חצי גמר, מש' 3: מכבי נגד ירושלים- שני, 21:00, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חצי גמר, מש' 3: מכבי נגד ירושלים- שני, 21:00, ספורט5

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 יוני 2013, 15:41

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:
מקובי כתב:במילה אחת? וואוו
לפני המשחק רק רציתי שהעונה הזאת כבר תיגמר (אפילו עונה שעברה עם האדריאטית לא הרגישה לי כ"כ ארוכה...) עכשיו? אני אשמח לעוד סדרה נגד רפש אדום :)

אנחנו קבוצה כ"כ פח אבל מגיע שאפו על הקאמבק.

ולגבי השחקנים בסוף- משחק אחרון בהיכל, אחרי ניצחון גדול (נראה אותם היו עושים את זה אחרי הפסד לריאל...) אומרים תודה לאוהדים- מדהים שאתם מתעסקים עם זה בכלל.

יאללה לרוממה ופגרה (על מי אני עובד? הפגרה היא רק חודש :) כי יש כדורגל...)

We are maccabi.

זה מדהים שעמדתם והרעתם לחבורת האפסים הזאת.
פדרמן התמוגג מאושר.

מה זה אשמתם שהם לא מספיק טובים? זה אשמת מי שהביא אותם

מה הקשר לאשמה? צריך להריע להם כי זאת לא אשמתם?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקובי » 04 יוני 2013, 21:35

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:
מקובי כתב:במילה אחת? וואוו
לפני המשחק רק רציתי שהעונה הזאת כבר תיגמר (אפילו עונה שעברה עם האדריאטית לא הרגישה לי כ"כ ארוכה...) עכשיו? אני אשמח לעוד סדרה נגד רפש אדום :)

אנחנו קבוצה כ"כ פח אבל מגיע שאפו על הקאמבק.

ולגבי השחקנים בסוף- משחק אחרון בהיכל, אחרי ניצחון גדול (נראה אותם היו עושים את זה אחרי הפסד לריאל...) אומרים תודה לאוהדים- מדהים שאתם מתעסקים עם זה בכלל.

יאללה לרוממה ופגרה (על מי אני עובד? הפגרה היא רק חודש :) כי יש כדורגל...)

We are maccabi.

זה מדהים שעמדתם והרעתם לחבורת האפסים הזאת.
פדרמן התמוגג מאושר.

מה זה אשמתם שהם לא מספיק טובים? זה אשמת מי שהביא אותם

מה הקשר לאשמה? צריך להריע להם כי זאת לא אשמתם?

אני באמת לא מבין מה אתה רוצה- שנקלל אותם?
זה שהם לא מספיק טובים לא אומר שלא צריך להגיד להם תודה על כל העונה הזאת.

מדהים בעיניי אנשים שלא יודעים להגיד תודה לקבוצה שלהם. לא מצליח להבין את זה. זה גם אחת הסיבות שאני אף פעם לא אצא לפני שמסתיים המשחק, גם אם אנחנו בפיגור 20.
אוהדים צריכים להיות שם גם שקשה, לא רק שהכל ורוד.
מקובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 יוני 2013, 21:41

לא רוצה שתקלל אותם, לא חושב שזה אשמתם, לא רוצה שתשרוק להם בוז כשהם לא קולעים רבע שעה סל, אבל לעמוד ולהריע להם אחרי ניצחון בשיניים על קבוצה כמו מיגדל? ועוד אחרי עונה כל כך גרועה? לעשות איתם "אולה" כאילו זכינו פה באיזה תואר? איזה מסר זה משדר לאנשים שיבנו לך את הקבוצה גם שנה הבאה?
אני בטוח שפדרמן מודה לך בחזרה.

איפה היו הסיסמאות המרגשות האלה בתקופת לוני בכדורגל?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 04 יוני 2013, 21:46

ממתי במכבי סופרים בכלל עליות לגמרים בליגה? תבדוק עם שמעון מזרחי אם רושמים את זה על נייר המכתבים של המועדון. בדיחה. לעשות אולה על ניצחון מול קבוצה שהתקציב שלה הוא רבע מזה של מכבי.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 יוני 2013, 21:49

גם כשפארקר היה פה עשו אולה על עלליה לגמר הליגה, אין שום קשר לרמת הקבוצה ולרמת הליגה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקובי » 04 יוני 2013, 21:50

MTA2311 כתב:לא רוצה שתקלל אותם, לא חושב שזה אשמתם, לא רוצה שתשרוק להם בוז כשהם לא קולעים רבע שעה סל, אבל לעמוד ולהריע להם אחרי ניצחון בשיניים על קבוצה כמו מיגדל? ועוד אחרי עונה כל כך גרועה? לעשות איתם "אולה" כאילו זכינו פה באיזה תואר? איזה מסר זה משדר לאנשים שיבנו לך את הקבוצה גם שנה הבאה?

