המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
EulGam05 כתב:~Box & 1~ כתב:EulGam05 כתב:פשוט לא ייאמן קבלת ההחלטות הזאת. למה לעזאזל אוחיון לוקח את הזריקה האחרונה? מכל השחקנים על המגרש מי שלוקח את הזריקה האחרונה הוא השחקן שלא קולע טוב מכדרור, לא סחט עבירה אחת במשך כל המשחק ועוד איבד 2 כדורים בצורה מטופשת בשתי הדקות האחרונות. למה לא היקמן שסחט לא פחות מ-9 עבירות וקלע 18 נק'? למה לא לאנדסברג שקלע 10 נק' ב-6 זריקות?
לא מבין גם בשביל מה בלאט החזיר את אליהו למשחק, הוא היה לא פחות ממזעזע היום, איך שהוא נכנס בייליצה כמובן קולע שתי שלשות. הוא הצליח להשיג היום +/- של 18- ב-13 דקות בלבד, זה פשוט זוועה. אפילו תומאס שבקושי נראה קשור לענף במשחק הזה נראה יותר טוב ממנו.
ההודעה שלך ממחישה לי שוב כמה בינוניות יש בסגל אחד.
איך אנשים כל כך מנוסים בונים קבוצה כזו לרמות הגבוהות, לא מבין.
ההודעה שלי ממחישה שההחלטה לתת לאוחיון לזרוק את הזריקה האחרונה היא החלטה תמוהה במקרה הטוב. היקמן קלע הכי הרבה נק', סחט הכי הרבה עבירות ומסר הכי הרבה אסיסטים היום ובמקום לתת לו את הכדור ב-2 דקות האחרונות בשביל שייצור משהו, אוחיון מכדרר את עצמו לדעת, מאבד 2 כדורים ועוד לוקח את הזריקה הקריטית במשחק.
or163 כתב:EulGam05 כתב:~Box & 1~ כתב:EulGam05 כתב:פשוט לא ייאמן קבלת ההחלטות הזאת. למה לעזאזל אוחיון לוקח את הזריקה האחרונה? מכל השחקנים על המגרש מי שלוקח את הזריקה האחרונה הוא השחקן שלא קולע טוב מכדרור, לא סחט עבירה אחת במשך כל המשחק ועוד איבד 2 כדורים בצורה מטופשת בשתי הדקות האחרונות. למה לא היקמן שסחט לא פחות מ-9 עבירות וקלע 18 נק'? למה לא לאנדסברג שקלע 10 נק' ב-6 זריקות?
לא מבין גם בשביל מה בלאט החזיר את אליהו למשחק, הוא היה לא פחות ממזעזע היום, איך שהוא נכנס בייליצה כמובן קולע שתי שלשות. הוא הצליח להשיג היום +/- של 18- ב-13 דקות בלבד, זה פשוט זוועה. אפילו תומאס שבקושי נראה קשור לענף במשחק הזה נראה יותר טוב ממנו.
ההודעה שלי ממחישה שההחלטה לתת לאוחיון לזרוק את הזריקה האחרונה היא החלטה תמוהה במקרה הטוב. היקמן קלע הכי הרבה נק', סחט הכי הרבה עבירות ומסר הכי הרבה אסיסטים היום ובמקום לתת לו את הכדור ב-2 דקות האחרונות בשביל שייצור משהו, אוחיון מכדרר את עצמו לדעת, מאבד 2 כדורים ועוד לוקח את הזריקה הקריטית במשחק.
אני בטוח שזו לא הייתה הכוונה של בלאט שאוחיון ייקח את הכדור האחרון, גם בראיון ראו שהוא לא היה מרוצה מההחלטה הזו.
גל גל כתב:פשוט כואב הלב מכבי נתנו מחצית שנייה מעולה אבל הם פשוט אנסו אותנו עם השלשות שלהם..מכבי עשו הגנה טובה לדעתי מה שגמר לנו את המשחק זה העבירה הרביעית של פלאנניץ
כל עוד הוא שיחק מכבי היו מעולים בהגנה המשחק זרם..צריך לתת ללאנדסברג לשחק יותר ופלאנניץ יכנס יותר לשתף ושמכבי יכנסו קצת לכושר קליעה האמת אני חושב שלנצח בויטוריה
בבשיקטאש ופנר זה לא בשמיים..יש עוד סיכוי
~Box & 1~ כתב:or163 כתב:EulGam05 כתב:~Box & 1~ כתב:EulGam05 כתב:פשוט לא ייאמן קבלת ההחלטות הזאת. למה לעזאזל אוחיון לוקח את הזריקה האחרונה? מכל השחקנים על המגרש מי שלוקח את הזריקה האחרונה הוא השחקן שלא קולע טוב מכדרור, לא סחט עבירה אחת במשך כל המשחק ועוד איבד 2 כדורים בצורה מטופשת בשתי הדקות האחרונות. למה לא היקמן שסחט לא פחות מ-9 עבירות וקלע 18 נק'? למה לא לאנדסברג שקלע 10 נק' ב-6 זריקות?
אני בטוח שזו לא הייתה הכוונה של בלאט שאוחיון ייקח את הכדור האחרון, גם בראיון ראו שהוא לא היה מרוצה מההחלטה הזו.
גלדסטון ראיין בדיוק הרגע את אוחיון והוא אמר בעצמו שזה היה התיכנון, שיוגב יקבל את הכדור ויחדור על אולסון.
המחשבה לחדור על אולסון היא ההחלטה הנכונה, מכיוון שאולסון עם 4 עבירות ויכול להיות שפסיכולוגית היה שומר אולי פחות טוב (למרות שת'כלס כבר נגמר המשחק אז בשביל מה לשמור עבירות?) אבל יוגב התברבר עם הכדור לצערנו ולא יצאה הזריקה.
NY boy כתב:נקודה לגביי פלאניניץ׳, למרות המילים הטובות. רק 2 ריבאונד ב19 דקות משחק. בקבוצה נורמלית זה יכול לעבור, בקבוצה כמו מכבי שאליהו הוא ה4 המוביל שלה זה בעיה רצינית (בנוסף לזה קו החוץ שלנו, לפחות זה שמשחק הוא דיי גמדי). היה אפשר להגיד שזה לא משקף, אבל גם באדריאטית הוא לקח רק 6 ריבאונד בממוצע למשחק ובהרבה דקות יחסית, ככה שריבאונדר הוא כנראה לא. יש לו הרבה תכונות טובות, אבל לדעתי בלאט יצטרך למצוא יותר דרך להעלות הרכב שלו עם ג'יימס (הרכב ששיחק כמה דקות היום) כי עם ליאור מול קבוצות ריבאונד זה יכול להיות בעיה קשה. לשם השוואה, ג'יימס לקח 10 ריבאונד ב22 דקות היום.
חביב אורנג'ד כתב:אני חייב לציין שגם כשהתוצאה היתה לטובת מכבי וגם כאשר היה נראה שהולכים לנצח, ניהול המשחק של בלאט מאוד הציק וזה כבר שבוע שני ברציפות שזה קורה.
לא ברורה ההתעקשות של בלאט על סמית' במקום לנדסברג (ששוב מראה שכשנותים לו קרדיט הוא מחזיר ובגדול), על תומאס (ששבוע שני ברציפות נראה רע מאוד) במקום אליהו (ששוב סופסל בכוח) ומעל הכל, ההתעקשות הבאמת לא מובנת על הגנת החילופים שהיום גם תורגמה לנחיתות משמעותי בריבאונד.
השחקנים שבלטו לי לרעה היום -
דווין סמית' - משהו מוזר בשחקן הזה. לפעמים הוא נראה מצויין ולפעמים, הוא מזכיר את אותו סמית' אנמי וחלש מן העונה שעברה. בשורה התחתונה, לא שחקן השייך לרמות הגבהות באירופה והוא פשוט לא טוב מספיק. נקווה שיחזור להיות טוב יותר כבר בשבוע הבא.
מלקולם תומאס - כאמור, משחק גרוע שני ברציפות שלו. עם זאת, היום הוא לא שיחק יותר מדי וגם ככה מדובר בשחקן מחליף שהוא יחסית זול, כך שבסופו של יום, לא אליו צריכים לכוון את החצים.הרוקי היחיד של מכבי היום ששיחק ולא הצטיין לטובה.
דיוויד לוגאן - זה שלא ציפיתי ממנו ליותר ואני גם לא מאמין שהיה ניתן למצוא הרבה שחקנים טובים ממנו בחצי מליון דולר, אבל משהו בו פשוט מעצבן; לא יציב, אפאתי וגם לא ממש קבוצתי.
שוב, הוא בסה"כ עונה על הציפיות מבחינתי, אבל משהו בו פשוט מרגיז.
שחקנים נוספים שראויים לציון -
יוגב אוחיון - אפשר לקטול אותו על החדירה בסוף ולבקר אותו על לא מעט דברים, אבל בגדול, זה יוגב אוחיון. לא אי של יציבות וגם לא פלופ. ידענו היטב מה נקבל ממנו וזה מה שאנחנו רואים גם היום. בעיניי, המשחק הכביכול חלש שלו היום הוא בסה"כ בגדר משחק ממוצע שלו.
נקודות האור - כמובן, חבורת הרוקיס של מכבי בראשתם של ריקי היקמן שכהרגלו, הצטיין ושוב היה הקלעי המצטיין, מוסר האסיסטים המצטיין והחוטף המצטיין של מכבי. אליו ניתן לצרף את פלניניץ' שניצל את חוסר נסיונו ובלט לטובה, וכמובן גם את שון ג'יימס וסילבן לנדסברג שהוזכר קודם.
בנוגע להמשך - מה אומר, העתיד נראה לא טוב. זה די ברור שאם מכבי תעלה לשלב הבא זה יהיה מן המקום הרביעי או השלישי(במקרה הכי טוב).
מצד שני, יש עוד כמה נקודות לאופטימיות. אולי בלאט ילמד מן הטעויות ונראה תוצאות במהרה בימינו.
ננסה לשמור על אופטימיות
jol9 כתב:EulGam05 כתב:פשוט לא ייאמן קבלת ההחלטות הזאת. למה לעזאזל אוחיון לוקח את הזריקה האחרונה? מכל השחקנים על המגרש מי שלוקח את הזריקה האחרונה הוא השחקן שלא קולע טוב מכדרור, לא סחט עבירה אחת במשך כל המשחק ועוד איבד 2 כדורים בצורה מטופשת בשתי הדקות האחרונות. למה לא היקמן שסחט לא פחות מ-9 עבירות וקלע 18 נק'? למה לא לאנדסברג שקלע 10 נק' ב-6 זריקות?
אליהו היה רע, אבל הוא גם בכלל לא קיבל צ'אנס היום.
מה שכן, הציוות מול בייליצה הוא לרעתו, בטח כל עוד הוא לא מופעל בכלל בהתקפה.
בכל אופן, גם אוחיון וגם ליאור היו גרועים היום, ובמשחק טוב שלהם זה היה נגמר אחרת.
or163 כתב:~Box & 1~ כתב:or163 כתב:EulGam05 כתב:פשוט לא ייאמן קבלת ההחלטות הזאת. למה לעזאזל אוחיון לוקח את הזריקה האחרונה? מכל השחקנים על המגרש מי שלוקח את הזריקה האחרונה הוא השחקן שלא קולע טוב מכדרור, לא סחט עבירה אחת במשך כל המשחק ועוד איבד 2 כדורים בצורה מטופשת בשתי הדקות האחרונות. למה לא היקמן שסחט לא פחות מ-9 עבירות וקלע 18 נק'? למה לא לאנדסברג שקלע 10 נק' ב-6 זריקות?
jol9 כתב:NY boy כתב:נקודה לגביי פלאניניץ׳, למרות המילים הטובות. רק 2 ריבאונד ב19 דקות משחק. בקבוצה נורמלית זה יכול לעבור, בקבוצה כמו מכבי שאליהו הוא ה4 המוביל שלה זה בעיה רצינית (בנוסף לזה קו החוץ שלנו, לפחות זה שמשחק הוא דיי גמדי). היה אפשר להגיד שזה לא משקף, אבל גם באדריאטית הוא לקח רק 6 ריבאונד בממוצע למשחק ובהרבה דקות יחסית, ככה שריבאונדר הוא כנראה לא. יש לו הרבה תכונות טובות, אבל לדעתי בלאט יצטרך למצוא יותר דרך להעלות הרכב שלו עם ג'יימס (הרכב ששיחק כמה דקות היום) כי עם ליאור מול קבוצות ריבאונד זה יכול להיות בעיה קשה. לשם השוואה, ג'יימס לקח 10 ריבאונד ב22 דקות היום.
לא צריך להמציא את הכדורסל מחדש. פלאניניץ' וג'יימס זה לא כדורסל נכון ולא כדורסל חכם.
ליאור צריך לשחק, ואם הוא מזייף בהגנה, אז צריך להעיר לו ולעורר אותו.
כשליאור לא משחק, המשחק הקבוצתי של מכבי נראה חרא, ואז אנחנו נאלצים לחיות על האחד על אחד של היקמן.
משום מה, דייויד מאוד לא סבלני עם ליאור, בטח לא כמו שהוא עם סמית' והיקמן שעושים לא פחות טעויות ושטויות, אבל בדר"כ משחקים 30 דקות ומעלה.
MTA2311 כתב:מי שחושב שאפשר לבנות קבוצה עם יוגב כרכז ראשון, זה מה שמגיע לו.
זה אומר הרבה על קבוצת כדורסל ששחקן שהגיע לפה לפני יומיים בערך נראה הכי טוב.
חוץ מפלניניץ', אין פה אף שחקן שהייתי משאיר. לא זר ולא ישראלי.
jol9 כתב:NY boy כתב:נקודה לגביי פלאניניץ׳, למרות המילים הטובות. רק 2 ריבאונד ב19 דקות משחק. בקבוצה נורמלית זה יכול לעבור, בקבוצה כמו מכבי שאליהו הוא ה4 המוביל שלה זה בעיה רצינית (בנוסף לזה קו החוץ שלנו, לפחות זה שמשחק הוא דיי גמדי). היה אפשר להגיד שזה לא משקף, אבל גם באדריאטית הוא לקח רק 6 ריבאונד בממוצע למשחק ובהרבה דקות יחסית, ככה שריבאונדר הוא כנראה לא. יש לו הרבה תכונות טובות, אבל לדעתי בלאט יצטרך למצוא יותר דרך להעלות הרכב שלו עם ג'יימס (הרכב ששיחק כמה דקות היום) כי עם ליאור מול קבוצות ריבאונד זה יכול להיות בעיה קשה. לשם השוואה, ג'יימס לקח 10 ריבאונד ב22 דקות היום.
לא צריך להמציא את הכדורסל מחדש. פלאניניץ' וג'יימס זה לא כדורסל נכון ולא כדורסל חכם.
כשליאור לא משחק, המשחק הקבוצתי של מכבי נראה חרא, ואז אנחנו נאלצים לחיות על האחד על אחד של היקמן.
משום מה, דייויד מאוד לא סבלני עם ליאור, בטח לא כמו שהוא עם סמית' והיקמן שעושים לא פחות טעויות ושטויות, אבל בדר"כ משחקים 30 דקות ומעלה.
~Box & 1~ כתב:חביב אורנג'ד כתב:אני חייב לציין שגם כשהתוצאה היתה לטובת מכבי וגם כאשר היה נראה שהולכים לנצח, ניהול המשחק של בלאט מאוד הציק וזה כבר שבוע שני ברציפות שזה קורה.
לא ברורה ההתעקשות של בלאט על סמית' במקום לנדסברג (ששוב מראה שכשנותים לו קרדיט הוא מחזיר ובגדול), על תומאס (ששבוע שני ברציפות נראה רע מאוד) במקום אליהו (ששוב סופסל בכוח) ומעל הכל, ההתעקשות הבאמת לא מובנת על הגנת החילופים שהיום גם תורגמה לנחיתות משמעותי בריבאונד.
השחקנים שבלטו לי לרעה היום -
דווין סמית' - משהו מוזר בשחקן הזה. לפעמים הוא נראה מצויין ולפעמים, הוא מזכיר את אותו סמית' אנמי וחלש מן העונה שעברה. בשורה התחתונה, לא שחקן השייך לרמות הגבהות באירופה והוא פשוט לא טוב מספיק. נקווה שיחזור להיות טוב יותר כבר בשבוע הבא.
מלקולם תומאס - כאמור, משחק גרוע שני ברציפות שלו. עם זאת, היום הוא לא שיחק יותר מדי וגם ככה מדובר בשחקן מחליף שהוא יחסית זול, כך שבסופו של יום, לא אליו צריכים לכוון את החצים.הרוקי היחיד של מכבי היום ששיחק ולא הצטיין לטובה.
דיוויד לוגאן - זה שלא ציפיתי ממנו ליותר ואני גם לא מאמין שהיה ניתן למצוא הרבה שחקנים טובים ממנו בחצי מליון דולר, אבל משהו בו פשוט מעצבן; לא יציב, אפאתי וגם לא ממש קבוצתי.
שוב, הוא בסה"כ עונה על הציפיות מבחינתי, אבל משהו בו פשוט מרגיז.
שחקנים נוספים שראויים לציון -
יוגב אוחיון - אפשר לקטול אותו על החדירה בסוף ולבקר אותו על לא מעט דברים, אבל בגדול, זה יוגב אוחיון. לא אי של יציבות וגם לא פלופ. ידענו היטב מה נקבל ממנו וזה מה שאנחנו רואים גם היום. בעיניי, המשחק הכביכול חלש שלו היום הוא בסה"כ בגדר משחק ממוצע שלו.
נקודות האור - כמובן, חבורת הרוקיס של מכבי בראשתם של ריקי היקמן שכהרגלו, הצטיין ושוב היה הקלעי המצטיין, מוסר האסיסטים המצטיין והחוטף המצטיין של מכבי. אליו ניתן לצרף את פלניניץ' שניצל את חוסר נסיונו ובלט לטובה, וכמובן גם את שון ג'יימס וסילבן לנדסברג שהוזכר קודם.
בנוגע להמשך - מה אומר, העתיד נראה לא טוב. זה די ברור שאם מכבי תעלה לשלב הבא זה יהיה מן המקום הרביעי או השלישי(במקרה הכי טוב).
מצד שני, יש עוד כמה נקודות לאופטימיות. אולי בלאט ילמד מן הטעויות ונראה תוצאות במהרה בימינו.
ננסה לשמור על אופטימיות
חביב, אתה באמת רואה איזושהי דרך לסיים שלישי או רביעי בבית הזה?
קשה לי להאמין שהגענו למצב שלעלות מהטופ 16 נראה כל כך רחוק, אבל השנה זה באמת נראה רחוק.
בקשר לרוקיס, לא הבנתי למה שון ג'יימס נמצא ברשימת הרוקיס שלך.
בקשר לדייוין סמית' ולוגאן, צודק בכל מילה. אני טוען כבר משנה שעברה שהשחקן הזה אומנם שחקן טוב אבל לא מסוג השחקנים שמביאים קבוצה לרמות הגבוהות ביותר.
תבינו מבחינת סמית' לתת משחק כמו הערב זה לא כזה קטסטרופה, הוא מבחינתו עשה את ה-10 נקודות שלו, החטיא אומנם 0 מ-6 לשלוש אבל כמה פעמים הוא כבר עשה הרבה יותר מזה?
זה לא שחקן שמצפה מעצמו יותר מדי וזה בולט בהתנהלות שלו. כשהוא נותן הכל בהגנה הוא שחקן מדהים אבל... אם לא במאני טיים, אז מתי הוא בדיוק כן ישחק ככה?
בשביל משחקים מול אשקלון ואילת לא צריכים שחקנים כמוהו שכביכול מצפפים שיובילו במכבי.
יוגב התחיל נורא ואיום את המשחק וכשחזר ברבע השלישי זה היה בכאילו. לצערי אני מבין שהוא לא מתאים להיות רכז פותח בקבוצה ששואפת לפיינל פור, וזה מבאס להגיד את זה כי באמת שרציתי שיהיה לנו רכז ישראלי שיוביל, אבל רואים שוב ושוב שזה לא זה, וגם אם זה כן זה, זה בא עם הרבה מזל וקושי.
אליהו במשחק רע הגנתית והתקפית ובמחשבה לאחור בהחלט היה עדיף על תומאס שלא הורגש היום, אבל חייבים לציין שאליהו היה חור רציני בהגנה בלי שום תרומה בריבאונד, בלאט לא יכל לסבול את זה.
EulGam05 כתב:jol9 כתב:EulGam05 כתב:פשוט לא ייאמן קבלת ההחלטות הזאת. למה לעזאזל אוחיון לוקח את הזריקה האחרונה? מכל השחקנים על המגרש מי שלוקח את הזריקה האחרונה הוא השחקן שלא קולע טוב מכדרור, לא סחט עבירה אחת במשך כל המשחק ועוד איבד 2 כדורים בצורה מטופשת בשתי הדקות האחרונות. למה לא היקמן שסחט לא פחות מ-9 עבירות וקלע 18 נק'? למה לא לאנדסברג שקלע 10 נק' ב-6 זריקות?
אליהו היה רע, אבל הוא גם בכלל לא קיבל צ'אנס היום.
מה שכן, הציוות מול בייליצה הוא לרעתו, בטח כל עוד הוא לא מופעל בכלל בהתקפה.
בכל אופן, גם אוחיון וגם ליאור היו גרועים היום, ובמשחק טוב שלהם זה היה נגמר אחרת.
הוא קיבל צ'אנס של 13 דקות ובהם הקבוצה הפסידה ב-18 נק', בשביל מה לתת לו עוד דקות? בשביל להיקלע לבור עוד יותר עמוק? הציוות מול בייליצה הוא לרעתו, קשה לחשוב על איזשהו ציוות שהוא לטובתו של אליהו בהגנה.
~Box & 1~ כתב:jol9 כתב:NY boy כתב:נקודה לגביי פלאניניץ׳, למרות המילים הטובות. רק 2 ריבאונד ב19 דקות משחק. בקבוצה נורמלית זה יכול לעבור, בקבוצה כמו מכבי שאליהו הוא ה4 המוביל שלה זה בעיה רצינית (בנוסף לזה קו החוץ שלנו, לפחות זה שמשחק הוא דיי גמדי). היה אפשר להגיד שזה לא משקף, אבל גם באדריאטית הוא לקח רק 6 ריבאונד בממוצע למשחק ובהרבה דקות יחסית, ככה שריבאונדר הוא כנראה לא. יש לו הרבה תכונות טובות, אבל לדעתי בלאט יצטרך למצוא יותר דרך להעלות הרכב שלו עם ג'יימס (הרכב ששיחק כמה דקות היום) כי עם ליאור מול קבוצות ריבאונד זה יכול להיות בעיה קשה. לשם השוואה, ג'יימס לקח 10 ריבאונד ב22 דקות היום.
אתה צריך להבין שבלאט תמיד עושה השוואה של תועלת מול נזק.
וליאור בלא מעט משחקים יוצר מצב שבו הוא עושה יותר נזק מתועלת.
במשחק כמו היום שבהם הוא קלע 4 נק' בדקות שהוא קיבל ומצד שני המון חורים שהובילו לנקודות ועבירות, ותוסיף לזה גם חוסר השפעה בריבאונד,
זה כבר יותר מדי בשביל בלאט. היקמן עשה אומנם טעויות אבל תרם את הנקודות והאסיסטים שלו יותר מכל אחד אחר בקבוצה.
במקרה של אוחיון הוא שיחק פשוט כי לא היתה ברירה אחרת. על רוט הוא לא הרגיש סומך מספיק למשחק הערב.
הביזבוז היחידי הערב הוא תומאס, שפשוט לא תרם כמעט כלום
LIAV10 כתב:בלאט: ״עכשיו העבודה קשה כפליים״
שדייויד לא יבלבל לנו את השכל, כבר נמאס ממנו ומהנאומנם הדיפלומטים שלו, חושב שאנחו מטומטמים. הסיפור גמור