פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: דברים קטנים שלא מצדיקים ת'רד

08 דצמבר 2013, 15:20

http://www.one.co.il/Article/226480.html

08 דצמבר 2013, 15:25

rc4991 כתב:http://www.one.co.il/Article/226480.html

אני עובד ממש מעל הסניף בורגר ראנץ' הזה...היה מצחיק לראות את סופו לבוש כמו אל יווני... :D

08 דצמבר 2013, 17:22

זה המשתמש הכי חדש בפורום
תמונה

08 דצמבר 2013, 17:26

Holiday_Armadillo כתב:זה המשתמש הכי חדש בפורום
תמונה

לא מספיק לקחו את הלפרין ואליהו? רוצים לקחת גם את הפורום?

08 דצמבר 2013, 17:27

dod כתב:
תמונה

אם הם נותנים לי מעל מליון לשלוש שנים אני מוכנה

08 דצמבר 2013, 17:28

תמונה

זה שמואל פתח עוד משתמש

08 דצמבר 2013, 17:32

LIAV10 כתב:
תמונה

זה שמואל פתח עוד משתמש

שמואל היה הדבר הראשון שחשבתי עליו והחלטתי לא להגיד :laugh1

08 דצמבר 2013, 19:17

לא הבנתם.. זאת הקבוצה של הים התיכון. יש להם שם גל בגובה 3 מטר, אחלה סנטר שלא צריך אפילו לקפוץ בשביל "להטביע"..
:huh

08 דצמבר 2013, 19:41

Holiday_Armadillo כתב:
dod כתב:
תמונה

אם הם נותנים לי מעל מליון לשלוש שנים אני מוכנה

את במקרה 2.06 עם יכולת מסירה של רכז וכישרון ייחודי לזריקת גויאבות? אם לא, אני מציע לך ללכת למכון שיזוף ולנסות את מזלך עם דני פדרמן כי אצלו הסיכוי שלך להוציא כסף בלי כישרון כדורסל גדול הרבה יותר...

10 דצמבר 2013, 00:35

10 דצמבר 2013, 00:55

מה לעזאזל שלמה שרף עדיין עושה בטלוויזיה? הוא מוכיח שוב ושוב שחוץ מלצעוק, להיות הומופוב ושוביניסט הוא לא תורם כלום

10 דצמבר 2013, 01:11

Holiday_Armadillo כתב:מה לעזאזל שלמה שרף עדיין עושה בטלוויזיה? הוא מוכיח שוב ושוב שחוץ מלצעוק, להיות הומופוב ושוביניסט הוא לא תורם כלום

מה אמר?

10 דצמבר 2013, 01:16

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מה לעזאזל שלמה שרף עדיין עושה בטלוויזיה? הוא מוכיח שוב ושוב שחוץ מלצעוק, להיות הומופוב ושוביניסט הוא לא תורם כלום

מה אמר?

חוץ מזה שהוא מדבר בזלזול זוועתי לאלה שיושבים לידו, היה גם מקרה שהוא אמר שהוא לא מוכן ששחקנים יבואו עם עגילים כי ''ואם מחר הוא ירצה לבוא עם חצאית?''
ועכשיו הם דיברו על זה שיש כתבות על גרנט ותאילנד אז הוא אמר ''יש שם הרבה ליידי בויז, הרבה פייגלעכים''

13 דצמבר 2013, 01:05

איזו נוסטלגיה,זה היה משחק הכדורסל הכי טוב באותה תקופה

14 דצמבר 2013, 20:54

מהפייסבוק של מכבי:

בהמלצת רופא הקבוצה, ד"ר גיא מורג, הוחלט כי שון ג'יימס, שעדיין סובל מכאבים בגבו, יזכה למנוחה של שבועיים במהלכם יקבל טיפולי פיזיותרפיה כדי שיגיע כשיר ככל האפשר לטופ 16.

סופוקליס שחורצאניטיס נבדק ונמצא כי הוא סובל ממתיחה בשריר. היום סופו כבר התאמן חלקית וצפוי להיות כשיר למשחק הקרוב של מכבי אלקטרה ת"א, ביום שני מול נתניה.

14 דצמבר 2013, 21:27

LIAV10 כתב:מהפייסבוק של מכבי:

בהמלצת רופא הקבוצה, ד"ר גיא מורג, הוחלט כי שון ג'יימס, שעדיין סובל מכאבים בגבו, יזכה למנוחה של שבועיים במהלכם יקבל טיפולי פיזיותרפיה כדי שיגיע כשיר ככל האפשר לטופ 16.

סופוקליס שחורצאניטיס נבדק ונמצא כי הוא סובל ממתיחה בשריר. היום סופו כבר התאמן חלקית וצפוי להיות כשיר למשחק הקרוב של מכבי אלקטרה ת"א, ביום שני מול נתניה.

איזה טמטום היה להחזיר את ג'יימס כל כך מהר. מכבי תקועה איתו ל- 4 שנים ואני לא בטוח שהוא יוכל לשחק ברמה גבוהה עם כל הפציעות האלה.

14 דצמבר 2013, 21:40

וואו, אין יותר פסימי ממך, כל ת׳רד מלא בפסימיות שלך, מוזר שאתה לא מגיב בת׳רד האן בי איי עם העונה של הניקס.
אנחנו לא ״תקועים״ איתו, גם שלשום כשהיה פצוע הוא היה טוב, גם לבייל יש פריצת דיסק.

14 דצמבר 2013, 21:53

LIAV10 כתב:וואו, אין יותר פסימי ממך, כל ת׳רד מלא בפסימיות שלך, מוזר שאתה לא מגיב בת׳רד האן בי איי עם העונה של הניקס.
אנחנו לא ״תקועים״ איתו, גם שלשום כשהיה פצוע הוא היה טוב, גם לבייל יש פריצת דיסק.

הניקס הם מקרה אבוד. כבר התייאשתי. כנראה ממכבי עדיין לא. יש לי עוד תקווה שההנהלה הנוכחית תעזוב.

בייל הוא לא שחקן כדורסל עד כמה שאני יודע.

14 דצמבר 2013, 23:59

טוב מאוד,אין סיבה לסכן אותו בשבועיים האלה
בכלל כדאי שבלאט יתן הרבה דקות לשחקני הספסל ובמיוחד ללאנדסברג כי השבועיים הבאים ממילא לא קריטיים

15 דצמבר 2013, 12:46

rc4991 כתב:

טוב מאוד,אין סיבה לסכן אותו בשבועיים האלה
בכלל כדאי שבלאט יתן הרבה דקות לשחקני הספסל ובמיוחד ללאנדסברג כי השבועיים הבאים ממילא לא קריטיים

כמו שאני מכיר את בלאט, ביורוליג אנחנו נשחק בהרכב החזק ביותר, בדיוק כמו במשחקים הקובעים
פרסם תגובה