המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אני לא בטוח שמה שאתה אומר זה נכון, אבל אם מחיר סיומה של המדיניות המטופשת של החתמת שחקנים בשקל היא הכנסת משקיע נוסף=לו יהי. אבל פדרמן מעדיף למוטט את המועדון הזה. ושוב אני אומר- צריך להחתים 3-4 תותחים, ומצידי לידם שים צעירים מהאדריאטית. צריך לשנות את הקונספציה של בנייה רוחבית מלאה בשחקנים משלימים. טבל כדי שזה יקרה הקיבעון הפחדני של רכישת שחקנים ביוקר פן הם ייכשלו חייב להיפסק.
MTA2311 כתב:600 אלף דולר אז, זה לא 600 אלף דולר היום. היום מכבי לא הייתה יכולה להביא רכז מאלופת אירופה, ואז היא הצליחה.
אני לא מאמין שאתה מציע להביא עוד גורמים מקצועיים לקבוצה. הדבר היחיד שחסר לקבוצה הזאת זה עוד אנשים שייקחו כסף מהקופה.
התקציב הכולל שלנו הוא העשירי באירופה, ואני מבטיח לך שתקציב השחקנים הוא בקושי ה12-13. לא צריך אף גורם מקצועי שיגיד שלשלם לליאור אליהו האפס 800 אלף דולר בעונה, זה טיפשי.
NY boy כתב:איזה פאקטור בדיוק היינו? שאראס למשל זאת דוגמא מצויינת, הוא הגיע בערך בסכומים שלוגן הגיע לפה (טיפה יותר) ופחות ממדלי.
המצב באירופה גם מה לעשות השתנה מאז. קבוצות אחרות באירופה התחילו להשתולל בסכומים, מכסת הזרים גדלה (בתקופה אז ברוסיה היה מותר רק 2 אמריקאים למשל) ברוב אירופה, וגם בסין התחילו להשתולל בסכומים וזה לוקח שחקנים מהשוק מה לעשות.
המאזנים דיי פתוחים ומכבי דיי שקופה. לדעתי התקציב של מכבי נע סביב אותם סכומים כבר כמעט עשור, והתקציב דומה אם לא יותר גבוה היום מאשר בתקופתו של כץ.
השאלה זה לא איך מביאים עוד כסף, זה מה לכל הרוחות עושים עם הכסף שכבר יש.
roy1000 כתב:NY boy כתב:איזה פאקטור בדיוק היינו? שאראס למשל זאת דוגמא מצויינת, הוא הגיע בערך בסכומים שלוגן הגיע לפה (טיפה יותר) ופחות ממדלי.
המצב באירופה גם מה לעשות השתנה מאז. קבוצות אחרות באירופה התחילו להשתולל בסכומים, מכסת הזרים גדלה (בתקופה אז ברוסיה היה מותר רק 2 אמריקאים למשל) ברוב אירופה, וגם בסין התחילו להשתולל בסכומים וזה לוקח שחקנים מהשוק מה לעשות.
המאזנים דיי פתוחים ומכבי דיי שקופה. לדעתי התקציב של מכבי נע סביב אותם סכומים כבר כמעט עשור, והתקציב דומה אם לא יותר גבוה היום מאשר בתקופתו של כץ.
התקציב הוא אולי חצי ממה שהיה בתקופה של כץ. בתקופה של כץ היה לך את פארקר, וויציץ' (במיסוי ישראלי), ובאסטון שכל אחד מהם הרוויח יותר ממליון דולר נטו לעונה. את בורשטיין שהרוויח את הסכומים ששאליהו מרוויח ואת שאראס שאולי היה זול, אבל הרוויח משהו כמו 800 אלף בעונה השניה שלו. היום רוב הזרים מרוויחים סביב ה- 500K.
העלות של המנויים הכפילה את עצמה ותקציב השחקנים נחתך בחצי. זה מה שקרה במכבי.
roy1000 כתב:NY boy כתב:איזה פאקטור בדיוק היינו? שאראס למשל זאת דוגמא מצויינת, הוא הגיע בערך בסכומים שלוגן הגיע לפה (טיפה יותר) ופחות ממדלי.
התקציב הוא אולי חצי ממה שהיה בתקופה של כץ. בתקופה של כץ היה לך את פארקר, וויציץ' (במיסוי ישראלי), ובאסטון שכל אחד מהם הרוויח יותר ממליון דולר נטו לעונה. את בורשטיין שהרוויח את הסכומים ששאליהו מרוויח ואת שאראס שאולי היה זול, אבל הרוויח משהו כמו 800 אלף בעונה השניה שלו. היום רוב הזרים מרוויחים סביב ה- 500K.
העלות של המנויים הכפילה את עצמה ותקציב השחקנים נחתך בחצי. זה מה שקרה במכבי.
MTA2311 כתב:בורשטיין הרוויח 800 אלף דולר? פחחחחח
הישראלים אז, שהיו טובים משמעותית משל היום, הרוויחו שליש במקרה הטוב. אבל העיקר שיש צביון ישראלי.
er79 כתב:אני שוב אומר, שלא ימכרו לכם לוקשים. הרווח של פדרמן עצום. הוא משלשל המון לכיסו (אני מדבר נטו על הכנסות מהמועדון, נשים את חיפה כימיקלים בצד). ולכן הוא הורס את הקבוצה לצורך תועלת ורווח אישי. אין לו שום סנטימנטים. בשביל לגרום לפדרמן להשתנק ולשקול לוותר על המועדון או לצרף משקיע צריך להפעיל עליו לחץ, בדמות חרם מנויים. שימו לב להתדרדרות של הקבוצה, ושלא יאכילו אותי שטויות ששינוי שיטת המשחקים ביורוליג גרם לזה - אנחנו הופכים להיות קבוצה בלבל של ציבונה, באמברג ולובליאנה.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:בורשטיין הרוויח 800 אלף דולר? פחחחחח
הישראלים אז, שהיו טובים משמעותית משל היום, הרוויחו שליש במקרה הטוב. אבל העיקר שיש צביון ישראלי.
כן. בורשטיין הרוויח 800 אלף. הישראלים לא מרוויחים יותר היום. היחיד שמרוויח יותר זה פדרמן.
MTA2311 כתב:לא. . בורשטיין בחיים לא הרוויח סכומים שמתקרבים לזה, והנסיון שלך להמציא עובדות בשביל לא להודות שהחוזה של ליאור פשוט מגוחך, הוא פתטי.
דייויד בלו ודרק שרפ הרוויחו לאורך כל הקריירה פחות מפניני, גרין ומהחוזה החדש של יוגב. הישראלים היום מרוויחים יותר ממה שהרוויחו אז, והגיע הזמן לשים לשטות הזאת סוף.