל כך קצר, הוא היה מפסיד לה בסוויפ בסדרה.
ומעבר לזה כאמור, האש עכשיו אמורה להיות מופנית לכיוון הנכון, אחרי ששנה ויותר יאניס עומד במוקד.
תראה, אני לגמרי מבין את הכיוון שלך. פשוט קשה לי להאמין שזה יעשה את העבודה. הקבוצה נלקחה בשבי, היא לא באמת מעניינת אותם יותר מהאינטרסים הפרטיים שלהם. גם כשיאניס לא פה הם יוכלו להאשים אותו בכל כישלון שיהיה העונה - ומנגד להאדיר את אבן במקרה של סנסציה.
16 פברואר 2022, 02:20
אחדשיודע כתב:מילוס כתב:אחדשיודע כתב:בטח שהרווחת. יאניס לא היה לוקח אליפות גם ככה. אם הוא הפסיד 3 פעמים לאותה יריבה בזמן כל כך קצר, הוא היה מפסיד לה בסוויפ בסדרה.
תראה, אני לגמרי מבין את הכיוון שלך. פשוט קשה לי להאמין שזה יעשה את העבודה. הקבוצה נלקחה בשבי, היא לא באמת מעניינת אותם יותר מהאינטרסים הפרטיים שלהם. גם כשיאניס לא פה הם יוכלו להאשים אותו בכל כישלון שיהיה העונה - ומנגד להאדיר את אבן במקרה של סנסציה.
הם ממש לא יוכלו להאשים את יאניס בכישלון. נשארו עד סוף העונה לפחות עוד 26 משחקים. אתה חושב שב-26 משחקים עם אבי אבן (בהמשך ישיר למה שקרה עד כה), נניח שחצי מתוכם בהיכל, לא תתעורר אף מחאה מצד הקהל? צריך להתחיל ממשהו. הם לא יעופו מכאן בגלל מחאה קטנה כזאת או אחרת. אבל גם המחאות נגד לוני הרציקוביץ׳ התחילו ממשהו.
16 פברואר 2022, 02:21
16 פברואר 2022, 02:27
אחדשיודע כתב:רכז טוב יפתור את בעיית הפדרמנים? לא הבנתי.
16 פברואר 2022, 02:38
גיא כתב:אחדשיודע כתב:רכז טוב יפתור את בעיית הפדרמנים? לא הבנתי.
אני לא אומר שאין בעיות (חלטוריזם ויהירות) אבל אתה לא הולך עכשיו - עם כל המחאות - לפרק את ההנהלה של מכבי.
אז בינתיים צריך לשחק כדורסל הכי טוב שאפשר. זה לא שאין זיזיץ׳ ווילבקין.
עם רכז טוב, היינו אולי במצב רוח אחר כרגע.
זו הנקודה שלי.
16 פברואר 2022, 03:13
16 פברואר 2022, 07:51
TAYO כתב:קטש זה אכבר גימיק.er79 כתב:TAYO כתב:יעשו הכלללל להחתים את קטש כי זה הדבר היחיד שיכול להביא מנויים. ככה הם עובדים במכבי - בגימיקים שיווקיים בלבד. אין קשר לכדורסל ואין תכנית מקצועית.
Sent from my iPhone using Tapatalk
קטש זה לא שם שמביא מנויים. והמנויים ימשיכו להגיע גם אם אבי אבן יישאר כמאמן ראשי ל 3 שנים הקרובות וזה כי: 1. יהיו גימיקים כאלה או אחרים, קטש לא אחד מהם. 2. המנויים מפגרים. יש להם חלק לא מבוטל בפארסה הזאת של השנים האחרונות. אם הם היו מצביעים ברגליים ומוחים אולי החריאטים האלה ששולטים במועדון יעזבו אותנו באמא שלהם.
16 פברואר 2022, 08:08
אתה חושב כמו עכבר כדורסל, לא כמו רולקס…er79 כתב:TAYO כתב:קטש זה אכבר גימיק.er79 כתב:TAYO כתב:יעשו הכלללל להחתים את קטש כי זה הדבר היחיד שיכול להביא מנויים. ככה הם עובדים במכבי - בגימיקים שיווקיים בלבד. אין קשר לכדורסל ואין תכנית מקצועית.
קטש זה לא שם שמביא מנויים. והמנויים ימשיכו להגיע גם אם אבי אבן יישאר כמאמן ראשי ל 3 שנים הקרובות וזה כי: 1. יהיו גימיקים כאלה או אחרים, קטש לא אחד מהם. 2. המנויים מפגרים. יש להם חלק לא מבוטל בפארסה הזאת של השנים האחרונות. אם הם היו מצביעים ברגליים ומוחים אולי החריאטים האלה ששולטים במועדון יעזבו אותנו באמא שלהם.
מעטים חושבים כך כיום. לא מדובר בשם סקסי. זה לא שהחזרנו את קטש השחקן הגדול. מאמן שכבר כשל במכבי. לא שוס
16 פברואר 2022, 11:15
TAYO כתב:אתה חושב כמו עכבר כדורסל, לא כמו רולקס…er79 כתב:TAYO כתב:קטש זה אכבר גימיק.er79 כתב:TAYO כתב:יעשו הכלללל להחתים את קטש כי זה הדבר היחיד שיכול להביא מנויים. ככה הם עובדים במכבי - בגימיקים שיווקיים בלבד. אין קשר לכדורסל ואין תכנית מקצועית.
מעטים חושבים כך כיום. לא מדובר בשם סקסי. זה לא שהחזרנו את קטש השחקן הגדול. מאמן שכבר כשל במכבי. לא שוס
16 פברואר 2022, 15:10
16 פברואר 2022, 15:15
16 פברואר 2022, 15:19
16 פברואר 2022, 15:36
16 פברואר 2022, 16:09