המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:יוסי22 כתב:לא חושב ... אולי האימונים האלה עם 2 שחקנים ו-15 ילדים כששחקני הנבחרת בנבחרת, סופו נח ביוון וסמית מתאושש מהניתוח .
בכל מקרה גם המשחקי אימון בספטמבר זה בעיקר שחרור קיטור עונתי אצל חלק מהאוהדים ו"אוי ואבוי מה מחכה לנו" , מכבי בינתיים לא במוקדמות היורוליג ואין שום דבר חשוב עד דצמבר.
אתה לא רציני. הסגל צריך להיות סגור בסוף אוגוסט. ובכל מקרה, אין ערך גדול בלחכות. אם יש שחקנים בפנקס צריך להחתים אותם.
בטוח יש למכבי שחקנים בפנקס. הבעיה היא שמכבי לא מופיעה בפנקס של השחקנים והסוכנים.
למה ששחקן איכותי יתקרב למכבי כשהוא יכול להרוויח הרבה יותר במקום אחר?
jol9 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:יוסי22 כתב:לא חושב ... אולי האימונים האלה עם 2 שחקנים ו-15 ילדים כששחקני הנבחרת בנבחרת, סופו נח ביוון וסמית מתאושש מהניתוח .
בכל מקרה גם המשחקי אימון בספטמבר זה בעיקר שחרור קיטור עונתי אצל חלק מהאוהדים ו"אוי ואבוי מה מחכה לנו" , מכבי בינתיים לא במוקדמות היורוליג ואין שום דבר חשוב עד דצמבר.
אתה לא רציני. הסגל צריך להיות סגור בסוף אוגוסט. ובכל מקרה, אין ערך גדול בלחכות. אם יש שחקנים בפנקס צריך להחתים אותם.
בטוח יש למכבי שחקנים בפנקס. הבעיה היא שמכבי לא מופיעה בפנקס של השחקנים והסוכנים.
אולי כי מכבי היא אלופת אירופה ולשחקן נורמלי, זה אמור להיות דבר משמעותי בהרבה מאשר עוד 200K דולר ודשדוש מקצועי.
מי שלא רוצה, לא צריך, בסוף יימצאו את אלה שרוצים..
er79 כתב:קרלון בראון והאניקאט. האם זה באמת נכון לבנות קבוצה מכוכבי הליגה? אנשים שכחו מהר את עונת אפי. האניקאט שחלק מהאנשים מריירים עליהם "כיכב" הלילה בליגת הקיץ עם 2 נקודות. אתה באמת משווה בין קלייזה להאניקט? נו, באמת. ואני עדיין מתפלא שאנשים מעוניינים בסגל שהקלעים הכי יציבים שלו הם סמית ופניני. אף אחד מהם הוא לא כוח אש מספק מחוץ לקשת
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:יוסי22 כתב:לא חושב ... אולי האימונים האלה עם 2 שחקנים ו-15 ילדים כששחקני הנבחרת בנבחרת, סופו נח ביוון וסמית מתאושש מהניתוח .
אולי כי מכבי היא אלופת אירופה ולשחקן נורמלי, זה אמור להיות דבר משמעותי בהרבה מאשר עוד 200K דולר ודשדוש מקצועי.
מי שלא רוצה, לא צריך, בסוף יימצאו את אלה שרוצים..
יוני, זה לא עובד ככה. בסופו של דבר השחקנים הם שכירים ורוצים להרוויח כסף.
200K זה סכום לא קטן ועובדה שמו"מים נפלו אפילו על סכומים קטנים יותר.
Maccabikid כתב:פארמר בקליפרס תמורת 4.2 מיליון לשנתיים.
MTA2311 כתב:כבר לא כל כך קשה האמת.
הייתי יכול לקבל את זה אם לפחות היו מצליחים להשאיר שחקנים שפרצו במועדון. אם אפילו זה לא קורה, אי אפשר לקבל את ההתנהלות הזאת.
er79 כתב:עד מתי שתפסיק לחלום שפה זו לא הליגה הספרדית וכוכבי הליגה פה לא יככבו בחמישיית העונה של היורוליג
dod כתב:Maccabikid כתב:פארמר בקליפרס תמורת 4.2 מיליון לשנתיים.
תאכל'ס זה 2.1 מליון ברוטו לשנה שזה 1-1.2 מליון נטו (לא סגור על המס בארה"ב)
בטורקיה או רוסיה היה יכול להרוויח פי 2-3 אבל כנראה שהשנה באפס הספיקה לו....
jol9 כתב:זה עובד ככה. לא חסרות דוגמאות.
אתה צריך כנראה להבין מה זה "מכבי".
לפנר או לקאזאן באים בשביל לעשות כסף, למכבי באים בשביל קפיצת מדרגה מקצועית.
אני חלילה לא מזלזל בכסף, אני רק אומר שיהיו שחקנים וגם טובים, שהמותג והקידום המקצועי יידברו אליהם. צריך רק לחפש אותם טוב טוב.
צריך להפנים שמכבי לא תשלם סכומים מטורפים על שחקנים, בין אם נאהב את זה ובין אם לא, ואחרי העונה האחרונה, קצת קשה לבוא בטענות למישהו במערכת.
roy1000 כתב:jol9 כתב:זה עובד ככה. לא חסרות דוגמאות.
אתה צריך כנראה להבין מה זה "מכבי".
לפנר או לקאזאן באים בשביל לעשות כסף, למכבי באים בשביל קפיצת מדרגה מקצועית.
אני חלילה לא מזלזל בכסף, אני רק אומר שיהיו שחקנים וגם טובים, שהמותג והקידום המקצועי יידברו אליהם. צריך רק לחפש אותם טוב טוב.
צריך להפנים שמכבי לא תשלם סכומים מטורפים על שחקנים, בין אם נאהב את זה ובין אם לא, ואחרי העונה האחרונה, קצת קשה לבוא בטענות למישהו במערכת.
זה עובד ככה, אבל רק לשחקנים לפני פריצה שבאים למכבי בשביל להראות את היכולות שלהם ולקבל את החוזים הגדולים. במובן הזה, מכבי נהייתה סוג של ליובליאנה משודרגת.
אני גם לא יודע מה זה סכומים מטורפים. צריך לשלם מחירי שוק לשחקנים אם אתה רוצה להיות תחרותי בשוק (ואני לא מדבר על ספאנוליס או פרננדז). תחת פדרמן זה לא יקרה, אבל מכבי זה מועדון שמכניס המון כסף ואין סיבה שהוא לא יוכל להתחרות עם קאזאן וחימקי על שחקנים.
jol9 כתב:תראה, הגישה שלהם היא ששחקן שאפשר להביא ב-400, לא תשלם עליו מליון.
נניח היקמן. האם היקמן של היום הוא שחקן טוב יותר מהיקמן של לפני שנתיים? אני לא בטוח. הוא בא בזמן הנכון למקום הנכון, עשה עבודה טובה (נניח), אצל מאמן
שהאמין בו, וקיבל מבחינתו את השדרוג בצדק.
האם הוא שווה מליון דולר? לדעתי לא, ומכבי בצדק לא נלחמה עליו.
רייס, אמנם הוכיח את עצמו בחלק האחרון של העונה, אבל גם הוא קפץ קצת מהר מדי וגבוה מדי לחוזה מטורף, שלא מצדיק את היכולת המקצועית הממוצעת שלו לאורך העונה.
מכבי אומרת לעצמה - למה לי להוציא 2 מליון על שחקן מוכח, אם אני יכולה להביא שחקן ברבע מחיר, שיפרוץ אצלי.
הבעיה היחידה והעיקרית, היא לא ששחקנים עוזבים לכסף גדול מאוד, אלא שמכבי לא מצליחה להרוויח על אותם השחקנים שהיא עוזרת להם לפרוץ.
אם החוזים היו קצת אחרים ומנצלים את השם והמעמד של מכבי, בשביל מצד אחד לאפשר למכבי לשמור על שחקנים שפרצו, ומצד שני לשחרר עם פיצוי סביר שחקנים שכשלו,
אז לאף אחד אני חושב לא היו טענות, כי אז רייס היה עוזב, ומכבי היתה מקבלת פיצוי של מליון ומעלה...
yzafrir כתב:er79 כתב:עד מתי שתפסיק לחלום שפה זו לא הליגה הספרדית וכוכבי הליגה פה לא יככבו בחמישיית העונה של היורוליג
ואיך זה קשור למה שאמרתי ?
הליגה הישראלית היא לא ברמה של הספרדית לא בגלל שהזרים פה חלשים אלא בגלל שהשחקנים הישראלים חלשים מאוד. זה לא משנה את העובדה שבשנים האחרונות מסתובבים פה לא מעט זרים מוכשרים שהצליחו אחר כך בקבוצות יורוליג או הליגות חזקות יותר ומכבי צריכה לזהות אותם לפני הפריצה.
איזה זרים שלנו כיכבו השנה בחמישיית העונה של היורוליג ?
Assaf M כתב:מועמד חדש למכבי:
https://www.facebook.com/Ifdevotion
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, מקאדו 3 ו־8 אורחים