המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:לא אוהב את הוארטל במיוחד, והוא וגאודלוק זה שילוב עוד יותר גרוע מוימס וגאודלוק. שניהם אוהבים את הכדור בצורה מוגזמת.
רכז שאני הייתי רוצה לראות הוא יוביץ' . גם רייס מתאים לי.
אבל שוב יותר מכל הייתי רוצה שהם יפסיקו לבנות קבוצות לעונה הבאה בלי מאמן.
שחף1 כתב:toja27 כתב:לא אוהב את הוארטל במיוחד, והוא וגאודלוק זה שילוב עוד יותר גרוע מוימס וגאודלוק. שניהם אוהבים את הכדור בצורה מוגזמת.
רכז שאני הייתי רוצה לראות הוא יוביץ' . גם רייס מתאים לי.
אבל שוב יותר מכל הייתי רוצה שהם יפסיקו לבנות קבוצות לעונה הבאה בלי מאמן.
יוביץ׳ זה לא מסוג השחקנים שיהיה טוב מחוץ לחממה שלו בסרביה. אולי כרכז מחליף בקבוצה גדולה. הוא קולע 29 אחוז מבחוץ
jay כתב:לא מבין את ההתלהבות מיוביץ', ראיתי אותו פעמיים העונה ושום דבר בו לא היה מרשים או סתם טוב במיוחד. לעשות איזה אסיסט וסל על מכבי כל אחד יכול (2 מהמשחקים היותר טובים שלו העונה).
קולע באחוזים לא טובים אבל עם יחס אסיטסטים-איבודים טוב, בחממה שהוא נמצא בה, בגיל 27. אם לא צריך להתרשם מצירבאס/קוזמיץ' או איך שלא קוראים לו, אז גם לא מיוביץ', למרות הסייז הנחמד.
הוארטל טוב אבל ההגנה שלו חשודה, ואם זה ליד גאודלוק זה בכלל יכול להיות אסון. גם הוא לא נראה לי רכש טוב בנסיבות האלה.
er79 כתב:יש לי רעיון טוב יותר. להגיד לו שלום ולהיפרד מה- 200 אלף, וב-1.8 הוירטואלים הנוספים שלכאורה הוקצו לו להביא בן זונה של פליימייקר. והנה עוד רעיון, להעיף את ווימס, שסביר להניח שתימצא הקבוצה המטומטמת שתיקח אותו, וב-1.5 שהוקצו לו להביא אחד מהשניים של קלייבורן או דריוס מילר ויישאר עוד עודף.
jol9 כתב:גאודלוק וסוני הם סיפורים קצת שונים בעיניי.
גאודלוק הוא לא שחקן שמשתלט על הקבוצה, בניגוד לסוני.
גאודלוק יכול לחיות מצויין לצד שחקנים דומיננטיים ואיכותיים, ועדיין להביא את האיכויות שלו.
הוא מוסר טוב, הוא קולע מצויין מהקו, סקנד גארד משובח ואם אפשר להשאיר אותו, זה מה שצריך לעשות בעיניי.
החוכמה היא לדעת לבנות סגל שיידע לנצל את האיכויות שלו, אבל גם לא להיות תלוי בו לחלוטין.
איתי-שגב כתב:וכולנו נמות לפני שהפדרמנים ישלמו 2 מליון דולר לשחקן ספסל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים