11 מאי 2012, 19:58
gandya כתב:jol9 כתב:זהו נגמר. כל הכבוד לאול'. שמחה כפולה לאוהדים שלהם, גם פאו נפלו וגם הם עלו.
לדעתי צסקא תיקח, אבל יהיה עוד משחק צמוד ואיכותי בגמר.
אתה טועה, הגמר לא יהיה צמוד..
צסק"א תקח בלי להזיע יותר מדי, הגמר האמתי היה היום בין פנא לצסק"א.
11 מאי 2012, 19:58
Allan Turing כתב:מהתגובות פה אפשר כבר לחשוב שמכבי עלתה...
אבל האמת שזה משמח גם אותי.
11 מאי 2012, 19:59
11 מאי 2012, 20:01
felix_r כתב:קודי כתב:נצחון מדהים לאולימפיאקוס שחיסלה את ברצלונה בהגנה. הרכב צעיר ומתלהב וספאנוליס ענק אחד.
לספאנוליס יש 6 איבודים, רובם במחצית הראשונה. אצל בלאט הוא לא היה עולה למחצית השניה
11 מאי 2012, 20:01
jol9 כתב:gandya כתב:jol9 כתב:זהו נגמר. כל הכבוד לאול'. שמחה כפולה לאוהדים שלהם, גם פאו נפלו וגם הם עלו.
יכול להיות. אבל הכל יכול לקרות.
11 מאי 2012, 20:03
שחף כתב:אני לא יודע אם לאנגפורד יכול לעשות מה שספאנוליס עשה. אולי כן. בכל אופן זה לא חשוב כל כך, כי גם בשנה שעברה היינו בגמר ולא לקחנו את התואר, וזה כנראה מה שיהיה עם אולימפיאקוס.
11 מאי 2012, 20:05
11 מאי 2012, 20:11
11 מאי 2012, 20:13
felix_r כתב:jol9 כתב:gandya כתב:jol9 כתב:זהו נגמר. כל הכבוד לאול'. שמחה כפולה לאוהדים שלהם, גם פאו נפלו וגם הם עלו.
יכול להיות. אבל הכל יכול לקרות.
אני דווקא חושב, שלצסקא יהיה קשה לשחק נגדאולימפיאקוס בדיוק באותה המידה כמו נגד פאו.
לאיבקוביץ' עדיין יש חשבון לא סגור עם צסקא
11 מאי 2012, 20:14
yzafrir כתב:כל עונה והסינדרלה שלה . פעם זו פרטיזן , פעם מכבי והעונה זו אולימפיאקוס.....
לגבי הניצחון של צסקא , זה בדיוק היה דוגמא למה אסור לבנות את הסגל על שחקנים מבוגרים , כי כשמגעים לרגעי ההכרעה פשוט אין להם אויר . באטיסט היה גמור וגם דימאנטידיס כבר בקושי תיפקד....רק שאראס נתן שלשת קלאץ' חשובה בדקות האלו אבל כבר היה אפשר לראות שהוא עייף וקבלת ההחלטות שלו נפגע בדקות האלו...
11 מאי 2012, 20:15
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק שתדעו שהמון המון אנשים בטוויטר אומרים כמה האווירה של אוהדי מכבי חסרה
כולל אנשים מטורקיה
אני חושש שעם הפדרמניזם אנחנו עלולים לא לראות פיינל פור בקרוב. ואם התקציב מוגבל, האם הכסף באמת צריך ללכת לשחקן מוגבל יחסית כמו הנדריקס?
ציוץ ממש מפרגן שאני מכוונת אותו בעיקר לכל אלה שמשמיצים את הקהל של מכבי(כולל האוהדים שלנו)Falta la aficion del maccabi en estambul. Inundan todas las gradas de amarillo. Parece k no hay ambiente ahora
תרגום:''האוהדים של מכבי מאוד חסרים באיסטנבול. חסרים כל הגושים הצהובים בקהל. נראה שאין בכלל אווירה עכשיו''
11 מאי 2012, 20:16
jol9 כתב:שחף כתב:אני לא יודע אם לאנגפורד יכול לעשות מה שספאנוליס עשה. אולי כן. בכל אופן זה לא חשוב כל כך, כי גם בשנה שעברה היינו בגמר ולא לקחנו את התואר, וזה כנראה מה שיהיה עם אולימפיאקוס.
ד"א, בעונה הבאה יש סיכוי שיהיה קצת יותר אוויר.
קירי כנראה יחזור לNBA, לפאו יהיה פחות כסף, ואולי גם לקבוצות אחרות, ובעצם פרט לצסקא, מכבי היא הקבוצה הכי ווינרית בסביבה, וזה יכול לעבוד לטובתה.
אם אכן כך יהיה, יכול להיות שיש כאן הזדמנות גדולה, ואולי ההנהלה של מכבי גם תראה את זה, ותשקיע קצת יותר. אני לא מדבר על מליונים, אלא נגיד להחתים את לאנגפורד
ואת ג'קסון, או רכז אחר שאיננו הימור גדול מדי.
עם בניה טובה בקיץ, יש מצב שביום שישי בעוד בערך שנה, כולנו נדבר כאן על הקבוצה המצויינת שיש לנו, ששוב מגיעה למעמד הגדול.
11 מאי 2012, 20:21
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק שתדעו שהמון המון אנשים בטוויטר אומרים כמה האווירה של אוהדי מכבי חסרה
כולל אנשים מטורקיה
אני חושש שעם הפדרמניזם אנחנו עלולים לא לראות פיינל פור בקרוב. ואם התקציב מוגבל, האם הכסף באמת צריך ללכת לשחקן מוגבל יחסית כמו הנדריקס?
ציוץ ממש מפרגן שאני מכוונת אותו בעיקר לכל אלה שמשמיצים את הקהל של מכבי(כולל האוהדים שלנו)Falta la aficion del maccabi en estambul. Inundan todas las gradas de amarillo. Parece k no hay ambiente ahora
תרגום:''האוהדים של מכבי מאוד חסרים באיסטנבול. חסרים כל הגושים הצהובים בקהל. נראה שאין בכלל אווירה עכשיו''
זה ממש כיף לראות את זה ומחמם את הלב? יש עוד תגובות כאלה?
את יכולה לתת אותם פה? (אפילו רק קישור)
11 מאי 2012, 20:22
11 מאי 2012, 20:24
LIAV10 כתב:בואו ניצא מנקודת הנחה שמכבי עכשיו רוצים אולם של 15,000 מקומות משלה..
איפה בדיוק בונים אותו?
11 מאי 2012, 20:26
refael כתב:LIAV10 כתב:בואו ניצא מנקודת הנחה שמכבי עכשיו רוצים אולם של 15,000 מקומות משלה..
איפה בדיוק בונים אותו?
חחח הלוואי שמקום הבנייה תיהיה הבעיה של מכבי בקשר לבניית אולם חדש.
העניין פה הוא הכסף שאין וגם לא יהיה למרות שזה החלום של שמעון לבנות למכבי אולם שיהיה משלה.
11 מאי 2012, 20:26
11 מאי 2012, 20:28
11 מאי 2012, 20:28
11 מאי 2012, 20:29
LIAV10 כתב:מעניין כמה הבעלים של נוקיה דורשים על האולם..