המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:שבועיים בצה"ל בהחלט השאירו אותי מנותק מהמתרחש בענייני הקבוצה. מדלי? יותם? לנדסברג?
ובכן, אלו החתמות נחמדות, אבל אלו החתמות משלימות (מה שנקרא: "קומפלימנטרי פליירס"). איפה הסנטר המיוחל, או הרכז או הקלע להם אנחנו משוועים?
אם נחיה גם נראה!
Dperk כתב:לא חושב שמדלי הוא החתמה משלימה. לדעתי הוא מיועד לחמישייה והוא בהחלט יכול להיות אחד השחקנים המובילים.
חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב, נראה לי שיוני מדבר על משהו אחר.
לא על זה שגם השנה אין המשכיות (שברובה נגרמת מהחוזים המוזרים עם האופציות, אבל לא נכנס לזה), אלא לעובדה שבניית הקבוצה התחילה בערך מאז שנגמרה עונת היורוליג ועדיין כל מה שהוחתם עד כה זה 2 שחקנים שהם אפילו לא אמורים להיות הכוכבים של הקבוצה (ואחד אפילו לא חתם אלא רק סיכם) בעוד ששחקנים שמכבי כן היתה מעוניינת בהם (ואני מניחה שהיו עד כה כבר לא מעט כאלו) המו"מ איתם נמרח עד אין קץ, עד שבסוף הוא מפוצץ כך שכרגע יש רק עזיבות ובלי הגעות חדשות.
וגם בזה ההנהלה אשמה?
מכבי כיוונה לשחקנים מאוד יקרים בתחילת הקיץ וסביר להניח שהמו"מ עמם הוא לא דבר קל והם לא יבואו לכאן כ"כ מהר.
כמו כן, מכבי מחכה להחלטתו של לגנפורד, שאם יחתום, יהיה השחקן היקר ביותר בסגל (ומן היקרים ביותר אי-פעם במכבי) ולכן, כנראה שלא ניתן להשלים את בניית הסגל ללא החלטתו.
יחד עם זאת, מכבי כבר הביאה שני שחקנים חדשים, סיכמה עקרונית עם יותם הלפרין (שגם בגזרתו מכבי תצטרך לחכות עד להחלטת רשויות המס) ולצד זאת, אנחנו גם שומעים על מגעים עם שחקנים כמו טיוס ולנדסברג ואפילו הגיעה שמועה שעד יום ראשון הקרוב יחתום כאן "שם גדול".
סה"כ, קצב התנהלותה של מכבי תחת הנסיבות שצצו בקיץ עד כה, הוא בהחלט סביר.
יש עוד הרבה עבודה לעשות, אבל יש גם עוד הרבה זמן לבצע אותה.
אני מניח שלאחר שהמצב עם לנגפורד והלפרין יתבהר (ולא יקח לזה יותר מעשרה ימים), נדע פחות או יותר איך תראה הקבוצה.
הכל גם יכול להשתנות תוך משהו כמו שבוע עד שבועיים.
החציל האצטקי כתב:Dperk כתב:לא חושב שמדלי הוא החתמה משלימה. לדעתי הוא מיועד לחמישייה והוא בהחלט יכול להיות אחד השחקנים המובילים.
יכול להיות. מאידך, לא יודע אם הייתי בונה סביב שחקן כמו קנר-מדלי קבוצה. בטח לא כשליאור אליהו, שחקן דומיננטי לכל הדעות, משחק לו על העמדה.
חנו'ש כתב:מה אתם אומרים על המועמדות של פרוביץ'??
יהיה מרענן לשם שינוי לצרף שחקן מבארסה ולא להיפך....
מצד שני, מדובר בשחקן די נגרי.
yzafrir כתב:חנו'ש כתב:מה אתם אומרים על המועמדות של פרוביץ'??
פרוביץ' היה מצויין בואלנסיה ובעקבות כך הוחתם בבארסה . לדעתי הוא לא קיבל מספיק הזדמנויות ויש לו עוד הרבה מה לתת....
הוא לא יהיה ההחתמה בעדיפות ראשונה שלי (ואני מניח שגם לא של בלאט) אבל הוא בהחלט ברשימה של המעומדים הטובים...
yzafrir כתב:זהותו של הגארד הנוסף תיתן לנו בעצם תשובה לתפקיד שבלאט מיעד להיקמן .
אם יבוא רכז , סימן שהיקמן הוא בעצם המחליף של לאנגפורד בעמדה 2 וזה די מתיישר אם זה שהוא שחקן זול מכיוון שיש גם את יותם על העמדה הזאת .
אם יבוא שחקן לעמדה 2 או אפילו סווינגמן אז היקמן הוא הרכז הראשון שלנו לעונה הבאה .
מכיוון שבאירופה די נגמרו המעומדים האיכותיים , נראה לי שקבל הימור מווגאס (הגארד שימצאו יקבע מה יהיה התפקיד של היקמן) ואז או שנזכה בג'אקפוט או שנקבל באסט רציני....
לגבי יותם , אני מאוד מעריך עכשיו את הסבלנות והרצון האמתי שלו לחזור למכבי למרות שהיו לו הצעות מקבוצות אחרות . הוא המשיך להתעקש מול רשות המיסים כדי לשחק במכבי ולא ויתר למרות מה שאמר אדון פיק ידידינו....
לפני כמה זמן שפיק אמר שכנראה בגלל ענייני המס יותם לא ישחק במכבי אז אמרתי שבגלל הבירוקרטיה בארץ זה רק עניין של זמן עד שהדברים יסתדרו
קובי כתב:גלדסטון בחדשות הספורט טוען שהעיקוב עם תיוס נובע מההתלבטות של מכבי ללכת על 6 או 7 זרים.
לי בכל מקרה זה נשמע קצת משונה, כי גם אם מכבי הולכת על 7 זרים, היא לא תוכל להסתפק ב-4 ישראלים בלבד, לאור החוק הרוסי החי והבועט.
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:חנו'ש כתב:מה אתם אומרים על המועמדות של פרוביץ'??
פרוביץ' היה מצויין בואלנסיה ובעקבות כך הוחתם בבארסה . לדעתי הוא לא קיבל מספיק הזדמנויות ויש לו עוד הרבה מה לתת....
הוא לא יהיה ההחתמה בעדיפות ראשונה שלי (ואני מניח שגם לא של בלאט) אבל הוא בהחלט ברשימה של המעומדים הטובים...
השאלה מה יהיה מחירו??
אגב, מי זה פטריק מיילס שרשמת בחתימה שלך??
Dperk כתב:חנו'ש כתב:מה אתם אומרים על המועמדות של פרוביץ'??
משלים טוב את שרמדיני בגלל שהוא שחקן הגנה נהדר. מצד שני כמו שאמרת נגר בהתקפה. בסך הכל אופציה טובה אבל אני מעדיף את מאריץ' עליו בגלל שהוא הרבה יותר ורסטילי.
rc4991 כתב:yzafrir כתב:זהותו של הגארד הנוסף תיתן לנו בעצם תשובה לתפקיד שבלאט מיעד להיקמן .
אם יבוא רכז , סימן שהיקמן הוא בעצם המחליף של לאנגפורד בעמדה 2 וזה די מתיישר אם זה שהוא שחקן זול מכיוון שיש גם את יותם על העמדה הזאת .
אם יבוא שחקן לעמדה 2 או אפילו סווינגמן אז היקמן הוא הרכז הראשון שלנו לעונה הבאה .
מכיוון שבאירופה די נגמרו המעומדים האיכותיים , נראה לי שקבל הימור מווגאס (הגארד שימצאו יקבע מה יהיה התפקיד של היקמן) ואז או שנזכה בג'אקפוט או שנקבל באסט רציני....
לגבי יותם , אני מאוד מעריך עכשיו את הסבלנות והרצון האמתי שלו לחזור למכבי למרות שהיו לו הצעות מקבוצות אחרות . הוא המשיך להתעקש מול רשות המיסים כדי לשחק במכבי ולא ויתר למרות מה שאמר אדון פיק ידידינו....
לפני כמה זמן שפיק אמר שכנראה בגלל ענייני המס יותם לא ישחק במכבי אז אמרתי שבגלל הבירוקרטיה בארץ זה רק עניין של זמן עד שהדברים יסתדרו
אני חושב שהיקמן חייב להיות השתים שלנו
כל מי שהתראיין ודיבר עליו אמר שמדובר בשחקן מוכשר מאוד שיכול גם להצליח ביורוליג אבל ניהול המשחק שלו לוקה בחסר,זאת אומרת:הוא יכול להיות אחלה גארד אבל לא רכז
ובכלל עכשיו אחרי העזיבה של לאנגפורד וכנראה גם של אוחיון הוא יכול לקבל את התפקיד של לאנגפורד,מה גם שזה נראה לי לא ממש חכם(בלשון המעטה)להציב את היקמן והלפרין כרכזים בקבוצה
בקיצור מכבי צריכה להביא עכשיו רכז בעל יכולות ניהול משחק טובות(אם יש כזה)ולתת להיקמן את המפתחות לעמדה שתים ואפשר גם להחתים את רוט להתאים למכבי ולהיות רכז מחליף טוב
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים