המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:חחחח באמא שלכם? חבל שכיביתי את הטלוויזיה. למי הוא הפריע?
yanay21 כתב:חחחח באמא שלכם? חבל שכיביתי את הטלוויזיה. למי הוא הפריע?
my man כתב:רסקה באמת איבד את זה העונה אבל אני מאשים רק את מכבי! אם מכבי תראה כמו מכבי הוא כבר יחזור לעצמו!
בלי קשר- לדעתי הוא המראיין מספר 1 בארץ!התוכנית ששלו בגל"ץ בבוקר צריכה להילמד בבתי ספר לתקשורת!
yanay21 כתב:my man כתב:רסקה באמת איבד את זה העונה אבל אני מאשים רק את מכבי! אם מכבי תראה כמו מכבי הוא כבר יחזור לעצמו!
בלי קשר- לדעתי הוא המראיין מספר 1 בארץ!התוכנית ששלו בגל"ץ בבוקר צריכה להילמד בבתי ספר לתקשורת!
האמת שלא מקשיב לרדיו. מתי הוא משדר, על מה הוא מדבר? מה שאני כן מעריך בו, זה שהוא מאוד נוקב. בכל מיני פאנלים של ספורט רואים שהוא לא נותן לאנשים להתחמק בקלות מביקורת.
my man כתב:רסקה באמת איבד את זה העונה אבל אני מאשים רק את מכבי! אם מכבי תראה כמו מכבי הוא כבר יחזור לעצמו!
yanay21 כתב:רמי הדר:"השחקנים שלי היו יכולים לאייש מחלקה בגולני".
מבחינתי, להחתים אותו. הוא לא יביא אותנו רחוק, לא בליגה, לא באירופה. אבל לא יהיה אצלו בית זונות. זה מה שמחרפן אותי, הקלות שבה קבוצות מפרקות אותנו.
my man כתב:yanay21 כתב:רמי הדר:"השחקנים שלי היו יכולים לאייש מחלקה בגולני".
מבחינתי, להחתים אותו. הוא לא יביא אותנו רחוק, לא בליגה, לא באירופה. אבל לא יהיה אצלו בית זונות. זה מה שמחרפן אותי, הקלות שבה קבוצות מפרקות אותנו.
אתה זוכר שהוא הפסיד לנו עם אותה חיפה 40 הפרש נכון?
אם, אז לעוזר מאמן שני לסדר ת'הגנה...
שמואל1 כתב:רמי הדר מאמן מצויין. אני בהחלט רואה אותו משתלב במערכת בעתיד.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:רמי הדר מאמן מצויין. אני בהחלט רואה אותו משתלב במערכת בעתיד.
אין לו מה לחפש כאן. הוא לא מהברנז'ה של אבי ושות'.
yanay21 כתב:ותחשבו על מה חשבו לשלוח את בלאט הביתה בעונת האליפות. אפילו לא עשירית האחוז מזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים