07 יולי 2015, 10:16
מילוס כתב:ממוצעים הם לא הכל חביבי!
כשאני שואל "מה פספסנו?", אני מתכוון לכל דבר שאי אפשר לראות על דפי הסטטיסטיקה..
07 יולי 2015, 10:23
07 יולי 2015, 10:27
מילוס כתב:אני רוצה לצנן קצת ולהעלות תהיה. פיק כתב בוואן שפארמר פשוט "נתקע" בלי קבוצה. זה התפרש פה ב"אנטי מכבי", סבבה... אבל בואו נעזוב את האנטי שמאנטי הזה. מישהו עקב אחרי הליגה הטורקית בצורה מספקת כדי לספר על מה מדובר?
כי בתאכלס, פארמר בא לאירופה בשביל הכסף, והחוזה במכבי הוא לא הכסף הזה (ואני לא מאמין לשניה שהערגה לארץ ישראל היא זו שגרמה לו לוותר על משכורת כפולה ומשולשת)... הוא חתם בפילזן במיליונים ועזב אחרי שנה. הוא חתם בדארושאפקה במיליונים, וגם הם שחררו אותו אחרי שנה (למרות שהם קפצו איתו 3 מדרגות). לפי פיק, הוא הוצע לפנרבחצ'ה - ואוברדוביץ' הטיל וטו.
יש עוד קבוצות ביורוליג שיכלו לשלם לו כפליים ממכבי - נאמר צסק"א, ברצלונה, ריאל מדריד ושאר הרוסיות (מה זה ה"יורוליג" בשבילו? הוא זכה באןביאיי.. הוא היה גם הולך לליגה הקזאחית בשביל הכסף הנכון).
אז מה אנחנו מפספסים פה? למה אף קבוצה באירופה לא רוצה את אחד הגארדים הכי טובים שיש פה?
07 יולי 2015, 10:37
מילוס כתב:אני לא בטוח שהבנתי..
לא נגעתי ביכולת או הסביבה, והסיטואציה עם ארויו היא ההיפך המוחלט.
פארמר היה מצוין גם בפילזן וגם בדארושאפקה, תהיתי למה למרות זאת - אף אחד לא קופץ עליו, ואם הם יודעים משהו שאנחנו לא. למשל אופי בעייתי, קריסה תחת לחץ, צמיחה הפוכה של שיערות בנחיר שמאל, או דברים אחרים ומפתיעים שיצוצו לנו בעיתוי הכי גרוע (החודשיים שלו במכבי הם לא תמיד מספיק זמן כדי להבחין).
roy1000 כתב:מילוס כתב:אני רוצה לצנן קצת ולהעלות תהיה. פיק כתב בוואן שפארמר פשוט "נתקע" בלי קבוצה. זה התפרש פה ב"אנטי מכבי", סבבה... אבל בואו נעזוב את האנטי שמאנטי הזה. מישהו עקב אחרי הליגה הטורקית בצורה מספקת כדי לספר על מה מדובר?
כי בתאכלס, פארמר בא לאירופה בשביל הכסף, והחוזה במכבי הוא לא הכסף הזה (ואני לא מאמין לשניה שהערגה לארץ ישראל היא זו שגרמה לו לוותר על משכורת כפולה ומשולשת)... הוא חתם בפילזן במיליונים ועזב אחרי שנה. הוא חתם בדארושאפקה במיליונים, וגם הם שחררו אותו אחרי שנה (למרות שהם קפצו איתו 3 מדרגות). לפי פיק, הוא הוצע לפנרבחצ'ה - ואוברדוביץ' הטיל וטו.
יש עוד קבוצות ביורוליג שיכלו לשלם לו כפליים ממכבי - נאמר צסק"א, ברצלונה, ריאל מדריד ושאר הרוסיות (מה זה ה"יורוליג" בשבילו? הוא זכה באןביאיי.. הוא היה גם הולך לליגה הקזאחית בשביל הכסף הנכון).
אז מה אנחנו מפספסים פה? למה אף קבוצה באירופה לא רוצה את אחד הגארדים הכי טובים שיש פה?
אני חושב שהוזכר שיצא לו שם רע בדרושפקה. לא יודע בדיוק על מה ולמה, אבל יש סיבה שקבוצות לא רצו לקחת אותו העונה. יש גם סיבה שדרושפקה לקחת את רידינג, שהוא שחקן הרבה פחות טוב, על פני פארמר. אני גם לא מבין למה ב- NBA לא מוכנים לקחת אותו אפילו בוזה מינימום. הוא היה רכז מחליף לא רע כמעט בכל קבוצה שבה הוא שיחק. הוא לא הסתדר עם דוק ריברס, אבל זה לא ממש מפתיע.
לא יודע מה בדיוק הסיפור, אבל מכבי נהנית מההפקר ועל זה אי אפשר להתלונן. מזכיר קצת את מקרה שאראס וברצלונה.
07 יולי 2015, 11:24
שמואל1 כתב:פארמר לא רוצה חוזה מינימום.
07 יולי 2015, 12:24
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:פארמר לא רוצה חוזה מינימום.
הוא היה לוקח בשמחה חוזה מינימום, פשוט אף אחד לא הציע לו.
07 יולי 2015, 12:50
שמואל1 כתב:אין שום סרט בעולם שזה נכון.
אם פארמר היה רוצה חוזה מינימום, הוא היה מקבל. הוא שחקן מוכח של 10 נק' ו 5 אסיסטים. זה לא שחקן שמרוויח מינימום.
פארמר בשלב הזה של הקריירה לא שחקן שמוכן לשחק עבור מינימום, ולכן הוא משחק באירופה.
07 יולי 2015, 13:41
07 יולי 2015, 13:47
אדגר פו כתב:יש כתבה גדולה של אלי סהר היום בישראל היום על ה "פאניקה "במכבי שהביאה לפתיחת הארנקים. כרגיל, זבל רכילותי.
עצם זה שהוא כותב שפארמר הולך לקבל " מיליון דולר " אומר לי שאין לו מושג מה שקורה.
07 יולי 2015, 13:58
07 יולי 2015, 14:03
אדגר פו כתב:פארמר ירשם כישראלי :
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 93009.html
זה פשוט ענק - סגל ישראלי מהטובים שהיו, בלי תחרות עם אף אחת כמובן. זה כמובן נותן פתח לזר נוסף.
מספר קבוצות בליגת העל הביעו תרעומת בפני המנהלת על המהלך המתוכנן. "אם פארמר יירשם כישראלי, אז שמכבי תשלם עליו 50 אחוז, ואם כזר אז שתשלם בהתאם, אבל אי אפשר ליהנות משני העולמות. אמנם המהלך לא מנוגד לחוק, אבל על זה נאמר, כשר אך מסריח. מצפים מהמנהלת להתערב בנושא", אמר גורם באחת מקבוצות הליגה.
07 יולי 2015, 14:38
אדגר פו כתב:פארמר ירשם כישראלי :
זה פשוט ענק - סגל ישראלי מהטובים שהיו, בלי תחרות עם אף אחת כמובן. זה כמובן נותן פתח לזר נוסף.
07 יולי 2015, 14:43
07 יולי 2015, 14:44
שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:פארמר ירשם כישראלי :
וזה גם אומר שמקל לא יגיע.
07 יולי 2015, 14:45
פארמר חזר לאותה מכבי לה הפנה עורף בעונה האחרונה כאשר בחר בכסף הגדול של טורקיה בזמן גיא גודס ישב על הגדר וחיפש מחליף למארקיז היינס. כזכור פארמר אמר, "אשמח לשחק עבור נבחרת טורקיה", שידועה בין השאר בסלידתה מישראל.
אז למה פארמר באמת חזר "הביתה"? כי אירופה טרקה בפניו דלתות. דארושפאקה, פנרבחצ'ה, צסק"א ועוד קבוצות נוספות. המאמן אוקטיי מחמודי, שיאמן בעונה הקרובה ביורוליג, נכנס לאחרונה בפארמר בסרביה וציין בשיחות סגורות כי מדובר באדם אנוכי ושחקן שלא מתאים לרמות הגבוהות באירופה.
אלא שכעת, במחנה של השחקן זועמים על הצהובים שהנחיתו את ג'ורדן פארמר. "טיילור וויתר על הרבה מאוד כסף כדי לשחק במכבי והבטיחו לו שג'רמי פארגו לא יהיה ושרוצ'סטי יהיה הכוכב. עכשיו פתאום יש את ג'ורדן פארמר. איך טיילור אמור להרגיש בדיוק? ככה מראים לשחקן שסומכים עליו?", תהה מקורב לרוצ'סטי בכעס.
07 יולי 2015, 14:46
שמואל1 כתב:פארמר התהפך, רוצ'סטי כועס: קיץ סוער במכבי
האקס, שהפנה עורף לצהובים בעבר, חזר לאחר שנדחה באירופה. הרכש הנוצץ זועם על המהלך. מקל לא יגיע, פישר לא יחזור
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp
זהו, פיק איבד את הראש סופית. רשמית הוא העיתונאי הכי תת רמה שיש בישראל. מדהים מה שקרה לו בזמן האחרון.
07 יולי 2015, 14:47
ankram כתב:שמואל1 כתב:פארמר התהפך, רוצ'סטי כועס: קיץ סוער במכבי
האקס, שהפנה עורף לצהובים בעבר, חזר לאחר שנדחה באירופה. הרכש הנוצץ זועם על המהלך. מקל לא יגיע, פישר לא יחזור
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp
זהו, פיק איבד את הראש סופית. רשמית הוא העיתונאי הכי תת רמה שיש בישראל. מדהים מה שקרה לו בזמן האחרון.
אוהד הפועל , לא צריך לומר שום דבר אחר , יש לקחת את זה בפרופורציה כמו הודעת דיעה מעצבנת ב .FACEBOOK
07 יולי 2015, 14:50