15 יוני 2016, 00:14
JarJarBinx כתב:my man כתב:רוצים לכתוב ארוך? סבבה אבל לפחות תפסקו את זה שלא יהיה בלוק כתיבה!
אפשר לקבל הפנייה לתקן? החל מכמה שורות צריך להפריד פיסקאות? מה המרווח הנדרש? האם יש צורך ב-indent בתחילת שורה ראשונה בפיסקה?
תודה
22 יוני 2016, 15:33
22 יוני 2016, 16:33
LIAV10 כתב:מקל, אוחיון
וואנמייקר/קומבו אחר שיכול לסחוב עליו קבוצה ברמות הגבוהות, סילבן, יבזורי
ווימס, סמית׳, פניני
מילר, ת׳ומפקינס/4-5 אחר
צירבס, טיוס, שגב
אופצייה להוסיף את סילי, חבל שמקל תקוע כמו עצם בגרון.
וואנמייקר יכול שחק רכז כשווימס 2 וסמית׳ 3 אם וכאשר יוגי ומקל יחרבנו, ה4-5 הזר יוכל לשחק 5 אם צירבס יהיה רע כשסמית׳ יחליף ב4. את טיוס אנחנו צריכים כי הוא ישראלי והגבוה הכי אתלטי באירופה שיכול לקחת ריבאונדים בהתקפה ולשחק פיק אנד רול בהתקפה ובהגנה.
22 יוני 2016, 18:27
22 יוני 2016, 22:20
my man כתב:LIAV10 כתב:מקל, אוחיון
וואנמייקר/קומבו אחר שיכול לסחוב עליו קבוצה ברמות הגבוהות, סילבן, יבזורי
ווימס, סמית׳, פניני
מילר, ת׳ומפקינס/4-5 אחר
צירבס, טיוס, שגב
אופצייה להוסיף את סילי, חבל שמקל תקוע כמו עצם בגרון.
וואנמייקר יכול שחק רכז כשווימס 2 וסמית׳ 3 אם וכאשר יוגי ומקל יחרבנו, ה4-5 הזר יוכל לשחק 5 אם צירבס יהיה רע כשסמית׳ יחליף ב4. את טיוס אנחנו צריכים כי הוא ישראלי והגבוה הכי אתלטי באירופה שיכול לקחת ריבאונדים בהתקפה ולשחק פיק אנד רול בהתקפה ובהגנה.
אתה מודע לזה שוואנאמייקר חתם אצל בלאט בטורקיה
22 יוני 2016, 22:22
22 יוני 2016, 22:26
22 יוני 2016, 22:29
LIAV10 כתב:וגם אני, אני יודע שלא נקבל כישרון גדול (עולה 2-3 מיליון יורו), לא תגיע להישגים עם שחקנים חצי מוכשרים (רוצ׳סטי), אז לפחות תביא בןזונה קשוח (תודה לחציל) כמו רייס, טיוס וחבריהם.
חייבים לפחות גארד אחד כזה ולפחות גבוה אחד כזה.
22 יוני 2016, 22:35
22 יוני 2016, 22:43
LIAV10 כתב:מי בכלל לוקח אותם בחשבון, אם תחפש מישהו שישלים את מקל תוותר מראש, נדפקנו איתו וצריך למצוא מישהו שיכול לשחק עם ווימס וסמית׳ או סילי וווימס ברגעים החשובים ובצורה הטובה ביותר.
שכח ממישהו שחודר וקולע טוב ביחד, אם תחבר את הקליעה הבינונית של וונאמייקר נניח עם החדירה המצויינת תקבל סך הכל טוב יותר מחדירה בינונית וקליעה טובה של כל שחקן שיגיע.
אותי מעניין שחקן שיתאים ליד סילי, ווימס וסמית׳ ולא מקל, כי גל באירופה לא יוביל אותנו לשום מקום.
22 יוני 2016, 22:43
LIAV10 כתב:מי בכלל לוקח אותם בחשבון, אם תחפש מישהו שישלים את מקל תוותר מראש, נדפקנו איתו וצריך למצוא מישהו שיכול לשחק עם ווימס וסמית׳ או סילי וווימס ברגעים החשובים ובצורה הטובה ביותר.
שכח ממישהו שחודר וקולע טוב ביחד, אם תחבר את הקליעה הבינונית של וונאמייקר נניח עם החדירה המצויינת תקבל סך הכל טוב יותר מחדירה בינונית וקליעה טובה של כל שחקן שיגיע.
אותי מעניין שחקן שיתאים ליד סילי, ווימס וסמית׳ ולא מקל, כי גל באירופה לא יוביל אותנו לשום מקום.
22 יוני 2016, 22:47
22 יוני 2016, 22:51
22 יוני 2016, 22:54
LIAV10 כתב:שמקל ואוחיון ישחקו, אבל ברבע האחרון במצב של 80-80 נראה הרכב של וואנמייקר-ווימס-סמית׳.
או שאתה מעדיף ללכת למאני טיים עם מקל-רוצ׳סטי או שיט אחר שיודע רק לקלוע-ווימס?
נשרוד גם עם דקות משותפות של ואנמייקר עם אחד הישראלים, זה לא שלא ראינו את אוחיון כבר איזה 14 שנים ליד אמריקאי עם קליעה לא הכי מדהימה, הוא לא נגר בסדר גודל שלהם, הוא סביר לחלוטין, אתה צריך מישהו שיחדור לסל וינהיג את הקבוצה.
*אני רושם וואנמייקר, אבל אפשר להחליף עם כל גארד אחר בסגנון, נהיה יותר חכמים בהמשך שנראה בדיוק מי פנוי ומי לא.
22 יוני 2016, 22:55
LIAV10 כתב:שמקל ואוחיון ישחקו, אבל ברבע האחרון במצב של 80-80 נראה הרכב של וואנמייקר-ווימס-סמית׳.
נשרוד גם עם דקות משותפות של ואנמייקר עם אחד הישראלים, זה לא שלא ראינו את אוחיון כבר איזה 14 שנים ליד אמריקאי עם קליעה לא הכי מדהימה, הוא לא נגר בסדר גודל שלהם, הוא סביר לחלוטין, אתה צריך מישהו שיחדור לסל וינהיג את הקבוצה.
*אני רושם וואנמייקר, אבל אפשר להחליף עם כל גארד אחר בסגנון, נהיה יותר חכמים בהמשך שנראה בדיוק מי פנוי ומי לא.
22 יוני 2016, 23:01
22 יוני 2016, 23:04
jol9 כתב:LIAV10 כתב:שמקל ואוחיון ישחקו, אבל ברבע האחרון במצב של 80-80 נראה הרכב של וואנמייקר-ווימס-סמית׳.
אני דווקא חושב שכן צריך להתעקב ספציפית על השם שלו. מדובר בשחקן מוכח, שסחב קבוצה
לעונה גדולה במושגים שלהם, והצליח מאוד ביורוליג.
זה סוג השחקנים שאנחנו צריכים - סוס עבודה, שגם יכול להנהיג, ולא פרימדונות סטייל פארמר ורוצ'סטי.
2 העונות הכי טובות שלנו ב-6 השנים האחרונות היו עם צמד בולדוגים פרקינס-פארגו ורייס-היקמן.
זה לא מקרי.
אתה לא היית כאן, כשניהלתי המון ויכוחים ספציפית לגבי וואנאמייקר, ואני עדיין די בטוח שהשחקן
שכן יגיע לקו האחורי, יהיה פחות טוב ממנו, וכנראה לא הרבה פחות זול.
22 יוני 2016, 23:10
LIAV10 כתב:מי מתאים יותר, רוצ׳סטי? ג׳ייסי קארול? ריברס?
רוצה להבין מי לדעתך מתאים ויותר מזה, מי מתאים והגיוני שיגיע במיליון דולר פלוס מינוס.
לדעתי חסר יותר מוביל כדור שחודר לסל ונותן הגנה על איזה קלעי קלאסי, עברנו את הימים האלה, היום באירופה לוקח הקשוח, לקלוע לא תצליח בכל יום (בטח לא בתקציבים שלנו) קשיחות זה באופי.
22 יוני 2016, 23:13
jol9 כתב:LIAV10 כתב:מי בכלל לוקח אותם בחשבון, אם תחפש מישהו שישלים את מקל תוותר מראש, נדפקנו איתו וצריך למצוא מישהו שיכול לשחק עם ווימס וסמית׳ או סילי וווימס ברגעים החשובים ובצורה הטובה ביותר.
זה בדיוק מה שגם אני אמרתי למתנגדי וואנאמייקר. הסיכוי שיגיע לכאן שחקן טוב ממנו שואף לאפס.
22 יוני 2016, 23:17
MTA2311 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:מי בכלל לוקח אותם בחשבון, אם תחפש מישהו שישלים את מקל תוותר מראש, נדפקנו איתו וצריך למצוא מישהו שיכול לשחק עם ווימס וסמית׳ או סילי וווימס ברגעים החשובים ובצורה הטובה ביותר.
זה בדיוק מה שגם אני אמרתי למתנגדי וואנאמייקר. הסיכוי שיגיע לכאן שחקן טוב ממנו שואף לאפס.
אני בטוח שזה גם מה שאמרו כשהחתימו את פארמר שנה שעברה למרות שלא התאים לקבוצה שנבנתה.