טוב, אז נהיה רובוטים, ואחרי קאמבק יפה נלך הביתה כי הם סה"כ ניצחו קבוצה כמו מגדל... זה ספורט... ולא היינו רחוקים מלהפסיד אתמול כך שבהחלט יש מקום להגיד תודה על הניצחון הזה גם אם זה היה בנקודה אחרי הארכה.
אגב, ה-אולה הזה היה בגלל שזה המשחק האחרון בהיכל, לא בגלל שניצחנו את מגדל...

עונה כ"כ גרועה? אם תהיה אליפות הקבוצה הזאת מיצתה את היכולות שלה עד הסוף (דאבל+הצלבה) (וכבר הסכמנו שאין מה להאשים אותם מבחינה מקצועית כי זה מה שהם שווים...)

האנשים שיבנו את הקבוצה בשנה הבאה יודעים שהם חייבים לבנות קבוצה חזקה. ברור לכולם שהקבוצה לא מספיק טובה, ולפי כל הפרסומים הם מתכננים ליישם את זה, אבל כמובן שנחכה ונראה.

לא מאמין שאתה באמת משווה את התקופה של לוני (שעם כל הכוונות הטובות) בעיקר הרס אותנו ודישדשנו איפשהו במקום השישי בליגה לעומת התקופה הזאת שאנחנו באופן קבוע בין ה-8 הטובות באירופה ודאבל בארץ... אז נכון שהכדורסל לא טוב אבל במבחן התוצאה אין מה להשוות.
(בלי קשר שהמחאה נגד לוני לא היתה מקצועית... אבל זה מאמר מוסגר)
מקובי

הודעהעל ידי שחף » 04 יוני 2013, 21:52

עד כמה שאני יודע המצב התקציבי של מכבי הוא כזה שהגעה לגמר בארץ זה משהו מובן מאליו. אם מכבי איכשהו הייתה עפה לפני כן בסדרה של הטוב מ-5 מול קבוצה עם רבע מהתקציב שלה, פדרמן וכל השחקנים היו צריכים ללכת הביתה.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 יוני 2013, 21:57

מקובי כתב:
MTA2311 כתב:לא רוצה שתקלל אותם, לא חושב שזה אשמתם, לא רוצה שתשרוק להם בוז כשהם לא קולעים רבע שעה סל, אבל לעמוד ולהריע להם אחרי ניצחון בשיניים על קבוצה כמו מיגדל? ועוד אחרי עונה כל כך גרועה? לעשות איתם "אולה" כאילו זכינו פה באיזה תואר? איזה מסר זה משדר לאנשים שיבנו לך את הקבוצה גם שנה הבאה?

טוב, אז נהיה רובוטים, ואחרי קאמבק יפה נלך הביתה כי הם סה"כ ניצחו קבוצה כמו מגדל... זה ספורט... ולא היינו רחוקים מלהפסיד אתמול כך שבהחלט יש מקום להגיד תודה על הניצחון הזה גם אם זה היה בנקודה אחרי הארכה.
אגב, ה-אולה הזה היה בגלל שזה המשחק האחרון בהיכל, לא בגלל שניצחנו את מגדל...

עונה כ"כ גרועה? אם תהיה אליפות הקבוצה הזאת מיצתה את היכולות שלה עד הסוף (דאבל+הצלבה) (וכבר הסכמנו שאין מה להאשים אותם מבחינה מקצועית כי זה מה שהם שווים...)

האנשים שיבנו את הקבוצה בשנה הבאה יודעים שהם חייבים לבנות קבוצה חזקה. ברור לכולם שהקבוצה לא מספיק טובה, ולפי כל הפרסומים הם מתכננים ליישם את זה, אבל כמובן שנחכה ונראה.

לא מאמין שאתה באמת משווה את התקופה של לוני (שעם כל הכוונות הטובות) בעיקר הרס אותנו ודישדשנו איפשהו במקום השישי בליגה לעומת התקופה הזאת שאנחנו באופן קבוע בין ה-8 הטובות באירופה ודאבל בארץ... אז נכון שהכדורסל לא טוב אבל במבחן התוצאה אין מה להשוות.
(בלי קשר שהמחאה נגד לוני לא היתה מקצועית... אבל זה מאמר מוסגר)

דווקא ההתנהלות שלכם עכשיו היא הרבה יותר רובוטית. מתנהגים אותו דבר בלי קשר למה שאתם רואים על המגרש.
אם לא היינו רחוקים מלהפסיד אתמול, לקבוצה כל כך גרועה, אז אולי טעיתי קודם כשאמרתי שאני לא רוצה שתשרקו להם בוז.

לוני היה בעלים שלא עשה את מה שצריך בשביל שהקבוצה תצליח, וגם פדרמן לא עושה את מה שצריך, ואת מה שמצופה מבעלים של קבוצה בסדר גודל של מכבי בשביל שהקבוצה תצליח.

אם אתה חושב שמגיעות לקבוצה הזאת תשואות\אולה\תודה אז באמת אין מה להמשיך את הדיון הזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקובי » 04 יוני 2013, 22:18

דווקא ההתנהלות שלכם עכשיו היא הרבה יותר רובוטית. מתנהגים אותו דבר בלי קשר למה שאתם רואים על המגרש.
אם לא היינו רחוקים מלהפסיד אתמול, לקבוצה כל כך גרועה, אז אולי טעיתי קודם כשאמרתי שאני לא רוצה שתשרקו להם בוז.

לוני היה בעלים שלא עשה את מה שצריך בשביל שהקבוצה תצליח, וגם פדרמן לא עושה את מה שצריך, ואת מה שמצופה מבעלים של קבוצה בסדר גודל של מכבי בשביל שהקבוצה תצליח.

אם אתה חושב שמגיעות לקבוצה הזאת תשואות\אולה\תודה אז באמת אין מה להמשיך את הדיון הזה.

הקבוצה הכי טובה בתולדות מכבי קיבלה 25 הפרש מהפועל.
היא לא קלעה סל שדה רבע שלם.
בוא נקלל אותם.

ושוב, זה ספורט- כמו שהקבוצה האדירה ההיא קיבלה בראש ועדיין עמדנו מאחוריה, אין סיבה שלא נעמוד מאחורי הקבוצה של השנה. אז נכון שהם לא הביאו את אותו הדבר אבל ממתי אהבה לקבוצת ספורט תלויה בהצלחות שהיא מביאה?

הקבוצה באה להגיד שלום ועשתה אולה עם האוהדים שלה אחרי עונה שבה שני הצדדים עשו את מה שהם יכולים כדי להביא להצלחה. מדהים שאתה מבלבל פה בשכל שזה לא בסדר...

מדהים שאתה קובע שפדרמן לא עושה מה שצריך בשביל להצליח. מי היה הבעלים בעשור וחצי האחרונים? (3 גביעים להזכירך)

באמת שאין טעם להמשיך את הדיון הזה... להתראות ברוממה..
מקובי

הודעהעל ידי שחף » 04 יוני 2013, 22:58

אתה באמת חושב שהקבוצה עשתה הכל כדי להצליח השנה? אתה מאמין לעצמך? אה כן, אין ספק ששחקן חיזוק מתחתית הליגה האיטלקית(היקמן) ומהליגה הסינית זה מאמץ עילאי. איזה מזל שפדרמן הוא הבעלים שלנו.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 יוני 2013, 23:10

שחף כתב:אתה באמת חושב שהקבוצה עשתה הכל כדי להצליח השנה? אתה מאמין לעצמך? אה כן, אין ספק ששחקן חיזוק מתחתית הליגה האיטלקית(היקמן) ומהליגה הסינית זה מאמץ עילאי. איזה מזל שפדרמן הוא הבעלים שלנו.

תבדיל בין השחקנים לבין ההנהלה.
ביחס למה שחבורת הזבל שלובשת צהוב השנה מסוגלת (וסליחה מראש מסמית' וג'יימס שלא נכללים מבחינתי), הם עושים מה שהם יכולים ואף למעלה מכך השנה.

לגבי כל מה שנוגע להנהלה.... יש דברים שהשתיקה יפה להם.... :roll:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 04 יוני 2013, 23:20

אני דווקא לא מבין את ההתנפלות על מקובי. לשם שינוי אני דווקא חושב שהוא צודק. אתם קהל, באתם לעודד את הקבוצה, הקבוצה ניצחה בעזרת קאמבק מטורף
בכל קנה מידה, כולנו בבית התלהבנו, גם הם התלהבו, זהו...

כמו שחני אמרה צריך להבדיל בין השחקנים שעושים את מה שהם יכולים, לבין ההנהלה. להנהלה לא צריך להודות על כלום, לשחקנים בהחלט אפשר ואף רצוי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 04 יוני 2013, 23:35

יוני, אתה כאילו יוצא מנקודת הנחה שההנהלה והשחקנים זה שתי ישויות נפרדות שלא שייכות לאותו ארגון בסופו של דבר? כאילו פדרמן שמע את התשואות ואמר לעצמו "כל הכבוד לשחקנים, אבל אני עשיתי השנה עבודה מחורבנת"?
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 04 יוני 2013, 23:42

שחף כתב:יוני, אתה כאילו יוצא מנקודת הנחה שההנהלה והשחקנים זה שתי ישויות נפרדות שלא שייכות לאותו ארגון בסופו של דבר? כאילו פדרמן שמע את התשואות ואמר לעצמו "כל הכבוד לשחקנים, אבל אני עשיתי השנה עבודה מחורבנת"?

נו בסדר, ברור שלא, אבל מה אתה רוצה שיעשו? באמת...
פדרמן לא מטומטם, הוא יודע בדיוק מה האחריות שלו ושל הבן שלו לאיך שהקבוצה נראית. אם זה יימשך כך, הביקורת תהיה יותר ויותר נוקבת, יהיו יותר ויותר קרחות
ביציעים, ופחות הכנסות באופן כללי.

כפי שכולנו פחות או יותר יודעים לעשות את החשבון, גם הם יודעים. אפשר, גם בתקציב הנוכחי של מכבי, לבנות סגל יחסית טוב, שלפחות יתמודד בכבוד, ולא יתבטל מול ריאל,
או יפסיד 6 או 7 פעמים בבית ביורוליג ועוד איזה כמה בליגה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 יוני 2013, 06:32

מקובי כתב:

הקבוצה הכי טובה בתולדות מכבי קיבלה 25 הפרש מהפועל.
היא לא קלעה סל שדה רבע שלם.
בוא נקלל אותם.

ושוב, זה ספורט- כמו שהקבוצה האדירה ההיא קיבלה בראש ועדיין עמדנו מאחוריה, אין סיבה שלא נעמוד מאחורי הקבוצה של השנה. אז נכון שהם לא הביאו את אותו הדבר אבל ממתי אהבה לקבוצת ספורט תלויה בהצלחות שהיא מביאה?

הקבוצה באה להגיד שלום ועשתה אולה עם האוהדים שלה אחרי עונה שבה שני הצדדים עשו את מה שהם יכולים כדי להביא להצלחה. מדהים שאתה מבלבל פה בשכל שזה לא בסדר...

מדהים שאתה קובע שפדרמן לא עושה מה שצריך בשביל להצליח. מי היה הבעלים בעשור וחצי האחרונים? (3 גביעים להזכירך)

באמת שאין טעם להמשיך את הדיון הזה... להתראות ברוממה..

זה כאילו אתה לא קורא את מה שאני כותב.
כתבתי פה כבר איזה 4 פעמים שאפילו לחבורת האפסים הזאת לא מגיע בוז. כמה פעמים עוד אפשר לחזור על זה? יש הבדל בין לעודד כל המשחק, לבין לעשות את מה שעשיתם בסיומו.

הרבה דברים מדהימים אותך. כנראה בגלל זה הלכת ועשית אולה אתמול עם היקמן ומדלי. הרף שלך נמוך מדי.

ד"א, כמה מתוך 3 הגביעים הושגו כשפדרמן היה האיש הכי חזק במועדון?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יוני 2013, 10:50

אז ציפיתי וקיווית שאחרי קטמבק כזה (לא משנה נגד מי, ברצלונה או הפועל מרמורק) הקהל ישאר אדיש ופשוט ילך הביתה לאחר מחיאת כף או שתיים?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 יוני 2013, 11:26

LIAV10 כתב:אז ציפיתי וקיווית שאחרי קטמבק כזה (לא משנה נגד מי, ברצלונה או הפועל מרמורק) הקהל ישאר אדיש ופשוט ילך הביתה לאחר מחיאת כף או שתיים?

לא. ציפיתי שהקהל יפרוץ לפרקט, ירים את לוגאן( השחקן הגדול) על הכתפיים, ויפרוץ בהורה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יוני 2013, 11:31

אז בטח התאכזבת..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 05 יוני 2013, 12:34

הכי מצחיק זה לראות ויכוח בין שני ציניקנים מוצהרים...
:bigsmile2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 יוני 2013, 21:31

פלס אמר בחמישיות שרון סטיל אמר שצריך לשחק על סמית' כי יש לו 4 עבירות ודרוקר לא רצה
אכן מהלך נכון
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־19 אורחים