פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: סילבן לנדסברג

22 נובמבר 2015, 00:27

EladG כתב:המילה ברוך מתקשרת לי עם המילה דת,אז,ברשותך,אני אלך להקיא עכשיו.

ברוך הבא לפורום אבל סלח לי בעיני זה דוחה שעוד לא כתבת מילה פה ורק הרגע הגעת והכי חשוב לך בהודעתך השלישית להגיד כמה מגעילה אותך הדת...

אז שתדע שיש פה לא מעט דתיים ומעט כבוד למקום חדש שהגעת אליו ואל האנשים שהם חלק ממנו לא יזיקו...

22 נובמבר 2015, 00:49

בו נודה על האמת , אם לא החוק הרוסי , סילבן לא היה פה . מצד שני גם חצי מהישראלים שלבשו צהוב בשנים האחרונות...
בסכומים שמרווחים הישראלים בטוח אפשר למצוא זרים טובים יותר ...

22 נובמבר 2015, 00:52

my man כתב:

ברוך הבא לפורום אבל סלח לי בעיני זה דוחה שעוד לא כתבת מילה פה ורק הרגע הגעת והכי חשוב לך בהודעתך השלישית להגיד כמה מגעילה אותך הדת...

אז שתדע שיש פה לא מעט דתיים ומעט כבוד למקום חדש שהגעת אליו ואל האנשים שהם חלק ממנו לא יזיקו...

+ח"י

22 נובמבר 2015, 00:59

my man כתב:

נפל על מתנחל.

22 נובמבר 2015, 03:26

er79 כתב:לא יודע איך לאכול אותו. היה לו החודש איזה שבוע פנטסטי, כולל יכולות מטורפות בהגנה, חבל שהוא לא מצליח למנף את זה. אם זה יישאר ככה עד סוף העונה והפוטנציאל לא ימומש, ובהנחה שחוק המתאזרחים ייכנס לתוקף ומכבי תוכל לשמור רק מתאזרח אחד, אני בדעה ששון דאוסן צריך להצטרף לקבוצה כי הוא תופס משבצת של ישראלי, ומכבי חייבת מתאזרח טוב יותר באחת העמדות. לא יודע אם זה צריך להיות פרמאר או רוצ'סטי, אבל לבטח לא סילבן אם זה יימשך כך

קודם כל, דוסון לא מתאזרח. נולד בארץ לאם ישראלית וגדל פה, ישראלי מלידה.

ולגבי חוק "המתאזרחים" - גם אם יעבור כמו שהוא (מה שלא צריך לקרות), "המתאזרחים" שכבר חתומים על חוזה לא אמורים להיות מושפעים ממנו.
כך שבאופן תאורטי, מכבי תוכל להשאיר בעונה הבאה את שלושת "המתאזרחים" שכבר חתומים אצלה על חוזה (ולאורך כל אורכו), על תקן ישראלים. אם תרצה כמובן.

22 נובמבר 2015, 07:55

אחדשיודע כתב:
er79 כתב:לא יודע איך לאכול אותו. היה לו החודש איזה שבוע פנטסטי, כולל יכולות מטורפות בהגנה, חבל שהוא לא מצליח למנף את זה. אם זה יישאר ככה עד סוף העונה והפוטנציאל לא ימומש, ובהנחה שחוק המתאזרחים ייכנס לתוקף ומכבי תוכל לשמור רק מתאזרח אחד, אני בדעה ששון דאוסן צריך להצטרף לקבוצה כי הוא תופס משבצת של ישראלי, ומכבי חייבת מתאזרח טוב יותר באחת העמדות. לא יודע אם זה צריך להיות פרמאר או רוצ'סטי, אבל לבטח לא סילבן אם זה יימשך כך

קודם כל, דוסון לא מתאזרח. נולד בארץ לאם ישראלית וגדל פה, ישראלי מלידה.

ולגבי חוק "המתאזרחים" - גם אם יעבור כמו שהוא (מה שלא צריך לקרות), "המתאזרחים" שכבר חתומים על חוזה לא אמורים להיות מושפעים ממנו.
כך שבאופן תאורטי, מכבי תוכל להשאיר בעונה הבאה את שלושת "המתאזרחים" שכבר חתומים אצלה על חוזה (ולאורך כל אורכו), על תקן ישראלים. אם תרצה כמובן.

לגבי דוסון, תקרא טוב את מה שכתבתי. לגבי היתר, אוקיי, מקווה שאתה צודק. בין כה וכה החוק למיטב הבנתי טרם נחקק.

22 נובמבר 2015, 09:39

סילבן היה ממש גרוע מול צסק"א הצליח לחרב כל סיכוי קטן שהיה, כל מומונטום שהיה צריך סל או מסירה טובה הוא פישל ,זה כאילו שהעלו ילד בן 12 למגרש ,במתפרצת הכי חשובה הוא מסר לסמית אחורה , סלים של קרש סל הוא החטיא ,ממש משחק חושך שעדיף שהמאמן לא היה מעלה אותו בכלל.

22 נובמבר 2015, 09:47

למי שהיה מעוניין , עוד הוכחה שהבחור אינו עשוי מהחומר הנכון , ולפי התספורת שלו הוא מעשן את החומר הנכון.....
דינו כדין אליהו ואף חמור מכך , שניהם לא שומרים , שניהם מסוגלים לתת אופציה התקפית ביום שהולך להם , אליהו שחקן טוב ממנו , מוסר טוב ממנו ועוד מסוגל פה ושם לתת משחק יורוליג ראוי , לאנסברג גם את זה לא יכול.
לכן דינו צריך להיות כדין אליהו , דהיינו לא השחקן שמכבי באמת באמת צריכה ומשכורתו לא אמורה להיות גבוהה. אני יודע שאני בדעת מיעוט , אבל אני לא חושב שזה טוב לקבוצה שלנו שחקן עם אופי כזה ורמת מחוייבות אפסית כזאת
אמנם בליגה הוא נשק חשוב , אבל גם בליגה הנוכחות ההתקפית שלו מתקזזת ע הנוכחות ההגנתית שלו , לא הייתי מהסס להחתים שחקן ישראלי אחר על העמדה שלו , אבל אחד כזה שיכול לעלות מהספסל ולתת הגנה חסרת פשרות.

03 ינואר 2016, 16:39

http://sports.walla.co.il/item/2921135

אני מאוד אוהב אותו, למרות הכל.
קל לשכוח שהוא רק בן 25 לפעמים.

03 ינואר 2016, 17:01

שימשיך לעבוד קשה ולשפר את המשחק שלו. העונה הזאת היא מבחינתי עונת השאלה שלו לקבוצה קטנה, שבה ילמד וישתפר, לקראת הירידה שלו חזרה לספסל בשנה הבאה.

04 פברואר 2016, 10:50

אני חושב שהוא האכזבה הכי גדולה העונה.
פשוט שחקן כסיל. IQ אפסי, קליעה חלשה מאוד, חדירה לא רלוונטית. ממש לא המכונה ההתקפית שהתקשורת מציירת אותו כמותה.
גאנר עלוב שמתאים לרמות הליגה הישראלית ואפילו לא הרמות הגבוהות שלה.

צריך לחזור למעמד המאוד מצומצם שהיה לו אצל בלאט, 5-10 דקות מהספסל לכל היותר, וגירבוז׳ים בליגה.
אי אפשר לבנות על השחקן הטיפש הזה בשום צורה.

04 פברואר 2016, 11:26

העונה אפשר להבין למה בלאט לא נתן לו קרדיט ודקות משחק, הבנאדם לא שומר על קונוס ועזבו את זה שהוא לא מבין את המשחק כאילו ילד בן 18 משחק.
IQ נמוך מאוד, סקורר הוא כן אבל רק לליגה המקומית והחמדה שלנו שפה לא עושים הגנות וכל פוזשן הוא מבט חופשי לסל.
מישהו פעם זוכר אסיסט של לאנדסברג במתפרצת או אסיסט בכלל??
שון דאוסון או אור סולומון למכבי מצידי שלאנדסברג ילך לירושלים.

04 פברואר 2016, 11:57

החציל האצטקי כתב:אני חושב שהוא האכזבה הכי גדולה העונה.
פשוט שחקן כסיל. IQ אפסי, קליעה חלשה מאוד, חדירה לא רלוונטית. ממש לא המכונה ההתקפית שהתקשורת מציירת אותו כמותה.
גאנר עלוב שמתאים לרמות הליגה הישראלית ואפילו לא הרמות הגבוהות שלה.

צריך לחזור למעמד המאוד מצומצם שהיה לו אצל בלאט, 5-10 דקות מהספסל לכל היותר, וגירבוז׳ים בליגה.
אי אפשר לבנות על השחקן הטיפש הזה בשום צורה.

הוא יקר מדי לנישה הזאת שאתה מציין , מה עוד שבנישה הזאת הוא יעיל כמו עידן פז , אז לא , לא צריך.
סילבן זה שחקן לרמות הכי נמוכות של מפעל היורוקאפ , בלאט אינו אדיוט ולא במקרה הוא ספסל אותו , האיש הוא נזק טהור.
כפי שציינת , IQ אפסי , לדעתי זה אחד השחקנים המטומטמים שיצא לי לראות כדורסל , פשוט שחקן מטומטם , שכל מומנטום מסוגל לפרק לבד , לבד.

04 פברואר 2016, 11:58

refael כתב:העונה אפשר להבין למה בלאט לא נתן לו קרדיט ודקות משחק, הבנאדם לא שומר על קונוס ועזבו את זה שהוא לא מבין את המשחק כאילו ילד בן 18 משחק.
IQ נמוך מאוד, סקורר הוא כן אבל רק לליגה המקומית והחמדה שלנו שפה לא עושים הגנות וכל פוזשן הוא מבט חופשי לסל.
מישהו פעם זוכר אסיסט של לאנדסברג במתפרצת או אסיסט בכלל??
שון דאוסון או אור סולומון למכבי מצידי שלאנדסברג ילך לירושלים.

שון , רק שון , למרות שלדעתי הוא עדיין לא בשל לרמות האלו. אבל הבלוף המתקרא סילבן לאנסברג חייב לעוף פשוט חייב.

04 פברואר 2016, 12:45

הבעיה, היא שאם מוותרים עליו הוא יגיע לירושלים.
הוא כלי חשוב מאוד בליגה, ולא מאוד יקר.

04 פברואר 2016, 12:46

הוא צריך להשאר בקבוצה ולחמם את הספסל.

04 פברואר 2016, 12:50

MTA2311 כתב:הבעיה, היא שאם מוותרים עליו הוא יגיע לירושלים.

פרטי חוזהו החדש הן כדלקמן: חוזה ל-3 שנים, בשכר כולל של 1.4 מיליון דולר נטו, על פי מפתח של 460 אלף דולר בשנה הבאה ו-470 אלף דולר בכל אחת מהשנתיים שלאחר מכן.

דהיינו כ-950 אלף דולר ברוטו בכל אחת מהשנתיים הבאות. לא קצת יקר?

04 פברואר 2016, 12:53

כל הזין.
ֿלמי אכפת מהמס שמכבי משלמת?

סילבן לא שווה 500,000$ לכל קבוצה באירופה?

זה הסטנדרט. היא לא תשלם לישראלים מחליפים ביורוליג פחות מזה.
זה ששארפ ובלו שיחקו פה בשביל שקיות במבה, זה באמת לא ברור ולא רלוונטי.
המשכורות היום הן כאלה, ומכבי צריכה לשלם ככה לישראלים המחליפים שלה.

שתרים את התקציב בהתאם.

04 פברואר 2016, 12:54

אחדשיודע כתב:
MTA2311 כתב:הבעיה, היא שאם מוותרים עליו הוא יגיע לירושלים.

פרטי חוזהו החדש הן כדלקמן: חוזה ל-3 שנים, בשכר כולל של 1.4 מיליון דולר נטו, על פי מפתח של 460 אלף דולר בשנה הבאה ו-470 אלף דולר בכל אחת מהשנתיים שלאחר מכן.

דהיינו כ-950 אלף דולר ברוטו בכל אחת מהשנתיים הבאות. לא קצת יקר?

הוא הרבה יותר טוב מיוגב ופניני, ומרוויח בערך את אותם סכומים.

לא צריך להגזים, זה עדיין שחקן ליגה טוב מאוד. אכזבה גדולה מאוד ברמת היורוליג, על זה אין עוררין.

04 פברואר 2016, 12:56

הם לא שווים את הסכום הזה, וגם הוא לא שווה את הסכום הזה, אבל לא בטוח שפניני יקבל חוזה כזה בשנה הבאה.
בכל אופן, עדיף לעשות חישובים בסוף העונה נראה לי.
פרסם תגובה