נעימי חתם לשלוש שנים במכבי ולא יושאל לגליל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נעימי חתם לשלוש שנים אבל ישחק העונה בגן נר

הודעהעל ידי felix_r » 22 אוקטובר 2013, 14:40

MTA2311 כתב:אז מסתבר שמכבי החליטו שנעימי יישאר העונה.
רוט 2.0...

למרות שאני לא ממש מחבב אותו, עדיף כבר שישאר משתי סיבות:

1) חבל לשלם משכורת לשחקן שישחק עבור קבוצה אחרת.
2) איך שרייס נראה, לא ברור מי משניהם עדיף.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 22 אוקטובר 2013, 14:49

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:אז מסתבר שמכבי החליטו שנעימי יישאר העונה.
רוט 2.0...

למרות שאני לא ממש מחבב אותו, עדיף כבר שישאר משתי סיבות:

1) חבל לשלם משכורת לשחקן שישחק עבור קבוצה אחרת.
2) איך שרייס נראה, לא ברור מי משניהם עדיף.

לדעתי די ברור שנעימי עדיף על רייס. נקווה שיקבל חצי מההזדמנויות שרייס מקבל (רוט לא קיבל אפילו רבע מהן).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 22 אוקטובר 2013, 14:54

אם זה נכון ורשמי, זו החלטה מצויינת. ידעתי שמכבי תתקפל ולאור ההחלטה של האיגוד תשאיר אותו (למרות שלכו תדעו, אולי הם יפזלו לעבר אירופה). המעשה שהיא נקטה בו לא היה משרת אותה, ולכן אני תומך בהחלטת היועץ המשפטי. בנוסף, הייתי מציע לבלאט במקום לא לירוק לעברו להתחיל להריץ לו דקות, כי יותר גרוע מרייס הוא לא יכול להיות.
er79

הודעהעל ידי קודי » 22 אוקטובר 2013, 15:11

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אבל נעימי הוא שחקן טוב. לא פח כמו שמנסים לצייר כאן.
הוא שחקן לא צפוי, אבל בוא לא נגזים. אם נעימי יירשם במקום רייס, או פניני או טיוס, סביר להניח שלא יהיה נזק אלא רק תועלת. במקום אוחיון אולי לא כרגע.

תראה כמה פרשיות אנחנו סופרים מאז שדני פדרמן החל לנהל את העסק...

בשורה התחתונה, בלאט לא רוצה לתת לו דקות משחק, ככה שנעימי לא רלוונטי. המהלך הנכון היה התרה פשוטה של החוזה ושחרור בלי שום משחקים ותרגילים.

מה זה "לא רוצה"? בלאט נלחם העונה על איך תיראה המשך הקריירה שלו ולאן הוא ילך מכאן (אני חושב שדי ברור שהוא לא ישאר כאן אחרי העונה הזו). אם הוא יבין שהוא תקוע עם נעימי עד סוף העונה ושרייס לא יוביל אותו לשום מקום, אני לא רואה סיבה שבעולם שנעימי לא יקבל לפחות כמה הזדמנויות להוכיח את עצמו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2013, 15:28

קודי כתב:מה זה "לא רוצה"? בלאט נלחם העונה על איך תיראה המשך הקריירה שלו ולאן הוא ילך מכאן (אני חושב שדי ברור שהוא לא ישאר כאן אחרי העונה הזו). אם הוא יבין שהוא תקוע עם נעימי עד סוף העונה ושרייס לא יוביל אותו לשום מקום, אני לא רואה סיבה שבעולם שנעימי לא יקבל לפחות כמה הזדמנויות להוכיח את עצמו.

ועכשיו למה שבאמת יקרה - בלאט לא ילביש את נעימי. אם רייס יראה שהוא מועיל, הוא יילך עם רייס כרכז מחליף. אם רייס לא יהיה מועיל, הוא יילך עם היקמן. אתה כנראה שוכח שמדברים פה על דייויד בלאט שמעולם לא הכניס שחקן שהוא לא רוצה לרוטציה (ראה מורן רוט). הבחור לא ידוע כאחד שמשנה את דעתו וככה או ככה, נעימי רחוק מלהיות המושיע של הקבוצה הזו.
אני עדיין בעד שחרור ללא תנאי של נעימי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 22 אוקטובר 2013, 15:56

אני מברך על ההחלטה, אם אכן יש כזו.

רוי, אתה מגזים לדעתי. נעימי הוא עדיין אחד הישראלים הכי טובים שיש. מה חסר לו? ההגנה שלו לא טובה, אבל פרט לכך הוא שחקן טוב, שיכול לעזור למכבי,
וגם מכיר את הרמה הזאת פחות או יותר מהעונה שלו ברוסיה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2013, 15:58

jol9 כתב:אני מברך על ההחלטה, אם אכן יש כזו.

רוי, אתה מגזים לדעתי. נעימי הוא עדיין אחד הישראלים הכי טובים שיש. מה חסר לו? ההגנה שלו לא טובה, אבל פרט לכך הוא שחקן טוב, שיכול לעזור למכבי,

גם רוט היה יכול לתרום למכבי בעונה שעברה, אבל בלאט לא נתן לו הזדמנות. את המאמין שבלאט ייתן לנעימי הזדמנות אמיתית?
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 22 אוקטובר 2013, 16:16

אני מסכים גם עם יוני וגם עם רועי. נעימי בהחלט יכול לתרום למכבי של השנה, בדיוק כמו שרוט (שאתמול, כשהוא שיחק חולה, נראה כמו שחקן טוב בהרבה מרייס) היה יכול לתרום למכבי של השנה שעברה. הבעיה היא שבלאט העקשן לא יתן לנעימי הזדמנות אמיתית וכנה והוא לא יזכה אפילו לרבע מהצ'אנסים שרייס מקבל למרות שהוא מסריח את הפרקט פעם אחר פעם.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 22 אוקטובר 2013, 16:53

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני מברך על ההחלטה, אם אכן יש כזו.

גם רוט היה יכול לתרום למכבי בעונה שעברה, אבל בלאט לא נתן לו הזדמנות. את המאמין שבלאט ייתן לנעימי הזדמנות אמיתית?

רוט זאת היתה טעות של בלאט. אני מאמין שבלאט כאדם אינטלגנטי אמור ללמוד מטעויות שלו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: נעימי חתם לשלוש שנים במכבי ולא יושאל לגליל

הודעהעל ידי itay92 » 22 אוקטובר 2013, 18:39

מתפעל כל פעם מחדש מהגועל של האדומים
http://one.co.il/Article/224395.html
itay92

הודעהעל ידי misha » 22 אוקטובר 2013, 20:09

קודי כתב:אני מסכים גם עם יוני וגם עם רועי. נעימי בהחלט יכול לתרום למכבי של השנה, בדיוק כמו שרוט (שאתמול, כשהוא שיחק חולה, נראה כמו שחקן טוב בהרבה מרייס) היה יכול לתרום למכבי של השנה שעברה. הבעיה היא שבלאט העקשן לא יתן לנעימי הזדמנות אמיתית וכנה והוא לא יזכה אפילו לרבע מהצ'אנסים שרייס מקבל למרות שהוא מסריח את הפרקט פעם אחר פעם.

בגלל זה עדיף לנעימי לוותר על התעקשותו להישאר בארץ ולמצוא קבוצה באירופה. גם אם רייס ייחתך (וזה לא יקרה כל כך מהר, אם בכלל), אני לא חושב שנעימי יקבל יותר דקות ממה שרוט קיבל בעונה שעברה.

אם כן משאירים את נעימי, עדיין מישהו צריך לעזוב כי לכולם ברור שמצב בו 2 ישראלים על אזרחי כל שבוע הוא לא בריא לקבוצה. רוב הסיכויים שזה יהיה ג'ייק כהן.
אגב, אני גם הייתי בודק אפשרות להתיר את החוזה עם פניני, אבל אין סיכוי שזה יקרה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חציברטאס » 22 אוקטובר 2013, 20:33

איך הגענו למצב ששני הרכזים הישראלים שלנו הם הרכזים של הפועל ירושלים של לפני שלוש שנים, קבוצה שנכשלה והביכה את עצמה
חציברטאס

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2013, 21:08

itay92 כתב:מתפעל כל פעם מחדש מהגועל של האדומים
http://one.co.il/Article/224395.html

ואני מתפעל מהיכולת הבלתי-נלאית של דני פדרמן ליפול למקומות האלה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2013, 21:12

misha כתב:בגלל זה עדיף לנעימי לוותר על התעקשותו להישאר בארץ ולמצוא קבוצה באירופה. גם אם רייס ייחתך (וזה לא יקרה כל כך מהר, אם בכלל), אני לא חושב שנעימי יקבל יותר דקות ממה שרוט קיבל בעונה שעברה.

אם כן משאירים את נעימי, עדיין מישהו צריך לעזוב כי לכולם ברור שמצב בו 2 ישראלים על אזרחי כל שבוע הוא לא בריא לקבוצה. רוב הסיכויים שזה יהיה ג'ייק כהן.

אני מסכים שמכל הבחינות כדאי לנעימי למצוא קבוצה בחו"ל שתהיה מוכנה לקלוט אותו. לדעתי למכבי עדיף לשחרר אותו וזהו.

לגבי פניני - זו העונה האחרונה בחוזה שלו, ככה שאין מה להתיר פה. אפשר לשחרר אותו, אבל זה דבר שאף קבוצה לא עושה לישראלים שלה, בטח שלא מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 אוקטובר 2013, 21:19

roy1000 כתב:
misha כתב:בגלל זה עדיף לנעימי לוותר על התעקשותו להישאר בארץ ולמצוא קבוצה באירופה. גם אם רייס ייחתך (וזה לא יקרה כל כך מהר, אם בכלל), אני לא חושב שנעימי יקבל יותר דקות ממה שרוט קיבל בעונה שעברה.

אני מסכים שמכל הבחינות כדאי לנעימי למצוא קבוצה בחו"ל שתהיה מוכנה לקלוט אותו. לדעתי למכבי עדיף לשחרר אותו וזהו.

לגבי פניני - זו העונה האחרונה בחוזה שלו, ככה שאין מה להתיר פה. אפשר לשחרר אותו, אבל זה דבר שאף קבוצה לא עושה לישראלים שלה, בטח שלא מכבי.

למרות שמדובר בהזדמנות בשביל פדרמן לשלם לעוד שחקן שלא משחק בקבוצה...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אוקטובר 2013, 21:25

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:

למרות שמדובר בהזדמנות בשביל פדרמן לשלם לעוד שחקן שלא משחק בקבוצה...

האימפריה של דני. שולט בשחקנים בכל קצוות תבל.
roy1000

הודעהעל ידי jay » 23 אוקטובר 2013, 00:15

מאמין שהייתם מדברים אחרת אם לא הפדרמנים מאחורי ההגה. מצד שני, ניתן לטעון בצדק כי אם לא הם מאחורי ההגה, לא היו מנסים להשאיל אותו, או מלכתחילה לא היו מגיעים למצב בו יש שחקנים עודפים. חלב שנשפך...

אז אם לשים רגע בצד את הפדרמנים ולהתייחס לגופו של מצב כפי שהוא כעת, אני לא רואה שום בעיה ברצון להשאיל את נעימי. להיפך, לא רוצים לתקוע אותו במקום, רוצים שיילך ויקבל דקות במקום אחר. זו התעקשות שלו לא לשחק באירופה.

כמו כן, הוא השחקן היחידי (אולי מלבד כהן עד תאריך מסוים) איתו יש הסכם חוזי על כך שייתכן שיושאל עוד העונה. אז הוא נמצא אמנם במצב לא נעים(י) אבל גם מנטלית הוא מוכן להשאלה.

אבל לפני הכל, המועדון צריך לחשוב קודם כל על האינטרסים שלו, בין אם זה לחסוך כסף, להשאיר שחקן שלא מקבל דקות בכושר (אלטיט לדוגמה משחק גם ברמלה מהלאומית) או להדק את הרוסטר. וכן, גם לאן להשאיל או "להשאיל" זה אינטרס של המועדון.

להתיר את החוזה שלו אומר לשלם לו שכר 3 שנים קדימה מבלי האפשרות ליהנות משירותיו. אני לא רואה בזה הגיון.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי jol9 » 23 אוקטובר 2013, 09:20

jay כתב:מאמין שהייתם מדברים אחרת אם לא הפדרמנים מאחורי ההגה. מצד שני, ניתן לטעון בצדק כי אם לא הם מאחורי ההגה, לא היו מנסים להשאיל אותו, או מלכתחילה לא היו מגיעים למצב בו יש שחקנים עודפים. חלב שנשפך...

אז אם לשים רגע בצד את הפדרמנים ולהתייחס לגופו של מצב כפי שהוא כעת, אני לא רואה שום בעיה ברצון להשאיל את נעימי. להיפך, לא רוצים לתקוע אותו במקום, רוצים שיילך ויקבל דקות במקום אחר. זו התעקשות שלו לא לשחק באירופה.

כמו כן, הוא השחקן היחידי (אולי מלבד כהן עד תאריך מסוים) איתו יש הסכם חוזי על כך שייתכן שיושאל עוד העונה. אז הוא נמצא אמנם במצב לא נעים(י) אבל גם מנטלית הוא מוכן להשאלה.

אבל לפני הכל, המועדון צריך לחשוב קודם כל על האינטרסים שלו, בין אם זה לחסוך כסף, להשאיר שחקן שלא מקבל דקות בכושר (אלטיט לדוגמה משחק גם ברמלה מהלאומית) או להדק את הרוסטר. וכן, גם לאן להשאיל או "להשאיל" זה אינטרס של המועדון.

להתיר את החוזה שלו אומר לשלם לו שכר 3 שנים קדימה מבלי האפשרות ליהנות משירותיו. אני לא רואה בזה הגיון.

להשאיל זה דבר אחד, אבל מסתבר שלפי התקנון אי אפשר להשאיל. אז מכבי יכולה להתיר עימו את החוזה בכל הסכם שלא יהיה, ואז הוא חופשי לחתום איפה שהוא רוצה ולא איפה שמכבי רוצה,
וכמובן שבשנה הבאה הוא חופשי להחליט מה שהוא רוצה, וכנ"ל מכבי.
מכבי צריכה לחשוב קצת קדימה כשהיא עושה מהלכים בקיץ, וההחתמה של נעימי, היתה החתמת פאניקה של המועדון (מה חדש?).

בסופו של דבר ההנהלה הנוכחית שלנו היתה יכולה לבנות עוד קבוצה מכל השחקנים שהיו על הפיירול של מכבי, והיא אפילו תהיה קבוצה לא רעה בכלל...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אוקטובר 2013, 10:46

jay כתב:מאמין שהייתם מדברים אחרת אם לא הפדרמנים מאחורי ההגה. מצד שני, ניתן לטעון בצדק כי אם לא הם מאחורי ההגה, לא היו מנסים להשאיל אותו, או מלכתחילה לא היו מגיעים למצב בו יש שחקנים עודפים. חלב שנשפך...

א. למכבי יש אופציית יציאה, ככה שלהתיר את החוזה שלו זה לשלם רק את הפער לעונה הנוכחית.

ב. אין שום יתרון בהשאלה מול התרה.

ג. אין שום תועלת למכבי בהשאלה. להיפך. הסיבה היחידה שבכלל מנסים להשאיל אותו זה בגלל האגו של דני פדרמן.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 23 אוקטובר 2013, 14:31

כל הסיפור עם נעימי קרה בגללה הבוררות של אוחיון . מכבי פחדה לצאת קרחת מכאן ומכאן במיוחד אחרי שהלפרין חתם בירושלים, אז החתימו אותו . אישית אני לא חושב שזה טעות כי הנזק הכלכלי פה לא כזה גדול ואם מכבי הייתה נתקעת בלי אוחיון ובלי נעימי בסופו של דבר אז המצב המקצועי היה גרוע בהרבה...
זה שהחתימו אותו לטווח ארוך זה כנראה בגלל שדי ברור להנהלה שלא כל הישראלים שיש בסגל היום ימשיכו שנה הבאה (רמז : פניני) ולכן בצוות של מכבי חושבים שנעימי מתאים לקבוצה .
אולי העונה הוא לא יבוא כלכך לביטוי במכבי אבל עונה הבאה אני מניח שכבר נראה אותו משחק קצת יותר...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־10 אורחים