MTA2311 כתב:שום קרחות.
ב-HD מראים פעם ב5 דקות בערך צילום של כל האולם, והוא היה מלא לגמרי, כרגיל.
זה לא שאני ראיתי, אבל זו לא הנקודה. בשורה התחתונה- אם המצב ימשיך , הקהל יאבד אמון בקבוצה ופשוט יפסיק להגיע למשחקים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:שום קרחות.
ב-HD מראים פעם ב5 דקות בערך צילום של כל האולם, והוא היה מלא לגמרי, כרגיל.
Roni1 כתב:יודעים מה הכי כואב? שההפסד הזה אפילו לא מצליח ממש לבאס אותי
הוציאו לי את כל האויר ביום שני ולא הגעתי היום עם שום ציפיות
זו לא מכבי.
ולא היו קרחות, בדקות מסויימות היתה אוירה מעולה,
אבל מה לעשות שעידוד יכול לדחוף, לא לברוא בשחקנים חלשים יכולות שאין להם.
מקאדו 3 כתב:שחקנים בקבוצה הוסיפו חטא על פשע ובילו במהלך הלילה במועדון המוג'ו בתל אביב. אמנם לא מדובר בכל הקבוצה, אך שמותיהם ותמונותיהם של הבליינים שמורים במערכת .
מתוך וואן , בא לי להקיא מהם , מצידי שיעופו עוד היום וזה ממש לא משנה לי מי , שמכבי תעלה עם שחקני נוער אני בטוח שיהיה להם יותר אכפת .
Roni1 כתב:אפשר להעיף גם את רייס וגם את טיוס, לא חייבים לבחור אם זה כ״כ קשה להם
ואני לא מאמינה שהם עדיין מתלבטים לגבי נעימי, המשחק שהוא שיחק בו מול אשדוד היה המשחק שהכי נהנתי ממנו העונה, גם בדרבי הוא היחיד שהופיע
בימים שאחרי הפסדים אני מתרחקת מכל אתר ספורט ופסטיבלי הסנסציה המיותרים האלו, גם היום
אבל היום כל ביקורת שתיכתב תהיה מוצדקת, זה לא מזיז לאף אחד שם שהם עוד מעיזים להתלבט לגבי נעימי?
felix_r כתב:Roni1 כתב:אפשר להעיף גם את רייס וגם את טיוס, לא חייבים לבחור אם זה כ״כ קשה להם
ואני לא מאמינה שהם עדיין מתלבטים לגבי נעימי, המשחק שהוא שיחק בו מול אשדוד היה המשחק שהכי נהנתי ממנו העונה, גם בדרבי הוא היחיד שהופיע
בימים שאחרי הפסדים אני מתרחקת מכל אתר ספורט ופסטיבלי הסנסציה המיותרים האלו, גם היום
אבל היום כל ביקורת שתיכתב תהיה מוצדקת, זה לא מזיז לאף אחד שם שהם עוד מעיזים להתלבט לגבי נעימי?
נעימי אמר בטלויזיה שהוא עצמו בכלל לא בטוח שכדאי לו להשאר. אחרי המשחק אתמול, בו נעימי לא קיבל שנייה 1 למרות הפציעה של אוחיון, אתה יכול להבין למה הוא לא בטוח
jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:שחקנים בקבוצה הוסיפו חטא על פשע ובילו במהלך הלילה במועדון המוג'ו בתל אביב. אמנם לא מדובר בכל הקבוצה, אך שמותיהם ותמונותיהם של הבליינים שמורים במערכת .
מתוך וואן , בא לי להקיא מהם , מצידי שיעופו עוד היום וזה ממש לא משנה לי מי , שמכבי תעלה עם שחקני נוער אני בטוח שיהיה להם יותר אכפת .
לא מבין מה הסוד הגדול. אם יש להם את השמות, למה לא לפרסם אותם?
LIAV10 כתב:jol9 כתב:מקאדו 3 כתב:שחקנים בקבוצה הוסיפו חטא על פשע ובילו במהלך הלילה במועדון המוג'ו בתל אביב. אמנם לא מדובר בכל הקבוצה, אך שמותיהם ותמונותיהם של הבליינים שמורים במערכת .
לא מבין מה הסוד הגדול. אם יש להם את השמות, למה לא לפרסם אותם?
(מווינאט)
MTA2311 כתב:לא חושב שזה סיפור גדול האמת.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:לא חושב שזה סיפור גדול האמת.
אני איתך
Roni1 כתב:felix_r כתב:Roni1 כתב:אפשר להעיף גם את רייס וגם את טיוס, לא חייבים לבחור אם זה כ״כ קשה להם
נעימי אמר בטלויזיה שהוא עצמו בכלל לא בטוח שכדאי לו להשאר. אחרי המשחק אתמול, בו נעימי לא קיבל שנייה 1 למרות הפציעה של אוחיון, אתה יכול להבין למה הוא לא בטוח
אחרי המשחק של אתמול הוא אמר את זה? איפה?
ברור לכם שאם משחררים אותו הוא חותם בירושלים כן?
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־17 אורחים