המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אני יודע שזה מעצבן חלק, אבל:
אמרתי לכם!
Holiday_Armadillo כתב:זה שהוא עדיין בקבוצה זה פשוט בושה וכתם על ההיסטוריה של מכבי
ולא, אני לא מגזימה
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:אני יודע שזה מעצבן חלק, אבל:
אמרתי לכם!
אתה אומר את זה בתור אחד שהלך נגד הזרם בזמן שכולם חשבו שהוא יהיה תותח? אף אחד לא רצה אותו פה, אל תשחק אותה גאון
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:אני יודע שזה מעצבן חלק, אבל:
אמרתי לכם!
אתה אומר את זה בתור אחד שהלך נגד הזרם בזמן שכולם חשבו שהוא יהיה תותח? אף אחד לא רצה אותו פה, אל תשחק אותה גאון
אני מדבר על התקופה שהיה נראה כאילו מרקיז היינס כן שחקן כדורסל (כמה משחקים טובים בליגה והמשחק נגד ריאל מדריד).
חלק פה התחילו לחשוב שאולי כן יש פה שחקן, אבל אני כל הזמן אמרתי שאני לא מתרגש מהמשחקים שלו.
היינס שחקן ביזיון, שחקן AND ONE קלאסי. לא כישרון, לא חוכמת משחק, לא קליעה. במה הוא טוב? עדיף שיתנו לי לשחק, באמת.
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:אני יודע שזה מעצבן חלק, אבל:
אמרתי לכם!
אני מדבר על התקופה שהיה נראה כאילו מרקיז היינס כן שחקן כדורסל (כמה משחקים טובים בליגה והמשחק נגד ריאל מדריד).
חלק פה התחילו לחשוב שאולי כן יש פה שחקן, אבל אני כל הזמן אמרתי שאני לא מתרגש מהמשחקים שלו.
היינס שחקן ביזיון, שחקן AND ONE קלאסי. לא כישרון, לא חוכמת משחק, לא קליעה. במה הוא טוב? עדיף שיתנו לי לשחק, באמת.
החציל האצטקי כתב:מהכרותי, שחקני AND1 יודעים לכדרר ממש יפה.
מרקז לא ממש מרכז.
החציל האצטקי כתב:אתלט מפחיד אחי... ניצח בתחרות הדאנקים בהפנינג מכביסט...
שמואל1 כתב:אני יודע שזה מעצבן חלק, אבל:
אמרתי לכם!
er79 כתב:השחקן הכי מזוויע שאני זוכר בעשור האחרון, יותר גרוע מפלופים כמו קאמינגס וירטין. תעודת עניות למכבי ששמרו את הזבל הזה כל השנה
itai7 כתב:er79 כתב:השחקן הכי מזוויע שאני זוכר בעשור האחרון, יותר גרוע מפלופים כמו קאמינגס וירטין. תעודת עניות למכבי ששמרו את הזבל הזה כל השנה
געגועי לירטין
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים