פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
14 אוקטובר 2012, 20:17
איזה חמוד היקמן
הוא נראה כמו ילד קטן וחמוד
14 אוקטובר 2012, 20:17
עידן כתב:יוגב "וויד" אוחיון
הוא יכול לעשות סל מתי שהוא רוצה.
14 אוקטובר 2012, 20:18
roy1000 כתב:אני עדיין לא אוהב את ההיקמן הזה. הוא מתנהג כמו איזה סקורר גדול, אבל הוא ממש לא כזה.
חבל רוי. קילקלת. היו לך 1000 הודעות בדיוק עד ההודעה הזאת...
תכלס, היקמן היה טוב מאוד ברבע הראשון ואח"כ נחלש.
לא נורא. אני מסכים לגמרי בעניין הזה עם פליקס. כרגע הוא נראה מתאים למה שמכבי צריכה בקו האחורי, ליד אוחיון ולוגאן.
14 אוקטובר 2012, 20:21
roy1000 כתב:עידן כתב:יוגב "וויד" אוחיון
איך אני שונא שמהלך אחד מוחק משחק שלם
הוא משחק רע הערב,במיוחד בהגנה
14 אוקטובר 2012, 20:21
אנחנו באמת יכולים להרשות לעצמנו לשיר ''יאללה הביתה'' כשאנחנו אלה שיוצאים לפני הזמן?
14 אוקטובר 2012, 20:22
jol9 כתב:roy1000 כתב:אני עדיין לא אוהב את ההיקמן הזה. הוא מתנהג כמו איזה סקורר גדול, אבל הוא ממש לא כזה.
לא נורא. אני מסכים לגמרי בעניין הזה עם פליקס. כרגע הוא נראה מתאים למה שמכבי צריכה בקו האחורי, ליד אוחיון ולוגאן.
הייתי רוצה לראות יותר לנדסברג ופחות היקמן. לנדסברג שחקן הרבה יותר מוכשר ממנו.
14 אוקטובר 2012, 20:22
Holiday_Armadillo כתב:אנחנו באמת יכולים להרשות לעצמנו לשיר ''יאללה הביתה'' כשאנחנו אלה שיוצאים לפני הזמן?
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.
14 אוקטובר 2012, 20:23
rc4991 כתב:roy1000 כתב:עידן כתב:יוגב "וויד" אוחיון
השלשות לא נכנסו לו, אבל כשהוא הלך לסל, הוא קלע בקלות. לא משחק ההגנה הכי גדול שלו, אבל ממש לא ביג דיל.
14 אוקטובר 2012, 20:24
טוב העיקר צלחנו את המשחק הזה בהצלחה, הלאה לסיינה בחמישי
צריך לתת לתומאס ולנדסברג לשחק יותר
14 אוקטובר 2012, 20:25
אז מכבי מנצחת בסוף אבל אחרי הרבה מאמץ.
המשחק הזה מעלה הרבה תהיות.
למשל- איך מכבי תתמודד מול סנטרים מאסיביים? היום היא פגשה אחד כזה, קרייג סמית' (שהוא אגב חומר יורוליג לכל דבר), ולא הייתה לה תשובה. שרמדיני שומר רע ומלקולם תומאס לא מספיק פיזי.
עוד דבר- כבר משחק שני שמכבי לא מצליחה לעצור את הרכז של היריבה. ביום חמישי זה היה ארל קלוואי, היום זה היה פולן בהתחלה ואחר כך טפירו.
בקיצור, הרבה חומר למחשבה.
14 אוקטובר 2012, 20:25
הדבר היחידי שהמשחק הזה מוכיח זה שהשיטה הקלוקלת של לשדרג חוזה לשחקן אחרי חודש אחד טוב בסוף העונה צריכה להיעלם מהכדורסל
אוחיון שחקן טוב וישראלי אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא מגיע לו כרגע החוזה שהוא קיבל
14 אוקטובר 2012, 20:26
roy1000 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:עידן כתב:יוגב "וויד" אוחיון
השלשות לא נכנסו לו, אבל כשהוא הלך לסל, הוא קלע בקלות. לא משחק ההגנה הכי גדול שלו, אבל ממש לא ביג דיל.
זה בדיוק הקטע,הוא לא אמור להפציץ משלוש אלא להתרכז בניהול המשחק ואת זה הוא בקושי עשה הערב
14 אוקטובר 2012, 20:27
rc4991 כתב:roy1000 כתב:עידן כתב:יוגב "וויד" אוחיון
דיברתי על מהלך ספציפי
14 אוקטובר 2012, 20:27
אגב לוגאן שוב מוכיח שהוא מחזיק את מכבי. בלעדיו, אני בספק אם מכבי יכולה לנצח קבוצות ליגה ישראלית טובות.
14 אוקטובר 2012, 20:28
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אני עדיין לא אוהב את ההיקמן הזה. הוא מתנהג כמו איזה סקורר גדול, אבל הוא ממש לא כזה.
הייתי רוצה לראות יותר לנדסברג ופחות היקמן. לנדסברג שחקן הרבה יותר מוכשר ממנו.
בלאט ילך עם היקמן לטוב ולרע, זה שחקן שלו .לאנדסברג באמת מוכשר יותר.
היקמן שחקן סולידי סטייל דווין סמית, לא איזה כישרון גדול עם ניצוץ שיתן דברים יותר מדי מפתיעים בהמשך. מה שנראה די בטוח שהוא לא איזה רכז מנהל משחק אלא יותר סקורר ברמה סבירה.
14 אוקטובר 2012, 20:28
טוב. נגמר. אפשר היה בלי ההתקף לב באמצע.
שרק ימשיכו וישתפרו. אמן!
14 אוקטובר 2012, 20:30
דרך אגב - כן הייתי הולך על סמית' במקום ג'יימס. תומאס וג'יימס הם די חופפים אחד לשני.
14 אוקטובר 2012, 20:34
roy1000 כתב:דרך אגב - כן הייתי הולך על סמית' במקום ג'יימס. תומאס וג'יימס הם די חופפים אחד לשני.
מסכים. בכלל ,לא ברור לי איך שחקן כמו סמית' הגיע לירושלים. זה שחקן יורוליג.
14 אוקטובר 2012, 20:35
ליאור עם משחק אול אראונד משובח שגם משתקף במספרים - 12 נק', 6 רב', 5 אס' ו-4 חטיפות.
הוא היה קצת לא מדוייק היום, גם מהעונשין וגם מהשדה, אבל כשהוא ולוגאן על המגרש, זה נראה אחרת.
בלי קשר לזה שליאור משחק טוב בהגנה בשני המשחקים הרשמיים הראשונים של העונה, המטרייה של תומאס היא פשוט מושלמת לידו כי זה משחרר את ליאור
לקטוף ריבאונדים ולהוציא כדור למתפרצת.
אני מאוד מאוד מקווה שהוא ימשיך לקבל את הקרדיט.
14 אוקטובר 2012, 20:35
שמואל1 כתב:עוד דבר- כבר משחק שני שמכבי לא מצליחה לעצור את הרכז של היריבה. ביום חמישי זה היה ארל קלוואי, היום זה היה פולן בהתחלה ואחר כך טפירו.
לא מסכים איתך. אני זוכר לפחות שניים-שלושה מהלכים שההגנה של מכבי מיררה לפולן את החיים והצליחה לחטוף או לגרום לו לאבד.
בכל מקרה הגארדים הם לא הבעיה שלנו, הרכות השערורייתית בהגנה של שרמדיני ושות' היא הבעיה. שרמדיני בכלל מטריד אותי בזמן האחרון, חוץ מההגנה שלו גם בהתקפה הוא תמיד מתקשה.. יש לי מן רפיסות כזאת מדכאת ופנים כאלה של אחד שא מבין מה הוא עושה.. מקווה שבלאט ימצא את הפתרון לגביו כי זה מתחיל כבר להטריד..