06 דצמבר 2012, 23:19
שחף כתב:jol9 כתב:אקר מה זה שחקן אפסי. איזה מזל שפיני גנב אותו ממכבי בזמנו...
אקר לא היה כל כך רע בעונה הראשונה שלו. קלע 14.5 נקודות והוריד 5.6 ריבאונדים בקבוצה שהגיעה לרבע הגמר ביורוליג, בזמן שמכבי החתימה באותו קיץ את רודני ביופורד. ההימור שלי שהוא עבר השנה או בשנה שעברה איזושהי פציעה שפגעה בצורה די רצינית באתלטיות שלו. לפחות באותה עונה הוא בהחלט יכל לעזור למכבי.
06 דצמבר 2012, 23:47
jol9 כתב:אקר מה זה שחקן אפסי. איזה מזל שפיני גנב אותו ממכבי בזמנו...
07 דצמבר 2012, 07:41
07 דצמבר 2012, 08:47
yiffy כתב:לא הייתי מתנגד להעיף את קיינר מאדלי ושרמאנדיני ולנסות להביא גבוה רציני במיוחד (אם יש דבר כזה בשוק כרגע). אם האופציה הזו לא על השולחן, לוותר על אחד מהם ולהביא את הנדריקס זה גם יכול להיות אחלה.
07 דצמבר 2012, 09:09
er79 כתב:yiffy כתב:לא הייתי מתנגד להעיף את קיינר מאדלי ושרמאנדיני ולנסות להביא גבוה רציני במיוחד (אם יש דבר כזה בשוק כרגע). אם האופציה הזו לא על השולחן, לוותר על אחד מהם ולהביא את הנדריקס זה גם יכול להיות אחלה.
הנדריקס לא ישדרג אותך בשיט. מכבי צריכה להעיף את שרמדיני ולהביא את ביינס, ולהעיף את מדלי ולנסות למשוך חזרה את בלו.
07 דצמבר 2012, 09:20
07 דצמבר 2012, 11:52
jol9 כתב:er79 כתב:yiffy כתב:לא הייתי מתנגד להעיף את קיינר מאדלי ושרמאנדיני ולנסות להביא גבוה רציני במיוחד (אם יש דבר כזה בשוק כרגע). אם האופציה הזו לא על השולחן, לוותר על אחד מהם ולהביא את הנדריקס זה גם יכול להיות אחלה.
הנדריקס לא ישדרג אותך בשיט. מכבי צריכה להעיף את שרמדיני ולהביא את ביינס, ולהעיף את מדלי ולנסות למשוך חזרה את בלו.
בלו לא משחק כדורסל מקצועני, לא מתאמן, לא בעניינים בכלל. איך בדיוק הוא יכול לעזור לך עכשיו.
שרמדיני ומדלי הם פשוט שחקנים מיותרים בסגל הזה של מכבי, וככל שיוחלפו/יעזבו מהר יותר כך ייטב לכולם
07 דצמבר 2012, 12:30
07 דצמבר 2012, 12:35
07 דצמבר 2012, 13:00
er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:yiffy כתב:לא הייתי מתנגד להעיף את קיינר מאדלי ושרמאנדיני ולנסות להביא גבוה רציני במיוחד (אם יש דבר כזה בשוק כרגע). אם האופציה הזו לא על השולחן, לוותר על אחד מהם ולהביא את הנדריקס זה גם יכול להיות אחלה.
בלו לא משחק כדורסל מקצועני, לא מתאמן, לא בעניינים בכלל. איך בדיוק הוא יכול לעזור לך עכשיו.
שרמדיני ומדלי הם פשוט שחקנים מיותרים בסגל הזה של מכבי, וככל שיוחלפו/יעזבו מהר יותר כך ייטב לכולם
יעזור, תאמין לי שיעזור. הוא לא בכושר משחק, אבל הוא כן שומר על כושר פיזי. מי ישמע מדלי, שבכושר משחק לכאורה, נותן לך משהו. תן לבלו שבועיים שלושה והוא מפגיז כמו נינג׳ה.
07 דצמבר 2012, 13:05
MTA2311 כתב:1.שארמדיני היה אמור להיות סנטר שני שעולה אחרי סנטר מאסיבי. ברגע שהבנו שזה לא יקרה, היה ברור ששרמדיני לא בשל לפוזיציה הזאת.
2. בשיטה הנוכחית של מכבי, רק "סנטרים" כמו שון ג'יימס יכולים להצליח. לבלאט נוח מאוד עם שחקנים שיכולים להסתדר משאריות של שאר השחקנים. שארמדיני לא כזה.
3. זה שהוא רך בהגנה ידענו מראש.
4. אין סיכוי ששחקן שהצליח ככה ביורוליג יראה כל כך רע עכשיו. פשוט אין סרט כזה.
צריך גם להגיד שהוא היה פשוט מצויין בטורנירי ההכנה. מעניין מה קרה מאז
07 דצמבר 2012, 15:59
felix_r כתב:די כבר לחלום על סנטרים!
כמו שראינו אתמול, גם סנטר פולני הזוי, שאף אחד פה לא היה רוצה אותו, יכול להיות יעיל מאוד עם משחקים עליו בצורה חכמה.
בדיוק ככה היה שרמאדיני יעיל מאוד בשנה שעברה, כי שיחקו עליו, עשו בשבילו תרגילים, ניצלו את הצדדים הטובים שלו במקום לבכות כל השנה על הרכות שלו.
07 דצמבר 2012, 16:01
aribari24 כתב:מישהו זוכר ראיון עם מאמן קאנטו בוואלה בקיץ שאומר שלשרמדיני אין שום סיכוי במכבי- שהוא שחקן מוכשר אבל לא מספיק בשל...
צדק
07 דצמבר 2012, 16:46
jol9 כתב:er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:yiffy כתב:לא הייתי מתנגד להעיף את קיינר מאדלי ושרמאנדיני ולנסות להביא גבוה רציני במיוחד (אם יש דבר כזה בשוק כרגע). אם האופציה הזו לא על השולחן, לוותר על אחד מהם ולהביא את הנדריקס זה גם יכול להיות אחלה.
יעזור, תאמין לי שיעזור. הוא לא בכושר משחק, אבל הוא כן שומר על כושר פיזי. מי ישמע מדלי, שבכושר משחק לכאורה, נותן לך משהו. תן לבלו שבועיים שלושה והוא מפגיז כמו נינג׳ה.
בכדורסל מקצועני זה לא עובד ככה.
אפילו לג'ורדן הגדול לקח כמה חודשים עד שחזר להיות השחקן הכי טוב בעולם.
שבועיים-שלושה, אולי בחלומות.
מה שכן, יותר טוב ממדלי הוא בטוח יהיה. בכל מקרה, אני מניח שלבלו יש את התכניות שלו, וכל עוד זה לא מתאים לו, הוא לא יחזור.