המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Roni1 כתב:אורי אלון ממש חסר לי בחגיגות שם
זו הפעם החמישית בלבד מ-27 משחקים בין אלופת אירופה לאלופת אמריקה במאבק על התואר, שהקבוצה האירופית מפסידה.
rc4991 כתב:זו הפעם החמישית בלבד מ-27 משחקים בין אלופת אירופה לאלופת אמריקה במאבק על התואר, שהקבוצה האירופית מפסידה.
צ'שר כתב:rc4991 כתב:זו הפעם החמישית בלבד מ-27 משחקים בין אלופת אירופה לאלופת אמריקה במאבק על התואר, שהקבוצה האירופית מפסידה.
הרבה יותר טוב ממה שחשבתי האמת...
אני שונא לזלזל בקבוצה שניצחה אותך, זה חסר כל היגיון. אבל באמת שאף שחקן מהסגל שלהם לא יכול להיות אפילו שחקן רוטציה בקבוצות יורוליג בכירות... מה שכן, בניגוד אלינו הם מאמונים לא רע בכלל.
שמואל1 כתב:צ'שר כתב:rc4991 כתב:זו הפעם החמישית בלבד מ-27 משחקים בין אלופת אירופה לאלופת אמריקה במאבק על התואר, שהקבוצה האירופית מפסידה.
אני שונא לזלזל בקבוצה שניצחה אותך, זה חסר כל היגיון. אבל באמת שאף שחקן מהסגל שלהם לא יכול להיות אפילו שחקן רוטציה בקבוצות יורוליג בכירות... מה שכן, בניגוד אלינו הם מאמונים לא רע בכלל.
את רוב השחקנים שלהם גם לא הייתי לוקח לקבוצת ליגה ישראלית.
גם מאומנים מאוד, ומלאים מוטיבציה. ההפך הגמור ממכבי.
גל גל כתב:שמואל1 כתב:צ'שר כתב:rc4991 כתב:זו הפעם החמישית בלבד מ-27 משחקים בין אלופת אירופה לאלופת אמריקה במאבק על התואר, שהקבוצה האירופית מפסידה.
את רוב השחקנים שלהם גם לא הייתי לוקח לקבוצת ליגה ישראלית.
גם מאומנים מאוד, ומלאים מוטיבציה. ההפך הגמור ממכבי.
במשחק ביום שבת כמעט השפרצת שראית את הרמן לא?
גל גל כתב:די נו, מרקיניוס ויארה לא שחקן מצוין? שחקן שכולנו היינו רוצים לראות במכבי ודיברנו על זה הסנטר שלהם לא פראייר וגם הרכז שלהם
felix_r כתב:גל גל כתב:די נו, מרקיניוס ויארה לא שחקן מצוין? שחקן שכולנו היינו רוצים לראות במכבי ודיברנו על זה הסנטר שלהם לא פראייר וגם הרכז שלהם
קח את זה בקלות, זה שמואל, מה אתה מצפה שיגיד ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים