16 יולי 2012, 14:08
rc4991 כתב:קודי כתב:מדהים שבקיץ אחד ברצלונה מחליפה (מבחירה שלה) את שלושת הסנטרים שלה: נ'דונג, ואסקז ופרופביץ עוזבים ובמקומם מגיעים טומיץ (חתם), ג'וואי (צפוי לחתום השבוע) ומאריץ (במו"מ מתקדם).
איפה ראית את זה?
הייתי בודק את אפשרות צירופו של ואסקז(במידה והוא לא הולך לnba),היה לו חוזה יקר אבל אולי הוא יתגמש
מוזר שעדיין יש ביקוש גדול למאריץ',בדרך כלל הקבוצות הגדולות לא לוקחות סיכונים ומחתימים שחקנים מוכחים ומצויינים.חבל
16 יולי 2012, 14:12
קודי כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:מדהים שבקיץ אחד ברצלונה מחליפה (מבחירה שלה) את שלושת הסנטרים שלה: נ'דונג, ואסקז ופרופביץ עוזבים ובמקומם מגיעים טומיץ (חתם), ג'וואי (צפוי לחתום השבוע) ומאריץ (במו"מ מתקדם).
איפה ראית את זה?
הייתי בודק את אפשרות צירופו של ואסקז(במידה והוא לא הולך לnba),היה לו חוזה יקר אבל אולי הוא יתגמש
מוזר שעדיין יש ביקוש גדול למאריץ',בדרך כלל הקבוצות הגדולות לא לוקחות סיכונים ומחתימים שחקנים מוכחים ומצויינים.חבל
חבל על המאמץ. הסכומים שמדברים בהקשר שלו הם הרבה יותר גבוהים ממה שמכבי מקציבה לגארד ולסנטר יחד.
16 יולי 2012, 14:16
rc4991 כתב:קודי כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:מדהים שבקיץ אחד ברצלונה מחליפה (מבחירה שלה) את שלושת הסנטרים שלה: נ'דונג, ואסקז ופרופביץ עוזבים ובמקומם מגיעים טומיץ (חתם), ג'וואי (צפוי לחתום השבוע) ומאריץ (במו"מ מתקדם).
איפה ראית את זה?
חבל על המאמץ. הסכומים שמדברים בהקשר שלו הם הרבה יותר גבוהים ממה שמכבי מקציבה לגארד ולסנטר יחד.
אולי לא יהיה לו ביקוש מהקבוצות העשירות,הוא לא שיחק הרבה ולא נותן מספרים גדולים כמו שהעשירות אוהבות
ושוב,איפה ראית את זה?
16 יולי 2012, 14:20
16 יולי 2012, 14:34
Mta_atic כתב:לפי ספורטנדו חוץ מוארזה גם באיירן מינכן, אלבה ברלין ופרטיזן מחזרות אחרי שון ג'יימס.
16 יולי 2012, 14:38
Mta_atic כתב:לפי ספורטנדו חוץ מוארזה גם באיירן מינכן, אלבה ברלין ופרטיזן מחזרות אחרי שון ג'יימס.
16 יולי 2012, 14:42
rc4991 כתב:Mta_atic כתב:לפי ספורטנדו חוץ מוארזה גם באיירן מינכן, אלבה ברלין ופרטיזן מחזרות אחרי שון ג'יימס.
הייתי משאיל אותו לפרטיזן שיכולה ללטש אותו
16 יולי 2012, 14:42
16 יולי 2012, 14:43
rc4991 כתב:Mta_atic כתב:לפי ספורטנדו חוץ מוארזה גם באיירן מינכן, אלבה ברלין ופרטיזן מחזרות אחרי שון ג'יימס.
הייתי משאיל אותו לפרטיזן שיכולה ללטש אותו
16 יולי 2012, 14:48
16 יולי 2012, 14:49
rc4991 כתב:תמיד אשפר להשתפר,אני לא אומר שהוא יהיה שחקן גדול אבל אולי הם יעזרו לו להעלות מאסה ולשפר קצת את משחק הפוסט שלו
16 יולי 2012, 15:15
16 יולי 2012, 15:20
yarinsaky כתב:קצת מסוכן הקטע הזה עם שון ג'יימס המחוזר כל כך , בסוף מכבי תשתכנע שיש לה ביד סנטר בכיר ולא צריך להביא סנטר נוסף או להשקיע כסף גדול באחד כזה.![]()
בכלל, לא יודע מה ההתעסקות הגדולה הזאת עם סנטר שלישי כשיש בקושי התחלה של קו אחורי.
