פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
29 מאי 2016, 08:06
אני עדין עומד מאחורי מה שאמרתי וכתבתי.
זה מה חושב זו דעתי ,עיוור לא מבין לא משנה לי בכלל.
אני לעומת אחרים יודע להפריד בין חוסר אהבה לבין דעה מקצועית נקיה ,בכל נושא ובכל תחום ,פה בנוסף לזה שאני לא אוהב אותו ,ולא אוהב תהיתנהלות שלו ,כי זה כמו מסי ,הם שחצנים ומלאי אגו וסוג של אגומאניקים ,וכל אחד שהיתאמן אם מסי יודע את האמת ויודע שהלוק בחוץ שונה מזה שבתוך הקבוצה ובאימונים ,ועדין הם מצטירים כתמימים וצנועים,אני מעדיף מניאק שלא מסתתר ,מאשר תמים שרק מצטיר ככה .
לא אוכל את זה ,לגבי קרי ,הוא עסוק בעצמו כל שניה ,אין שניה שהוא לא עושה איזה פרצוף ,או אם המגן שיניים ,או בהליכה ,אם אתם לא רואים אתם עיוורים,אמרתי לברון שחצן ,ועל לברון אפשר לומר הרבה דברים אני לא סובל את הבחור ,אבל מה שיש לו אי אפשר לקחת לו ,אני בתוך 5 הגדולים שלי ,לא לברון ולא קרי נמצאים אם כל הכבוד.
בתרבות האמריקאית ,כל הזמן מחפשים חידושים ואלטרנטיבות ,וישר להכתיר מלכים ויורשים ,ככה זה שם הם מתים על זה ,וכמו שזה בא זה גם הולך ,היתה תקופה שדוראנט היה המועדף עליהם וכבר היה בדרך להיחשב כטוב בהיסטוריה וכיותר טוב מלברון וניסו ליצור בינהם ראש בראש ויריבות וזה עבר ,וגם את לברון חיפשו להביא כיורש לגורדן ועבר ,אותו דבר אם קרי .
קרי שחקן כדורסל טוב ,קלעי כנראה הכי טוב שהיה ,ובכל זאת הוא לא עושה לי את זה, מעבר להיתנהלות ,הרבה יותר מחזיק ממגיק ,או איזיאה ,ויש לי עוד ועוד דוגמאות .
אם כל הכבוד אם תסכימו או לא ,בשנים האחרונות יש הרבה פחות סופרסטארים באנביאי ,אין הרבה שחקנים באמת גדולים ,ושחקני הגנה כאילו לוחמים ושבאמת מרביצים ,יש הרבה שחקנים כדוגמת לאונרד ,לליארד ,גורג ,שהם טובים ונחמדים אבל לא תשים עליהם קבוצה,האנביאי נחלשה אם נרצה או לא ,חסר לה שמות ,חסר לה תחרותיות ,חסר קרבות ,חסר יריבויות בין קבוצות ,זה דברים שנעלמו בזמן האחרון .
אפילו קרבות כמו של לברון בבוסטון כבר אין ,או הקרבות שהיו לו אם אינדיאנה .
אין מה לעשות ,יש 2 3 גג 4 קבוצות והם מעל כל הליגה ,אין קבוצות מוקש ,אין קבוצות שמפחדים לפגוש ,קליבלנד הישתעשה לאורך כל המזרח .
29 מאי 2016, 08:27
אדם כתב:בנוסף לזה שאני לא אוהב אותו ,ולא אוהב תהיתנהלות שלו ,כי זה כמו מסי ,הם שחצנים ומלאי אגו וסוג של אגומאניקים ,וכל אחד שהיתאמן אם מסי יודע את האמת ויודע שהלוק בחוץ שונה מזה שבתוך הקבוצה ובאימונים ,ועדין הם מצטירים כתמימים וצנועים,אני מעדיף מניאק שלא מסתתר ,מאשר תמים שרק מצטיר ככה .
לא אוכל את זה ,לגבי קרי ,הוא עסוק בעצמו כל שניה ,אין שניה שהוא לא עושה איזה פרצוף ,או אם המגן שיניים ,או בהליכה ,אם אתם לא רואים אתם עיוורים,אמרתי לברון שחצן ,ועל לברון אפשר לומר הרבה דברים אבל מה שיש לו אי אפשר לקחת לו...
קרי שחקן כדורסל טוב ,קלעי כנראה הכי טוב שהיה ,ובכל זאת הוא לא עושה לי את זה, מעבר להיתנהלות ,הרבה יותר מחזיק ממגיק ,או איזיאה ,ויש לי עוד ועוד דוגמאות
.
אדם- לא יכולתי לכתוב את זה בצורה טובה יותר!!!
מעולה
29 מאי 2016, 08:53
רגע, מי אמר שקרי בין 5 השחקנים הטובים בכל הזמנים? את זה רק ההיסטוריה תשפוט, לא שום דבר אחר.
וסלח לי, אבל הדבר האחרון שאתה יכול להעיד על עצמך הוא שאתה יודע להפריד בין דעה מקצועית לרגשות. קרי שחקן ענק, הטוב בעולם כיום - וזה מה שחשוב. כל שאר הקישקושים וההשוואות לשחקנים מהעבר (שאין לי מושג מאיפה הבאת אותם פתאום) לא שווים הרבה.
ויחד עם כל זה, אני חושב שהוא עדיין טעון הוכחה במאני טיים של הפלייאוף, מכאן והלאה לפחות.
אה, ומציע לך לראות יותר מ-5-10 משחקים בשנה כדי לצאת בדעה נחרצת על שחקן כלשהו. אין כמעט שחקן בלבל הזה שלא משתחצן פה ושם, אבל אם כבר, הוא אחד הכוכבים הפחות מוחצנים בליגה הזאת.
29 מאי 2016, 09:16
תהרוג אותי אני לא מבין על מה אתה מדבר עם ההליכה והמגן שיניים. המגן שיניים זה סתם הרגל של עצבנות ולא קשור לשום "פוזה". באמת שאין לי מושג על מה אתה מדבר.
בכל מקרה, מי שסוחב את הווריורס בפלייאוף הזה זה קליי ולא קרי.
29 מאי 2016, 10:37
ניצחון הרואי של גולדן סטייט, קליי תומפסון עם שיא שלשות בפלייאוף!
מתי משחק 7?
29 מאי 2016, 16:47
אחדשיודע כתב:רגע, מי אמר שקרי בין 5 השחקנים הטובים בכל הזמנים? את זה רק ההיסטוריה תשפוט, לא שום דבר אחר.
וסלח לי, אבל הדבר האחרון שאתה יכול להעיד על עצמך הוא שאתה יודע להפריד בין דעה מקצועית לרגשות. קרי שחקן ענק, הטוב בעולם כיום - וזה מה שחשוב. כל שאר הקישקושים וההשוואות לשחקנים מהעבר (שאין לי מושג מאיפה הבאת אותם פתאום) לא שווים הרבה.
ויחד עם כל זה, אני חושב שהוא עדיין טעון הוכחה במאני טיים של הפלייאוף, מכאן והלאה לפחות.
אה, ומציע לך לראות יותר מ-5-10 משחקים בשנה כדי לצאת בדעה נחרצת על שחקן כלשהו. אין כמעט שחקן בלבל הזה שלא משתחצן פה ושם, אבל אם כבר, הוא אחד הכוכבים הפחות מוחצנים בליגה הזאת.
שמע זה שתזרוק סיסמאות ותכריז על דברים לא יהפכו אותם לנכונים.
זה שתדבר בשמי ובנוסף תגיד דברים עלי ותקבע אותם כעובדוץ גם לא מראה על משו יותר מידי ואסתפק בזה.
אני מציע לך לצאץ מקופסה ומכל ההגדרות הכי טוב בעולם ,לא חייב להיות כל הזמן אם העדר ,מותר לך שתביה לך דעה משל עצמך ועינים ,אתה בטח מאלה שישר מושפעים מכל כתבה ומכל מילה שמישו אטמר בטלויזיה.
על סמך מה אתה קבעת שאני רואה רק 10 משחקים בשנה?,או שסתם רצית לצאת חוכמולוג ,בוא נגיד שאני רואה הרבה יותר ממך וכמעט 90 אחוז ממה שאפשר.
על סמך מה גם קבעת שהדבר האחרון שאני יכול להעיד על עצמי זה שאני יודע להפריד?,כי בא לך?,אני בין האנשים היחידים שתכיר שיודעים לעשות את ההפרדה ,גם בריבים אישים ובויכוחים ובדעות שונות,אני יודע לראות מהצד ולא לתת לשנאה כזו או אחרת להישתלט עלי.
אתה חיב ללמוד לקבל דעות של אחרים גם אם לא מסכים,ואתה חיב ללמוד לפתח שיחה ולבסס את עמדותיך בלי להמציא דברים ולהכניס מילים לפה לצד השני ובזה לקבוע דברים כעובדות .
יכלתי לבוא גם בגישה שלך,תגיד לי אם זה נותן משו,אתה לא מבין כדורסל אתה בטח רואה 3 משחקים בשנה ומתלהב מכל שלשה של קרי.
29 מאי 2016, 16:49
רוי יש הרבה יותר מזה ,אני לא מחפש אותו שיעשה חיל ויזכה ב20 אליפויות.
אין לו בעיני שום דבר מרגש,קליי בא לעבוד כל משחק ,שקט בלי פרצופים גם שפחות הולך לו.
לעומת גרין וקרי שכל הזמן עסוקים במצלמה,זה מעבר למגן שינים.
לגבי קרי שאמרת שהוא בין הכוכבים הפחות מוחצנים ,זו בדיוק הבעיה ,זו הצגה זו תחפושת,זה אותו דבר כמו מסי,וזה כבר טו מאץ ,שמים לב לזה שזה לא אמיתי.
אבל זו דעתי ולא חייבים להסכים,כל אחד מה שמרגיש ורואה.
29 מאי 2016, 17:51
אדם כתב:רוי יש הרבה יותר מזה ,אני לא מחפש אותו שיעשה חיל ויזכה ב20 אליפויות.
אין לו בעיני שום דבר מרגש,קליי בא לעבוד כל משחק ,שקט בלי פרצופים גם שפחות הולך לו.
לעומת גרין וקרי שכל הזמן עסוקים במצלמה,זה מעבר למגן שינים.
לגבי קרי שאמרת שהוא בין הכוכבים הפחות מוחצנים ,זו בדיוק הבעיה ,זו הצגה זו תחפושת,זה אותו דבר כמו מסי,וזה כבר טו מאץ ,שמים לב לזה שזה לא אמיתי.
אבל זו דעתי ולא חייבים להסכים,כל אחד מה שמרגיש ורואה.
לא מבין למה לך להתפלסף ולהיכנס לדקויות במטרה לשנוא מישהו. נשמע לי מוגזם.
29 מאי 2016, 17:57
אני לא שונא.
למה אתם לא יודעים לנהל דיון בלי להכניס מילים לפה,למה להיתעלם מעובדןת.
אין לי שנאה ,אין לי אהבה,אין כיום שחקן באנביאי שמרגש אותי שעושה לי את זה,היה את קובי.
יש גבוהים שאני מתרגש מהם,לוחמים.
בכל מקרה בוא נסים אם זה ברשותכם,נשאר כולנו חברים בלי להסכים ונשמור על רוח טובה.
אם קצת הגזמתי בתגובותי או מישו נפגע מתנצל.
29 מאי 2016, 18:20
אדם כתב:אחדשיודע כתב:רגע, מי אמר שקרי בין 5 השחקנים הטובים בכל הזמנים? את זה רק ההיסטוריה תשפוט, לא שום דבר אחר.
שמע זה שתזרוק סיסמאות ותכריז על דברים לא יהפכו אותם לנכונים.
זה שתדבר בשמי ובנוסף תגיד דברים עלי ותקבע אותם כעובדוץ גם לא מראה על משו יותר מידי ואסתפק בזה.
אני מציע לך לצאץ מקופסה ומכל ההגדרות הכי טוב בעולם ,לא חייב להיות כל הזמן אם העדר ,מותר לך שתביה לך דעה משל עצמך ועינים ,אתה בטח מאלה שישר מושפעים מכל כתבה ומכל מילה שמישו אטמר בטלויזיה.
על סמך מה אתה קבעת שאני רואה רק 10 משחקים בשנה?,או שסתם רצית לצאת חוכמולוג ,בוא נגיד שאני רואה הרבה יותר ממך וכמעט 90 אחוז ממה שאפשר.
על סמך מה גם קבעת שהדבר האחרון שאני יכול להעיד על עצמי זה שאני יודע להפריד?,כי בא לך?,אני בין האנשים היחידים שתכיר שיודעים לעשות את ההפרדה ,גם בריבים אישים ובויכוחים ובדעות שונות,אני יודע לראות מהצד ולא לתת לשנאה כזו או אחרת להישתלט עלי.
אתה חיב ללמוד לקבל דעות של אחרים גם אם לא מסכים,ואתה חיב ללמוד לפתח שיחה ולבסס את עמדותיך בלי להמציא דברים ולהכניס מילים לפה לצד השני ובזה לקבוע דברים כעובדות .
יכלתי לבוא גם בגישה שלך,תגיד לי אם זה נותן משו,אתה לא מבין כדורסל אתה בטח רואה 3 משחקים בשנה ומתלהב מכל שלשה של קרי.
אכן, יודע להפריד רגשות.
הכל טוב חביבי.
29 מאי 2016, 21:48
הראתי לך דוגמה לתגובה חסרת תוכן וחסרת ענין בצד השני אם לא הבנת זו היתה ציניות הסוף של התגובה וכתוב בה בוא אני אראה לך גישה ותגיד לי אם זה נותן משו
29 מאי 2016, 21:50
מממ... לא דיברתי על סוף התגובה.
30 מאי 2016, 00:11
טוב זה לא יגמר תגובה אני תגובה אתה ,מילא היה שיחה על משו או תוכן אז חבל .
שישאר ככה.
30 מאי 2016, 00:15
מתי משחק 7?
30 מאי 2016, 00:26
הספיקה לי הכותרת
http://www.sportando.com/en/usa/nba/200 ... le-of.htmlכל כך ברור שהם יזכו (יחד עם הפועל ת"א)
30 מאי 2016, 00:39
אדם כתב:טוב זה לא יגמר תגובה אני תגובה אתה ,מילא היה שיחה על משו או תוכן אז חבל .
שישאר ככה.
אתה מוזמן להרחיב על מגן השיניים והפרצופים של קרי, כולי אוזן.
השיחה הזאת הייתה חסרת תוכן מהרגע שהתחילה.
30 מאי 2016, 00:40
שמואל1 כתב:מתי משחק 7?
בין שני לשלישי ב-4:00.
הגמר יתחיל בין חמישי לשישי באותה שעה.
30 מאי 2016, 01:37
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:מתי משחק 7?
בין שני לשלישי ב-4:00.
הגמר יתחיל בין חמישי לשישי באותה שעה.
תודה
30 מאי 2016, 17:14
כרמל, את מספיק מטורפת להישאר לראות את המשחק?
30 מאי 2016, 17:17
yanay21 כתב:כרמל, את מספיק מטורפת
^^what she said