06 פברואר 2016, 22:54
וזה רק ילך ויהיה יותר גרוע,כי ברגע שעל שחקנים אין איום או על המאמן,אז בכלל זה יחמיר ואפילו לא רלוק שזה יתפוצץ,בין השחקנים על המגרש ובבום.
עצבים והפסדים מצטברים זה אסון,גם הנראות.
מכבי חיבת ,הכוונה להנהלה,זה לעשות סטופ ,להעיר את המאמן האהבל הזה ,ולהגיד לו מעכשיו רק גברים ורק מחויבים,לא רוצה לא רוצסטי,מספיק ,הבן אדם חרא שחקן ,מרגרינה ,שפשוט עושים ממנו צחוק כל אהבל,תראו את דלבתולמאו,תראו את קולמן,זה פשוט בדיחה.
צריך להוציא את לאנדסברג מהרוטציה ולתת ליבזורי.
חס וחלילה אלה לא הבעיות של מכבי אבל זה דברים בסיסים ,אנחנו נראים חרא וממשיכים אותו דבר,נראים מתים,חסרי רוח חסרי גאווה ,כלום,אין אפילו כבוד,אין אפילו שחקן או הנהלה שנותנים איזה מילה על החרפה הזו ,יש גבול גם לדברים מסוימים,יש דברים שאתה לא עוצר אותם אז אין חזור,אין כזה דבר שנה הבאה נבנה קבוצה טובה והכל מהתחלה.
ברגע שהרתעה נעלמת ,ברגע שמועדון מאבד כבוד ורוח ,ודרך אז זה בעיתי מאוד,זה דברים שלבנות לוקח שנים ,להרוס מספיק עונה .
אני אין לי מילים לא חשבתי שאזכה לחוות כזה דבר ,כזה ניהול ,כזו דרך ,כזו הנהלה ישנה ומתה,שפשוט לא מסוגלת לנהל בוטקה של פלאלפל.
כל דבר שעשו עשו עקום,הם חיים מגימיקים משטיקים מכלום,אין להם דרך ישרה מובנת נכונה וקשורה לכדורסל,ככה מתנהג מועדון פירסום לא מועדון ספורט תחרותי.
כזה דבר לא יכול לעבור בשתיקה,הבחורים מחרבנים עלינו.
בחייאת אני רואה גבוה אחרי גבוה אם זה בחיפה ואם זה אנאזי בהרצליה או וויליאמסון בהפועל,מכולם מכבי מביאה את סימונס?,או מילסאפ?,כאילו זה בכח לחפש חרא,צריך ממש מאמץ למצוא שחקנים כאלה.
אני באמת לא יודע מה מי מו,אסופה של שחקנים שלא רק ללא יכולת גאוה או כבוד ,גם ללא שכל ,זו החבורה הכי טיפשה שלוברה לה יחדיו אי פעם,פשוט עצוב.
06 פברואר 2016, 22:55
מכבי חיפה הביסה את מכבי תל אביב ב36 ההפרש
06 פברואר 2016, 23:03
חחחח באמא שלכם? חבל שכיביתי את הטלוויזיה. למי הוא הפריע?
06 פברואר 2016, 23:07
yanay21 כתב:חחחח באמא שלכם? חבל שכיביתי את הטלוויזיה. למי הוא הפריע?
אני רשמתי את הודעה אחרי שהוא החליט לשכב בצורה סקסית מאחורי רסקין
אחרי זה רסקין הסתובב אליו בשידור ושאל אם לסיים את השידור עכשיו
06 פברואר 2016, 23:07
yanay21 כתב:חחחח באמא שלכם? חבל שכיביתי את הטלוויזיה. למי הוא הפריע?
לרסקה...הוא לא הפריע..הוא סתם נשכב מאחורי רסקה...רסקה תפס כריז! זה היה חונק!!!!!!!!
XD
06 פברואר 2016, 23:08
חייב להודות, בלי קשר ללירן( XDD), שבזמן האחרון אני לא סובל את רסקה. פעם ממש אהבתי אותו, היה בו משהו חד ומלא התלהבות. עכשיו כל השידורים מבאסים אותי. למרות זיוני השכל שלו, רק פיני מעניין.
06 פברואר 2016, 23:16
רסקה באמת איבד את זה העונה אבל אני מאשים רק את מכבי! אם מכבי תראה כמו מכבי הוא כבר יחזור לעצמו!
בלי קשר- לדעתי הוא המראיין מספר 1 בארץ!התוכנית ששלו בגל"ץ בבוקר צריכה להילמד בבתי ספר לתקשורת!
06 פברואר 2016, 23:19
my man כתב:רסקה באמת איבד את זה העונה אבל אני מאשים רק את מכבי! אם מכבי תראה כמו מכבי הוא כבר יחזור לעצמו!
