מלקולם תומאס חתם במכבי לעונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלקולם תומאס סיכם את תנאיו לעונה במכבי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוקטובר 2012, 22:31

misha כתב:פיק צייץ שהעסקה סגורה ובמכבי כבר מארגנים לו טיסה. ההודעה הרשמית מתעכבת בגלל שסוכנו של תומאס לא עובד בחגים.

über-jew?
תמונה

(אני באמת לא יודעת איך הבעתי את מה שאני מרגישה באינטרנט לפני TUMBLR)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי BIG sofo » 01 אוקטובר 2012, 22:48

misha כתב:פיק צייץ שהעסקה סגורה ובמכבי כבר מארגנים לו טיסה. ההודעה הרשמית מתעכבת בגלל שסוכנו של תומאס לא עובד בחגים.

"החגים" מסתיימים עוד שבוע...
BIG sofo

הודעהעל ידי misha » 01 אוקטובר 2012, 23:02

אם מה שפיק אמר נכון וכבר מארגנים לו טיסה, כנראה שזה כבר יקרה מחר או מחרתיים. מקווה שלא יסחבו את יותר מדי, לכו תדעו באיזה כושר הוא מגיע.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2012, 05:35

13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2012, 09:10

אני מאוד מקווה שתומאס יוכל לפתור את בעיית ריבאונד ההתקפה שיש למכבי. נגד פאריז הקבוצה לקחה רק 2 ריבאונדים בהתקפה ונגד גלא 5 - אלה מספרים מאוד נמוכים שיקשו על מכבי מאוד מול קבוצות ברמות הגבוהות של אירופה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 02 אוקטובר 2012, 12:39

שבוע לא הייתי פה וכלכך הרבה דברים קרו (או שלא ..)
אני מבין את ההחתמה של תומאס מבחינת מה שבלאט רוצה , אבל זו החתמה שמסכנת יותר את מעמדם של אליהו ומדלי מאשר ג'יימס ושרמאן .
תומאס הוא 4 מובהק והוא יכול להיות הצלחה במכבי אבל לא כסנטר ובטח לא כסנטר פותח . זה באמת מרגיש כאילו בלאט מחפש את הבאסטון \ מוריס הבא ולא סנטר אמיתי . הוא שחקן שדי מזכיר את הייסליפ (4 מובהק) חוץ מהקליע מבחוץ .
אני מניח שבלאט מתכוון לסגור סנטרים גדולים בהגנה ע"י מניעת המסירה פנימה בעזרת ה"סנטרים" הזריזים והגארדים המהירים שלנו ולא ע"י הצבת גוף מולם..זה יעבוד חלק מהזמן אבל לא לאורך זמן מול קבוצות מנוסות וחזקות .
על הנייר למכבי יש את אחד הסגלים החלשים שהיו לה מבחינת הנסיון ואיך שהקבוצה בנוייה , אבל מבחינת פוטניציאל הסגל הזה יכול להפתיע ( מקום שני בטופ 8 זו הפתעה מבחינתי )
עם קצת דבק ומלחמה בהגנה יכול להיות פה כדורסל מהיר ואטרקטיבי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2012, 20:57

מישהו יכול לומר לי למה מחכים? למה התומאס הזה או כל גבוה אחר שצריך להגיע לא נוחת כאן כבר? תזכרו שהבחור לא עשה הכנה לעונה, לא מכיר את חבריו לקבוצה ולא שיחק מעולם כדורסל באירופה? כך שיקח לו לא מעט זמן להשתלב. אז למה לעזאזל מחכים ולמה מושכים את הסיפור הזה כמו מסטיק?
קודי

הודעהעל ידי קודי » 02 אוקטובר 2012, 20:59

ואיך שאני כותב את זה מלקולם תוצאס מצייץ שהוא מחר טס לישראל ומאוד נרגש להתחיל...
בקיצור: אנשי מכבי לא הטריחו את עצמם לעדכן אותנו (טוב, אנחנו בסך הכל אוהדים) אבל הבחור בטח כבר חתום ויגיע לכאן תוך יום-יומיים.
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 אוקטובר 2012, 21:02

קודי כתב:ואיך שאני כותב את זה מלקולם תוצאס מצייץ שהוא מחר טס לישראל ומאוד נרגש להתחיל...
בקיצור: אנשי מכבי לא הטריחו את עצמם לעדכן אותנו (טוב, אנחנו בסך הכל אוהדים) אבל הבחור בטח כבר חתום ויגיע לכאן תוך יום-יומיים.

לחשוב שמכבי לא הוציאו הודעה בגלל שהם חושבים שאנחנו ''בסך הכל אוהדים'' זה או נאיביות או חוסר אובייקטיביות
אני מניחה שהם עוקבים אחרי התקשורת ורואים שאין טעם לפרסם דברים עד שהם מוכנים עם ההודעה הרשמית כי כולם כבר אמרו שהוא סיכם
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2012, 21:08

קודי כתב:מישהו יכול לומר לי למה מחכים? למה התומאס הזה או כל גבוה אחר שצריך להגיע לא נוחת כאן כבר? תזכרו שהבחור לא עשה הכנה לעונה, לא מכיר את חבריו לקבוצה ולא שיחק מעולם כדורסל באירופה? כך שיקח לו לא מעט זמן להשתלב. אז למה לעזאזל מחכים ולמה מושכים את הסיפור הזה כמו מסטיק?

נראה לי שיש לך ציפיות קצת מוגזמות ממנו. הוא פחות טוב מאליהו.
roy1000

הודעהעל ידי misha » 02 אוקטובר 2012, 21:14

roy1000 כתב:
קודי כתב:מישהו יכול לומר לי למה מחכים? למה התומאס הזה או כל גבוה אחר שצריך להגיע לא נוחת כאן כבר? תזכרו שהבחור לא עשה הכנה לעונה, לא מכיר את חבריו לקבוצה ולא שיחק מעולם כדורסל באירופה? כך שיקח לו לא מעט זמן להשתלב. אז למה לעזאזל מחכים ולמה מושכים את הסיפור הזה כמו מסטיק?

אתה אומר את זה על סמך היכרות מעמיקה עם תומאס?
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוקטובר 2012, 21:15

roy1000 כתב:

כמו רוב הפורוורדים שעברו כאן מאז 2006 למעט מוריס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2012, 21:22

misha כתב:אתה אומר את זה על סמך היכרות מעמיקה עם תומאס?

ממש לא מעמיקה, אבל ראיתי אותו בליגת הקיץ לפני שנה-שנתיים והוא לא הרשים. דווקא השנה הבנתי שהיה טוב יותר, אבל לא ראיתי. זה אותו סוג של פורוורד אמריקאי שמסתובבים כמוהו רבים - אתלטי, הגנתי וריבאונדר טוב. זה שחקנים של a dime a dozen. תמיד יש סיכוי ששחקן כזה יכול לפרוץ אבל עד עכשיו בוא לא הראה שום דבר מיוחד בקריירת הכדורסל שלו. מסוג השחקנים שלרוב מעבירים קריירה שלמה ב- DLEAGUE ופעם בכמה זמן נקראים לחוזים קצרים ב- NBA.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אוקטובר 2012, 21:25

misha כתב:
roy1000 כתב:

אתה יכול פשוט להגיד שלדעתך הוא יותר טוב מבלו.
ב2006- התחרות שלו הייתה עם ארנולד וששון
2007- עם מוריס
2008- עם כספי
2009-לא היה כאן
2010- 2012- עם בלו

כמובן אין צורך לציין שאני מעדיף את בלו עליו, אבל...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי misha » 02 אוקטובר 2012, 21:36

לא יודע, לי אין מושג מה נקבל ממנו כי אף פעם לא ראיתי אותו בפעולה, אבל חבר אוהד הבולס שראה אותו בליגת הקיץ השנה די התרשם. גם בלאט כנראה ראה בו משהו אם (לפי פרסומים) רצה אותו לפני פופס (וכן, אני יודע שהוא בטח לא היה האופציה הראשונה בפנקס).
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי זרובבל » 02 אוקטובר 2012, 21:38

בלאט אמר הערב ש"מלקולם תומאס מאוד מתאים לשיטה שלנו". אני סומך על דיוויד, ויש לי תחושה שהשחקן הזה יפתיע לטובה.
זרובבל

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2012, 21:47

misha כתב:לא יודע, לי אין מושג מה נקבל ממנו כי אף פעם לא ראיתי אותו בפעולה, אבל חבר אוהד הבולס שראה אותו בליגת הקיץ השנה די התרשם. גם בלאט כנראה ראה בו משהו אם (לפי פרסומים) רצה אותו לפני פופס (וכן, אני יודע שהוא בטח לא היה האופציה הראשונה בפנקס).

הוא אמור להביא ריבאונד, הגנה ואתלטיות.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוקטובר 2012, 21:53

MTA2311 כתב:
misha כתב:
roy1000 כתב:

אתה יכול פשוט להגיד שלדעתך הוא יותר טוב מבלו.
ב2006- התחרות שלו הייתה עם ארנולד וששון
2007- עם מוריס
2008- עם כספי
2009-לא היה כאן
2010- 2012- עם בלו

כמובן אין צורך לציין שאני מעדיף את בלו עליו, אבל...

התכוונתי למה שאמרתי, בלי קשר לאם הוא היה כאן או לא.
לדעתי הPFים הכי טובים שהיו לנו מאז באסטון הם מוריס, ליאור ובלו. פייזר גם, אבל הוא לא שיחק מספיק.
בשנים האלה עברו כאן עוד איזה עשרה לפחות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 02 אוקטובר 2012, 21:55

misha כתב:לא יודע, לי אין מושג מה נקבל ממנו כי אף פעם לא ראיתי אותו בפעולה, אבל חבר אוהד הבולס שראה אותו בליגת הקיץ השנה די התרשם. גם בלאט כנראה ראה בו משהו אם (לפי פרסומים) רצה אותו לפני פופס (וכן, אני יודע שהוא בטח לא היה האופציה הראשונה בפנקס).

כן, אוהדי הבולס שראו אותו בליגת הקיץ מאד התלהבו ממנו, למעשה אחרי ג'ימי באטלר הוא היה ביי-פאר השחקן הכי טוב של הבולס שם. נדמה לי ש-Sam Smith טען שמבין המזומנים למחנה קדם-עונה של הבולס, תומאס היה בעדיפות הכי גבוהה אבל בגלל שאין להם מקום מתחת לתקרת השכר (תקרת שכר קשיחה בגלל ההחתמה של היינריך) אז הם רצו לעשות איתו את מה שהם רוצים לעשות עם קירילו פאסנקו - להחתים אותו על חוזה לא מובטח למחנה קדם-עונה, בתום המחנה לא לממש את החוזה ולהחתים אותו לקראת סוף נובמבר כשהמשכורת שלו תהיה מספיק נמוכה בשביל להיכנס מתחת לתקרת השכר. תומאס כנראה התלהב מהרעיון הזה קצת פחות מפאסנקו.
EulGam05

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אוקטובר 2012, 22:05

EulGam05 כתב:כן, אוהדי הבולס שראו אותו בליגת הקיץ מאד התלהבו ממנו, למעשה אחרי ג'ימי באטלר הוא היה ביי-פאר השחקן הכי טוב של הבולס שם. נדמה לי ש-Sam Smith טען שמבין המזומנים למחנה קדם-עונה של הבולס, תומאס היה בעדיפות הכי גבוהה אבל בגלל שאין להם מקום מתחת לתקרת השכר (תקרת שכר קשיחה בגלל ההחתמה של היינריך) אז הם רצו לעשות איתו את מה שהם רוצים לעשות עם קירילו פאסנקו - להחתים אותו על חוזה לא מובטח למחנה קדם-עונה, בתום המחנה לא לממש את החוזה ולהחתים אותו לקראת סוף נובמבר כשהמשכורת שלו תהיה מספיק נמוכה בשביל להיכנס מתחת לתקרת השכר. תומאס כנראה התלהב מהרעיון הזה קצת פחות מפאסנקו.

תומאס זה שחקן שבקושי הרוויח בקריירה שלו עד עכשיו. ברור שהוא יקפוץ על החוזה במכבי, מה גם שמכבי זה קרש קפיצה מצויין ל- NBA או לחוזה של מליון דולר פלוס ביורוליג.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־16 אורחים