פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: פארמר

14 דצמבר 2015, 22:22

הזדקן כמו יובל נעימי

14 דצמבר 2015, 22:40

התריעו מפניו
אמרו שהוא לא מתאים
אמרו שהוא לא שומר
ראו את זה כבר ממקודם
הוא לא מתקשר עם אף אחד
מתנשא
מפוצץ בכסף אבל לא שווה שקל
טובי המומחים אמרו שזה לא יעבוד
רק שם יש לו
אז למה לעזעזל
למה?
בחרתם עוד פעם בביבי???

15 דצמבר 2015, 09:30

http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp

15 דצמבר 2015, 10:49

פארמר זה אחת התעלמות הגדולות בהיסטוריה של מכבי . שחקן שאין לאף אחד ספק שיש לו כדורסל אבל נראה כמו כלום גם מבחינה מנטאלית וגם מקצועית . כגודל הציפייה גודל האכזבה . כמה פינטזו עליו !!!
כלכך חבל שפארגו לא נישאר במקומו. לפחות היינו מקבלים גארד אסרטיבי שלא נראה כמו קספר כל הזמן ...
השאלה עכשיו מי יגיע במקומו ? לפחות הוא לא משאיר נעליים גדולות להיכנס אליהם...

15 דצמבר 2015, 11:27

המצחיק הוא שבקיץ, הנס הכי גדול שחשבתי שקרה למכבי הוא שגל מקל התמהמה ובמקומו הגיע פארמר. מי היה מאמין שבדיעבד, היה עדיף הפוך...

15 דצמבר 2015, 11:39

קובי כתב:המצחיק הוא שבקיץ, הנס הכי גדול שחשבתי שקרה למכבי הוא שגל מקל התמהמה ובמקומו הגיע פארמר. מי היה מאמין שבדיעבד, היה עדיף הפוך...

עוד לא מאוחר לתקן את זה......

15 דצמבר 2015, 12:17

למרות שגם בקיץ לא קפצתי משימחה בגלל החתמתו של פארמר, ולמרות שאף פעם לא הייתי מתומכיו הגדולים, אני עדיין חושב, שיש סיכוי שיכנס לכושר טוב, וישתלב בצורה טובה בחצי השני של העונה. נכון, כרגע זה נראה בלתי אפשרי, אבל אני אזכיר לכם שבזמנו טייריס רייס היה כבר על המזבדות, והיה כבר סיכום עם ז'לגיריס שתשחרר לנו את ג'אסטין דנטמון, ורק בגלל שפדרמן עיקב את המהלך בנסיון לחסוך עוד שקל, רייס נשאר ובסוף הביא לנו את הגביע... אז נכון, נסים לא קורים בכל עונה, אבל עדיין יש תיקווה.

15 דצמבר 2015, 12:25

felix_r כתב:למרות שגם בקיץ לא קפצתי משימחה בגלל החתמתו של פארמר, ולמרות שאף פעם לא הייתי מתומכיו הגדולים, אני עדיין חושב, שיש סיכוי שיכנס לכושר טוב, וישתלב בצורה טובה בחצי השני של העונה. נכון, כרגע זה נראה בלתי אפשרי, אבל אני אזכיר לכם שבזמנו טייריס רייס היה כבר על המזבדות, והיה כבר סיכום עם ז'לגיריס שתשחרר לנו את ג'אסטין דנטמון, ורק בגלל שפדרמן עיקב את המהלך בנסיון לחסוך עוד שקל, רייס נשאר ובסוף הביא לנו את הגביע... אז נכון, נסים לא קורים בכל עונה, אבל עדיין יש תיקווה.

ונגיד שכך, באיזה תפקיד פארמר יהיה?
לרייס היה תפקיד ברור: רכז מחליף.

פארמר במכבי הוא מה? 2 מחליף של סילבן? הוא לא יודע לעשות את מה שמבקשים ממנו. הוא במיטת סדום.

15 דצמבר 2015, 12:32

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:למרות שגם בקיץ לא קפצתי משימחה בגלל החתמתו של פארמר, ולמרות שאף פעם לא הייתי מתומכיו הגדולים, אני עדיין חושב, שיש סיכוי שיכנס לכושר טוב, וישתלב בצורה טובה בחצי השני של העונה. נכון, כרגע זה נראה בלתי אפשרי, אבל אני אזכיר לכם שבזמנו טייריס רייס היה כבר על המזבדות, והיה כבר סיכום עם ז'לגיריס שתשחרר לנו את ג'אסטין דנטמון, ורק בגלל שפדרמן עיקב את המהלך בנסיון לחסוך עוד שקל, רייס נשאר ובסוף הביא לנו את הגביע... אז נכון, נסים לא קורים בכל עונה, אבל עדיין יש תיקווה.

