ת׳רד המלפפונים V3- פישר חתם בקאזאן. ג'ייק כהן למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים V3

הודעהעל ידי צ'שר » 07 יולי 2014, 01:30

חבר'ה הכל בובמייסס... אתם מפנטזים פה על כל מיני שחקנים וזה הרי ברור שבסוף פדרמן יתקע לנו את הצינור וינחית פה איזה שחקן מביש. אני באמת מיואש לגמרי מההנלה הזו שממיתה עלינו חורבן בכל קיץ. איכשהו לפני כן בלאט הצליח להוציא מזה משהו סביר (וגם לא תמיד) אבל ספק גדול אם גיא יכול לעשות אותו דבר...
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2014, 01:33

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:לא חושב ... אולי האימונים האלה עם 2 שחקנים ו-15 ילדים כששחקני הנבחרת בנבחרת, סופו נח ביוון וסמית מתאושש מהניתוח .

בכל מקרה גם המשחקי אימון בספטמבר זה בעיקר שחרור קיטור עונתי אצל חלק מהאוהדים ו"אוי ואבוי מה מחכה לנו" , מכבי בינתיים לא במוקדמות היורוליג ואין שום דבר חשוב עד דצמבר.

אתה לא רציני. הסגל צריך להיות סגור בסוף אוגוסט. ובכל מקרה, אין ערך גדול בלחכות. אם יש שחקנים בפנקס צריך להחתים אותם.

בטוח יש למכבי שחקנים בפנקס. הבעיה היא שמכבי לא מופיעה בפנקס של השחקנים והסוכנים.
למה ששחקן איכותי יתקרב למכבי כשהוא יכול להרוויח הרבה יותר במקום אחר?

אולי כי מכבי היא אלופת אירופה ולשחקן נורמלי, זה אמור להיות דבר משמעותי בהרבה מאשר עוד 200K דולר ודשדוש מקצועי.
מי שלא רוצה, לא צריך, בסוף יימצאו את אלה שרוצים..
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 יולי 2014, 02:16

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:לא חושב ... אולי האימונים האלה עם 2 שחקנים ו-15 ילדים כששחקני הנבחרת בנבחרת, סופו נח ביוון וסמית מתאושש מהניתוח .

בכל מקרה גם המשחקי אימון בספטמבר זה בעיקר שחרור קיטור עונתי אצל חלק מהאוהדים ו"אוי ואבוי מה מחכה לנו" , מכבי בינתיים לא במוקדמות היורוליג ואין שום דבר חשוב עד דצמבר.

אתה לא רציני. הסגל צריך להיות סגור בסוף אוגוסט. ובכל מקרה, אין ערך גדול בלחכות. אם יש שחקנים בפנקס צריך להחתים אותם.

בטוח יש למכבי שחקנים בפנקס. הבעיה היא שמכבי לא מופיעה בפנקס של השחקנים והסוכנים.

אולי כי מכבי היא אלופת אירופה ולשחקן נורמלי, זה אמור להיות דבר משמעותי בהרבה מאשר עוד 200K דולר ודשדוש מקצועי.

יוני, זה לא עובד ככה. בסופו של דבר השחקנים הם שכירים ורוצים להרוויח כסף.
200K זה סכום לא קטן ועובדה שמו"מים נפלו אפילו על סכומים קטנים יותר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 07 יולי 2014, 06:35

קרלון בראון והאניקאט. האם זה באמת נכון לבנות קבוצה מכוכבי הליגה? אנשים שכחו מהר את עונת אפי. האניקאט שחלק מהאנשים מריירים עליהם "כיכב" הלילה בליגת הקיץ עם 2 נקודות. אתה באמת משווה בין קלייזה להאניקט? נו, באמת. ואני עדיין מתפלא שאנשים מעוניינים בסגל שהקלעים הכי יציבים שלו הם סמית ופניני. אף אחד מהם הוא לא כוח אש מספק מחוץ לקשת
er79

הודעהעל ידי er79 » 07 יולי 2014, 06:43

בינתיים כלי תקשורת בגרמניה מדווחים שבראון קרוב לאיחוד עם אקס אחר של הליגה, דאנקן
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יולי 2014, 07:14

er79 כתב:קרלון בראון והאניקאט. האם זה באמת נכון לבנות קבוצה מכוכבי הליגה? אנשים שכחו מהר את עונת אפי. האניקאט שחלק מהאנשים מריירים עליהם "כיכב" הלילה בליגת הקיץ עם 2 נקודות. אתה באמת משווה בין קלייזה להאניקט? נו, באמת. ואני עדיין מתפלא שאנשים מעוניינים בסגל שהקלעים הכי יציבים שלו הם סמית ופניני. אף אחד מהם הוא לא כוח אש מספק מחוץ לקשת

עד מתי תמשיך להאחז בעונה של אפי כדוגמא לכישלון של זרים מהליגה ? סטטיסטית יותר זרים מהליגה הצליחו במכבי מניכשלו . כל מקרה לגופו , אי אפשר להשוות עונה אחת לשניה מבחינת הזרים כי לפעמים באמת מגיעים לפה זרים טובים ו לפעמים לא....העונה של אפי היא לא דוגמא מייצגת .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 07 יולי 2014, 07:16

עד מתי שתפסיק לחלום שפה זו לא הליגה הספרדית וכוכבי הליגה פה לא יככבו בחמישיית העונה של היורוליג
er79

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2014, 08:09

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:

יוני, זה לא עובד ככה. בסופו של דבר השחקנים הם שכירים ורוצים להרוויח כסף.
200K זה סכום לא קטן ועובדה שמו"מים נפלו אפילו על סכומים קטנים יותר.

זה עובד ככה. לא חסרות דוגמאות.

אתה צריך כנראה להבין מה זה "מכבי".
לפנר או לקאזאן באים בשביל לעשות כסף, למכבי באים בשביל קפיצת מדרגה מקצועית.

אני חלילה לא מזלזל בכסף, אני רק אומר שיהיו שחקנים וגם טובים, שהמותג והקידום המקצועי יידברו אליהם. צריך רק לחפש אותם טוב טוב.

צריך להפנים שמכבי לא תשלם סכומים מטורפים על שחקנים, בין אם נאהב את זה ובין אם לא, ואחרי העונה האחרונה, קצת קשה לבוא בטענות למישהו במערכת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 יולי 2014, 09:21

כבר לא כל כך קשה האמת.
הייתי יכול לקבל את זה אם לפחות היו מצליחים להשאיר שחקנים שפרצו במועדון. אם אפילו זה לא קורה, אי אפשר לקבל את ההתנהלות הזאת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Maccabikid » 07 יולי 2014, 10:20

פארמר בקליפרס תמורת 4.2 מיליון לשנתיים.
Maccabikid

הודעהעל ידי dod » 07 יולי 2014, 10:33

Maccabikid כתב:פארמר בקליפרס תמורת 4.2 מיליון לשנתיים.

תאכל'ס זה 2.1 מליון ברוטו לשנה שזה 1-1.2 מליון נטו (לא סגור על המס בארה"ב)
בטורקיה או רוסיה היה יכול להרוויח פי 2-3 אבל כנראה שהשנה באפס הספיקה לו....
dod

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2014, 10:50

MTA2311 כתב:כבר לא כל כך קשה האמת.
הייתי יכול לקבל את זה אם לפחות היו מצליחים להשאיר שחקנים שפרצו במועדון. אם אפילו זה לא קורה, אי אפשר לקבל את ההתנהלות הזאת.

תראה, זה כמו לבוא בטענות לסטיב ג'ובס (ז"ל) שמהנדסים בכירים ומנהלים נטשו את החברה שלו, כשהמניה של אפל היתה בשמיים, והיא היתה החברה המצליחה בעולם.

זה לא שאני אוהב את זה, ואת מה שקורה, אבל אני פשוט לא מוצא את המקום שבו אפשר לבוא ולהגיד להם - אתם עושים חרא של עבודה, כשהקבוצה סיימה
עונת טרבל מטורפת...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 07 יולי 2014, 10:52

er79 כתב:עד מתי שתפסיק לחלום שפה זו לא הליגה הספרדית וכוכבי הליגה פה לא יככבו בחמישיית העונה של היורוליג

ואיך זה קשור למה שאמרתי ?
הליגה הישראלית היא לא ברמה של הספרדית לא בגלל שהזרים פה חלשים אלא בגלל שהשחקנים הישראלים חלשים מאוד. זה לא משנה את העובדה שבשנים האחרונות מסתובבים פה לא מעט זרים מוכשרים שהצליחו אחר כך בקבוצות יורוליג או הליגות חזקות יותר ומכבי צריכה לזהות אותם לפני הפריצה.

איזה זרים שלנו כיכבו השנה בחמישיית העונה של היורוליג ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 07 יולי 2014, 10:54

dod כתב:
Maccabikid כתב:פארמר בקליפרס תמורת 4.2 מיליון לשנתיים.

תאכל'ס זה 2.1 מליון ברוטו לשנה שזה 1-1.2 מליון נטו (לא סגור על המס בארה"ב)
בטורקיה או רוסיה היה יכול להרוויח פי 2-3 אבל כנראה שהשנה באפס הספיקה לו....

כן, בקליפורניה זה משהו כמו 1.2 מליון נטו, אבל לוס אנג'לס זה הבית שלו. אני חושב שהוא היה יכול לקבל 3-4 מליון מקבוצות אחרות. זה לא פעם ראשונה שפארמר מוותר על כסף. אני לא חושב שהוא לחוץ על כל דולר כמו שחקנים אחרים. הוא תמיד נראה לי כמו אחד שאוהב את החיים הטובים.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 07 יולי 2014, 10:58

jol9 כתב:זה עובד ככה. לא חסרות דוגמאות.

אני חלילה לא מזלזל בכסף, אני רק אומר שיהיו שחקנים וגם טובים, שהמותג והקידום המקצועי יידברו אליהם. צריך רק לחפש אותם טוב טוב.

צריך להפנים שמכבי לא תשלם סכומים מטורפים על שחקנים, בין אם נאהב את זה ובין אם לא, ואחרי העונה האחרונה, קצת קשה לבוא בטענות למישהו במערכת.

זה עובד ככה, אבל רק לשחקנים לפני פריצה שבאים למכבי בשביל להראות את היכולות שלהם ולקבל את החוזים הגדולים. במובן הזה, מכבי נהייתה סוג של ליובליאנה משודרגת.

אני גם לא יודע מה זה סכומים מטורפים. צריך לשלם מחירי שוק לשחקנים אם אתה רוצה להיות תחרותי בשוק (ואני לא מדבר על ספאנוליס או פרננדז). תחת פדרמן זה לא יקרה, אבל מכבי זה מועדון שמכניס המון כסף ואין סיבה שהוא לא יוכל להתחרות עם קאזאן וחימקי על שחקנים.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 07 יולי 2014, 11:06

roy1000 כתב:
jol9 כתב:זה עובד ככה. לא חסרות דוגמאות.

זה עובד ככה, אבל רק לשחקנים לפני פריצה שבאים למכבי בשביל להראות את היכולות שלהם ולקבל את החוזים הגדולים. במובן הזה, מכבי נהייתה סוג של ליובליאנה משודרגת.

אני גם לא יודע מה זה סכומים מטורפים. צריך לשלם מחירי שוק לשחקנים אם אתה רוצה להיות תחרותי בשוק (ואני לא מדבר על ספאנוליס או פרננדז). תחת פדרמן זה לא יקרה, אבל מכבי זה מועדון שמכניס המון כסף ואין סיבה שהוא לא יוכל להתחרות עם קאזאן וחימקי על שחקנים.

תראה, הגישה שלהם היא ששחקן שאפשר להביא ב-400, לא תשלם עליו מליון.
נניח היקמן. האם היקמן של היום הוא שחקן טוב יותר מהיקמן של לפני שנתיים? אני לא בטוח. הוא בא בזמן הנכון למקום הנכון, עשה עבודה טובה (נניח), אצל מאמן
שהאמין בו, וקיבל מבחינתו את השדרוג בצדק.
האם הוא שווה מליון דולר? לדעתי לא, ומכבי בצדק לא נלחמה עליו.

רייס, אמנם הוכיח את עצמו בחלק האחרון של העונה, אבל גם הוא קפץ קצת מהר מדי וגבוה מדי לחוזה מטורף, שלא מצדיק את היכולת המקצועית הממוצעת שלו לאורך העונה.

מכבי אומרת לעצמה - למה לי להוציא 2 מליון על שחקן מוכח, אם אני יכולה להביא שחקן ברבע מחיר, שיפרוץ אצלי.

הבעיה היחידה והעיקרית, היא לא ששחקנים עוזבים לכסף גדול מאוד, אלא שמכבי לא מצליחה להרוויח על אותם השחקנים שהיא עוזרת להם לפרוץ.
אם החוזים היו קצת אחרים ומנצלים את השם והמעמד של מכבי, בשביל מצד אחד לאפשר למכבי לשמור על שחקנים שפרצו, ומצד שני לשחרר עם פיצוי סביר שחקנים שכשלו,
אז לאף אחד אני חושב לא היו טענות, כי אז רייס היה עוזב, ומכבי היתה מקבלת פיצוי של מליון ומעלה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 07 יולי 2014, 11:29

jol9 כתב:תראה, הגישה שלהם היא ששחקן שאפשר להביא ב-400, לא תשלם עליו מליון.
נניח היקמן. האם היקמן של היום הוא שחקן טוב יותר מהיקמן של לפני שנתיים? אני לא בטוח. הוא בא בזמן הנכון למקום הנכון, עשה עבודה טובה (נניח), אצל מאמן
שהאמין בו, וקיבל מבחינתו את השדרוג בצדק.
האם הוא שווה מליון דולר? לדעתי לא, ומכבי בצדק לא נלחמה עליו.

רייס, אמנם הוכיח את עצמו בחלק האחרון של העונה, אבל גם הוא קפץ קצת מהר מדי וגבוה מדי לחוזה מטורף, שלא מצדיק את היכולת המקצועית הממוצעת שלו לאורך העונה.

מכבי אומרת לעצמה - למה לי להוציא 2 מליון על שחקן מוכח, אם אני יכולה להביא שחקן ברבע מחיר, שיפרוץ אצלי.

הבעיה היחידה והעיקרית, היא לא ששחקנים עוזבים לכסף גדול מאוד, אלא שמכבי לא מצליחה להרוויח על אותם השחקנים שהיא עוזרת להם לפרוץ.
אם החוזים היו קצת אחרים ומנצלים את השם והמעמד של מכבי, בשביל מצד אחד לאפשר למכבי לשמור על שחקנים שפרצו, ומצד שני לשחרר עם פיצוי סביר שחקנים שכשלו,
אז לאף אחד אני חושב לא היו טענות, כי אז רייס היה עוזב, ומכבי היתה מקבלת פיצוי של מליון ומעלה...

קבוצה בסדר הגודל של מכבי לא צריכה להתבסס על שחקנים ב- 400K. קבוצה בסדר הגודל הזה צריכה לחזיק חמישייה של שחקנים של מליון דולר פלוס.
אז יכול להיות שרייס והיקמן לא שווים את הסכומים האלה, אבל למכבי אמורה להיות את היכולת להתחרות של שחקנים כמו ג'קסון, דילייני, גאודלוק, פארגו, ג'רלס ואפילו לנגפורד אחד בחמישייה (בלי להתייחס ליתרונות והחסרונות של כל שחקן).
אני פשוט לא מאמין ששיטת ליובליאנה של להביא שחקנים זולים לפני פריצה היא שישטה שעובדת לאורך זמן, אבל אם גם גודס יצליח אם השיטה הזו, אולי אשנה את דעתי.
roy1000

הודעהעל ידי Assaf M » 07 יולי 2014, 11:29

מועמד חדש למכבי:
https://www.facebook.com/Ifdevotion
Assaf M

הודעהעל ידי er79 » 07 יולי 2014, 11:31

yzafrir כתב:
er79 כתב:עד מתי שתפסיק לחלום שפה זו לא הליגה הספרדית וכוכבי הליגה פה לא יככבו בחמישיית העונה של היורוליג

ואיך זה קשור למה שאמרתי ?
הליגה הישראלית היא לא ברמה של הספרדית לא בגלל שהזרים פה חלשים אלא בגלל שהשחקנים הישראלים חלשים מאוד. זה לא משנה את העובדה שבשנים האחרונות מסתובבים פה לא מעט זרים מוכשרים שהצליחו אחר כך בקבוצות יורוליג או הליגות חזקות יותר ומכבי צריכה לזהות אותם לפני הפריצה.

איזה זרים שלנו כיכבו השנה בחמישיית העונה של היורוליג ?

זה קשור לזה שבשביל לבנות קבוצה ששתי שחקני חמישייה בה לפחות יהיו כוכבי הליגה - אין טעם שאני אהיה אוהד של מכבי, אני גם יכול להיות אונד של ירושלים. זה סימן לבינוניות. במכבי צריכים לשחק קודם כל שחקנים עם ניסיון יורוליג או ניסיון יורוקאפ לכל הפחות. אתה מצפה שבראון והאניקאט יתרוממו מפאתי נס ציונה ואוסישקין ויביאו אותך להצלבה? אין לי בעיה לראות במכבי שחקן או שניים שכיכבו בעבר בליגה, אין אבל שום סיבה שידברו עליהם כשחקני חמישייה, זה מעיד על בינונית. שחקנים כאלה צריכים לבוא על תקן מחליפים במקרה הטוב.
er79

הודעהעל ידי צ'שר » 07 יולי 2014, 11:43

Assaf M כתב:מועמד חדש למכבי:
https://www.facebook.com/Ifdevotion

האמת שאם הייתם שואלים אותי בפריסיזן הקודם הייתי אומר שזו החתמה גאונית...ראיתי את ברנט פטאווי משחק כמה פעמים והוא שחקן כייפי לאללה - קולע שלשות מעולה, סופר אתלט...באמת אחלה שחקן. אבל כשאני בודק מה הוא עשה השנה באולימפאוקס קצת יורד לי ממנו. ביורוליג הוא נתן איזה 6 נקודות למשחק ובליגה בשלבי ההכרעה הוא בקושי שיחק וכשהוא שיחק לא תרם כלום...

זה מביא אותי לעניין שאתם מדברים עליו עכשיו. אני חושב שחלקכם מפספסים פה משהו...במבחן התוצאה ברור שההנהלה הצליחה בשנה שעברה, אבל כל אחד פה יודע שזו הייתה עונת נס ולא בכדי ...היה לנו פשוט המון המון מזל. זה בכלל לא רלוונטי שהשיטה של הפדרמנים, להביא שחקנים לפני הפריצה, נכונה או לא נכונה. אני בתור אוהד של אימפריית כדורסל עולמית רוצה להיות חלק מהמשחק ומהשוק העולמי. אני רוצה שינחתו פה שחקנים גדולים, מרשימים מוכחים. אני לא צריך להרגיש כמו אוהד של קבוצת כדורגל ישראלית שמתרגש ומתלהב כשמשחקים מול סופרסטארים ביורוליג...
תמונה
צ'שר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, מקאדו 3 ו־8 אורחים