misha כתב:פיק צייץ שהעסקה סגורה ובמכבי כבר מארגנים לו טיסה. ההודעה הרשמית מתעכבת בגלל שסוכנו של תומאס לא עובד בחגים.
über-jew?

(אני באמת לא יודעת איך הבעתי את מה שאני מרגישה באינטרנט לפני TUMBLR)
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:פיק צייץ שהעסקה סגורה ובמכבי כבר מארגנים לו טיסה. ההודעה הרשמית מתעכבת בגלל שסוכנו של תומאס לא עובד בחגים.
קודי כתב:ואיך שאני כותב את זה מלקולם תוצאס מצייץ שהוא מחר טס לישראל ומאוד נרגש להתחיל...
בקיצור: אנשי מכבי לא הטריחו את עצמם לעדכן אותנו (טוב, אנחנו בסך הכל אוהדים) אבל הבחור בטח כבר חתום ויגיע לכאן תוך יום-יומיים.
קודי כתב:מישהו יכול לומר לי למה מחכים? למה התומאס הזה או כל גבוה אחר שצריך להגיע לא נוחת כאן כבר? תזכרו שהבחור לא עשה הכנה לעונה, לא מכיר את חבריו לקבוצה ולא שיחק מעולם כדורסל באירופה? כך שיקח לו לא מעט זמן להשתלב. אז למה לעזאזל מחכים ולמה מושכים את הסיפור הזה כמו מסטיק?
roy1000 כתב:קודי כתב:מישהו יכול לומר לי למה מחכים? למה התומאס הזה או כל גבוה אחר שצריך להגיע לא נוחת כאן כבר? תזכרו שהבחור לא עשה הכנה לעונה, לא מכיר את חבריו לקבוצה ולא שיחק מעולם כדורסל באירופה? כך שיקח לו לא מעט זמן להשתלב. אז למה לעזאזל מחכים ולמה מושכים את הסיפור הזה כמו מסטיק?
נראה לי שיש לך ציפיות קצת מוגזמות ממנו. הוא פחות טוב מאליהו.
roy1000 כתב:קודי כתב:מישהו יכול לומר לי למה מחכים? למה התומאס הזה או כל גבוה אחר שצריך להגיע לא נוחת כאן כבר? תזכרו שהבחור לא עשה הכנה לעונה, לא מכיר את חבריו לקבוצה ולא שיחק מעולם כדורסל באירופה? כך שיקח לו לא מעט זמן להשתלב. אז למה לעזאזל מחכים ולמה מושכים את הסיפור הזה כמו מסטיק?
misha כתב:אתה אומר את זה על סמך היכרות מעמיקה עם תומאס?
misha כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:מישהו יכול לומר לי למה מחכים? למה התומאס הזה או כל גבוה אחר שצריך להגיע לא נוחת כאן כבר? תזכרו שהבחור לא עשה הכנה לעונה, לא מכיר את חבריו לקבוצה ולא שיחק מעולם כדורסל באירופה? כך שיקח לו לא מעט זמן להשתלב. אז למה לעזאזל מחכים ולמה מושכים את הסיפור הזה כמו מסטיק?
אתה אומר את זה על סמך היכרות מעמיקה עם תומאס?
misha כתב:לא יודע, לי אין מושג מה נקבל ממנו כי אף פעם לא ראיתי אותו בפעולה, אבל חבר אוהד הבולס שראה אותו בליגת הקיץ השנה די התרשם. גם בלאט כנראה ראה בו משהו אם (לפי פרסומים) רצה אותו לפני פופס (וכן, אני יודע שהוא בטח לא היה האופציה הראשונה בפנקס).
MTA2311 כתב:misha כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:מישהו יכול לומר לי למה מחכים? למה התומאס הזה או כל גבוה אחר שצריך להגיע לא נוחת כאן כבר? תזכרו שהבחור לא עשה הכנה לעונה, לא מכיר את חבריו לקבוצה ולא שיחק מעולם כדורסל באירופה? כך שיקח לו לא מעט זמן להשתלב. אז למה לעזאזל מחכים ולמה מושכים את הסיפור הזה כמו מסטיק?
אתה אומר את זה על סמך היכרות מעמיקה עם תומאס?
אתה יכול פשוט להגיד שלדעתך הוא יותר טוב מבלו.
ב2006- התחרות שלו הייתה עם ארנולד וששון
2007- עם מוריס
2008- עם כספי
2009-לא היה כאן
2010- 2012- עם בלו
כמובן אין צורך לציין שאני מעדיף את בלו עליו, אבל...
misha כתב:לא יודע, לי אין מושג מה נקבל ממנו כי אף פעם לא ראיתי אותו בפעולה, אבל חבר אוהד הבולס שראה אותו בליגת הקיץ השנה די התרשם. גם בלאט כנראה ראה בו משהו אם (לפי פרסומים) רצה אותו לפני פופס (וכן, אני יודע שהוא בטח לא היה האופציה הראשונה בפנקס).
EulGam05 כתב:כן, אוהדי הבולס שראו אותו בליגת הקיץ מאד התלהבו ממנו, למעשה אחרי ג'ימי באטלר הוא היה ביי-פאר השחקן הכי טוב של הבולס שם. נדמה לי ש-Sam Smith טען שמבין המזומנים למחנה קדם-עונה של הבולס, תומאס היה בעדיפות הכי גבוהה אבל בגלל שאין להם מקום מתחת לתקרת השכר (תקרת שכר קשיחה בגלל ההחתמה של היינריך) אז הם רצו לעשות איתו את מה שהם רוצים לעשות עם קירילו פאסנקו - להחתים אותו על חוזה לא מובטח למחנה קדם-עונה, בתום המחנה לא לממש את החוזה ולהחתים אותו לקראת סוף נובמבר כשהמשכורת שלו תהיה מספיק נמוכה בשביל להיכנס מתחת לתקרת השכר. תומאס כנראה התלהב מהרעיון הזה קצת פחות מפאסנקו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־16 אורחים