מכבי בונה פירמידה ?
16 יולי 2012, 15:52
16 יולי 2012, 16:18
קודי כתב:rc4991 כתב:תמיד אשפר להשתפר,אני לא אומר שהוא יהיה שחקן גדול אבל אולי הם יעזרו לו להעלות מאסה ולשפר קצת את משחק הפוסט שלו
אין ולא יהיה לג'יימס משחק פוסט. זה לא משהו שאתה לומד בגיל 30. גם המאסה שלו לא תגדל משמעותית כי בסרביה לא אוכלים טוב יותר מבתל אביב. צריך לשגר אותו למרבה במחיר ולסגור עניין. אם למכבי יש שאיפות כלשהן ביורוליג, אין לשון ג'יימס מה לחפש כאן.
16 יולי 2012, 16:48
jol9 כתב:קודי כתב:rc4991 כתב:תמיד אשפר להשתפר,אני לא אומר שהוא יהיה שחקן גדול אבל אולי הם יעזרו לו להעלות מאסה ולשפר קצת את משחק הפוסט שלו
אין ולא יהיה לג'יימס משחק פוסט. זה לא משהו שאתה לומד בגיל 30. גם המאסה שלו לא תגדל משמעותית כי בסרביה לא אוכלים טוב יותר מבתל אביב. צריך לשגר אותו למרבה במחיר ולסגור עניין. אם למכבי יש שאיפות כלשהן ביורוליג, אין לשון ג'יימס מה לחפש כאן.
אני לא ממש מסכים עם זה. כלומר, מסכים חלקית.
מכבי עשתה טוב שסגרה עם ג'יימס.
נכון לעכשיו הוא הסנטר השני של מכבי, ובסה"כ הוא שחקן טוב. אם מישהי ממש תרצה אותו, אז מכבי תנקה את השכר שלו מעצמה, ואולי תקבל עליו בייאאוט, ואם
לא, אז בכל מקרה יש לה סנטר טוב.
האם אתה עדיין מאמין שיגיע לכאן שחקן מוכח וטוב מג'יימס בקו האחורי? לצורך העניין כל שחקן ברמה של פופס ומטה (שזה מה שריאלי עבור מכבי) הוא פחות עדיף בעייני מג'יימס.
16 יולי 2012, 16:50
Dperk כתב:jol9 כתב:קודי כתב:rc4991 כתב:תמיד אשפר להשתפר,אני לא אומר שהוא יהיה שחקן גדול אבל אולי הם יעזרו לו להעלות מאסה ולשפר קצת את משחק הפוסט שלו
נכון לעכשיו הוא הסנטר השני של מכבי, ובסה"כ הוא שחקן טוב. אם מישהי ממש תרצה אותו, אז מכבי תנקה את השכר שלו מעצמה, ואולי תקבל עליו בייאאוט, ואם
האם אתה עדיין מאמין שיגיע לכאן שחקן מוכח וטוב מג'יימס בקו האחורי? לצורך העניין כל שחקן ברמה של פופס ומטה (שזה מה שריאלי עבור מכבי) הוא פחות עדיף בעייני מג'יימס.
לא צריך להגזים, פופס עדיין טוב מג'יימס.
16 יולי 2012, 16:52
jol9 כתב:קודי כתב:rc4991 כתב:תמיד אשפר להשתפר,אני לא אומר שהוא יהיה שחקן גדול אבל אולי הם יעזרו לו להעלות מאסה ולשפר קצת את משחק הפוסט שלו
16 יולי 2012, 16:58
asafb96 כתב:Dperk כתב:jol9 כתב:קודי כתב:rc4991 כתב:תמיד אשפר להשתפר,אני לא אומר שהוא יהיה שחקן גדול אבל אולי הם יעזרו לו להעלות מאסה ולשפר קצת את משחק הפוסט שלו
לא צריך להגזים, פופס עדיין טוב מג'יימס.
לא מסכים. מעדיף את ג'יימס על פופס בכל יום
16 יולי 2012, 17:02
לג'יימס אין שום התקפה ברמת יורוליג, שום צל למשחק פוסט אפ, והוא רזה כמו קיסם שיניים לעוס. פופס לא חיה התקפית אבל יותר מאסיבי ושחקן התקפה טוב כשהוא קרוב לסל. יש לו הרבה יותר יכולת להתמודד עם סנטרים מאסיביים כי הוא ממש לא כזה שחיף.