פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: קית' לנגפורד סיכם לשנתיים במכבי תל אביב (ישן)

26 יוני 2016, 13:55

דווקא אני לא רואה איפה הבעיה בהתנהלות של מכבי. מכבי הציעה לו הצעה מסוימת, ובזמן שלקח לו לשקול את ההצעה היא הבינה שיש שחקן יותר טוב בשוק, באותו סכום. אם אני לא טועה לנגפורד לפני 4 עונות מכבי הציעה לו חוזה להמשיך לעוד עונה והוא העדיף ללכת לכסף יותר גדול בקבוצה אחרת, וזה גם לגיטמי, זה ביזנס.

26 יוני 2016, 16:53

משה כתב:דווקא אני לא רואה איפה הבעיה בהתנהלות של מכבי. מכבי הציעה לו הצעה מסוימת, ובזמן שלקח לו לשקול את ההצעה היא הבינה שיש שחקן יותר טוב בשוק, באותו סכום. אם אני לא טועה לנגפורד לפני 4 עונות מכבי הציעה לו חוזה להמשיך לעוד עונה והוא העדיף ללכת לכסף יותר גדול בקבוצה אחרת, וזה גם לגיטמי, זה ביזנס.

הוא לא שקל את ההצעה. הוא סגר במכבי.
נכון, לא היה חוזה חתום (וכנראה גם לא טיוטת חוזה או משהו שקרוב לזה) אבל המינימום היה להודיע לו שהם החליטו ללכת על שחקן אחר.
במיוחד אחרי שביקשו ממנו לא לחתום בקבוצה אחרת.

26 יוני 2016, 17:01

שמואל1 כתב:
משה כתב:דווקא אני לא רואה איפה הבעיה בהתנהלות של מכבי. מכבי הציעה לו הצעה מסוימת, ובזמן שלקח לו לשקול את ההצעה היא הבינה שיש שחקן יותר טוב בשוק, באותו סכום. אם אני לא טועה לנגפורד לפני 4 עונות מכבי הציעה לו חוזה להמשיך לעוד עונה והוא העדיף ללכת לכסף יותר גדול בקבוצה אחרת, וזה גם לגיטמי, זה ביזנס.

הוא לא שקל את ההצעה. הוא סגר במכבי.
נכון, לא היה חוזה חתום (וכנראה גם לא טיוטת חוזה או משהו שקרוב לזה) אבל המינימום היה להודיע לו שהם החליטו ללכת על שחקן אחר.
במיוחד אחרי שביקשו ממנו לא לחתום בקבוצה אחרת.

שיט , אנחנו לא נחמדים , מה נעשה?
ראבק , לפארגו היה חוזה חתום והוא ברח ממנו , כנ"ל הלפרין , בואו לא נשכח את אוחיון...., לטיוס היה חוזה חתום סגור ונצור והוא עשה לנו את המוות בעונה השנייה שלו , חלאס להתייפייף ולדרוש שנהיה יותר צדיקים מהאפיפיור.
זה שוק כזה ולא אני ולא אתה נשנה את זה , תהיה סמוך ובטוח שגם לנגפורד וגם מכבי היו אקטיביים בשוק , גם אחרי הסגירה בניהם , הפעם לא יצא לו , ובכ"ז לשחקן כזה יש שוק טוב באירופה , גם עוד לא מדובר על יולי, לא צריך לעשות דרמה כל פעם שאיזה שחקן מתלונן.

26 יוני 2016, 17:44

יש פה יציאה מפרופורציות בגלל שההנהלה חלק מהסיפור
לא שהם לא הרוויחו את הסלדיה האוטומטית מהם ביושר, אבל במקרה הזה זה סיפור ממש meh מבית היוצר של גנרל זוד

כמו שאמרו פה שזה בושה שסגרו עם ציברס ומילר באמצע העונה
נו אז? דברים כאלה קורים כל הזמן
בתי הקברות מלאים בשחקנים שסיכמו בקבוצות ובסוף לא שיחקו בהן
להזכירכם, זה גם קרה עם הלפרין לפני כמה שנים כשהוא החליט לחזור לארץ, ואז עוד מכבי הוציאו הודעה באתר הרשמי על זה שהוא סיכם

לאנגפורד נפגע? אוי אוי אוי
זה ביזנס

15 יולי 2016, 23:11

סתם למי שמתעניין- מסתבר שפיק צדק לחלוטין. למרות שזלזלו בכתבה שלו שלנגפורד סיכם-
נודע לי שלא רק שלנגפורד סיכם, הוא כבר קיבל את החוזה והובטח לו מצד מכבי שזה יהפוך רשמית מהר מאוד. בסוף סיימנו עם ווימס. ולנגפורד, ירוויח 800 אלף יותר ברוסיה.

15 יולי 2016, 23:36

Assaf M כתב:סתם למי שמתעניין- מסתבר שפיק צדק לחלוטין. למרות שזלזלו בכתבה שלו שלנגפורד סיכם-
נודע לי שלא רק שלנגפורד סיכם, הוא כבר קיבל את החוזה והובטח לו מצד מכבי שזה יהפוך רשמית מהר מאוד. בסוף סיימנו עם ווימס. ולנגפורד, ירוויח 800 אלף יותר ברוסיה.

מעולה

Re: קית' לנגפורד (ישן)

27 ינואר 2017, 18:51

http://www.sportando.com/en/cups/eurole ... d-me-.html
תחשבו שלנגפורד היה אמור להיות פה וווימס לא, אבל הפדרמנים המזדיינים בתחת האלה שינו את התוכניות וזיינו לנו עוד עונה
וואו :eek

27 ינואר 2017, 21:06

תמונה

27 ינואר 2017, 21:56

גם אם לאנגפורד היה פה במקום ווימס מצבנו לא היה הרבה יותר טוב. במצב הזה גאודלוק נניח לא היה פה והיה מגיע איזה סמול אחר ועדיין היינו עם ארז בתור מאמן וצירבס וראד בתור קו קדמי. בקיצור לא כזה מעניין

29 ינואר 2017, 20:41

arel123 כתב:http://www.sportando.com/en/cups/euroleague/224297/keith-langford-i-thought-i-had-friends-at-maccabi-but-they-used-me-.html
תחשבו שלנגפורד היה אמור להיות פה וווימס לא, אבל הפדרמנים המזדיינים בתחת האלה שינו את התוכניות וזיינו לנו עוד עונה

ואני בטוח שבזמנו אמרת שווימס עדיף על לנגפורד ושמכבי פעלו נכון...

29 ינואר 2017, 20:41

Weems13 כתב:
arel123 כתב:http://www.sportando.com/en/cups/euroleague/224297/keith-langford-i-thought-i-had-friends-at-maccabi-but-they-used-me-.html

אין לי בעיה להודות שהייתי ביניהם

על הנייר זה היה מהלך נכון
במציאות התבררה הקטסטרופה (וזה ממש לא אומר שהייתי שמחה לראות את לאנגפורד פה)

29 ינואר 2017, 20:42

Weems13 כתב:

כולם אמרו שזאת החתמה טובה אני לא חושב שיש אחד שלא אהב את ההחתמה הזאת, אני רק אמרתי שתחשבו אם לנגפורד היה פה במקומו

29 ינואר 2017, 20:46

די כבר שילך להזדיין. לקחנו אותו אחרי ששוחרר מחימקי ואף קבוצה באירופה לא הייתה מוכנה לגעת בו. הוא התחיל רע והיה למכבי המון סבלנות איתו. בסוף כשמכבי הייתה אמורה לקטוף את הפירות הוא ברח לחוזה עתק במילאנו (סבבה לו, שיהיה לו בכיף). אז עכשיו שיואיל בטובו לסתום את הפה.

29 ינואר 2017, 20:49

לנגפורד לא כל כך שונא את מכבי, פיק ממשיך לעוות את הדברים

29 ינואר 2017, 20:53

rc4991 כתב:לנגפורד לא כל כך שונא את מכבי, פיק ממשיך לעוות את הדברים

אני מניחה שהוא שונא את מקבלי ההחלטות שעשו לו מה שהוא רואה כתרגיל מלוכלך, ולא את המועדון עצמו

29 ינואר 2017, 21:13

Holiday_Armadillo כתב:

אני מניחה שהוא שונא את מקבלי ההחלטות שעשו לו מה שהוא רואה כתרגיל מלוכלך, ולא את המועדון עצמו

לא יודע אם שונא זו המילה, גם אני דיברתי איתו וראיינתי אותו וזה לא הרושם שקיבלתי (הוא אפילו אמר שהוא מבין את מכבי שהלכה על ווימס)
פשוט פיק מעוות דברים ולא בפעם הראשונה

29 ינואר 2017, 21:18

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא יודע אם שונא זו המילה, גם אני דיברתי איתו וראיינתי אותו וזה לא הרושם שקיבלתי (הוא אפילו אמר שהוא מבין את מכבי שהלכה על ווימס)

כן, האמת שגם בראיונות האחרונים הוא אמר שהוא מבין את המהלך
אני חושבת שהוא מצר (כן, מצר) על הדרך שבה זה נעשה כי גם ביזנס יש דרך לעשות

29 ינואר 2017, 21:22

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כן, האמת שגם בראיונות האחרונים הוא אמר שהוא מבין את המהלך
אני חושבת שהוא מצר (כן, מצר) על הדרך שבה זה נעשה כי גם ביזנס יש דרך לעשות

בדיוק, כועס על ההתנהלות אבל לא שונא ולא פותח פה

30 ינואר 2017, 02:02

פיק מעוות בדרך קבע ולאנגפורד קלאסה.
פרסם תגובה