בלי קשר- לדעתי הוא המראיין מספר 1 בארץ!התוכנית ששלו בגל"ץ בבוקר צריכה להילמד בבתי ספר לתקשורת!
האמת שלא מקשיב לרדיו. מתי הוא משדר, על מה הוא מדבר? מה שאני כן מעריך בו, זה שהוא מאוד נוקב. בכל מיני פאנלים של ספורט רואים שהוא לא נותן לאנשים להתחמק בקלות מביקורת.
06 פברואר 2016, 23:21
yanay21 כתב:my man כתב:רסקה באמת איבד את זה העונה אבל אני מאשים רק את מכבי! אם מכבי תראה כמו מכבי הוא כבר יחזור לעצמו!
האמת שלא מקשיב לרדיו. מתי הוא משדר, על מה הוא מדבר? מה שאני כן מעריך בו, זה שהוא מאוד נוקב. בכל מיני פאנלים של ספורט רואים שהוא לא נותן לאנשים להתחמק בקלות מביקורת.
זו תכנית אקטואליה...ב8 בבוקר אבל לא כל יום הוא מדהים לדעתי!
06 פברואר 2016, 23:21
my man כתב:רסקה באמת איבד את זה העונה אבל אני מאשים רק את מכבי! אם מכבי תראה כמו מכבי הוא כבר יחזור לעצמו!
הוא מאוד מוצלח, על זה אין עוררין.
06 פברואר 2016, 23:28
רמי הדר:"השחקנים שלי היו יכולים לאייש מחלקה בגולני".
מבחינתי, להחתים אותו. הוא לא יביא אותנו רחוק, לא בליגה, לא באירופה. אבל לא יהיה אצלו בית זונות. זה מה שמחרפן אותי, הקלות שבה קבוצות מפרקות אותנו.
06 פברואר 2016, 23:36
yanay21 כתב:רמי הדר:"השחקנים שלי היו יכולים לאייש מחלקה בגולני".
מבחינתי, להחתים אותו. הוא לא יביא אותנו רחוק, לא בליגה, לא באירופה. אבל לא יהיה אצלו בית זונות. זה מה שמחרפן אותי, הקלות שבה קבוצות מפרקות אותנו.
אתה זוכר שהוא הפסיד לנו עם אותה חיפה 40 הפרש נכון?
אם, אז לעוזר מאמן שני לסדר ת'הגנה...
06 פברואר 2016, 23:39
my man כתב:yanay21 כתב:רמי הדר:"השחקנים שלי היו יכולים לאייש מחלקה בגולני".
אתה זוכר שהוא הפסיד לנו עם אותה חיפה 40 הפרש נכון?
אם, אז לעוזר מאמן שני לסדר ת'הגנה...
הוא הפסיד לנו, אבל קבוצה כמו חיפה שמפסידה בהפסד מוחץ, אפילו משפיל, לקבוצה עם כמעט 25 מיליון דולר, זה לגיטימי.
הפוך, זה לא.
וגם אם זה קרה, חותם לך שהם קיבלו את השטיפה של החיים שלהם אחר כך. תחשוב שעצם העובדה שהגענו למשחק מולם, וידענו שמפסידים, רק תהינו על ההפרש, מראה שמשהו שם עובד.
מאמין שעם תקציב יותר גדול, הוא ידע לעשות יותר. מעט יותר, אבל יותר. ואם לא, לפחות הוא יספסל את מי שלא משחק כמו בן אדם. זה מבחינתי בסדר. אין לי בעיה עם עונה לימודית.
אין לי בעיה בכלל להחתים אותו לעונה אחת, רק על הפריניציפ של להביא אותו. בלי קשר להישגים.
06 פברואר 2016, 23:55
רמי הדר מאמן מצויין. אני בהחלט רואה אותו משתלב במערכת בעתיד.
06 פברואר 2016, 23:56
שמואל1 כתב:רמי הדר מאמן מצויין. אני בהחלט רואה אותו משתלב במערכת בעתיד.
אין לו מה לחפש כאן. הוא לא מהברנז'ה של אבי ושות'.
06 פברואר 2016, 23:57
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:רמי הדר מאמן מצויין. אני בהחלט רואה אותו משתלב במערכת בעתיד.
אין לו מה לחפש כאן. הוא לא מהברנז'ה של אבי ושות'.
כשאמרתי בעתיד התכוונתי לעתיד אוטופי שבו אין אבי ושות'. יש מערכת בריאה, צעירה וחדשה עם אנשי מקצוע. (#חי_בסרט, צריך לחזור ללמוד)
07 פברואר 2016, 00:24
yanay21 כתב:ותחשבו על מה חשבו לשלוח את בלאט הביתה בעונת האליפות. אפילו לא עשירית האחוז מזה.
28 מול ירושלים בהיכל?
יום עצוב. הרבה זמן לא התביישתי ככה.
שאפו לחיפה.