פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רשמית: ריצ'ארד הנדריקס חתם במכבי לעונה וחצי

09 מרץ 2016, 21:35

למכבי יש שני שחקנים בעמדה של ריצ׳ארד שלא מתאימים לשחק איתו. טרבור ושגב.
ריצ׳ארד לא מתאים למכבי מקצועית כי הוא 5.

אלא אם אתה נהנה לראות את אייק אופייבו מרביץ ומנגר (אני סובל), זה הציוות העיקרי שהולך לבוא לידו.
גם לרנדל חסר הקליעה הוא לא מתאים.

בקיצור, עם כל זה שריצ׳רד באמת הרבה יותר טוב ממי שכאן, הוא לא מישהו שאמור לשפר את מכבי בצורה ניכרת.

רשמית: ריצ'ארד הנדריקס חתם במכבי לעונה וחצי

09 מרץ 2016, 21:41

מקאדו 3 כתב:
החציל האצטקי כתב:
מקאדו 3 כתב:אני שמח , אוהב את השחקן הזה ואת האישיות שלו , סוף סוף שחקן ראוי ששיחק ומשחק טוב ברמות הגבוהות של אירופה עם סנטר אמיתי לידו זו החתמה טובה .

האמת שבראייה אובייקטיבית, ובעולם מושלם, הייתי שמח נורא. אוהב את ריצ׳ארד מאוד.
לצערי אני מתקשה לצאת מהאפתיה.

אז לדעתי בראייה אובייקטיבית כשהעולם רחוק מלהיות מושלם ( בטח בכל מה שקשור למכבי ) זו החתמה לא רעה בכלל , בניגוד לכל הלייצנים והגורטאות שהגיעו השנה זה שחקן שעשה משהו באירופה וגם במכבי והוא ממש לא זקן סה'כ בן 29 שזה סביר בהחלט .

כשמדברים על שארית העונה ובהשוואה לשחקנים שיש לנו בקו הקדמי, מילא. אבל אם מסתכלים על העובדה שהוא חתום פה גם לעונה הבאה, בצוותא עם אמבקווה, זו לחלוטין לא החתמה טובה. כרגע למכבי יש ביד שני שחקנים בינוניים בעלות של כ-1.7 מיליון דולר ברוטו לפני שיש לה ביד שחקן אחד מהטופ האירופי בקו הקדמי.

09 מרץ 2016, 21:44

מקאדו 3 כתב:
החציל האצטקי כתב:
מקאדו 3 כתב:אני שמח , אוהב את השחקן הזה ואת האישיות שלו , סוף סוף שחקן ראוי ששיחק ומשחק טוב ברמות הגבוהות של אירופה עם סנטר אמיתי לידו זו החתמה טובה .

האמת שבראייה אובייקטיבית, ובעולם מושלם, הייתי שמח נורא. אוהב את ריצ׳ארד מאוד.
לצערי אני מתקשה לצאת מהאפתיה.

אז לדעתי בראייה אובייקטיבית כשהעולם רחוק מלהיות מושלם ( בטח בכל מה שקשור למכבי ) זו החתמה לא רעה בכלל , בניגוד לכל הלייצנים והגורטאות שהגיעו השנה זה שחקן שעשה משהו באירופה וגם במכבי והוא ממש לא זקן סה'כ בן 29 שזה סביר בהחלט .

אולי לא ממש זקן "על הנייר", אבל אחרי המון פציעות.

09 מרץ 2016, 23:31

Holiday_Armadillo כתב:
איך יוצאים מהמצב הזה?
"אם היית שואל אותי לפני שבוע הייתי אומר שאנחנו בכיוון הנכון אחרי ארבעה נצחונות. לא ציפינו להפסיד להפועל ולא חשבנו שזה יקרה. אני חולק על הקביעה שניקולה וויצי'ץ' הוא הבעיה של מכבי. לא בוחנים עבודה של מנהל מקצועי על פי שנה אחת. כשהמועדון לא מצליח זה לא באשמתו של בן אדם אחד"

גם אני
אתה בעיה יותר גדולה

אני פתאום קלטתי, שבמשחק הכי מכריע של העונה, על הקווים עמד דביל עם קבלות, שניסה לנהל משחק בלי לוח וטושים, אלא עם טפיחות
על העכוזים של השחקנים... אני לא בטוח שהיתה בושה גדולה יותר מזו בהיסטוריה של המועדון הזה.
יעקב אדלר הוא פיל ג'קסון ליד הדבר הזה.

תמונה

09 מרץ 2016, 23:33

לגבי ריצ'. שחקן סולידי וטוב. אמור לעזור לנו העונה, אבל באמת שהמחשבה לקראת העונה הבאה לא ברורה בכלל.

מאחל לו הצלחה, ושמח שסופסוף יש גבוה במכבי שאפשר לראות אותו משחק מבלי לרצות לתלוש שערות מהראש.

09 מרץ 2016, 23:46

לעונה הזאת אין ספק שהוא יכול לעזור , לעונה הבאה הבעיה לא הוא אלא איך נפטרים אמבקווה ומביאים סנטר ראשון אמיתי...

09 מרץ 2016, 23:51

אתה מבין שאם לא הוא לא היה צריך להיפטר מהאמבקווה והיה הרבה יותר קל להחתים סנטר ראשון אמיתי נכון?

10 מרץ 2016, 00:35

MTA2311 כתב:אתה מבין שאם לא הוא לא היה צריך להיפטר מהאמבקווה והיה הרבה יותר קל להחתים סנטר ראשון אמיתי נכון?

לעונה הזאת כבר לא היו מחתימים סנטר אמיתי , אבל בסוף העונה נפתחים הרבה אופציות טובות כך שיש תקווה עדיין לראות פה סנטר אמיתי.
בכל מקרה הנדריקס זה שידרוג גדול לעומת אמבקווה כך שהכיוון נכון...

10 מרץ 2016, 00:42

הנדריקס זה שיפור גדול וענקי לעונה הזו ,משו בסגנון תומפסון שנה שעברה בירושלים ,זה שדרוג רציני,אין לנו כלום ושום דבר כרגע שנקרא גבוה אמבאקווה זה בדיחה,ואופיבו זו נפילה שלא תיאמן.
בנוסף לשנה הבאה בתור 1 מתוך ה3 גבוהים שיהיה לנו זה חלק מאוד טוב בפאזל,אני לא מאמין שהנדריקס הובא כסנטר המוביל לשנה הבאה ,הוא הובא כגבוה מהספסל,בנוסף יוחתמו סנטר וסטרץ פור .
שהתמונה היא כזו אז זו החתמה טובה בתור גבוה שלישי או ראשון מהספסל.

10 מרץ 2016, 00:52

זה כאילו אתם לא קוראים את מה שאני כותב.
קודם כל, אף אחד לא מדבר על העונה. כבר כתבתי עשרות פעמים שלעונה הנוכחית זאת החתמה טובה.
לגבי עונה הבאה- אתם מוזמנים להביא 700 אלף דולר בשביל לשלם לאמבקווה, וככה יהיה כסף לסנטר ראשון.

10 מרץ 2016, 00:53

MTA2311 כתב:זה כאילו אתם לא קוראים את מה שאני כותב.
קודם כל, אף אחד לא מדבר על העונה. כבר כתבתי עשרות פעמים שלעונה הנוכחית זאת החתמה טובה.
לגבי עונה הבאה- אתם מוזמנים להביא 700 אלף דולר בשביל לשלם לאמבקווה, וככה יהיה כסף לסנטר ראשון.

כמה מנויים באולם האמצעי למטה זה 700 אלף דולר?

10 מרץ 2016, 00:58

אחרי העלאת המחירים של הקיץ שניים בערך.

10 מרץ 2016, 00:58

MTA2311 כתב:אחרי העלאת המחירים של הקיץ שניים בערך.

נו בדיוק..הרי לך שיחרורו של אמבקווה..

10 מרץ 2016, 01:00

my man כתב:

תפרנו את זה.

10 מרץ 2016, 01:03

MTA2311 כתב:
my man כתב:

תפרנו את זה.

אה לא שיט- יש מחאה על המנויים...

תמונה

10 מרץ 2016, 01:20

לא יודע אם שמתם לב... אבל הוא לא מגיע במקום אמבקווה, הוא ביחד איתו. זה המצב נכון לרגע זה, ונוכחנו לדעת שמכבי לא תמיד בוחרת בכיוון הנכון (קרי - שיחרור אמבקווה).
ובלי קשר, יוצא שמכבי שוב מרכיבה את הסגל קודם מהשחקנים המשלימים (שהופכים בסופו של דבר לשחקני חמישייה), ורק אח"כ עוברת ל-"בכירים". זה פשוט עקום.

10 מרץ 2016, 01:24

אחדשיודע כתב:לא יודע אם שמתם לב... אבל הוא לא מגיע במקום אמבקווה, הוא ביחד איתו. זה המצב נכון לרגע זה, ונוכחנו לדעת שמכבי לא תמיד בוחרת בכיוון הנכון (קרי - שיחרור אמבקווה).
ובלי קשר, יוצא שמכבי שוב מרכיבה את הסגל קודם מהשחקנים המשלימים (שהופכים בסופו של דבר לשחקני חמישייה), ורק אח"כ עוברת ל-"בכירים". זה פשוט עקום.

מי זה "שמתם לב"?
זה בדיוק מה שאני אומר.

10 מרץ 2016, 01:27

לא הופנה אליך, אלא לאנשים שכבר קבעו איך יראה העתיד של המועדון ומי ישוחרר ומי לא.
סמית' פורש, ימצאו קבוצה לאמבקווה ולחוזה המופרך שלו, מה עוד?

10 מרץ 2016, 01:54

my man כתב:
MTA2311 כתב:
my man כתב:

תפרנו את זה.

אה לא שיט- יש מחאה על המנויים...

תמונה

אני ממש לא מרשה לך להשתמש בגיפים מהסדרה הזאת אחרי מה שאמרת עליה

10 מרץ 2016, 01:55

אחדשיודע כתב:לא הופנה אליך, אלא לאנשים שכבר קבעו איך יראה העתיד של המועדון ומי ישוחרר ומי לא.
סמית' פורש, ימצאו קבוצה לאמבקווה ולחוזה המופרך שלו, מה עוד?

מכבי וקליפרס עושות טרייד בין cp3 ל-cp3 של אירופה
פרסם תגובה