פארמר במכבי הוא מה? 2 מחליף של סילבן? הוא לא יודע לעשות את מה שמבקשים ממנו. הוא במיטת סדום.

זהו, עכשיו כל דוגמא או מטאפורה שתביא יהיו מהכרטיסים של הפסיכו?

15 דצמבר 2015, 12:33

החציל האצטקי כתב:

התפקיד לא ממש חשוב כרגע. בלי פארמר אנחנו קצרים מאוד בגארדים. אזכיר לך מה היה בעונה שעברה בגלל שהיינס היה אפסי (כמו שפארמר כרגע), ולאנדסברג היה פצוע, מה שסחט את אוחיון עד אפס. אתה לא יכול לתת לרוצ'סטי לשחק 38 דקות בכל משחק, כי זה לא יגמר טוב. גם אם רוצ'סטי ואוחיון ישארו בריאים כל העונה, בסוף יגמר להם הכוח.

15 דצמבר 2015, 12:41

my man כתב:זהו, עכשיו כל דוגמא או מטאפורה שתביא יהיו מהכרטיסים של הפסיכו?

אני עושה את זה כבר חודשיים, לא שמת לב?

פליקס,
אני חושב שאפשר להסתדר עם רוטציות של רוצ׳סטי, אוחיון, לנדסברג, יבזורי, סמית׳, פניני ובנדר בקו האחורי.
יש למכבי שחקן פותח ומחליף בכל אחת מהעמדות.

ברגע שהוצאת את פארמר מהמשוואה רוצ׳סטי ולנדסברג שידרגו את המשחק שלהם בכמה דרגות והקבוצה נראית הרבה יותר טוב.
החזרת אותו ואתה פוגע במרקם הקבוצתי. הוא נזק.

15 דצמבר 2015, 12:57

החציל האצטקי כתב:
my man כתב:זהו, עכשיו כל דוגמא או מטאפורה שתביא יהיו מהכרטיסים של הפסיכו?

אני עושה את זה כבר חודשיים, לא שמת לב?

פליקס,
אני חושב שאפשר להסתדר עם רוטציות של רוצ׳סטי, אוחיון, לנדסברג, יבזורי, סמית׳, פניני ובנדר בקו האחורי.
יש למכבי שחקן פותח ומחליף בכל אחת מהעמדות.

ברגע שהוצאת את פארמר מהמשוואה רוצ׳סטי ולנדסברג שידרגו את המשחק שלהם בכמה דרגות והקבוצה נראית הרבה יותר טוב.
החזרת אותו ואתה פוגע במרקם הקבוצתי. הוא נזק.

איך הבאת לכאן את סמית', פניני ובנדר? אני מדבר איתך על גארדים. אנחנו קצרים בגארדים. מה לא מובן?

15 דצמבר 2015, 13:19

felix_r כתב:איך הבאת לכאן את סמית', פניני ובנדר? אני מדבר איתך על גארדים. אנחנו קצרים בגארדים. מה לא מובן?

סילבן ויבזורי זה שחקני 2. רוצ׳סטי ויוגב זה רכזים.

כשרוצ׳סטי מקבל באנקר 30 דקות, ויוגב באנקר 20 דקות, זה מכסה לך את ה-40 דקות של עמדה מספר 1, ועוד 10 דקות של שניהם ביחד כשאחד מהם ב-2.
אין לך מקום להכניס את פארמר בתור רכז בכלל.

עכשיו יש לך את עמדה 2, שם יש גם את סילבן, שעבר לתפקד בעמדה הזאת באופן די מובהק ועושה את זה טוב.
זה עוד 20-25 דקות לפחות. ב5-10 דקות שישארו יכולים לשחק גם יבזורי (לכשיחזור) ודווין סמית׳ (הרי אף אחד בעמדה הזאת גם ככה לא שומר יותר טוב ממנו).

בעמדה 3 גם כן יש לך מעל 40 דקות כשסמית׳ הוא די באנקר על איזור ה-30, פניני מקבל את ה10-15 שלו וגם בנדר גונב כמה דקות.
הספיירים הולכים לעמדות הסמוכות: 4, אבל גם 2.

זה נכון שאם יש פציעה מכבי בבעיה, אבל זה נכון לגבי כל עמדה וכל שחקן כמעט.
זו לא סיבה להשאיר שחקן שפוגע לך בהיררכיה. כשרייס נשאר הוא לא הזיק לאף אחד.
כשפארמר נשאר זה אומר שיש לך פרימדונה שחייבת לנגוס בדקות ובתרגילים של שחקנים יותר רעבים ויותר תורמים.
אני לא חושב שלהשאיר אותו כשחקן 10-12 זה הגיוני באיזשהו אופן.

15 דצמבר 2015, 13:35

סילבן ויבזורי שניהם לא מובילים כדור ברמה גבוהה והם גם לא עוזרים בבניית ההתקפה. אתה לא יכול לבנות עליהם כגארד נוסף במשחקים מול קבוצות רציניות. מול קבוצות רציניות (לא מול הפועל), שמפעילות לחץ על מובילי הכדור אתה חייב לשחק עם שני מובילי כדור. וזה לפני שאני מזכיר לך שיבזורי עבר ניתוח, ושאין לו בכלל נסיון ברמות האלה, ובכלל לא בטוח שהוא יכול לתרום משהו.

אתה מוזמן לרענן בזכרונך את הסידרה נגד פנרבחצ'ה בעונה האחרונה, כשנעלצנו לשהשתמש ברנדל כמוביל כדור נוסף כי לא הייתה לנו ברירה...

עזוב, אתה מדבר על קומבינות. קומבינות זאת בדיוק הסיבה למצבנו היום!

15 דצמבר 2015, 13:39

עזוב אני לא חושב שאתה טועה.
אני חושב שפארמר ליד אחד מרוצ׳סטי/אוחיון זו פשוט קומבינה עוד יותר גרועה.

הוא בינתיים גם מוביל כדור גרוע אפילו יותר מלנדסברג. מאבד סדרתי ומשחק בטיפשות וחוסר אחריות.
בכל מקרה, בשביל מקרים כאלה אפשר לשחק עם רוצ׳סטי ואוחיון ביחד.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 15 דצמבר 2015, 13:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

15 דצמבר 2015, 13:39

הדיון הזה מקדים את זמנו ביומיים ...

אם מכבי תעלה לטופ 16 היא תצטרך את פארמר בכושר ... אם לא , ממילא נגמרה העונה .

15 דצמבר 2015, 13:40

היות וטיילר ויוגב צריכים את הכדור כדי לייצר משהו , חסר למכבי שחקן שישחק off ball , ייתן הגנה בעמדה 2 (מה שסילבן לא נותן ויבזורי בספק) , אני בטוח שניתן למצוא גארד פנוי זמין בתקופה הזאת , בטח ובטח שייתן יותר תמורה מפארמר.
זה אמנם מאוחר מדי , כמו עם הסנטר במקום אנווקו , אבל זה יכול לסדר את הקבוצה (כמעט לחלוטין)

פליקס , הבעייה של רייס היתה בעיקר בעייה של ביצוע , לא של רצון , אצל פארמר אתה לא רואה אפילו נסיון לביצוע , הוא מסתובב לו על קשת ה 3 , כמה שיותר רחוק מהכדור , נמנע מייצירת מצבים בשביל החברים שלו , לא שומר בכלל.

אני לא רואה סיכוי שהוא יישתפר , ואם זה ייקרה , זה יהיה מאוחר מדי ולא מספיק , הוא פשוט נראה איטי , על גבול הנכות , על רייס יכולת לראות מייד שהוא זריז ושהוא חודר לסל , פארמר משליך שלשות כאילו הוא סטף.

15 דצמבר 2015, 13:42

יוסי22 כתב:הדיון הזה מקדים את זמנו ביומיים ...

אם מכבי תעלה לטופ 16 היא תצטרך את פארמר בכושר ... אם לא , ממילא נגמרה העונה .

אם מכבי תעלה לטופ16 היא תהייה חייבת לשחרר את פארמר , לכושר הוא כבר לא יגיע העונה , ומידת הנכונות שלו לתרום לקבוצה היא שלילית.

15 דצמבר 2015, 13:42

המשחק בדרושפאקה הוא משחק על החיים של פארמר. אני מקווה שהוא יודע את זה.

15 דצמבר 2015, 13:45

החציל האצטקי כתב:המשחק בדרושפאקה הוא משחק על החיים של פארמר. אני מקווה שהוא יודע את זה.

אתה יודע מה האפשרות הכי אידיאלית מכל הבחינות ?

פארמר נותן משחק גדול. מכבי עולה לטופ-16. בגלל המשחק הגדול של פארמר, דרושפאקה מסכימה להחזיר אותו אליה :laugh2
פרסם תגובה