יורוליג: סיינה נגד מכבי - שישי, 21:45, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: סיינה נגד מכבי - שישי, 21:45, ערוץ 10

הודעהעל ידי roy1000 » 23 נובמבר 2012, 22:34

התנין כתב:אין סיבה שאם הנדריקס - שחקן טוב אך לא נוצץ - קיבל, אז הם לא יקבלו.

אף אחד מהם לא נתן ולא ייתן תצוגות שנתן הנדריקס. לשחקן שיודע לקחת ריבאונד ולשמור על גבוהים תמיד יהיה ביקוש. היקמן וסמית' לא מעניינים אף אחד. הם שחקן סופר שוליים שמסתובבים מאות כמוהם בעולם.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 23 נובמבר 2012, 22:35

התנין כתב:
שחף כתב:אני לא חושב שמישהו יבכה אם היקמן או סמית' יעזבו. זה לא איזה אובדן סטייל לאנגפורד של שחקן בטופ של העמדה שלו באירופה.

אבל הם שחקנים מספיק טובים בשביל לא להסתכן בהבאה של שחקנים אחרים. הרי מכבי לא תביא לך פתאום שני שחקנים של מיליון דולר במקום, אלא עוד פעם תהמר על זר ב-350 אלף דולר, שלא תמיד יתגלה כמציאה גדולה.

הם לא שחקנים מספיק טובים.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 נובמבר 2012, 22:37

התנין כתב:
LIAV10 כתב:לא יאמן שאנחנו משלמים עשרת אלפים שקל בשביל החרא הזה בשנה..

מי זה אנחנו?

אבא שלי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 23 נובמבר 2012, 22:39

שחף כתב:אני לא חושב שמישהו יבכה אם היקמן או סמית' יעזבו. זה לא איזה אובדן סטייל לאנגפורד של שחקן בטופ של העמדה שלו באירופה.

אני חושב שלאנגפורד הוא אובררייטד בפורום הזה.בעוד שעל הכישרון שלו אי אפשר להתווכח,על יכולתו לשפר את הקבוצה כקבוצה,ולהוביל אותה רחוק אפשרי ועוד איך. בשעתו,לנגפורד היה החתמה טובה אחרי שפארמר עזב והיה דרוש שחקן בקליבר שלו, אבל הוא לא שווה את הסכומים שהוא ביקש בסוף העונה.
באופן אישי אני אוהב את סמית ולדעתי הוא כן מסוג השחקנים שהופך את הקבוצה לטובה יותר.ככה שדווקא אני כן אזיל דמעה. :beee
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 נובמבר 2012, 22:39

NY boy כתב:
שנה הבאה ה450 האלה יקפצו משמעותית בגלל המס. וכמו שאמרת, אין סיכוי להשאיר אותו בסכומים האלה.
אתה באמת חושב שזה חכם לבזבז את הכסף שאין לנו על ג'יימס? אנחנו באמת מכוונים כל כך נמוך?

כבר הסברתי, בשכר סביר של 450-500 אלף דולר, העלות היא ממש לא "קופצת" אלא זאת בדיוק אותה עלות כמו אם תשלם לשחקן 700-750 אלף דולר. וראינו מה הצוות של מכבי הביא בסכומים האלה השנה, מדלי = 750, שארמדיני = 600, פופס = 900.

אז כן, אני מעדיף שישאירו (לא יחתימו שחקנים חדשים! ישאירו שחקנים שהוכיחו את עצמם) את הבסיס הטוב (שהשנה הם השחקנים המובילים) ויתמקדו בהחתמה של 2 זרים טובים ומובילים, גארד וגבוה נוסף.

כן, רק שמדלי ופופס הובאו בשביל להיות שחקנים מובילים. מה ההגיון בלשלם לשחקן משלים, את הסכומים שמיועדים לשחקנים הבכירים?
שנה הבאה החוזה של סמית ישודרג משמעותית, גם של ג'יימס מסתבר. וזה עוד בלי לדבר על החוזה החדש של אוחיון.
תוספת של רק 2 שחקנים לא תעזור לך. צריך לפחות גם עוד 4 זר( מתי כבר תבינו שבלאט בחיים לא יפקיד את העמדה הזאת רק בידיים של ליאור?), ולדעתי היקמן ב2 זה לא מספיק. בקיצור, שלא יבזבזו את הכסף עכשיו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 נובמבר 2012, 22:40

התלם הזה עדיין מעוניין לקנות את מכבי?
הגיע הזמן שהקהל יהיה זה שיבעט את פדרמן מפה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 נובמבר 2012, 22:41

LIAV10 כתב:התלם הזה עדיין מעוניין לקנות את מכבי?

הקהל שלנו עסוק במחאות על זה שהמשחק היום היה בשבת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 נובמבר 2012, 22:44

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:התלם הזה עדיין מעוניין לקנות את מכבי?

הקהל שלנו עסוק במחאות על זה שהמשחק היום היה בשבת.

הקהל שלנו עסוק באיזה דג לשים בסושי, עוד יותר עצוב..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 23 נובמבר 2012, 22:45

חוץ מסמית' ואולי שון ג'יימס כסנטר 2-3 אין אף שחקן זר בטוח לשנה הבאה .
תומאס לא ישאר כי הוא לא מה שמכבי צריכים , לעמדה 5 הוא לא מתאים ולעמדה 4 יש את ליאור ואפשר למצוא זרים מנוסים וטובים ממנו ולא הרבה יותר יקרים .
היקמאן , לא מנהל משחק טוב וכשוטינג גארד לא קלעי מספיק טוב .
לוגן , לא מספיק יציב בקליעה שלו , אם בלאט ימשיך לפתוח איתו על הספסל אז נמשיך לראות את לוגן של פאו , אבל אם יפתח בחמישייה ויצבור ביטחון נראה את לוגן של פרוקום . הרבה תלוי בבלאט לגבי העתיד שלו...
מדלי , אין צורך לומר מילה נוספת ...
שרמאנדיני , אם יתחיל לשחק טוב ויתן סיום עונה מצויין אז הוא לא ישאר פה כי הוא חתום לעונה אחת . ואם ימשיך להסריח את הפארקט אז לא ישאר כי לא ירצו אותו . בקיצור מלכודת...

הבית השנה של מכבי הוא פשוט ביזיון . איזה תוצאות הזויות יש בו . מלאגה מביסה את פרוקום 63-48 בתצוגת נגרות מופלאה . אלבא ושלון אין צורך להוסיף...ועדיין אנחנו לא בטוח נסיים ראשונים . פשוט ביזיון...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי NY boy » 23 נובמבר 2012, 22:48

ליאור + גבוה בכיר (מיליון דולר) + ג'יימס + 4 מחליף כמו תומאס. הרבה יותר קל להמר על שחקן כמו תומאס כשיש לך כבר 3 שחקנים מוכחים (אני יוצא מנקודת הנחה שהגבוה שיגיע יהיה שחקן מוכח).

מדלי הובא כשחקן מוביל (וזאת טעות, אתה לא מביא שחקן מוביל ויקר בעמדה של הישראלי הכי טוב שלך). אבל אני מניח שאף אחד לא חשב ששארמדיני יהיה הגבוה המוביל? אני מזכיר לך שזה היה אמור להיות פופס (ושילמו עליו 900). מכבי מוכנה לשלם 600-700) כל הגבוה המחליף שלה על פי ההיסטוריה, להנדריקס היו מוכנים לשלם השנה 850 על פי הדיווחים בשביל להיות גבוה מחליף. אז במקום לשלם את הסכומים האלה להימורים כושלים כמו שארמדיני למשל, עדיף לשלם כבר עכשיו אותו סדר גודל בשביל להחתים את ג'יימס למשל, לדעת שיש לך גבוה אחד טוב, ולהתמקד בגבוה אחד ולא להתחיל שוב להמר על ימין ושמאל בסוף השנה.
NY boy

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 נובמבר 2012, 22:49

yzafrir כתב:חוץ מסמית' ואולי שון ג'יימס כסנטר 2-3 אין אף שחקן זר בטוח לשנה הבאה .
תומאס לא ישאר כי הוא לא מה שמכבי צריכים , לעמדה 5 הוא לא מתאים ולעמדה 4 יש את ליאור ואפשר למצוא זרים מנוסים וטובים ממנו ולא הרבה יותר יקרים .
לוגן , לא מספיק יציב בקליעה שלו , אם בלאט ימשיך לפתוח איתו על הספסל אז נמשיך לראות את לוגן של פאו , אבל אם יפתח בחמישייה ויצבור ביטחון נראה את לוגן של פרוקום . הרבה תלוי בבלאט לגבי העתיד שלו...
שרמאנדיני , אם יתחיל לשחק טוב ויתן סיום עונה מצויין אז הוא לא ישאר פה כי הוא חתום לעונה אחת . ואם ימשיך להסריח את הפארקט אז לא ישאר כי לא ירצו אותו . בקיצור מלכודת...

הבית השנה של מכבי הוא פשוט ביזיון . איזה תוצאות הזויות יש בו . מלאגה מביסה את פרוקום 63-48 בתצוגת נגרות מופלאה . אלבא ושלון אין צורך להוסיף...ועדיין אנחנו לא בטוח נסיים ראשונים . פשוט ביזיון...

וואו. איזו אמירה מוגזמת.
הדבר היחיד שמונע מלוגאן מלהראות את היכולת "האמיתית" שלו היא העובדה שהוא עולה מהספסל? הוא משחק פאקינג 25 דקות בממוצע, אצל פאקינג דיוויד בלאט שעושה 200 חילופים במשחק.
יכול להיות שאובראדוביץ', איבאנוביץ' ובלאט פשוט רואים משהו שאתה לא?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2012, 22:50

התנין כתב:
jol9 כתב:
התנין כתב:קודם כל חייב לציין שהיה משחק נהדר, הראשון העונה שבאמת נהנתי ממנו, למרות ההפסד המעצבן.
מכבי שיחקה טוב מאוד בחלקים גדולים של המשחק, וללא היום המטורף של סיינה מהשלוש, היינו יוצאים עם ניצחון. לוגאן מאכזב בענק, ממש לא ברור לי כל העסק הזה, חשבתי שלמכבי יש מנהיג לשנתיים הקרובות והוא פשוט נראה רע. היקמן לעומת זאת הוא בובה של שחקן. הוא לא כוכב ולא יהיה כוכב, אבל הוא לוחם, שחקן הגנה מצויין ואולי החוטף הכי טוב ביורוליג, שיודע גם לתת נקודות כשצריך. פגיעה בול. מה אפשר עוד לבקש משחקן של 350 אלף דולר? כנ''ל סמית'. צמד לוחמים. ג'יימס במשחק מדהים, ולא רק במונחים של ''שחקן מפתיע שנותן משחק גדול'', אלא בכל קנה מידה של סנטר באירופה. ועזבו שההגנה של הגבוהים של סיינה פשוט לא היתה קיימת. אין לי ספק שאחריי המשחק הזה הוא יקבל הרבה יותר קרדיט, ובצדק. בכל פעם שהוא מקבל דקות הוא מחזיר בתפוקה נאה.

אני חייב לציין שבסיס טוב בהחלט יש לקבוצה הזאת. אוחיון(אחד הרכזים היותר טובים באירופה כיום), היקמן, סמית', ליאור, ג'יימס, פניני ולאנדסברג(שלצערי לא מקבל דקות)הם אחלה שחקנים, ועם כמה שיפצורים בסגל היינו יכולים להסתכל על פיינל פור כמטרה לגיטימית. הבעיה שהפער בינהם לבין שאר השחקנים פשוט גדול מידי. לוגאן, נק''מ, תומאס ושרמדיני(תזכירו לי מי אמר בקיץ שמדובר באחד הסנטרים הטובים באירופה)מציגים יכולת פשוט אפסית. איזה כיף היה לראות את לנגפורד ממשיך פה(כן, גם במיליון וחצי). אפילו אם היו מביאים את מאריץ'(שנראה טוב בקובאן)לעמדת הסנטר, זה יכל להיות מאוד נחמד, ומשדרג את הקבוצה ברמה לפחות.

כמה דברים:
1 - המשחק היה טוב לפרקים. חצי ראשון רע ומשעמם. רבע שלישי מצויין. רבע אחרון מותח אבל לא ברמה גבוהה מדי. לא יודע ממה דייויד כ"כ התלהב.
2 - היקמן נתן משחק מצויין היום, אבל לשאלה שלך "מה אפשר עוד לבקש משחקן של 350 אלף דולר?" התשובה היא פשוטה - שחקן יקר וטוב יותר, למרות ששוב - היקמן היה מצויין היום.
3 - אני לא חושב שיש בסיס טוב לקבוצה הזאת. אוחיון, ליאור, סמית' וג'יימס... מדרגה מתחת יש את פניני ואת היקמן. שים לב - כל אלה, הם בתכלס שחקנים משלימים ולא מובילים.
זה אומר שיש לך מחליפים ושחקנים משלימים טובים, אבל אין לך שחקנים מובילים בסגל. זה לא נקרא בסיס טוב.

1. אני מאוד נהנתי מכל המשחק. לא רק ממכבי ספציפית.
2. היקמן עולה על כל הציפיות. לא בטוח שהיית מוצא מישהו יותר טוב ממנו ב-600 אלף דולר.
3. מה שיש למכבי זה בדיוק בסיס טוב. תוציא את הכסף שמתפנה מהשחקנים הלא מועילים(ניק קנר מדלי, לוגאן, שרמדיני ותומאס)על שני שחקנים ברמה גבוהה באמת, ויש לך קבוצה מצויינת. ממש לא מדובר במקרה שצריך להרוס ולבנות הכל מחדש.

היקמן טוב עבור השכר שהוא מרוויח ולתפקיד מסויים.
אם מכבי מצליחה להביא לכאן גארד ברמה של לאנגפורד, אז מבחינתי עם היקמן ואוחיון, זה בהחלט מספיק.

כנראה שאנחנו מפרשים באופן שונה את המילה "בסיס". בכל אופן גם בקיץ האחרון היה לנו בסיס טוב, ולמעשה קבוצה כמעט מוכנה שהיה צריך לחזק אותה מעט ותראה איפה אנחנו
היום...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 נובמבר 2012, 22:52

LIAV10 כתב:הקהל שלנו עסוק באיזה דג לשים בסושי, עוד יותר עצוב..

סלמון.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2012, 22:52

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
NY boy כתב:אז במקום לחכות שהוא יהפוך לשחקן של 700-800 (או שאיזה מילאנו\ריאל או כל קבוצה הזויה אחרת) תתחיל להציע לו את הסכומים ההזויים האלה... עדיף לנסות לפנות אליו ולהעריך לו את החוזה. בתור שחקן שמשחק כל הקריירה שלו בארץ ומכיר רק את הארץ ולא שום מקום אחר, זאת אמורה להיות משימה פשוטה הרבה יותר.

למרות שזה יעלה למכבי הרבה כסף, אני מסכים איתך.
מכבי צריכה להפסיק את הקשקושים וההימורים. יש שחקן טוב שהוכיח את עצמו - תשאירו אותו במקום להביא עוד שני מחליפים בינוניים.

הוא לא מטומטם. הוא יודע בדיוק כמה הוא יכול להרוויח בחוץ.
החל משנה הבאה הוא גם יעלה כמו ישראלי. הוא בהחלט יכול להיות גבוה מחליף טוב, אבל לא צריך להתפרע. שיחתימו קודם כל שחקנים מובילים, ואז יתעסקו בג'יימסים למינהם.

מה שאתה אומר נכון תיאורטית. אני לא סומך על הנהלת מכבי שתדע להביא שחקנים מובילים טובים.
אני מעדיף את ג'יימס (וברור לי שאין סיכוי להשאיר אותו ב450K כמו שמציעים כאן) בשכר סביר לשחקן ברמתו וברמת המוכחות שלו, ע"פ עוד ניסויים שמשפחת פדרמן
תעשה בקבוצה בעונה הבאה.

שנה הבאה ה450 האלה יקפצו משמעותית בגלל המס. וכמו שאמרת, אין סיכוי להשאיר אותו בסכומים האלה.
אתה באמת חושב שזה חכם לבזבז את הכסף שאין לנו על ג'יימס? אנחנו באמת מכוונים כל כך נמוך?

בהחלט. אחרת אתה עלול לגמור עם עוד איזה שני מדלים כאלה ואז אפילו לא יהיה לך את ג'יימס שיציל את המצב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 נובמבר 2012, 22:53

NY boy כתב:

כבר הסברתי, בשכר סביר של 450-500 אלף דולר, העלות היא ממש לא "קופצת" אלא זאת בדיוק אותה עלות כמו אם תשלם לשחקן 700-750 אלף דולר. וראינו מה הצוות של מכבי הביא בסכומים האלה השנה, מדלי = 750, שארמדיני = 600, פופס = 900.

אז כן, אני מעדיף שישאירו (לא יחתימו שחקנים חדשים! ישאירו שחקנים שהוכיחו את עצמם) את הבסיס הטוב (שהשנה הם השחקנים המובילים) ויתמקדו בהחתמה של 2 זרים טובים ומובילים, גארד וגבוה נוסף.

הוא לא יישאר בשביל סכום כזה. הוא לא מפגר ולא פראייר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 23 נובמבר 2012, 22:56

MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:חוץ מסמית' ואולי שון ג'יימס כסנטר 2-3 אין אף שחקן זר בטוח לשנה הבאה .

וואו. איזו אמירה מוגזמת.
הדבר היחיד שמונע מלוגאן מלהראות את היכולת "האמיתית" שלו היא העובדה שהוא עולה מהספסל? הוא משחק פאקינג 25 דקות בממוצע, אצל פאקינג דיוויד בלאט שעושה 200 חילופים במשחק.
יכול להיות שאובראדוביץ', איבאנוביץ' ובלאט פשוט רואים משהו שאתה לא?

רואים עליו שהוא עולה מהספסל כבוי לחלוטין לעומת תחילת העונה . רואים את זה גם בכמות הזריקות שהוא לוקח במשחקים האחרונים.
הוא שיחק היום הרבה דקות בגלל שהיקמן הסתבך בעברות....לא יעזור כלום , ב-500K לא תמצא שחקן טוב ומנוסה ממנו...ולאנגפורד לא שווה 1.5 מליון יורו נטו לעונה .
דווקא במשחק האחרון של מילאנו כשלאנגפורד והיירסטון לא היו השחקנים המובילים אז הקבוצה שלהם ניצחה .
אגב באותו זמן שג'יימס נותן את משחק חייו גם אלכס טיוס עושה את זה בקאנטו....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחף » 23 נובמבר 2012, 22:56

סמית' לא איזה שחקן יוצא דופן בעיני. היכולות ההתקפיות שלו בינוניות לחלוטין, ובתור שחקן הגנה הוא טוב, אבל טיפה אוברייטד לטעמי. היקמן אולי בסיטואציה מסויימת יכל לעלות מספסל של קבוצה גדולה, אבל שניהם באמת לא שחקנים שאובדנם יהיה נורא כל כך ואי אפשר יהיה למצוא שחקן באותו לבל ב-350K, לדעתי.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 נובמבר 2012, 22:57

NY boy כתב:ליאור + גבוה בכיר (מיליון דולר) + ג'יימס + 4 מחליף כמו תומאס. הרבה יותר קל להמר על שחקן כמו תומאס כשיש לך כבר 3 שחקנים מוכחים (אני יוצא מנקודת הנחה שהגבוה שיגיע יהיה שחקן מוכח).

מדלי הובא כשחקן מוביל (וזאת טעות, אתה לא מביא שחקן מוביל ויקר בעמדה של הישראלי הכי טוב שלך). אבל אני מניח שאף אחד לא חשב ששארמדיני יהיה הגבוה המוביל? אני מזכיר לך שזה היה אמור להיות פופס (ושילמו עליו 900). מכבי מוכנה לשלם 600-700) כל הגבוה המחליף שלה על פי ההיסטוריה, להנדריקס היו מוכנים לשלם השנה 850 על פי הדיווחים בשביל להיות גבוה מחליף. אז במקום לשלם את הסכומים האלה להימורים כושלים כמו שארמדיני למשל, עדיף לשלם כבר עכשיו אותו סדר גודל בשביל להחתים את ג'יימס למשל, לדעת שיש לך גבוה אחד טוב, ולהתמקד בגבוה אחד ולא להתחיל שוב להמר על ימין ושמאל בסוף השנה.

כוונות זה נחמד.
מתי בפעם האחרונה מכבי החזיקה עמדה 5 בסכומים האלה? אני גם חושב שפנייה מוקדמת לג'יימס לא תעזור. הוא כבר בן 30, ויודע שאין לו עוד הזדמנויות לעשות כסף.

יוני,
מדלי מקבל 850 אלף דולר לעונה. אנחנו באמת לא יכולים למצוא שחקן יותר טוב מג'יימס בסכום הזה? הוא נתן בסך הכל כמה משחקים טובים, מול גבוהים באמת לא מרשימים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי NY boy » 23 נובמבר 2012, 22:58

היו כתבות באינטרנט שכבר בקיץ ג'יימס קיבל הצעות בכסף כפול ממה שהוא מרוויח במכבי ובעוד מכבי לא התנגדה שיעזוב הוא העדיף להישאר. אז יכול להיות שאתה צודק, אבל צריך שוב להבין שג'יימס הוא לא כמו הנדריקס, פישר, פרקינס או פארגו, הוא לא עובר לרגע פה. הוא משחק את כל הקריירה שלו בישראל, נוח לו בישראל כנראה, בראיונות בקיץ הוא התבטא לגביי זה שהילדים שלו גדלו בישראל ומכירים יותר את ישראל מאשר את הבית בארה"ב. אז בהחלט אני רואה אותו מסכים אולי לחתום ב500 אלף דולר לעונה למשל לטווח של כמה שנים שיתן לו ביטחון וידיעה שהוא יהיה פה. לא בטוח שהוא יעדיף ללכת למקום אחר בשביל עוד 200-300 אלף דולר. ועדיף לדעתי לא להגיע למצב שהוא צריך בכלל להתלבט.
NY boy

הודעהעל ידי NY boy » 23 נובמבר 2012, 23:00

כוונות זה נחמד.
מתי בפעם האחרונה מכבי החזיקה עמדה 5 בסכומים האלה? אני גם חושב שפנייה מוקדמת לג'יימס לא תעזור. הוא כבר בן 30, ויודע שאין לו עוד הזדמנויות לעשות כסף.

רק בשנה שעברה מכבי החזיקה את סופו בקרוב למיליון דולר + הנדריקס ב600 אלף דולר + ג'יימס ב350.

גם השנה היו אמורים להיות ג'יימס + פופס ב900 ושארמדיני ב600.
NY boy

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk, שמוליק ו־10 אורחים