itai7 כתב:טוב ננקום בנוקיה
אתה תראה שבסוף מקום שלישי יהיה יותר טוב משני
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:טוב ננקום בנוקיה
שחף כתב:roy1000 כתב:טוב, עכשיו מכבי צריכים לפצות אותי עם 30 הפרש על ירושלים. שום דבר פחות מזה.
אני מאשים בזה גם את בלאט. עם פיני על הקווים אין שום סרט שמשביתים על הספסל שני שחקנים לפני משחק כזה. הסיכוי של מכבי לנצח את צסק''א ביד אליהו כנראה גבוה מהסיכוי לנצח את ריאל ב-7.
מכביסט29 כתב:LIAV10 כתב:אינשאללה יפסידו למגדל עם טיוס וסמית׳ על הזלזול בקהל.
ואתה צחקת על זה שאני לא אוהד.. אחי אתה מביך את עצמך.
שחף כתב:את סמית' יכלו להשבית גם לפני באיירן, ואותם כנראה אפשר לנצח ביד אליהו בלעדיו. טיפשות במיטבה. גם ת'יוס יכל לעלות עם זריקה, כמו שסופו עשה מול קובאן. בכל אופן כל הדבר הזה שידר לשחקנים שהמשחק הזה אבוד מראש וככה זה גם נראה.
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט29 כתב:LIAV10 כתב:אינשאללה יפסידו למגדל עם טיוס וסמית׳ על הזלזול בקהל.
כן, יש פה טיפה יציאה מפרופורציות
שחף כתב:את סמית' יכלו להשבית גם לפני באיירן, ואותם כנראה אפשר לנצח ביד אליהו בלעדיו. טיפשות במיטבה. גם ת'יוס יכל לעלות עם זריקה, כמו שסופו עשה מול קובאן. בכל אופן כל הדבר הזה שידר לשחקנים שהמשחק הזה אבוד מראש וככה זה גם נראה.
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט29 כתב:LIAV10 כתב:אינשאללה יפסידו למגדל עם טיוס וסמית׳ על הזלזול בקהל.
כן, יש פה טיפה יציאה מפרופורציות
אין פה שום יציאה מפרופורציות, הפסד בליגה לא משפיעה על כלום חוץ מעל מינון האורגזמות של שדרני המשחק, הפסד ביורוליג הרבה יותר משמעותי, ועוד איזה הפסד, פשוט בושה וחרפה.
אלה שזלזלו בקהל, בצופים ובאלו שטסו לרוסיה כדי לראות את הדבר הזה צריכים לקבל בעיטה בתחת, שירדו עליהם פה קצת בתקשורת.
ולמכביסט, למרות שתכננתי תגובה אחרת לגמרי ברוח ילדותית כמו שאתה מתאר (אני בן 30 שזה פשע?), בוא נסגור את זה וזהו, אין לי כוח לריב עם משתמשים פה ובטח שלא אחרי כזה הפסד מבאס.
שמואל1 כתב:אני חושב שהפסד לירושלים זה דבר שבהחלט אפשרי. ראינו כבר במשחק הקודם שפערי הרמות כמעט ולא קיימים השנה.
מכבי מגיעה פצועה, ונמצאת בירידה תלולה מאז ההפסד לריאל מדריד ומגיעה למשחק הזה אחרי השפלה מטורפת. מצד שני ירושלים לא מפסידה. לא הולך להיות פשוט בכלל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים