07 מרץ 2016, 11:58
yzafrir כתב:לא יאמן שרוטברט חגג עלינו ועוד שיחק רבע שלם עם ארבע עברות !!!!
השחקנים שיש היום במכבי (לא כולם) הם בעלי חוסן מנטאלי שואף לאפס , חלקם גמורים פיזית , וחלקם סתם נטולי כישרון...
יש במכבי 2 שחקנים שראויים ללבוש את מדי הקבוצה: דווין סמית' ומקל.
כל הזרים האחרים חייבים לעוף מכאן מיד בסוף העונה, סיכוי סביר שדווין בכלל יפרוש.
לגבי הישראלים אנחנו כרגיל בבעיה. נצטרך ללכת על כאלה שפוגעים בקבוצה הכי פחות.
07 מרץ 2016, 12:12
אי אפשר לקנוס שחקנים על הופעה רעה. הכל קשקוש.
07 מרץ 2016, 12:51
במחצית פרשתי , נשבע בילדיי , הלכתי לראות את שארית הסרט "8 השנואים" (היה עדיף לי מאשר לראות את 12 העלובים).
לא בגלל רמת הכדורסל , לא בגלל ההפרש , אלא בגלל שלא האמנתי שניתן לחזור מזה.
אתם מבינים ? אוהד מכבי 35 שנה , אחד כזה אמנם שלא בא להיכל , אבל רואה כל משחק , מתבאס אחרי כל הפסד , בדיכאון בימי שישי אם לא מנצחים ימי חמישי , ובאטרף אחרי כל ניצחון , פעם ראשונה בחיים שלי , מפסיק
לראות דרבי , ופורש למשהו אחר , בידיעה מוחלטת , שאין שום סיכוי , אין שום מצב שחוזרים לנצח את המשחק הזה , ותאמינו לי שב35 שנה ראיתי לא מעט הפסדים וכמובן לא מעט הצלחות.
והכי גרוע שזה כבר לא מעצבן אותי , משהו בי נסדק , משהו בי נשבר , אני לא רואה שום קשר בין הקבוצה שגדלתי עליה , שמאז שאני ילד עם הקלמנטינות בסלון , לאסופת הזרים והמוזרים הזאת שנמצאת במועדון , אין שום שחקן , מנהל , מאמן או כלל מישהו שאני יכול להתחבר אליו
באותה מידה אפשר לקחת את קריית גת , לשים עליה מדים צהובים ולקרוא לה מכבי תל אביב , אותו חיבור , אותה התלהבות , אותם השגים.
אז אפשר לסלוח למכבי על ההפסדים , על הצורה , על הכל , רק על דבר אחד אני לא מוכן לסלוח.
על זה שלקחתם ילד , שגדל על קלמנטינות ופיצוחים בימי חמישי , שידע את כל השמות של השחקנים ששיחקו מול מכבי , שצעק דיפנס כל התקפה של היריב , שהעיר את הילדים בנס זאלגיריס,נס מילאנו * 2 , שבכה שקאנטו לקחו את הגביע ב 82 , ויוגופלסטיקה ב 89 -
לקחתם את הילד הזה ופשוט מחקתם אותו , ונשאר רק מבוגר מריר , ארורים תהיו.
07 מרץ 2016, 12:57
יעל שחרור: "בצד השני, במכבי ת"א מבהירים הבוקר שאיומים של שמעון מזרחי לגבי קנסות, רציניים לגמרי והשחקנים ייענשו על הדרך בה הפסידו אתמול #דרבי"
אתה כזה גבר שמעון.
07 מרץ 2016, 13:16
MTA2311 כתב:יעל שחרור: "בצד השני, במכבי ת"א מבהירים הבוקר שאיומים של שמעון מזרחי לגבי קנסות, רציניים לגמרי והשחקנים ייענשו על הדרך בה הפסידו אתמול #דרבי"
אתה כזה גבר שמעון.
הוא עושה מעצמו צחוק. אין אפשרות בחוזה לקנוס שחקנים על הופעה רעה. הימים האלה עברו וטוב שכך. מי שצריכים להיקנס אלו האנשים שבנו את הקבוצה.
07 מרץ 2016, 13:30
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:יעל שחרור: "בצד השני, במכבי ת"א מבהירים הבוקר שאיומים של שמעון מזרחי לגבי קנסות, רציניים לגמרי והשחקנים ייענשו על הדרך בה הפסידו אתמול #דרבי"
אתה כזה גבר שמעון.
הוא עושה מעצמו צחוק. אין אפשרות בחוזה לקנוס שחקנים על הופעה רעה. הימים האלה עברו וטוב שכך. מי שצריכים להיקנס אלו האנשים שבנו את הקבוצה.
כמה שזה מביך, זה לא נכנס אפילו לטופ 10 הדברים המביכים ששמעון עשה העונה.
07 מרץ 2016, 13:36
MTA2311 כתב:יעל שחרור: "בצד השני, במכבי ת"א מבהירים הבוקר שאיומים של שמעון מזרחי לגבי קנסות, רציניים לגמרי והשחקנים ייענשו על הדרך בה הפסידו אתמול #דרבי"
אתה כזה גבר שמעון.
אין ספק שזה יכניס מוטיבציה לחבורת המדוכאים שלנו , על מה מילסאפ צריך לשלם קנס? על זה שבחרו אותו או על זה שנותנים לו לשחק 3.5 דקות? על מה בנדר צריך לשלם קנס? על הדקות שלו? על זה שהוא הזר ה 7-8 (עוד שקר של הקרואטי העמלק)?
על מה אמבקווה צריך לשלם קנס? על זה שהוא משחק פצוע וצריך ניתוח כבר חודש? או על זה שהוא יורד לספסל והמחליף שלו מקבל 3 עבירות תוך דקה וחצי?
את הקנסות צריכים לספוג אלו שהחתימו את חבורת הזבל הזאת והמאמן שלה , לא השחקנים.
אבל זה יכול להיות מאד משעשע.
07 מרץ 2016, 13:38
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:יעל שחרור: "בצד השני, במכבי ת"א מבהירים הבוקר שאיומים של שמעון מזרחי לגבי קנסות, רציניים לגמרי והשחקנים ייענשו על הדרך בה הפסידו אתמול #דרבי"
אתה כזה גבר שמעון.
כמה שזה מביך, זה לא נכנס אפילו לטופ 10 הדברים המביכים ששמעון עשה העונה.
שהמנהל שלך עסוק באיזרוחים של סמי יהודים , בכמה קללות של ילדים מופרעים , ובמריבות מול הקהל שלו , מה מפתיע אותך?
מזרחי כבר לא רלוונטי למעלה מ 5 שנים , האיש הוא אגדה שהוללכת ודוהה , מחתים שחקנים על הראש של המאמן כי הוא לא רוצה שהם יגיעו לירושליים , לא רלוונטי.
07 מרץ 2016, 13:40
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:יעל שחרור: "בצד השני, במכבי ת"א מבהירים הבוקר שאיומים של שמעון מזרחי לגבי קנסות, רציניים לגמרי והשחקנים ייענשו על הדרך בה הפסידו אתמול #דרבי"
אתה כזה גבר שמעון.
מעו"ד ששיחרר נהגת בגילופין מאשמת מוות בהריגה , ושחקן זר מדריסה , ציפיתי ליותר ידע בתחום חוק העונשין , אין שום בית משפט שיתן גושפנקא לקנס במשכורת בגלל ביצועיי השחקן , אין סרט כזה.
07 מרץ 2016, 13:48
או סוףסוף משו מעניין- אני מצפה למחאת השחקנים...במשחק הבא אבל הם יבואו לשחק כמו שצריך רק כמחווה של רצון טוב..
07 מרץ 2016, 13:54
יש לציין שהמחאה הזאת לא תהיה על רקע מקצועי!
07 מרץ 2016, 13:59
גם את אבי אבן, וויציץ' וטבק יקנסו?
07 מרץ 2016, 14:13
שמואל1 כתב:גם את אבי אבן, וויציץ' וטבק יקנסו?
להפך , אבי אבן ישודרג לתפקיד סמנכ"ל סקאוטינג , טבק יקבל הארכת חוזה עד תום החוזה מול היורוליג , וניקו כבר הבטיח לכולנו שהוא פה לנצח. יהיה כיף.
07 מרץ 2016, 14:47
חלמתי שהנדירקס עוזר למכבי לחזור נגד הלייקרס אז...לא ממש בטוחה לאן ההזייה הזאת שייכת
07 מרץ 2016, 14:53
Holiday_Armadillo כתב:חלמתי שהנדירקס עוזר למכבי לחזור נגד הלייקרס אז...לא ממש בטוחה לאן ההזייה הזאת שייכת
לדיוני הסקאוטינג של אבי, דני וניקולה
07 מרץ 2016, 14:56
מה עם השחקן חיזוק מילסאפ?
גם הוא יקנס,זה לא פייר הוא היה הכי טוב על הספסל.
07 מרץ 2016, 15:10
"שמעון מזרחי, תתפטר כבר..."
07 מרץ 2016, 15:42
שחקנים:״לא נגיע לאימונים אם ניקנס״