המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:פשוט המקורבים שלו (+ הסוכן) מבלבלים לו את המוח. למקל אין רמה להיות אפילו שחקן יורוליג מצוין (מאקסימום שחקן יורוליג בינוני סטייל אוחיון פחות או יותר), אז איזה NBA בראש שלו? הוא אפילו לא קרוב לרמה הדרושה. אבל המקורבים ניפחו לו את האגו כל כך חזק, שהוא פשוט חי בסרט.
yzafrir כתב:פליקס , למה זה לא יכול לקרות לו במכבי ? זה כבר קרה לצד שחקן כמו פארגו...אם הוא יקבל את אותם הזדמנויות שיוגבמקיבל בכל השנים שלו במכבי , הוא ידע לקחת את זה בשתי ידיים בניגוד ליוגה של באמת המריא לרמות הגבוהות...למקל יש אופי מצויין מבחינת מוסר עבודה
jol9 כתב:yzafrir כתב:פליקס , למה זה לא יכול לקרות לו במכבי ? זה כבר קרה לצד שחקן כמו פארגו...אם הוא יקבל את אותם הזדמנויות שיוגבמקיבל בכל השנים שלו במכבי , הוא ידע לקחת את זה בשתי ידיים בניגוד ליוגה של באמת המריא לרמות הגבוהות...למקל יש אופי מצויין מבחינת מוסר עבודה
מה קרה בדיוק? אליפות מקרית בליגה הישראלית החלשה?
נכון להיום אף אחד לא יודע באמת מה שווה מקל ברמת היורוליג. את זה נוכל לדעת רק כשישחק במכבי או בקבוצה שוות כוח לה.
itai7 כתב:שגב חוזר שנה הבאה מגליל לפי וואלה
החציל האצטקי כתב:עדיף שיחזור לקומדי סטור
rc4991 כתב:אולי עכשיו שצסק"א שוב הפסידה הם לא יחתימו מחדש את ג'קסון ומכבי תוכל להביא אותו
הייתי גם מאוד רוצה לראות פה את ווימס אבל סמית' כבר פה (והוא גם בטח עדיין יקר)
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:אולי עכשיו שצסק"א שוב הפסידה הם לא יחתימו מחדש את ג'קסון ומכבי תוכל להביא אותו
הייתי גם מאוד רוצה לראות פה את ווימס אבל סמית' כבר פה (והוא גם בטח עדיין יקר)
ג'קסון במקום פארגו?
rc4991 כתב:איך בא לי שתומפקינס וראדוליצה יהיו הגבוהים שיגיעו לכאן
נגיד תומפקינס, רנדל, אלכסנדר (במקום כהן), פישר וראדוליצה
גל גל כתב:דרך אגב אנשים שנה הבאה רנדל יהיה בקבוצה הבוגרת אז תכניסו אותו לסגל בעמדה 4 אני חושב שעמדות הגבוהים יראו ככה
רנדל תומפקינס? שיכול לשחק גם 5 בנדר
גבוה זר,פישר
Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:דרך אגב אנשים שנה הבאה רנדל יהיה בקבוצה הבוגרת אז תכניסו אותו לסגל בעמדה 4 אני חושב שעמדות הגבוהים יראו ככה
גבוה זר,פישר
התכוונת לבנדר או ששברת את שיאי הציניות של הפורום?
גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:דרך אגב אנשים שנה הבאה רנדל יהיה בקבוצה הבוגרת אז תכניסו אותו לסגל בעמדה 4 אני חושב שעמדות הגבוהים יראו ככה
גבוה זר,פישר
התכוונת לבנדר או ששברת את שיאי הציניות של הפורום?
יש תשובה אחת נכונה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים