המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:משה כתב:ליינס קלייזה שוחרר מפנר. שחקן פשוט מדהים שיכול להיות תפור למכבי, אבל אל מי אני עובד, שום סיכוי שיגיע.
הלוואי.
אם מכבי רוצה הצהרת כוונות- זה השחקן.
את מי מעניין "הצהרת כוונות"?
אנחנו לא כאן בשביל לשחק עם מגדל בלמי יש יותר גדול.
צריך להביא אותו בשביל להשיג הישגים ותארים!!
לא בשביל "להצהיר כוונות" - את זה אני משאירה לאורי אלון וחבורתו....
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:משה כתב:ליינס קלייזה שוחרר מפנר. שחקן פשוט מדהים שיכול להיות תפור למכבי, אבל אל מי אני עובד, שום סיכוי שיגיע.
הלוואי.
אם מכבי רוצה הצהרת כוונות- זה השחקן.
את מי מעניין "הצהרת כוונות"?
אנחנו לא כאן בשביל לשחק עם מגדל בלמי יש יותר גדול.
צריך להביא אותו בשביל להשיג הישגים ותארים!!
לא בשביל "להצהיר כוונות" - את זה אני משאירה לאורי אלון וחבורתו....
ברור שלא.
ההחתמה שלו היא טובה מאוד מבחינה מקצועית, ללא ספק מדובר באחד הפורוורדים הטובים באירופה.
יחד עם זאת, הוא גם הצהרת כוונת לא קטנה וזה כלל לא יזיק לנו בימים שבהם הפועל ירושלים עושה הרבה רעש.
misha כתב:פיק צייץ שלמכבי הייתה אופציית יציאה מהחוזה של אינגלס ולמרבה הפלא השתמשנו בה.
cannon כתב:כנראה שלא יהיו החתמות שחקנים עד שלא ימונה עוזר מאמן. החריג היחיד זה ד'אור פישר, שאם יקבל אזרחות, יהיה נסיון לסגור את החתימה על החוזה מיידית.
בנוסף, ג'סטין דנטמון ברשימת המועמדים שנבדקים.
cannon כתב:לא כי שואלים אלא כי עסוקים עכשיו בסגירת הנקודה הזו.
קודי כתב:cannon כתב:לא כי שואלים אלא כי עסוקים עכשיו בסגירת הנקודה הזו.
אני מניח שהאנשים במכבי מספיק מוכשרי בשביל לנהל שני דברים במקביל. אני מניח שהמו"מ המתיש עם ננו גינזבורג לא גוזל מהם יותר משעה או שעתיים ביום וגם זה בלחץ.
cannon כתב:כנראה שלא יהיו החתמות שחקנים עד שלא ימונה עוזר מאמן. החריג היחיד זה ד'אור פישר, שאם יקבל אזרחות, יהיה נסיון לסגור את החתימה על החוזה מיידית.
בנוסף, ג'סטין דנטמון ברשימת המועמדים שנבדקים.
גל גל כתב:אני ממש לא אוהב את דאנקן..לא מתאים למשחק המהיר של מכבי יש לנו את הגבוהים של אשדוד בסופו של דבר חחח
משתמשים הגולשים בפורום זה: Mitelka ו־33 אורחים